Liity verkostomme!

koronavirusantigeenin

Kiire COVID-rokotteiden saamiseksi, kun Ranskan hallitus kiristää ruuveja

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Naiset kulkevat koronavirustaudin (COVID-19) rokotuskeskuksen ohi, joka on asennettu Pariisin kaupungintalon eteen, Ranskaan, 7. heinäkuuta 2021. REUTERS / Sarah Meyssonnier

Sadat tuhannet ihmiset Ranskassa ryntäsivät asettamaan tapaamisia rokotettaviksi koronavirusta vastaan ​​sen jälkeen, kun presidentti varoitti, että rokottamattomilla olisi rajoituksia, joiden tarkoituksena on hillitä Delta-variantin nopeaa leviämistä, kirjoittavat John Irish, Jean-Stephane Brosse ja Benoit van Overstraeten, Reuters.

Paljastamalla laajamittaisia ​​toimenpiteitä infektioiden lisääntymisen torjumiseksi, Emmanuel Macron sanoi maanantai-iltana (12. heinäkuuta), että rokotukset eivät ole toistaiseksi pakollisia yleisölle, mutta korosti, että rajoitukset keskittyisivät rokottamattomiin.

Mainos

Presidentin mukaan terveydenhuollon työntekijöiden oli rokotettava 15. syyskuuta mennessä tai heidän on kohdattava seurauksia.

Stanislas Niox-Chateau, joka johtaa Doctolibia, joka on yksi maan suurimmista verkkosivustoista, jota käytettiin rokotusten varaamiseen, kertoi RMC-radiosta, että presidentin ilmoituksen jälkeen rokotteita haki ennätysmäärä.

"Lähes miljoona rokotusaikaa on varattu, mikä tarkoittaa, että tuhansia ihmishenkiä on pelastettu", terveysministeri Olivier Veran sanoi BFM TV: ssä.

Mainos

Macron sanoi maanantaina, että suurten tapahtumien osallistumiseen vaadittavaa terveyslippua käytetään nyt paljon laajemmin, myös ravintoloihin, elokuvateattereihin ja teattereihin.

Elokuun alusta vaaditaan myös nouseminen kaukojuniin ja lentokoneisiin, mikä kannustaa ihmisiä saamaan laukauksen kesäloman alkaessa.

Rokotusten määrän hidastuminen ja uusien tartuntojen nopea nousu erittäin tarttuvan, nyt hallitsevan Delta-variantin takia ovat pakottaneet hallituksen harkitsemaan strategiaansa.

"15. syyskuuta on liian myöhäistä, virus kaksinkertaistuu viiden päivän välein. Puhumme matalista luvuista, jotka nousevat nopeasti korkeiksi. Haluamme välttää epidemiaaallon ja (saada) suojan kaikille. Emme tee tätä päätöstä kevyesti."

Sen jälkeen, kun huhtikuun puolivälissä yli 42,000 2,000 päivästä oli laskenut alle 4,000 XNUMX päivään kesäkuun lopulla, keskimääräinen uusien infektioiden määrä päivässä Ranskassa on noussut takaisin ja on nyt lähes XNUMX päivässä.

Valtiovarainministeri Bruno Le Maire varoitti Franceinfo -radiossa, että ainoa este sille, että Ranska saavuttaisi 6 prosentin talouskasvun vuonna 2021, olisi COVID-19: n noususuunta Delta-variantin vuoksi.

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 1.8 miljoonan euron Latvian järjestelmän koronavirusepidemiasta kärsineiden karjankasvattajien tukemiseksi

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 1.8 miljoonan euron Latvian tukiohjelman, jolla tuetaan koronaviruksen aiheuttaman karjankasvatusalan viljelijöitä. Ohjelma hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tukiohjelman mukaan tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpiteellä pyritään lieventämään edunsaajien likviditeettivajetta ja vastaamaan osaan koronavirusepidemian aiheuttamista tappioista sekä Latvian hallituksen toteuttamiin rajoittaviin toimenpiteisiin viruksen leviämisen rajoittamiseksi. Komissio katsoi, että järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen.

Erityisesti tuki (i) saa olla enintään 225,000 31 euroa tuensaajaa kohti; ja ii) myönnetään viimeistään 2021. joulukuuta 107. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 3 artiklan XNUMX kohdan b alakohdan mukaisesti Euroopan unionin toiminnasta tehdyn sopimuksen ja tilapäisten puitteiden edellytykset. Tämän perusteella komissio hyväksyi järjestelmän EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64541 numerolla valtiontukirekisteri komissiolle kilpailu sivustolla, kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien alueen matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä. Toimenpide hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tästä seuraa toinen Portugalin järjestelmä Azorien henkilöliikenteen tukemiseksi, jonka komissio hyväksyi 4 kesäkuu 2021 (SA.63010). Uudessa järjestelmässä tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpide on avoin kaikenkokoisille kollektiivisille henkilöliikenneyrityksille, jotka toimivat Azoreilla. Toimenpiteen tarkoituksena on lieventää äkillisiä likviditeettivajeita, joita näillä yrityksillä on, ja käsitellä tappioita, jotka ovat aiheutuneet vuoden 2021 aikana koronavirusepidemian ja hallituksen toteuttamien rajoittavien toimenpiteiden vuoksi viruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Komissio katsoi, että Portugalin järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen. Erityisesti tuki i) saa olla enintään 1.8 miljoonaa euroa yritystä kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 31. joulukuuta 2021. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan mukaisesti SEUT -sopimuksen ja tilapäisten puitteiden ehdot. Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64599 numerolla valtiontukea rekisteriin komissiossa kilpailun verkkosivuilla Kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio antaa Ranskalle 3 miljardin euron tukiohjelman koronaviruksen aiheuttamien yritysten tukemiseksi lainojen ja osakesijoitusten kautta

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti Ranskan suunnitelmat perustaa 3 miljardin euron rahasto, joka sijoittaa velkainstrumenttien sekä osake- ja hybridi -instrumenttien välityksellä pandemian kohteena oleviin yrityksiin. Toimenpide hyväksyttiin tilapäisen valtiontuen puitteissa. Järjestelmä pannaan täytäntöön rahastolla, jonka otsikko on ”Siirtymärahasto COVID-19-pandemiasta kärsineille yrityksille” ja jonka budjetti on 3 miljardia euroa.

Tässä järjestelmässä tukea myönnetään i) pääomalainoina tai osallistuvina lainoina; ja ii) pääomapohjan vahvistamistoimenpiteet, erityisesti hybridipääomainstrumentit ja äänioikeutetut etuoikeutetut osakkeet. Toimenpide on avoin Ranskaan sijoittautuneille ja kaikilla aloilla (paitsi rahoitusalalla) toimiville yrityksille, jotka olivat elinkelpoisia ennen koronaviruspandemiaa ja jotka ovat osoittaneet taloudellisen mallinsa pitkän aikavälin elinkelpoisuuden. Tästä järjestelmästä odotetaan hyötyvän 50–100 yritystä. Komissio katsoi, että toimenpiteet täyttivät väliaikaisissa puitteissa asetetut ehdot.

Komissio päätteli, että toimenpide oli tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen korjaamaan vakava häiriö Ranskan taloudessa SEUT -sopimuksen 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan ja tilapäisen valvonnan edellytysten mukaisesti. Tämän perusteella komissio hyväksyi nämä järjestelmät EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti.

Mainos

Varatoimitusjohtaja Margrethe Vestager (kuvassa) ”Tämä 3 miljardin euron pääomapohjan vahvistamisjärjestelmä antaa Ranskalle mahdollisuuden tukea koronaviruspandemiasta kärsineitä yrityksiä helpottamalla niiden rahoitusta näinä vaikeina aikoina. Jatkamme tiivistä yhteistyötä jäsenvaltioiden kanssa löytääksemme käytännön ratkaisuja koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten lieventämiseksi samalla kun noudatamme EU: n sääntöjä. ”

Mainos
Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa