Liity verkostomme!

koronavirusantigeenin

Toisen sukupolven rokotteet: Koronaviruksen toipumisen seuraava vaihe

Julkaistu

on

- uutiset että Euroopan unioni ei aio uusia COVID-19-rokotussopimusta AstraZenecan kanssa, ei ole yllättävää kaikille, jotka ovat seuranneet syytösten sotkua oikeusjuttuja, toimitusten viivästykset ja edestakaiset huolet turvallisuudesta ja tehokkuudesta, jotka ovat vaivanneet englantilais-ruotsalaisen yrityksen rokotteen käyttöönottoa, kirjoittaa Louis Auge.

Aivan viime viikolla Euroopan lääkevalvontaviranomainen (EMA) sanoi sen olevan tarkistetaan raportit harvoista hermotiloista ihmisillä, jotka olivat saaneet rokotteen; Yhdistyneen kuningaskunnan lääkkeiden sääntelyviranomainen on jo tehnyt luvattu vaihtoehtoinen rokote useimmille alle 40-vuotiaille aikuisille, kun taas jotkut EU: n jäsenvaltiot, kuten Tanska, ovat antanut periksi kokonaan AstraZenecan kannalla.

Tavoitteena on välttää sen alkuvaiheen rokotteen uudelleenkäyttö kamppailut, EU äskettäin inked massiivinen sopimus Pfizerin kanssa, jotta voidaan tehdä selväksi, että AstraZenecan irrotus ei vahingoita blokin kykyä tarjota tehosteannoksia tarvittaessa. Uuden mukaan sopimus- toistaiseksi suurin COVID-19-rokotesopimus - EU varmistaa jopa 1.8 miljardia annosta Pfizer-BioNTech -jakkia vuoteen 2023 mennessä.

"[Sopimus] varmistaa annokset, jotka ovat välttämättömiä tehosterokotusten antamiseksi immuniteettiamme vastaan ​​virusta vastaan. Se tarjoaa rokotteita, jotka on mukautettu pakenemaan muunnoksista, jotka eivät enää reagoi rokotteisiin", Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen sanoi kaupasta. "Sen pitäisi antaa meille mahdollisuus rokottaa lapsia ja nuoria tarvittaessa ja turvallisesti. Ja se vahvistaa Euroopan johtajuutta mRNA-tekniikoissa. "

Kallis sopimus - raportit ovat ehdotti että koko sopimuksen arvo on 35 miljardia euroa, ja jokainen yksittäinen annos maksaa jopa 4 euroa enemmän kuin edellisissä Pfizerin kanssa tehdyissä sopimuksissa - korostaa syvälle taskuun uppoutuneiden varakkaiden maiden mallia turvatakseen rokotteet väestölleen millä hyvänsä.

Pfizerin mRNA-rokote on yksi tehokkaimmista tällä hetkellä markkinoilla olevista COVID-19-leukoista, mutta se on myös yksi kallis ja logistisesti vaikea hallita. Rokotteet, jotka käyttävät mRNA-tekniikkaa, ovat tyypillisesti kolme - neljä kertaa kalliimpia kuin AstraZeneca-laukaus, jota valmistetaan tällä hetkellä voittoa tavoittelemattomana ja joka on alun perin tarpeen säilyttää alhaisissa lämpötiloissa. Tästä syystä AstraZeneca-rokotteelle on säilynyt vaihtoehtoja ulottumattomissa monille maille, etenkin kehitysmaille, mikä herättää huolta siitä, että a kaksitasoinen yhteiskunta voi syntyä pandemian seurauksena.

"Jos varakkaat maat sanovat, että niillä on vain" kultastandardi "kalleimpien rokotteiden kanssa," selitti Tohtori Peter Drobac Oxford Saïd Business Schoolissa, "ja sano sitten, että AstraZeneca ei ole tarpeeksi hyvä meille pohjoisessa, mutta se on tarpeeksi hyvä eteläiselle maailmalle, se voi vähentää rokotteen saantia ja haitata pyrkimyksiä rokottaa maailmaa. . ” Siksi on rohkaisevaa, että useat yritykset etenevät jo kaivatun toisen sukupolven Covid-rokotteiden suhteen, kehittämällä joukko lupaavia ehdokkaita, jotka voivat ylittää kustannukset ja varastoinnin esteet, joita monet kehitysmaat kohtaavat.

Esimerkiksi Massachusettsissa toimiva Akston Biosciences on aloitti vaiheen I / II kliinisessä tutkimuksessa rokotekandidaatistaan ​​AKS-452 yhdessä Alankomaiden suurimmista sairaaloista. AKS-452 on jo osoittanut “vankka suoja”Kädellisten kokeissa, ja sillä on useita merkittäviä etuja: rokotteen teho säilyy vähintään neljä kuukautta 25 ° C: ssa, se on varastointikestävä lyhyempiä aikoja 37 ° C: ssa ja se voidaan tuottaa nopeasti tavanomaisella, edullisella valmistuksella. tekniikat. Akston Biosciencesin mukaan yksi 2,000 litran tuotantolinja voisi tuottaa yli miljardi annosta vuodessa.

Akston Biosciences toivoo AKS-452: n hyväksymistä ensin EU: ssa, mutta rokottajaehdokas voi nopeasti olla tärkeä syy rokotteiden käyttöönotolle kehitysmaissa. Tosiasia, että AKS-452 ei vaadi jäähdytystä tai erikoiskäsittelyä, tekee siitä ihanteellisen ratkaisun yli miljardille ihmiselle, jotka asuvat Saharan eteläpuolisessa Afrikassa, missä sähkö voi olla epäluotettavaa tai kokonaan käyttämätöntä.

Toiveet kasvavat myös sen jälkeen, kun Pennsylvaniassa toimiva Inovio julkaisi hyvin rohkaiseva tulokset keskivaiheen kliinisestä tutkimuksesta rokotekandidaatilleen INO-4800: lle, joka on ainoa nukleiinihappopohjainen rokote, joka on stabiili huoneenlämmössä ja jopa korkeammissa lämpötiloissa. Yritys aikoo nyt tiedosto alustavat tulokset Food and Drug Administrationin (FDA) kanssa.

"Vaiheen 19 tulokset vahvistavat alkuperäisen Covid-4800-vaiheen ensimmäisen tuloksen suuremmalla populaatiolla, mikä osoittaa, että INO-XNUMX on edelleen yleensä turvallinen, hyvin siedetty ja immunogeeninen kaikissa tutkituissa ikäryhmissä", Inovion tohtori Laurent M. Humeau ilmoitti tällä viikolla.

Inhottavina kuvina Intiasta toinen aalto tuo kotiin todellisen tuhon ensimmäisen maailman ulkopuolella, nykyisten rokotteiden jakelumallien epäoikeudenmukaisuus voi tuntua veitseltä sydämelle. Vaikka varakkailla mailla, kuten EU: ssa, voi olla varoja lukita miljardeja Covid-19-rokoteannoksia, alle 10% Intian väestöstä inokuloidaan tällä hetkellä Covid-19: ää vastaan ​​- huolimatta siitä, että kotimaassa tuotettuja jaboja on viety miljoonina Intian rannikoiden ulkopuolelle.

Koska tuleva toisen sukupolven rokotteet ovat huomattavasti alhaisempia jakelun esteitä, ne voivat viime kädessä osoittautua todelliseksi vedenjakajaksi globaalissa taistelussa COVID-19: tä vastaan. Loppujen lopuksi mikään maa ei ole todella turvallinen, ennen kuin viruksen leviäminen on vähentynyt ympäri maailmaa.

koronavirusantigeenin

Koronavirus: Käytännön neuvoja turvalliseen matkustamiseen

Julkaistu

on

Kuukausien lukituksen jälkeen matkailu ja matkailu ovat alkaneet hitaasti uudelleen. Tutustu siihen, mitä EU suosittelee turvallisen matkan varmistamiseksis, yhteiskunta.

Vaikka ihmisten on ryhdyttävä varotoimiin ja noudatettava kansallisten viranomaisten terveys- ja turvallisuusohjeita, Euroopan komissio on keksinyt ohjeet ja suositukset auttaa sinua matkustamaan turvallisesti:

Euroopan unionin lentoturvallisuusvirasto suosittelee seuraavia lentäessään: 

  • Älä matkustaa, jos sinulla on oireita, kuten yskä, kuume, hengenahdistus, makuaistin tai hajun menetys 
  • Täytä terveydentilasi ennen sisäänkirjautumista ja kirjaudu sisään verkossa, jos mahdollista 
  • Varmista, että sinulla on tarpeeksi kasvonaamioita matkaa varten (ne tulisi yleensä vaihtaa neljän tunnin välein) 
  • Jätä tarpeeksi aikaa ylimääräisiin tarkastuksiin ja menettelyihin lentokentällä; pidä kaikki asiakirjat valmiina 
  • Käytä lääketieteellistä kasvonaamiota, harjoittele käsien hygieniaa ja fyysistä etäisyyttä 
  • Yskä tai aivastaa kudokseen tai kyynärpääsi 
  • Rajoita liikkumistasi tasossa 

Parlamentti on vaatinut maaliskuusta 2020 lähtien a vahvat ja koordinoidut EU: n toimet matkailualan kriisin voittamiseksi, kun se vaati uutta Eurooppalainen strategia matkailun parantamiseksi puhtaammaksi, turvallisemmaksi ja kestävämmäksi samoin kuin apua saadakseen ala takaisin jaloilleen pandemian jälkeen

Lisätietoja siitä, mitä EU tekee koronaviruksen torjumiseksi.

Lue lisää 

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Varoitusmerkit globaalille elpymiselle, kun Delta himmentää näkymiä

Julkaistu

on

By

Ihmiset kantavat Primark-ostoskasseja koronavirustaudin (COVID-19) aiheuttamien vähittäismyyntirajoitusten jälkeen Belfastissa Pohjois-Irlannissa 4. toukokuuta 2021. REUTERS / Clodagh Kilcoyne / File Photo

Maailman osakemarkkinoiden uppoutuminen ja valtava lentoturvallisuus Yhdysvaltain valtiovarainministeriöihin tällä viikolla viittaavat siihen, että sijoittajat epäilevät nyt, että kauan odotettu paluu COVIDin jälkeiseen normaaluuteen on mahdollista milloin tahansa, kirjoittaa Saikat Chatterjee että Ritvik Carvalho.

Yhdysvaltojen ja Kiinan tiedot, joiden osuus maailman kasvusta on yli puolet, viittaavat maailmantalouden viimeaikaisen rakkulan vauhdin hidastumiseen kaikenlaisten tavaroiden ja raaka-aineiden hintojen nousun ohella.

Samanaikaisesti COVID-19: n Delta-variantin elpymisen kanssa markkinat saattavat lähettää hälytyssignaaleja maailmantalouden näkymistä, Deutsche Bankin päävaluuttastrategia George Saravelos kertoi asiakkaille.

"Kun hinnat ovat nousseet, kuluttaja on supistanut kysyntää ennemminkin kuin tuonut kulutusta eteenpäin. Tämä on päinvastaista kuin mitä voidaan odottaa, jos ympäristö olisi aidosti inflaatio ja se osoittaa, että maailmantaloudella on hyvin alhainen nopeusrajoitus", Saravelos kirjoitti .

Tämä mielipide ilmeni myös viimeisimmistä virtaustiedoista. Bank of America Merill Lynch ilmoitti "stagflation" -ongelmista vuoden 2021 jälkipuoliskolla ja totesi, että varastojen virtaus hidastui ja korkotuottoisten varojen ulosvirtaukset.

Tiedot hedge-rahastojen viikoittaisesta valuutansijoituksesta ovat lähinnä käytettävissä olevaa reaaliaikaista indikaattoria sijoittajien ajattelusta 6.6 biljoonan dollarin päivittäisistä valuuttamarkkinoista.

Dollarin ollessa korkeimmillaan maaliskuun lopun jälkeen, tuoreimmat Commodity Futures Trading Commission -tiedot osoittavat, että dollarin pitkät nettopositiot ovat suurimpia valuuttakoriin nähden suurimmat maaliskuun 2020 jälkeen. Paikannus oli pudonnut lyhyeksi nettovetoksi vasta kesäkuun alussa .

Dollarin arvon nousu suhteessa euroon ja kehittyvien markkinoiden valuuttoihin ei ole yllättävää, kun otetaan huomioon taloudellinen epävarmuus, sanoi Vontobel Asset Managementin vanhempi salkunhoitaja Ludovic Colin.

"Aina kun amerikkalaiset ovat huolissaan kasvusta kotona tai maailmanlaajuisesti, he kotiuttavat rahaa ja ostavat dollareita", hän lisäsi.

Viime kuukausina talouden elpymisestä optimistiset sijoittajat lähettivät käteisvirran ns. Syklisille aloille, kuten pankit, vapaa-aika ja energia. Nämä ovat lyhyesti sanottuna yrityksiä, jotka hyötyvät talouden elpymisestä.

Vuorovesi voi nyt olla menossa.

Sen sijaan "kasvu" -varastot, etenkin tekniikka, ovat ylittäneet arvonvastapuolensa yli 3 prosenttiyksikköä heinäkuun alusta lähtien. Monet Goldman Sachsin asiakkaat uskovat, että suhdannekierto oli lyhytaikainen ilmiö, joka johtui toipumisesta epätavallisesta taantumasta, pankki sanoi.

Myös puolustavat osakkeet, kuten yleishyödylliset laitokset, ovat hyvässä kannassa. MSCI: n kokoama arvopaperikori testaa tämän vuoden alhaisimpia tasojaan puolustavien ikäisensä kanssa, kun se on noussut 11% vuoden 2021 ensimmäisten kuuden kuukauden aikana.

Tämän vuoden alussa dollarin kehityssuunta määritettiin korkoeroilla, joita Yhdysvaltain velat saivat kilpailijoihinsa nähden, ja korrelaatiot olivat huipussaan toukokuussa.

Vaikka Yhdysvaltain reaalituotto tai inflaatio-oikaistu tuotto on edelleen korkeampi kuin saksalaiset, Yhdysvaltojen nimellisten tuottojen pudotus alle 1.2% tällä viikolla on herättänyt huolta maailmanlaajuisista kasvunäkymistä.

Commerzbankin FX: n johtaja Ulrich Leuchtmann sanoi, että jos maailmanlaajuinen tuotanto ja kulutus eivät palaa pian vuoden 2019 tasolle, on oletettava, että BKT on pysyvästi alhaisempi. Tämä heijastuu jossain määrin joukkolainamarkkinoilla.

Sijoittajien mieliala on tullut varovaisemmaksi American Association of Individual Investors -viikkokyselyjen mukaan. Maailman suurin sijoituspäällikkö BlackRock leikkasi Yhdysvaltain osakkeet puoliväliin vuoden puolivälissä.

Hedge-rahastoa Eurizon SLJ Capital -yhtiötä hoitava Stephen Jen totesi, että koska Kiinan suhdannetiedote oli Yhdysvaltojen tai Euroopan edellä, sen heikommat tiedot suodattuvat länsimaisten sijoittajien mielialoihin.

Hyödykemarkkinoiden suosittu heijastuskauppa on myös kääntynyt päinvastaiseksi. Kullan ja kuparin hintojen suhde on laskenut 10% sen jälkeen, kun se oli noussut yli 6-1 / 2 vuoden korkeimmalle tasolle toukokuussa.

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Työnnä saadaksesi varovaiset venäläiset rokotuksiin, jotkut COVID-klinikat ovat lyhyitä

Julkaistu

on

By

Ihmiset asettuvat saamaan koronavirustaudin vastaisen rokotteen (COVID-19) rokotuskeskuksessa ZZZed-klubissa Vladimirissa, Venäjällä 15. heinäkuuta 2021. REUTERS / Polina Nikolskaya

Alexander yritti kolme kertaa 10 päivän aikana saada ensimmäisen annoksensa Venäjän Sputnik V -koronavirusrokotetta kotikaupungissaan Vladimirissa. Kahdesti tarvikkeet loppuivat, kun hän seisoi jonossa, kirjoittaa Polina Nikolskaya.

"Ihmiset asettuvat riviin klo 4 alkaen, vaikka keskusta avautuu klo 10", 33-vuotias sanoi lopulta saapuessaan kaupungin rokotushuoneeseen, jossa kultakupoliset keskiaikaiset kirkot houkuttelevat normaalisti turisteja vuotta.

Kolmas COVID-19-infektioiden aalto on nostanut raportoidut päivittäiset kuolemantapaukset Venäjällä viime viikkojen ennätyskorkeuteen ja varovaisen väestön rokotteiden kysyntä on vihdoin alkanut kasvaa suurella virallisella työntämisellä käyttöönoton lisäämiseksi.

Vaihto asettaa haasteen Venäjälle, joka on allekirjoittanut sopimukset Sputnik V: n toimittamisesta maailman maihin.

Kun rokotus on joillakin Venäjän alueilla pakollista ihmisille, jotka työskentelevät läheisessä kanssakäymisessä, kuten tarjoilijat ja taksinkuljettajat, on esiintynyt pulaa.

"Viime hetkellä päätimme kaikki rokottaa samanaikaisesti", Vladimir Koltunova, Vladimirin alueellisen terveystarkkailuryhmän Rospotrebnadzor edustaja kertoi toimittajille 16. heinäkuuta. "Tämä on aiheuttanut ongelman."

Viime kuun lopulla, kun useat Venäjän alueet ilmoittivat rokotteen puutteesta, Kreml syytti heitä kasvavasta kysynnästä ja varastointiongelmista, jotka sen mielestä ratkaistaan ​​lähipäivinä. Lue lisää.

Reutersille kerrottiin viime viikolla neljän klinikan vastaanottopisteissä Vladimirin alueen laajemmissa kaupungeissa viime viikolla, ettei yhtään laukausta ollut saatavilla tällä hetkellä. Aikaisimmat käytettävissä olevat tapaamiset olivat ensi kuussa, kaikki sanoivat, että he eivät voineet antaa päivämäärää.

Teollisuusministeriö ilmoitti työskentelevänsä terveysministeriön kanssa kysynnän kuilun poistamiseksi paikoissa, joissa se oli hyppänyt. Terveysministeriö ei vastannut kommentointipyyntöön.

Venäjä tuottaa 30 miljoonaa annosjoukkoa kuukaudessa, teollisuusministeriö sanoi, ja se voi vähitellen skaalata 45–40 miljoonan annoksen kuukausittain seuraavien kuukausien aikana.

Kaiken kaikkiaan lähes 44 miljoonaa täyttä annosta rokotetta on vapautettu Venäjän 144 miljoonan ihmisen rokottamiseen, teollisuusministeri sanoi viime viikolla.

Venäjän pääministeri Mihail Mishustin määräsi maanantaina hallituksen tarkistamaan rokotteita.

Maa ei anna tietoja rokotteiden viennistä, ja Venäjän suorien investointien rahasto (RDIF), joka on vastuussa rokotteen markkinoinnista ulkomailla, kieltäytyi kommentoimasta.

Intian laboratorio ilmoitti viime viikolla maan koko käyttöönoton olevan odotustilassa, kunnes Venäjän tuottaja toimittaa yhtä suuret määrät kahdesta erikokoisesta annoksestaan. Lue more.

Argentiina ja Guatemala ovat myös ilmoittaneet luvattujen toimitusten viivästymisestä. Lue lisää.

Huolimatta rokotteiden käyttöönotosta tammikuussa ja neljän kotirokotteen hyväksymisestä kotitalouskäyttöön, Venäjä oli antanut vain noin 21 prosentille koko väestöstään yhden laukauksen 9. heinäkuuta, terveysministeri Mikhail Muraškon toimittamien tietojen mukaan. olla korkeampi.

Kreml viittasi aiemmin väestön nihilismiin; jotkut venäläiset ovat maininneet epäluottamuksen, sekä uusien huumeiden että hallitusohjelmien suhteen.

PAINEEN ALLA

Noin 12% Vladimirin alueen 1.4 miljoonasta (200 mailia) Moskovasta itään olevasta 125 miljoonasta ihmisestä oli rokotettu 12. heinäkuuta mennessä, paikallisten viranomaisten toimittamat tiedot osoittivat. Jotkut ihmiset sanoivat, että laukausten kysynnän äkillinen lisääntyminen johtui hallituksen politiikan virrasta.

Näihin sisältyi viikon mittainen alueellinen vaatimus todistaa rokotus tai äskettäinen toipuminen COVID-19: stä QR-koodeilla päästäksesi kahviloihin ja muihin paikkoihin. Politiikka peruutettiin keskuudessa liiketoiminnan huuto ja rokotepula. Lue lisää

Alue määräsi myös joitain julkisen ja palvelualan yrityksiä rokottamaan vähintään 60% työntekijöistään yhdellä annoksella 15. elokuuta mennessä. Kahviloiden omistajat Dmitri Bolshakov ja Alexander Yuriev kertoivat, että suulliset suositukset tulivat aiemmin.

Kolmannen kerran onnekas rokotteen vastaanottaja Alexander, joka antoi vain etunimensä ongelman arkaluonteisuuden vuoksi, sanoi olevansa jonossa laukauksesta omasta tahdostaan ​​sen jälkeen kun hänen paikallisen klinikkansa mukaan se ei voinut tarjota vasta elokuun lopulla.

Mutta yhdeksän 12 ihmisestä, jotka Reuters otti vastaan ​​kaupungin rokotuskeskuksissa, sanoi, etteivät he halua rokotusta, mutta työnantajat olivat painostaneet heitä. Paikallisen kuvernöörin toimisto ja terveysosasto eivät vastanneet välittömästi kommentointipyyntöihin.

Eräässä ZZZed-nimisessä Vladimir-kahvilassa omistaja Yuriev oli yhdessä virkamiesten kanssa perustanut rokotuskeskuksen, alkaen kaupungin ravintolan työntekijöistä. Ihmiset täyttivät suostumuslomakkeensa istuen baarissa diskopallon alla.

"Meillä on nyt noin 1,000 ihmisen jono", Yuriev sanoi. Kun kysyntä kasvaa, laukausten puute on seuraava este. "Meitä rajoittaa rokotteiden puute alueella", hän sanoi.

Paikallisen terveystarkkailupäällikkö Yulia Potselueva kertoi toimittajille 16. heinäkuuta, että rokotetarjonta ratkaistaan ​​lähitulevaisuudessa.

Continue Reading
Mainos
Mainos

Nousussa