Liity verkostomme!

koronavirusantigeenin

AstraZeneca sanoo, että varhaiset tutkimustiedot osoittavat, että kolmas annos auttaa Omicronia vastaan

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

AstraZeneca (AZN.L) sanoi torstaina (13. tammikuuta), että alustavat tiedot tutkimuksesta osoittivat, että sen COVID-19-rokote Vaxzevria lisäsi vasta-aineita Omicronia ja muita variantteja vastaan, kun se annettiin kolmantena tehosteannoksena, kirjoittaa Pushkala Aripaka että Ludwig Burger.

Lisääntynyt vaste, myös Delta-varianttia vastaan, nähtiin sellaisten ihmisten verinäyteissä, jotka oli aiemmin rokotettu joko Vaxzevria- tai mRNA-rokotteella, lääkevalmistaja sanoi ja lisäsi, että se toimittaisi nämä tiedot sääntelijöille maailmanlaajuisesti. kiireellinen tarve boostereita varten.

AstraZeneca on kehittänyt rokotteen Oxfordin yliopiston tutkijoiden ja yliopiston tekemien laboratoriotutkimusten kanssa. viime kuukausi jo havaittiin, että kolmen annoksen Vaxzevria-hoito nosti vasta-ainetasoja veressä nopeasti leviävää Omicron-varianttia vastaan.

Lyhyt torstailausunto, joka ei sisältänyt tarkkoja tietoja, oli AstraZenecan ensimmäinen, joka koski Vaxzevrian suojaavaa potentiaalia tehosterokotteena joko mRNA-pohjaisen rokotteen tai Vaxzevria-rokotteen kahden annoksen jälkeen. BioNTech-Pfizer valmistaa mRNA-teknologiaan perustuvat rokotteet (22UAy.DE)(PFE.N) ja Moderna (MRNA.O).

Mainos

Yhtiö sanoi, että havainnot "lisäävät kasvavaa näyttöä, joka tukee Vaxzevriaa kolmantena tehosteannoksena riippumatta testatuista perusrokotusohjelmista".

Tiedot Vaxzevrian potentiaalista tehosteena saatiin vertailevasta analyysistä tutkimuksessa, jossa testattiin uudelleen suunniteltua rokotetta, joka käyttää Vaxzevrian taustalla olevaa vektoriteknologiaa, mutta kohdistuu nyt korvattuun Beta-muunnelmaan. AstraZeneca pyrkii osoittamaan, että Beta-spesifisellä rokotteella on potentiaalia myös muita variantteja vastaan, ja lisää koetietoja odotetaan saatavan vuoden ensimmäisen puoliskon aikana.

Erikseen Oxfordin yliopisto ja AstraZeneca aloittivat viime kuussa erityisesti Omicroniin kohdistetun rokotteen kehittämisen, vaikka Astra - samoin kuin muut rokotevalmistajat vastaavissa kehitysprojekteissa - ovat sanoneet, ettei ole vielä selvää, tarvitaanko tällaista päivitystä.

Mainos

Isossa-Britanniassa joulukuussa tehdyssä tutkimuksessa todettiin, että AstraZenecan rokote lisäsi vasta-aineita, kun se annettiin tehosterokotuksena alkuperäisen rokotuksen jälkeen omalla rokotteella tai Pfizerillä, mutta se tapahtui ennen Omicron-variantin räjähdysmäistä leviämistä.

Kuitenkin tuolloin tehdyssä tutkimuksessa pääteltiin, että Pfizerin ja Modernan valmistamat mRNA-rokotteet (MRNA.O) lisäsi vasta-aineita eniten, kun se annettiin kolmantena annoksena.

AstraZeneca ja sen sopimusvalmistuskumppanit ovat toimittaneet yli 2.5 miljardia annosta sen rokotetta maailmanlaajuisesti, vaikka sitä ei ole hyväksytty Yhdysvalloissa, kun taas BioNTech-Pfizer on toimittanut noin 2.6 miljardia annosta.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.
Mainos
Mainos

Nousussa