Liity verkostomme!

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 100 miljoonan euron Flanderin ohjelman koronaviruspandemian koettelemien yritysten tukemiseksi

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Euroopan komissio on hyväksynyt 100 miljoonan euron Flanderin ohjelman koronaviruspandemiasta kärsineiden yritysten tukemiseksi ja viruksen leviämisen rajoittamiseksi voimassa olevat rajoitukset. Ohjelma hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Järjestelmä, joka tunnetaan nimellä "Siltalainat Flanderin alueella", on avoin mikro-, pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka toimivat kaikilla aloilla paitsi rahoitusalalla. Järjestelmän mukaan julkinen tuki myönnetään lainojen muodossa. Tukikelpoiset yritykset saavat enintään kaksi lainaa, joiden korkotuki on 1 %. Lainojen kokonaismäärä on 10,000 400,000–XNUMX XNUMX euroa edunsaajaa kohden.

Komissio totesi, että Belgian järjestelmä on väliaikaisissa puitteissa asetettujen ehtojen mukainen. Erityisesti i) tuki ei ylitä 290,000 345,000 euroa maataloustuotteiden alkutuotannon alalla toimivaa yritystä kohden, 2.3 30 euroa kalastus- ja vesiviljelyalan yritystä kohden ja 2022 miljoonaa euroa muiden alojen yritystä kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 107 päivänä kesäkuuta 3. Tästä syystä komissio päätteli, että toimenpide on välttämätön, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion taloudessa olevan vakavan häiriön poistamiseksi XNUMX artiklan XNUMX kohdan b alakohdan mukaisesti. ) SEUT ja väliaikaisissa kehyksissä asetetut ehdot.

Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen nojalla. Lisätietoja väliaikaisesta kehyksestä ja muista toimista, joita komissio on toteuttanut koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten torjumiseksi, löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.101133 numerolla valtiontukirekisteri komissiolle kilpailu sivustolla, kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.
Mainos
Mainos

Nousussa