Liity verkostomme!

koronavirusantigeenin

Turkki ilmoitti "täydestä lukitsemisesta" 29. huhtikuuta COVID-leviämisen hillitsemiseksi

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Turkkilaisten on pysyttävä enimmäkseen kotona valtakunnallisen "täydellisen lukituksen" alaisena torstaina (29. huhtikuuta) ja kestävän 17. toukokuuta asti koronavirusinfektioiden ja kuolemien lisääntymisen hillitsemiseksi, presidentti Tayyip Erdogan (Kuvassa) ilmoitettiin maanantaina (26. huhtikuuta).

Turkki on rekisteröinyt 37,312 19 uutta COVID-353-infektiota ja 24 kuolemantapausta viimeisen XNUMX tunnin aikana, terveysministeriön tiedot osoittivat, että se laski voimakkaasti huhtikuun puolivälistä, mutta silti maailman neljänneksi eniten tapauksia ja pahin asukasta kohden suurten maiden keskuudessa.

Erdogan ilmoitti uusista toimenpiteistä kabinettikokouksen jälkeen, että kaikki kaupunkien väliset matkat edellyttävät virallista hyväksyntää, kaikki koulut sulkevat ja siirtävät oppitunteja verkossa ja joukkoliikenteen käyttäjille asetetaan tiukka kapasiteettiraja.

Mainos

Turkkilaisten on pysyttävä sisätiloissa lukuun ottamatta välttämättömiä ostosmatkoja ja kiireellistä lääkehoitoa. Tietyt ryhmät, mukaan lukien pelastuspalvelun työntekijät sekä elintarvike- ja valmistusteollisuuden työntekijät, vapautetaan verosta.

Uudet rajoitukset astuvat voimaan torstaina 1600 GMT: stä ja päättyvät klo 0200 GMT 17. toukokuuta.

"Aikana, jolloin Eurooppa on siirtymässä uudelleenkäynnistysvaiheeseen, meidän on nopeasti leikattava tapausten lukumäärä alle 5,000 XNUMX: een, jotta emme voi jäädä jälkeen. Muuten kohtaamme väistämättä raskaita kustannuksia kaikilla alueilla, matkailusta kauppaan ja koulutukseen", Erdogan sanoi.

Mainos

Toimenpiteet toteutetaan "tiukimmalla tavalla varmistaakseen, että ne tuottavat haluamamme tulokset", hän sanoi.

Kaksi viikkoa sitten Turkki ilmoitti yöaikaan ulkonaliikkumiskiellon arkipäivisin kello 7–5 sekä koko viikonlopun lukkiutumisen, kun tapaukset nousivat ennätystasolle, mutta toimenpiteet eivät osoittautuneet riittäviksi pandemian hallitsemiseksi.

Turkin päivittäiset tapaukset olivat korkeimmillaan yli 63,000 16: ssa 39,000. huhtikuuta, ennen kuin ne putosivat jyrkästi alle XNUMX XNUMX: een sunnuntaina.

Turkin, 84 miljoonan maan, kuolonuhrien kokonaismäärä oli maanantaina 38,711 XNUMX, terveysministeriön tiedot osoittivat.

koronavirusantigeenin

HERA: Ensimmäinen askel kohti EU FAB: n luomista, joka on jatkuvasti lämmin tuotantokapasiteetti

Julkaistu

on

Komissio on julkaissut Ennakkoilmoitus, joka tarjoaa rokote- ja lääkevalmistajille alustavia tietoja vuoden 2022 alkupuolella suunnitellusta EU: n FAB-kilpailukilpailusta. EU FAB: n tavoitteena on luoda "aina lämmin" rokotteiden ja lääkkeiden valmistuskapasiteetti, joka voidaan aktivoida tulevien kriisien sattuessa. EU FAB kattaa useita rokote- ja terapeuttisia tekniikoita. Osallistuvien tuotantolaitosten on aina oltava toiminnassa, ja niiden odotetaan varmistavan pätevän henkilöstön saatavuus, selkeät toimintaprosessit ja laadunvalvonta, jotta EU voi valmistautua paremmin ja vastata tuleviin terveysuhkiin. EU FAB pystyy aktivoimaan nopeasti ja helposti tuotantokapasiteettiverkostonsa vastaamaan rokotteiden ja/tai lääkkeiden tarpeita, kunnes markkinat ovat kasvattaneet tuotantokapasiteettiaan. EU: n FAB on keskeinen osa Euroopan terveyshätävalmius- ja reagointiviranomaisen (HERA) teollista ulottuvuutta, kuten tiedonannossa todetaan Esittelyssä HERA, seuraava askel kohti Euroopan terveysunionin toteuttamista, 16. syyskuuta. Ennakkotietoilmoitus EU: n FAB: sta on saatavilla tätä.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 1.8 miljoonan euron Latvian järjestelmän koronavirusepidemiasta kärsineiden karjankasvattajien tukemiseksi

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 1.8 miljoonan euron Latvian tukiohjelman, jolla tuetaan koronaviruksen aiheuttaman karjankasvatusalan viljelijöitä. Ohjelma hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tukiohjelman mukaan tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpiteellä pyritään lieventämään edunsaajien likviditeettivajetta ja vastaamaan osaan koronavirusepidemian aiheuttamista tappioista sekä Latvian hallituksen toteuttamiin rajoittaviin toimenpiteisiin viruksen leviämisen rajoittamiseksi. Komissio katsoi, että järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen.

Erityisesti tuki (i) saa olla enintään 225,000 31 euroa tuensaajaa kohti; ja ii) myönnetään viimeistään 2021. joulukuuta 107. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 3 artiklan XNUMX kohdan b alakohdan mukaisesti Euroopan unionin toiminnasta tehdyn sopimuksen ja tilapäisten puitteiden edellytykset. Tämän perusteella komissio hyväksyi järjestelmän EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64541 numerolla valtiontukirekisteri komissiolle kilpailu sivustolla, kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien alueen matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä. Toimenpide hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tästä seuraa toinen Portugalin järjestelmä Azorien henkilöliikenteen tukemiseksi, jonka komissio hyväksyi 4 kesäkuu 2021 (SA.63010). Uudessa järjestelmässä tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpide on avoin kaikenkokoisille kollektiivisille henkilöliikenneyrityksille, jotka toimivat Azoreilla. Toimenpiteen tarkoituksena on lieventää äkillisiä likviditeettivajeita, joita näillä yrityksillä on, ja käsitellä tappioita, jotka ovat aiheutuneet vuoden 2021 aikana koronavirusepidemian ja hallituksen toteuttamien rajoittavien toimenpiteiden vuoksi viruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Komissio katsoi, että Portugalin järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen. Erityisesti tuki i) saa olla enintään 1.8 miljoonaa euroa yritystä kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 31. joulukuuta 2021. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan mukaisesti SEUT -sopimuksen ja tilapäisten puitteiden ehdot. Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64599 numerolla valtiontukea rekisteriin komissiossa kilpailun verkkosivuilla Kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa