Liity verkostomme!

koronavirusantigeenin

Odotetaan sopimusta yksinkertaisesta liikennevalotavasta EU: n alueella matkustamiseen

Julkaistu

on

Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen ilmoitti uudesta ja toivottavasti koordinoidummasta lähestymistavasta vapaaseen liikkuvuuteen EU: ssa. Komission ehdotus edellyttää, että ministerit osallistuvat huomisen (13. lokakuuta) yleisten asioiden neuvostoon. Pandemian alusta lähtien kansalliset hallitukset ovat ottaneet matkarajoituksia sattumanvaraisella ja koordinoimattomalla tavalla, jättäen usein omat kansalaisensa hukkaan tai hämmentyneeksi. Eri testaus- ja karanteenisäännöt, erilaiset kriteerit ja värikoodit ovat tarkoittaneet sitä, että kansalaiset eivät tiedä, missä ja milloin he voivat matkustaa, sekä mitä sääntöjä sovelletaan palattuaan. Komission ehdotuksessa esitetään yhteinen värikoodi, joka perustuu sovittuihin kriteereihin. Se määrittelee kaikki Euroopan unionin alueet riskitason perusteella. Liikennevalojärjestelmä - punainen, oranssi, vihreä - näkyy yhdellä kartalla koko EU: n alueella. Jokainen voi tarkistaa verkossa Reopen-sivuston kautta (https://reopen.europa.eu/en/

). Ei ole rajoituksia, jos matkustat "vihreältä" alueelta. Kun matkustat "oranssilta" tai "punaisilta" alueilta, kansalliset hallitukset voivat pyytää sinua testaamaan sinua tai joutumaan karanteeniin. Toisin kuin kesällä, hallitusten on tarkoitus sitoutua toimittamaan selkeää ja oikea-aikaista tietoa ennen toimenpiteiden käyttöönottoa. Ranskan kaltaisten maiden, jotka ovat valinneet monipuolisen punaisen tason osoittamaan korkeamman riskitason, odotetaan noudattavan yksinkertaisempaa lähestymistapaa. EU: n kansalaisilta, jotka matkustavat "välttämättömistä" syistä, kuten kuljetustyöntekijät, tai sellaisilta, jotka matkustavat tärkeistä perhesyistä, ei vaadita karanteenia.

NÄYTÄ VÄHEMMÄN

koronavirusantigeenin

Merkel suunnittelee virrankatkaisun estämistä saksalaisten virustapausten lisääntyessä

Julkaistu

on

By

Chancellor Angela Merkel pressed regional leaders on Wednesday (28 October) to agree to a partial lockdown in Germany which would see restaurants and bars closed but keep schools open, a draft document seen by Reuters said, kirjoittaa että

The drastic measures, to take effect from 4 November, are aimed at curbing the spread of the coronavirus in Europe’s biggest economy as the number of new cases hit a record high.

Under the planned new restrictions people would only be able to go out with members of their own and one other household. Fitness studios, discos and cinemas would close, as would theatres, opera houses and concert venues.

Restaurants would only be allowed to offer takeaways, the document said. Shops could remain open if they implement hygiene measures and limit customer numbers.

Merkel will hold a virtual conference with the country’s 16 state premiers later to try to agree the nationwide rules and ditch a confusing patchwork of regional measures.

Almost all regions of Germany face an exponential increase in infection rates, said the document to be discussed, and local health authorities can no longer trace all infections.

“The aim is to interrupt the dynamic of the infection fast so no far-reaching limits on personal contact and economic activity are needed over the Christmas period,” it said.

Germany was widely praised for keeping infection and death rates below those of many of its neighbours in the first phase of the crisis but is now in the midst of a second wave. Cases rose by 14,964 to 464,239 in the last 24 hours, the Robert Koch institute for infectious diseases said on Wednesday.

Deaths jumped by 85 to 10,183, fuelling fears about the health system after Merkel warned on Tuesday it could hit breaking point if infections continue to spiral.

“If we wait until intensive care is full, it is too late,” Health Minister Jens Spahn, who last week tested positive for the virus, told broadcaster SWR.

The government has long insisted it wants to avoid a second blanket lockdown after an initial one this year hit economic growth, with the economy shrinking by a record 9.7% in the second quarter.

While economists expect a rebound for the July-Sept period, they warn that a further lockdown could wipe out growth in the last quarter. Third quarter data is due on 30 October.

Under the plans, the government aims to provide aid to firms hit by closures, including the cultural event sectors.

Only necessary overnight stays would be allowed, according to the document. Brothels, swimming pools, beauty and tattoo studios would close but physiotherapists and hairdressers could stay open. The steps would run until the end of November but are subject to review.

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Italia hyväksyy kokeilun osteoporoosilääkkeestä COVID-19: n hoitamiseksi

Julkaistu

on

By

Italian tärkein lääkevalvontaviranomainen antoi tiistaina (27. lokakuuta) alkuvaiheen kliinisissä tutkimuksissa raloksifeenille, geneeriselle osteoporoosilääkkeelle, jonka tutkijat toivovat myös auttavan vähentämään COVID-19-oireita ja tekemään potilaista vähemmän tarttuvia. kirjoittaa .

Lääkeaine tunnistettiin potentiaaliseksi COVID-19-hoidoksi tutkijoiden avulla supertietokoneiden avulla seulomaan yli 400,000 XNUMX molekyyliä kemiallisten ominaisuuksien varalta, jotka saattavat estää virusta, keskittyen niihin, jotka on jo hyväksytty käytettäväksi ihmisillä.

Andrea Beccari Excalate4Covista, italialaisen Dompé Farmaceuticin johtamasta julkisen ja yksityisen sektorin yhteenliittymästä, sanoi tutkijoiden toivovan, että raloksifeeni - selektiivisenä estrogeenireseptorimodulaattorina tunnettu geneerinen lääke - estää viruksen replikaation soluissa ja hidastaa siten taudin etenemistä. .

"Se estää viruksen replikaatiota ja estää siten lievää oireita sairastavien potilaiden pahenemisen ja vähentää myös tarttuvuutta ja rajoittaa viruksen määrää", kertoo Marco Allegretti, Dompé Farmaceuticin tutkimusjohtaja.

Koronaviruspandemian alkuvaiheessa oli joitain todisteita siitä, että esimenopausaalisilla naisilla olevalla estrogeenillä voi olla suojaava vaikutus virusta vastaan. Jotkut tutkijat ajattelevat, että raloksifeeni, jota määrätään vahvistamaan vanhempien naisten luita, joilla on alhaisempi estrogeenipitoisuus, naishormoni, voi tarjota samanlaisen suojan.

Tutkimukseen osallistuu alkuvaiheessa 450 sairaala- ja kotipotilasta Rooman Spallanzani-sairaalassa ja Milanon Humanitaksessa.

Heille annetaan seitsemän päivän hoito raloksifeenikapseleista satunnaistetussa näytteessä, ja viimeiseen vaiheeseen voidaan lisätä 174 ihmistä lisää. Ilmoittautuminen kestää 12 viikkoa.

Excalate4Cov-alustaa tukee Euroopan komissio, ja se koordinoi supertietokonekeskuksia Italiassa, Saksassa ja Espanjassa lääkeyritysten ja tutkimuskeskusten, kuten Louvainin yliopiston, Fraunhofer Institutin, Politecnico di Milanon ja Spallanzanin sairaalan, kanssa.

Se käyttää kemiallista kirjastoa, jossa on 500 miljardia molekyyliä, ja se pystyy käsittelemään 3 miljoonaa molekyyliä sekunnissa käyttämällä neljää supertietokonetta, joissa on yli 122 Petaflopsia, laskentanopeuden yksikkö, joka vastaa tuhatta biljoonaa liukulukuoperaatiota sekunnissa.

Tutkijat hyödyntivät supertietokoneiden voimaa luodakseen 12 koronavirusproteiinin kolmiulotteisen rakenteen ja suorittavat simulaatioita selvittääkseen, mihin lääke voi hyökätä proteiineihin.

"Laskeminen kesti miljoona tuntia", Beccari sanoi ja lisäsi, että tutkimuksen jatkuessa voi olla mahdollista kehittää toisen sukupolven lääkkeitä, jotka ovat parempia kuin raloksifeeni.

($ 1 = € 0.8443)

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Ranskassa sairaalaan menee eniten COVID-19-potilaita huhtikuun jälkeen

Julkaistu

on

By

Ranskan sairaalat rekisteröivät maanantaina 1,307 uutta koronaviruspotilasta korkeimmalla yhden päivän lisäyksellä 2. huhtikuuta jälkeen, jolloin 1,607 uutta potilasta, kun terveydenhuoltojärjestelmä joutuu lisääntyvän stressin kohteeksi karanneiden infektioiden määrä, kirjoittaa Geert De Clercq.

Ranskan terveysministeriön tiedot osoittivat, että Ranskan sairaaloissa on nyt yhteensä 17,784 32,292 koronaviruspotilasta verrattuna ennätyksellisiin 14 XNUMX: een XNUMX. huhtikuuta maaliskuusta toukokuuhun asti.

Ministeriö ilmoitti myös 26,771 24 uudesta vahvistetusta koronavirustapauksesta viimeisen 52,010 tunnin aikana, sunnuntaina (25. lokakuuta) XNUMX XNUMX. Maanantaina taso laskee yleensä jyrkästi viikonlopun raportointiviiveiden takia.

Kuolleiden määrä kasvoi 257: llä, jolloin epidemian alkaessa kumulatiivinen kokonaismäärä nousi 35,018 186: een. Tehohoitoyksiköiden ihmisten määrä kasvoi 2,770: lla XNUMX: een.

Useat Ranskan alueet ovat toteuttaneet hätäsuunnitelmia sairaaloissa, viivästyttäneet ei-välttämättömiä toimenpiteitä, jotta ICU-yksiköissä olisi tilaa COVID-19-potilaille, ja peruuttaneet henkilöstön lomapäivät.

Lähteet kertoivat Reutersille, että viranomaiset etsivät vaihtoehtoja vieläkin tiukemmille toimenpiteille COVID-19: n torjumiseksi, mukaan lukien aloittaa kello 9–6 ulkonaliikkumiskielto aikaisemmin, sulkea ihmiset viikonloppuisin koteihinsa välttämättömiä matkoja lukuun ottamatta ja sulkea ei-välttämättömät kaupat.

Continue Reading
Mainos

Facebook

Twitter

Nousussa