Liity verkostomme!

Syöpä

Euroopan syöpäsuunnitelma: Kattavien syöpäkeskusten EU-verkoston rakentaminen

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Euroopan komissio käynnistää virallisesti EU:n kokonaisvaltaisten syöpäkeskusten verkoston, joka on yksi alan lippulaivatoimista. Euroopan voittavan syövän suunnitelma. Osana EU:n syöpäsuunnitelmaa tämä uusi EU:n verkosto perustetaan vuoteen 2025 mennessä, ja sen tavoitteena on varmistaa, että 90 prosentilla tukikelpoisista potilaista on pääsy tällaisiin keskuksiin vuoteen 2030 mennessä. EU:n verkoston käynnistäminen ja seuraavat vaiheet julkistetaan. Elintarviketurvallisuudesta vastaava komissaari Stella Kyriakides sanoi: "Euroopan syöpäsuunnitelman avulla olemme sitoutuneet parantamaan potilaiden mahdollisuuksia saada korkealaatuista diagnostiikkaa, innovatiivisia hoitoja ja yksilöllistä hoitoa kaikkialla EU:ssa. EU:n kattava syöpäkeskusten verkosto on osa sitoutumistamme vähentää eriarvoisuutta jäsenvaltioiden välillä auttaa edistämään yhteistyötä koko EU:n alueella. Aloitamme nyt toimituksen, ja tavoitteemme on saada EU-verkosto käyttöön vuoteen 2025 mennessä ja varmistaa, että 90 prosentilla kelvollisista potilaista on pääsy tällaisiin keskuksiin vuoteen 2030 mennessä. Kokoamalla yhteen kansalliset kattavat syöpäkeskukset ja verkostot eri puolilta EU:ta, tämä EU-verkosto parantaa laadukkaan diagnostiikan ja hoitojen saatavuutta ja tukee samalla koulutusta, tutkimusta ja kliinisiä tutkimuksia parantavia toimia kaikkialla EU:ssa. 

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa