Liity verkostomme!

Covid-19

EU ja Yhdysvallat ehdottavat tavoitteeksi 70% maailman rokotuksista ensi vuonna

SHARE:

Julkaistu

on

Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen ilmoitti tänään (18. lokakuuta), että se ehdottaa yhdessä Bidenin hallinnon kanssa 70 prosentin rokotustavoitetta koko maailmalle. 

Von der Leyen sanoi, että EU tekee osansa, asiantuntemuksensa lisäksi EU lahjoittaa vähintään 500 miljoonaa rokoteannosta haavoittuvimmille maille. Hän sanoi, että muiden maiden on perustettava ja että hän työskentelee pääministeri Draghin ja presidentti Bidenin kanssa G20 -johtajien kokoamiseksi sitoutuakseen tähän tavoitteeseen. 

EU: sta viedään miljardi rokotetta

Von der Leyen sanoi, että EU on saavuttanut merkittävän virstanpylvään viedessään yli miljardin COVID-1-rokotteen muualle maailmaan: ”Euroopan unionin rokotteet on lähetetty yli 19 maahan, vain muutamia Japaniin , Turkista Yhdistyneeseen kuningaskuntaan Uuteen -Seelantiin, Etelä -Afrikkaan Brasiliaan. ”

Mainos

”Toimitimme COVAXin kautta noin 87 miljoonaa annosta pienituloisille ja keskituloisille maille. Joten lunastimme lupauksemme, olemme aina jakaneet rokotusvaltion tuotantokapasiteetin oikeudenmukaisesti muun maailman kanssa. Olemme sanoneet, että ainakin joka toinen annos, joka tuotetaan Euroopan unionissa, menee ulkomaille. ”

Von der Leyen lisäsi, että tämä ei ole estänyt EU: ta saavuttamasta tavoitettaan, jonka mukaan yli 75 prosenttia aikuisväestöstä on täysin rokotettuja. Hän viittasi siihen, että EU onnistui tässä, vaikka rokotteet olisivat vähissä.

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

Continue Reading
Mainos

Covid-19

Parhaat vinkit lasten kanssa matkustamiseen ulkomaille COVID-19-pandemian aikana

Julkaistu

on

Lomailu ja matkustaminen ovat olennainen osa elämää suurimmalle osalle ihmisistä ympäri maailmaa. COVID-19-pandemian vaikutukset ovat kuitenkin edelleen selvät. Matkustaminen on edelleen riskialtista, ja siihen voi liittyä tiettyjä komplikaatioita, kun lähdet maastasi kiertääksesi ja matkustaaksesi toiseen maahan ja maailmaan.

Sinun ei pitäisi matkustaa toiseen kaupunkiin tai valtioon, jos COVID-19:n leviäminen kiihtyy näillä alueilla tai jos sinulla tai jollain perheenjäsenelläsi (mukaan lukien lapset) on COVID-19-infektion oireita (ainakin viimeisten 14 päivän aikana ). Jos joku perheenjäsenistä on edelleen rokottamatta, heillä on suurempi riski saada vakava sairaus. Kuolleisuus on erityisen korkea iäkkäillä ihmisillä tai joilla on tiettyjä kroonisia sairauksia, kuten verenpainetauti tai diabetes.

Jos matkustat perheenjäsentesi ja lasten kanssa nykyisen pandemian aikana, jolloin matkustusrajoituksia on edelleen voimassa, on tärkeää tietää enemmän asiaan liittyvistä tiedoista ja ohjeista turvallisen ja vaivattoman matkakokemuksen takaamiseksi. Ravintola-alan toipuessa, hotellit pyrkivät luomaan parempaa asiakaskokemusta kuin koskaan ennen, esim parhaat hotellit Santa Fessa.

Tutustu saapumisohjeisiin

Ihmiset joutuvat väistämättä läheiseen kosketukseen toistensa kanssa matkan aikana. Matkustaminen muihin kaupunkeihin ja maihin ei välttämättä ole täysin riskitöntä, vaikka henkilö olisi rokotettu täysin COVID-19-virusta vastaan. Kuitenkin, jos tarvittava määrä rokoteannoksia on annettu ja rokotteiden vaikutuksille on annettu riittävästi aikaa, se vähentää merkittävästi COVID-19-tartunnan ja siitä johtuvan vakavan sairauden riskiä.

Jos joudut vielä matkustamaan muihin maihin, sinun tulee ensin tarkistaa mahdolliset matkustusrajoitukset ja saapumisohjeet kyseiseen kohteeseen. Kansakunnat ovat harjoittaneet erilaisia ​​suunnitelmia ja menettelyjä COVID-19-pandemian leviämisen hillitsemiseksi.

Mainos

Sinun on tarkistettava kotona oleskelutilaukset sekä testaus- ja karanteenivaatimukset, ei vain omalla alueellasi, vaan myös sillä alueella tai maassa, johon aiot matkustaa. Älä myöskään unohda, että mikä tahansa näistä paikallisviranomaisten tai alueiden osavaltion ja keskushallintojen myöntämistä vakuutuksista voi muuttua odottamatta ilman merkittävää irtisanomisaikaa.

Tutki matkajärjestelmän vaatimuksia

Edellä mainittujen lisäksi sinun tulee tarkistaa myös lentoyhtiöuran matkustusvaatimukset. Jos kyseessä on taukomatka, sinun on myös tiedettävä sen lentoasemakaupungin ja -maan matkustusvaatimukset ja rajoitukset, jossa olet lyhyen matkan aikana, kun yrität saavuttaa lopullisen määränpään. Myös peittokuville voi olla tiettyjä ohjeita ja erityisiä matkustussääntöjä.

Mainos

Muista, että alueet tai maat, joihin matkustat, voivat pyytää CIVID-19-rokotustodistusta tai COVID-19-negatiivista testiraporttia saapuessasi määränpäähän. Tämä vaatimus ja ohje voivat ulottaa koskemaan myös lapsia ja lapsia. Esimerkiksi Yhdysvaltain hallitus vaatii tällä hetkellä, että kaikki 2-vuotiaat tai sitä vanhemmat henkilöt toimittavat negatiivisen testiraportin (testi suoritetaan 3 päivän kuluessa matkasta ja lähdöstä) saapuessaan.

Matkavakuutus COVID-turvalla

COVID-suojalla varustettu matkavakuutus voi olla välttämätön nykyisen pandemian aikana. Tällainen vakuutus voi tarjota vakuutuksen monenlaisia ​​matkan aikana mahdollisesti ilmeneviä ongelmia vastaan. Kun sinulla on matkavakuutus COVID-19-turvalla, voit peruuttaa matkasi tai lykätä sitä mistä tahansa koronavirukseen liittyvästä syystä ja tappiosi korvataan koronaviruksen matkavakuutuksella.

koronavirusantigeenin matkavakuutus Globelinkiltä kattaa myös sairaalahoidosta mahdollisesti aiheutuvat kulut. Näin ollen, jos matkustaja saa matkan aikana koronavirustartunnan ja joutuu matkansa aikana sairaalaan, matkavakuutusyhtiö korvaa sairaalahoitokulut. Tällainen vakuutussuoja voi myös tarjota taloudellista helpotusta sellaisissa olosuhteissa kuin kotiuttaminen, lääkinnällinen evakuointi, lääkintätarvikkeet, sairaanhoito/hoito ja jatkuva testaus.


Kääriä

Suurin osa alueista ja valtioista vaatisi, että sinulla on COVID-19-negatiivinen testitodistus mukanasi laskeutuessasi. Vaatimus koskee myös lapsia ja lapsia. On kuitenkin edullisempia ja luotettavampia matkavakuutuksen tarjoajia, jotka voivat myös tarjota kattavuuden lapsille ilmaiseksi. On tärkeää tutkia vaihtoehtoja ja tietää enemmän kaikista asiaankuuluvista ohjeista ja säännöistä, jotka koskevat COVID-19 kansainvälistä matkustamista COVID-19-pandemian aikana. Mitä enemmän tiedät matkustussäännöistä ja vallitsevista olosuhteista, sitä vaivattomampi matkakokemuksesi voi olla.Jaa tämä artikkeli:

Continue Reading

Covid-19

"Meidän on pysyttävä valppaina", Charles Michel

Julkaistu

on

Eurooppa-neuvoston huippukokouksen viesti on, että Euroopan on pysyttävä valppaana. Rokotuskampanjat eri puolilla Eurooppaa ovat tuoneet edistystä taistelussa COVID-19:ää vastaan, mutta on tunnustettu, että rokotteiden epäröinti on edelleen ongelma, erityisesti Romaniassa ja Bulgariassa, joissa rokotusasteet ovat olleet alhaiset. 

Charles Michel sanoi, että disinformaatioon on puututtava erityisesti sosiaalisen median alustoilla. 

Työ todistusten tunnustamisen nopeuttamiseksi on käynnissä, ja yksi tärkeä kehitys on viimeaikainen päätös Yhdysvallat poistaa rokotettuja EU-kansalaisia ​​koskevat rajoitukset 8 alkaen.

Eurooppa-neuvosto kehotti päätelmissään myös COVID-19-kriisistä saatuja kokemuksia vahvistamaan EU:n valmistautumista tuleviin terveyshätätilanteisiin sekä uudesta Health Emergency Preparedness and Response Authoritysta (HERA) käytävien neuvottelujen päätelmiä.

Mainos

Tulevan G20-kokouksen yhteydessä ja marraskuussa pidettävää Maailman terveyskokouksen erityisistuntoa silmällä pitäen Eurooppa-neuvosto korostaa tukevansa Maailman terveysjärjestön vahvaa ja keskeistä roolia tulevassa maailmanlaajuisessa terveydenhuollon hallinnassa ja kansainvälisestä pandemioita koskevasta sopimuksesta.

Jaa tämä artikkeli:

Continue Reading

Covid-19

EU rokottaa 70 prosenttia sen aikuisväestöstä

Julkaistu

on

Tänään (31. elokuuta) EU on saavuttanut tavoitteen, jonka mukaan 70% aikuisväestöstä on täysin rokotettu. Yli 256 miljoonaa aikuista EU: ssa on nyt saanut täydellisen rokotuskurssin. 

Komissio ilmoitti jo saavuttaneensa tavoitteensa toimittaa tarpeeksi rokotteita tämän osan väestön rokottamiseksi heinäkuun lopussa. tämän päivän ilmoitus vahvistaa, että nämä rokotteet on annettu. Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen sanoi: ”70%: n aikuisten täysi rokotus jo elokuussa on suuri saavutus. EU: n strategia siirtyä eteenpäin yhdessä tuottaa tulosta ja asettaa Euroopan eturintamaan maailmanlaajuisessa taistelussa COVID-19-tautia vastaan. ”

Virulenttisemman Delta -muunnelman yleisyyden vuoksi von der Leyen kehottaa EU -maita ja sen kumppaneita jatkamaan rokotusta vauhdilla. 

Terveyskomissaari Stella Kyriakides sanoi: ”Olen erittäin iloinen siitä, että olemme tänään saavuttaneet tavoitteemme rokottaa 70% EU: n aikuisista ennen kesän loppua. Tämä on EU: n ja sen jäsenvaltioiden kollektiivinen saavutus, joka osoittaa, mikä on mahdollista, kun toimimme yhdessä solidaarisesti ja koordinoidusti. Pyrkimyksemme lisätä rokotuksia edelleen EU: ssa jatkuu edelleen. Tuemme edelleen erityisesti niitä valtioita, jotka kohtaavat edelleen haasteita. ”

Mainos

Kuva EU: ssa vaihtelee valtavasti; hyvä uutinen kätkee merkittäviä eroja EU: n jäsenten välillä, ja Romanialla (26%) ja Bulgarialla (17%) on erittäin alhaiset rokotukset. Irlanti, jolla on erittäin korkea rokotusaste, on voinut ostaa rokotteita Romaniasta alhaisesta rokotustasostaan ​​huolimatta. 

Neuvosto poistaa viisi maata ja yhden yksikön/alueviranomaisen matkustusrajoitusten luettelon 

Neuvosto on päivittänyt luettelon maista, erityishallintoalueista ja muista yhteisöistä ja alueviranomaisista, joiden matkustusrajoitukset olisi poistettava. Erityisesti Israel, Kosovo, Libanon, Montenegro, Pohjois -Makedonian tasavalta ja Amerikan yhdysvallat poistettiin luettelosta.

Mainos

Ei-välttämättömiin matkoihin EU: sta maista tai yhteisöistä sovelletaan väliaikaisia ​​matkustusrajoituksia. Jäsenvaltiot voivat poistaa täysin rokotettujen matkustajien tilapäisen EU: n matkustamisen tilapäisen rajoituksen.

Jaa tämä artikkeli:

Continue Reading
Mainos
Mainos

Nousussa