Liity verkostomme!

terveys

EMA on aloittanut Pfizer COVID-19 -rokotteen arvioinnin 5–11-vuotiaille lapsille

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

EMA on tänään (19. lokakuuta) aloittanut arvioinnin hakemuksesta, jolla BioNTech/Pfizerin COVID-5-rokotteen, Comirnaty, käyttöä voidaan laajentaa koskemaan 11–18-vuotiaita lapsia.

Comirnaty on tällä hetkellä hyväksytty käytettäväksi 12 -vuotiaille ja sitä vanhemmille henkilöille. Lähettäjä-RNA (mRNA) tulee soluun ja tuottaa proteiinia, joka tunnetaan piikkiproteiinina ja joka on luonnollisesti läsnä SARS-CoV-2: ssa, viruksessa, joka aiheuttaa COVID-19: n. Pfizer näyttää olevan tehokkaampi pidemmän ajan kuin AstraZeneca -rokote, erityisesti nuoremmilla ihmisillä.

Muutto ei kuitenkaan ole kiistaton, ja maailmanlaajuinen pula rokotteista epäilee lasten ensisijaisuutta, kun aikuisväestö on jo suurelta osin rokotettu. Kaiken kaikkiaan lapset ovat osoittautuneet kestäviksi eivätkä todennäköisesti kehitä sairauden vakavimpia ilmenemismuotoja. 

Ilmoitus tulee sinä päivänä, kun Euroopan komissio julisti yhdessä Yhdysvaltain Bidenin hallinnon kanssa pyrkimyksestään saavuttaa maailmanlaajuinen 70 prosentin rokotusaste ensi vuoteen mennessä. 

Mainos

Tausta

EMA: n ihmislääkekomitea (CHMP) tarkistaa rokotetta koskevat tiedot, mukaan lukien tulokset meneillään olevasta kliinisestä tutkimuksesta, johon osallistuvat 5–11 -vuotiaat lapset, päättääkseen suositellako sen käytön jatkamista. The CHMPLausunto toimitetaan sitten Euroopan komissiolle, joka tekee lopullisen päätöksen.

EMA ilmoittaa arviointinsa tuloksista, joiden odotetaan tapahtuvan muutaman kuukauden kuluttua, ellei lisätietoja tarvita.

Mainos

Comirnaty sai myyntiluvan EU: ssa joulukuussa 2020. Lisätietoja rokotteesta on saatavana EMA: n verkkosivuilta.

Jaa tämä artikkeli:

Eurooppalaiselle liittoumalle Yksilölliset Medicine

Koronavirus – Se ei ole ainoa pandemia, joka ruoskii maailmaa ja vahvistaa dataa

Julkaistu

on

Hyvää huomenta, terveyskollegat, ja tervetuloa EAPM (European Alliance for Personalised Medicine) -päivitykseen. Terveellinen muistutus tässä päivityksessä siitä, että COVID-19 ei ole kaupungin ainoa pandemia, mikä liittyy ei-tarttuviin tauteihin (NCD) ja syöpään (harhauttava tosiasia on, että joka kolmas ihminen jossain vaiheessa elämäänsä sairastuu syöpään) . Nämä ovat molemmat jatkuvia kysymyksiä EAPM:lle, ja säännöksiä voitaisiin parantaa varhaisen diagnoosin ja hoidon varmistamiseksi. Lisätietoja tästä alla kirjoittaa EAPM: n toimitusjohtaja tohtori Denis Horgan.

Komission politiikan etenemissuunnitelma yksittäisten tartuntatautien kohdistamiseksi

Komission terveysosasto DG SANTE julkaisee politiikan etenemissuunnitelman, joka koskee yksittäisiä ei-tarttuvia sairauksia.

Komission muistiossa esitettyjen suunnitelmien mukaan kesäkuussa 2022 julkaistava ei-tartuntatautien politiikan täytäntöönpanon etenemissuunnitelma. WHO tukee ei-tarttuvien tautien (NCD) palvelujen integroimista perusterveydenhuoltoon. Syyskuuhun mennessä 283 työntekijää 64 perusterveydenhuollon laitoksesta on osallistunut WHO:n koulutukseen vastatakseen paremmin NCD:n lisääntyvään esiintyvyyteen. NCD-sairauksien, kuten sydän- ja verisuonisairauksien ja kroonisten hengityselinten sairauksien, diabeteksen ja syövän, kasvava taakka on johtanut hätäavun painopisteen siirtymiseen. 

Terveyspalvelujen saatavuuden parantamisen, ennenaikaisten kuolemantapausten ehkäisemisen ja pakolaisyhteisöjen hyvinvoinnin parantamisen lisäksi tämän ohjelman onnistuneet tulokset ovat osaltaan edistäneet käytäntöjen standardoimista muissa humanitaarisissa tilanteissa. Syöpä on poissuljettu, koska se sisältyi jo tämän vuoden alussa julkaistuun erilliseen suunnitelmaan.

Syöpäsuunnitelmaa lukuun ottamatta tämä tauteihin keskittyvä lähestymistapa merkitsee muutosta terveysasioiden pääosastolle. Asiakirjan mukaan komission terveysosasto on halunnut välttää tarttumattomien tautien diskreettiä käsittelemistä, koska lähestymistapa saattaa jäädä alijäämäiseksi eri sairauksien välisen hajanaisuuden vuoksi.

Asiakirjan mukaan joulukuussa 2022 käynnistettäisiin toimenpide-ehdotuksia sydän- ja verisuonitauteihin, diabetekseen ja elämäntapariskitekijöihin. Vuotta myöhemmin, joulukuussa 2023, sitä seuraisi hengityselinsairauksia sekä mielenterveys- ja neurologisia sairauksia koskevat toimet.

Mainos

Digitaalisten muutosten markkinoiden arvo on 1,247.5 2026 miljardia dollaria vuoteen XNUMX mennessä – mitä tilaa terveydelle?

Digital Transformation Market toimialakohtaisesti on luokiteltu pankki-, IT- ja televiestintään sekä, mikä tärkeintä EAPM:lle, terveydenhuoltoon ja biotieteisiin. Terveydenhuollon digitaalisen muutoksen puolustaminen – ulkoiset shokit, kuten COVID-19-pandemia, sekä uusien digitaalisten ja lääketieteellisten teknologioiden, kuten tekoälyn ja koko genomin sekvensoinnin, edistyminen luovat olosuhteet terveydenhuollon häiriöille ja muutokselle. 

Harkitse vain muutamia esimerkkejä digitaalisesta muutoksesta: robottien desinfiointi COVID-19-pandemian aikana; on-demand-käyttäytymisterapiaistunnot älypuhelimella; ajoitussovellukset, jotka lähettävät potilaan tapaamismuistutuksia; Tekoäly, joka voi vertailla jokaista vertaisarvioitua paperia, joka on koskaan kirjoitettu. Sekä uusille tulokkaille että vakiintuneille toimijoille digitaalisten tekniikoiden soveltaminen potilaiden hoitoon ja liiketoimintaan liittyvien huolenaiheiden ratkaisemiseen on tie menestyä tällä alalla. Digitaalisten työkalujen ottaminen käyttöön diagnosointiin, hoitoon ja hallintaan on ratkaisevan tärkeää – itse asiassa se voi pelastaa hengen – mutta se ei silti ole rutiinia monille organisaatioille.

Mainos

EU on valmis kohtaamaan Omicronin, sanoo EMA...

"Tiedämme, että virukset mutatoituvat, ja olemme valmiita", sanoi Emer Cooke, Euroopan lääkeviraston pääjohtaja puhuessaan Euroopan parlamentin terveysvaliokunnalle (ENVI).

Cooke täsmensi, että helmikuusta lähtien voimassa olleet määräykset antaisivat rokotteiden valmistajille mahdollisuuden nopeasti hyväksyä muunnettuja rokotteita - tarvittaessa - kolmen tai neljän kuukauden kuluessa prosessin aloittamisesta. "Ensin on tehtävä päätös, onko se tarpeellista, eikä se ole Euroopan lääkeviraston päätös", hän sanoi ja huomautti, että tämä riippuu monista tekijöistä, kuten epidemiologisesta tilanteesta, muunnelman leviämisestä ja lääkevalmisteen tehokkuudesta. nykyiset rokotteet.

Tällä välin saa tehostetta: Kun jäsenvaltiot käynnistävät tehosterokotteitaan, EMA ja ECDC työskentelevät jo tämän viikon lopulla odotettavissa olevan yhteisen lausunnon laatimiseksi mix-and-match -tehosterokoteista, joissa tehosterokote eroaa ensimmäisen rokotuksen. 

EU:n lainsäätäjät pääsivät sopimukseen tietojen jakamisesta

Euroopan parlamentin ja neuvoston neuvottelijat pääsivät myöhään tiistaina (30. marraskuuta) sopimukseen, jonka pitäisi edistää tietojen saatavuutta koko blokissa. Komissio esitteli EU:n tiedonhallintalain viime vuoden lopulla, ja sen tarkoituksena on vapauttaa julkisen sektorin tietoja yrityksille ja asettaa samalla sääntöjä tiedonjakopalveluille, jotka välittävät tietoja neutraalilla tavalla.

Nämä palvelut on kirjattava rekisteriin, jotta voidaan lisätä luottamusta tietojen vapaaehtoiseen jakamiseen. Julkisen sektorin tietojen uudelleenkäyttöä varten on myös uusia sopimusjärjestelyjä, joita varten komissio myös perustaa rekisterin.

EU:n tietosuojavalvontajärjestö haluaa yhdistää blokin sääntelyvaltuudet Big Techiä vastaan

Kaikki yhden puolesta, yksi kaikkien puolesta Big Techiä valvoville eurooppalaisille sääntelyviranomaisille.

Euroopan unionin tietosuojavaltuutettu kutsuu yksityisyyttä, kilpailua ja kuluttajavalvojat kaikkialta blokista yhdistämään voimansa vahvistaakseen alueen taistelua väärinkäytöksiä ja haittoja vastaan ​​teknologiasektorilla.

"Ensi vuonna meillä on uusi "Digital Clearinghouse" -ehdotus", Wojciech Wiewiórowski, joka johtaa Euroopan tietosuojavaltuutettua (EDPS).

EU:n vahtikoira haluaa käynnistää uuden aloitteen vuoden 2022 toisella puoliskolla, Wiewiórowski lisäsi.

Uutiset tulevat, kun huolestuneisuus kasvaa siitä, että Euroopan murtunut lähestymistapa digitaaliseen sääntelyyn vaikeuttaa yrityksiä hillitä tehokkaita teknologiayrityksiä.

Wiewiórowski kieltäytyi ottamasta kantaa siihen, pitäisikö hän parempana keskitetympää täytäntöönpanojärjestelmää – kuten Big Techin yksityisyydensuojan valvonnan antamista yhdelle yleiseurooppalaiselle vahtikoiralle – ja sanoi, että se oli vain "yksi mahdollisista tuloksista".

Kysyttäessä, ottaisiko hänen toimistonsa enemmän täytäntöönpanovastuita uudessa järjestelmässä, hän vastasi: "Voin vain vastata, että hyväksymme enemmän valtuuksia joka vuosi."

Komissio kohtaa valituksen GDPR:n "toimimatta jättämisestä"

Euroopan komissiota syytetään siitä, ettei se ole valvonut EU:n tietosuojasäännösten soveltamista, käy ilmi EU:n oikeusasiamiehelle jätetystä uudesta kantelusta. Irlannin kansalaisvapauksien neuvosto (ICCL) teki valituksen ja väitti, että EU:n johtajat eivät ryhtyneet toimiin Irlannin väitettyjä puutteita vastaan ​​​​blokin tietosuojasääntöjen soveltamisessa. Se väitti myös, että komissio ei kerännyt tietoja valvoakseen, kuinka GDPR:ää pannaan täytäntöön kaikkialla EU:ssa. 

"Komissio on ottanut katseensa pois pallosta, ja GDPR on nyt sekaisin", sanoi Johnny Ryan, ICCL:n vanhempi tutkija. Valitus johtuu ICCL:n aiemmin tänä vuonna laatimasta raportista, jossa todettiin, että 98 prosenttia Irlannin tietosuojaviranomaiselle toimitetuista merkittävistä GDPR-tapauksista on edelleen ratkaisematta. Järjestö kertoo saaneensa tutkimuksen tulokset EU:n oikeuskomissaarin Didier Reyndersin tietoon, mutta se ei ole saanut vastausta. 

"Komissio ei vain jättänyt toimimatta, mutta se ei edes hankkinut itselleen tietoa, jota tarvitaan päätöksen tekemiseen", Ryan sanoi.

EU:n oikeusasiamies voi päättää aloittaa tutkimuksen vastauksena valitukseen. Sillä on valtuudet tehdä hallinnollinen epäkohta komissiota vastaan.

Komission puheenjohtaja: Lasten rokotteet tulossa joulukuun puolivälissä

Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen sanoi tänään, että lasten koronavirusrokotteet ovat tulossa, ja ensimmäiset toimitukset alkavat 13. joulukuuta.

Vetoessaan eurooppalaisiin rokottautumiseen ja tehosterokotuksiin, komission puheenjohtaja kertoi toimittajille, että tartuntojen uusi nousu Euroopassa yhdistettynä uuden Omicron-variantin ilmaantumiseen muodosti "kaksinkertaisen uhan".

Euroopan lääkevirasto suositteli viime viikolla BioNTech/Pfizer-rokotteen hyväksymistä 5–11-vuotiaille lapsille. Modifioidulla rokotteella on pienempi annos – se sisältää kolmanneksen aikuisen rokotteen aktiivisesta ainesosasta.

Von der Leyen kertoi puhuneensa BioNTechin ja Pfizerin kanssa lasten rokotteesta, ja lääkevalmistajat olivat ilmoittaneet pystyvänsä toimittamaan lasten annokset aikaisin, joulukuun 13. päivästä alkaen.

12 miljoonaa odottaa hoitoa vuoteen 2025 mennessä - Brexitin jälkeinen Englanti

Tämä on Englannin ennuste, jos vain 50 prosenttia pandemian aikana puuttuvista valinnaiseen hoitoon lähetettävistä palaa kansalliseen terveyspalveluun ja NHS:n toiminta kasvaa pandemiaa edeltävien suunnitelmien mukaisesti, National julkaiseman raportin mukaan. Tarkastusvirasto (NAO).  

Lisävuoteiden ja leikkaussalien kapasiteetin tarjoaminen yli ennen COVID-19-pandemiaa suunniteltua tasoa; NHS:n työvoimaan kohdistuvan jatkuvan paineen hallitseminen, mukaan lukien pitkäaikainen henkilöstöpula; ja sen varmistaminen, että olemassa olevat terveyserot eivät jatku tai pahene, raportissa väitetään.

Hyviä uutisia loppuun: EU:n neuvottelijat pääsivät sopimukseen ECDC:n mandaatin laajentamisesta

Euroopan parlamentin ja neuvoston neuvottelijat pääsivät sopimukseen myöhään maanantai-iltana (29. marraskuuta) ehdotuksesta laajentaa Euroopan tautien ehkäisy- ja valvontakeskuksen (ECDC) toimeksiantoa. Sopimus tarkoittaa, että ECDC auttaa koordinoimaan tartuntatautien uhkia koskevia toimia ja tiedonkeruuta EU:n tasolla.

Ehdotus sisältää myös uuden EU:n terveystyöryhmän perustamisen "avustamaan valmius- ja reagointisuunnittelussa sekä paikallisessa reagoinnissa epidemioihin". Kiistanalaisemmin virasto saisi vastuun valvoa kansallisten terveydenhuoltojärjestelmien kykyä reagoida tautipesäkkeisiin. 

European Chronic Disease Alliance oli vaatinut myös ei-tarttuvien tautien sisällyttämistä viraston toimenkuvaan. Parlamentin lehdistötiedotteen mukaan näin ei tapahtunut, sillä viraston toimivalta rajoittuu edelleen tartuntatauteihin.

Ja tässä kaikki toistaiseksi EAPM:ltä - nähdään taas pian.

Jaa tämä artikkeli:

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Saksan teho-osastot odottavat COVID-huipun nousevan sairaaloihin jouluna

Julkaistu

on

By

Saksa saavuttanee COVID-19-tartuntojen neljännen aaltonsa huipun joulukuun puoliväliin mennessä, mikä voi tarkoittaa 6,000 1 tehohoidon sänkyä jouluun mennessä, maan tehohoitolääketieteen yhdistys (DIVI) sanoi keskiviikkona (XNUMX. kirjoittavat Paul Carrel ja Emma Thomasson, Reuters.

Andreas Schuppert, DIVI-yhdistyksen ennustaja, kertoi lehdistötilaisuudessa olevansa "kohtalaisen optimistinen", että uusien tapausten huippu tulee seuraavan kahden viikon aikana, mutta varoitti, että tämä vie aikaa, ennen kuin sen täysi vaikutus sairaaloihin.

"Se on pahaenteinen tilanne", DIVI:n puheenjohtaja Gernot Marx sanoi toimittajille. "Meidän olisi hyvä reagoida välittömästi. Meidän on mentävä tilanteen edellä."

COVID-4,600-potilaiden käytössä on tällä hetkellä noin 19 5,745 tehohoitovuodetta, kun se aiempi huippu oli 3 XNUMX XNUMX. tammikuuta, jolloin Saksassa oli täysi lukitus.

Mainos

DIVI kuitenkin sanoi, että hoitohenkilöstön puute tarkoittaa, että Saksassa on nyt vain noin 9,000 12,000 vuodepaikkaa, joissa potilaat voivat saada tekohengitystä, kun vuosi sitten niitä oli XNUMX XNUMX.

Robert Koch -instituutti, Saksan osavaltion tartuntatautivirasto, raportoi keskiviikkona 67,186 19 uudesta COVID-302-tapauksesta, mikä on 446 enemmän kuin viikko sitten, ja 18 kuolemantapausta, mikä on korkein päivittäinen luku helmikuun 101,790. päivän jälkeen - jolloin kuolleiden kokonaismäärä on XNUMX XNUMX.

Seitsemän päivän ilmaantuvuus 100,000 442.9:ta kohti laski kuitenkin toiseksi päiväksi 452.2 ihmiseen tiistain XNUMX:sta.

Mainos

Saksan liitto- ja aluehallitukset sopivat tiistaina ryhtyvänsä toimiin, mukaan lukien rokotuskampanjan tehostaminen ja kontaktien rajoittaminen erityisesti rokottamattomien ihmisten osalta.

Tiedemiehet jo kritisoivat liian myöhäisestä toiminnasta, ja johtajat sopivat tekevänsä tiukkoja päätöksiä torstaina ehdotuksista, kuten asiakkaiden pakottamisesta osoittamaan todisteet rokotuksesta tai toipumisesta kaupoissa ja ihmisten määrän rajoittamisesta suurissa tapahtumissa.

Neljällä Etelä-Saksassa asuvalla ihmisellä on ollut positiivinen äskettäin tunnistettu Omicron-koronaviruksen variantti, vaikka he olivat täysin rokotettuja, Baden-Württembergin osavaltion kansanterveysvirasto kertoi.

Kolme tartunnan saaneista palasi työmatkalta Etelä-Afrikasta 26. marraskuuta ja 27. marraskuuta, ja neljäs henkilö on yhden paluumuuttajan perheenjäsen. Kaikilla neljällä oli kohtalaisia ​​COVID-19-oireita.

Jaa tämä artikkeli:

Continue Reading

koronavirusantigeenin

ACI EUROPE kehottaa hallituksia noudattamaan WHO:n ohjeita ja hylkäämään yleiset matkustuskiellot

Julkaistu

on

Lentokenttien kauppajärjestö ACI EUROPE on tukenut voimakkaimmin Maailman terveysjärjestön kehotusta vastata Omicron-muunnelmaan rauhallisesti ja harkiten ja kehottanut hallituksia reagoimaan vastaavasti. WHO toteaa päivitetyssä COVID-19-matkailuneuvonnassaan: "Maiden tulee jatkossakin soveltaa näyttöön perustuvaa ja riskeihin perustuvaa lähestymistapaa matkustustoimenpiteitä toteuttaessaan. Ylelliset matkustuskiellot eivät estä kansainvälistä leviämistä, ja ne asettavat raskaan panoksen. taakka ihmishenkiin ja toimeentuloon Euroopan lentokentät ovat maan matkustuspolitiikan etulinjassa, ja ne ovat nähneet omakohtaisesti matkustuskieltojen ja muiden äärimmäisten matkustusrajoitusten - erityisesti karanteenien - dramaattiset ja suhteettoman suuret vaikutukset, joilla on vain vähän vaikutusta epidemiologiseen tilanteeseen. "

WHO:n yksiselitteiset ohjeet maille, etteivät he joutuisi matkustuskieltoon, ovat erittäin tervetulleita. Päivitetty neuvo tulee, kun ACI EUROPE suhtautui myönteisesti Euroopan komission viime viikolla julkaisemiin uusiin matkustusjärjestelyehdotuksiin, joissa painotetaan matkustajien terveydentilaa lähtömaan sijaan. Yhteiskunnallisia ja taloudellisia vahinkoja syntyy, kun äärimmäiset matkustusrajoitukset, kuten eräiden maiden äskettäin käyttöön ottamat rajoitukset, ohittavat pandemian tähän mennessä saadut opetukset.

ACI EUROPE:n pääjohtaja Olivier Jankovecsaid: "Tiedämme kiistattomasti viimeisten 20 kuukauden aikana saadun kokemuksen perusteella, että yleiset matkustuskiellot ja karanteenit eivät ole tehokkaita estämään uusien muunnelmien leviämistä. Vaikka niillä ei ole vaikutusta epidemiologiseen tilanteeseen, niillä on dramaattisia seurauksia toimeentuloon. Kehotamme kaikkia maita noudattamaan WHO:n neuvoja ja varmistamaan, että ne noudattavat näyttöön perustuvia ja riskeihin perustuvia lähestymistapoja matkustussuunnitelmiaan tarkistaessaan osana Omicron-varianttia koskevia varotoimenpiteitä. Erityisesti kohdennettuja lähtöä edeltäviä testauksia tulisi suosia matkustuskieltojen ja karanteenien sijaan. Tehokas koordinointi ja yhdenmukaistaminen EU:n tasolla, johon osallistuvat kaikki ETA-maat, Sveitsi ja myös Yhdistynyt kuningaskunta, on välttämätöntä.

ACI EUROPE huomautti myös, että rokotusten lisääminen on kiireellistä paitsi Euroopassa myös maailmanlaajuisesti. Jankovec kommentoi: "Omicron-variantin syntymistä ja leviämistä olisi vaikea olla yhdistämättä nykyiseen maailmanlaajuiseen rokotusten epätasa-arvoon - mikä todistaa tuskallisesti, että "kukaan ei ole turvassa ennen kuin kaikki ovat turvassa", kuten komission puheenjohtaja von toistuvasti totesi. Mutta tämä tarkoittaa, että EU:n ja muiden Euroopan maiden on tehtävä paljon enemmän varmistaakseen, että COVAX saa rokotteet nopeasti alhaisen tulotason maihin. Tämä saattaa myös edellyttää EU:n linjaamista Yhdysvaltojen kanssa patenttien ja muiden immateriaalioikeuksien levittämiseksi. COVID-19-rokotuksista ja hoidoista. Laajemman ja oikeudenmukaisemman rokotusten ja hoitojen saatavuuden turvaaminen kaikkialla maailmassa on ehdoton edellytys, jotta voidaan tehokkaasti vähentää riskiä muiden huolenaiheiden ilmaantumisesta. Lento- ja matkailualat ovat välittömimmin alttiina elpymisille COVID-19-pandemiassa. Emme vain voi jatkaa näin."

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

Continue Reading
Mainos
Mainos

Nousussa