Liity verkostomme!

koronavirusantigeenin

Rokotteiden viivästyessä hoidot tarjoavat avaimen Intian COVID -kuolemantapausten hillitsemiseen

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Washingtonissa sijaitsevan Global Development Centerin raportissa on paljasti Vaikka viralliset luvut asettavat Intian Covid-19-kuolleiden määrän hieman yli 420,000, todellinen luku voi olla jopa kymmenen kertaa suurempi. Keskuksen mukaan se tekisi Intiasta maan, jolla on korkein koronaviruksen kuolleiden määrä maailmassa, kaukana verraton Yhdysvaltoihin ja Brasiliaan, ja se tekisi pandemiasta myös "epäilemättä Intian pahimman inhimillisen tragedian sitten jakautumisen ja itsenäisyyden", kirjoittaa Colin Stevens.

Covid-19-kuolemia on todennäköisesti aliarvioitu myös Euroopassa, Maailman terveysjärjestö (WHO) raportointi kuolemantapaukset maailmassa ovat todennäköisesti "kaksi -kolme" kertaa korkeammat kuin viralliset luvut. Mutta Intiassa, neljä viidestä kuolemia ei tutkittu lääketieteellisesti jo ennen pandemiaa; nyt sairaalapaikkojen ja hapen puutteen vuoksi tuntematon määrä koronavirusta sairastavia on kuoleva testaamaton ja rekisteröimätön kotona. Laaja sosiaalinen häpeä ympäröivä COVID-19 on pahentanut tätä ilmiötä, ja perheet ilmoittavat usein eri kuolinsyyn.

Vaikka Intian koronavirusinfektiot ja kuolemat ovat vähentyneet jyrkästi vuodesta huippu toukokuun toisesta aallosta maa on edelleen hävinnyt 16,000 ihmiset Covidille heinäkuun alusta lähtien. Kansanterveyden asiantuntijat varoittaa Intian pitäisi varautua kolmanteen tuhoisaan aaltoon lokakuuhun mennessä, mikä lisää kiireellisyyttä työkalujen etsinnässä, jotka auttavat potilaita, jotka saavat vakavia Covid -tapauksia.

Mainos

Intian rokoteajo menettää tavoitteet

Rokotteet ovat tärkein ennaltaehkäisevä väline vakavien infektioiden pitämisessä kurissa, ja Intia on jo jakanut niitä 430 miljoonaa annosta- enemmän kuin mikään muu kansa Kiinan jälkeen. Siitä huolimatta vain 6.9% Intian väestöstä on tähän mennessä täysin rokotettu 1.4 miljardia kansalaiset. Koska syntyminen erittäin tarttuvasta Delta-muunnoksesta lokakuussa 2020 Intian immunisaatiota on vaivannut rokotepula, rikkoutuneet toimitusketjut ja rokotteiden epäröinti.

Tässä kuussa WHO ilmoitti Intian vastaanottavan 7.5 euroa annoksia Moderna -rokotetta COVAX -laitoksen kautta, mutta Intian kotimainen rokotteiden käyttöönotto on edelleen kompastuskiviä. Bharat Biotech - joka tuottaa maan ainoan kotimaisen rokotteen, Covaxinin - tällä viikolla ennustetaan lisää viivästyksiä, mikä tekee Intian mahdottomaksi saavuttaa jakelutavoitteensa 516 euroa laukausta heinäkuun loppuun mennessä.

Mainos

Kansainvälinen erimielisyys hoidosta

Koska lauman koskemattomuus on vielä kaukana, Intian lääketieteelliset palvelut tarvitsevat edelleen kipeästi tehokkaita hoitoratkaisuja sairaalahoitopotilaiden auttamiseksi. Onneksi Euroopassa koetellut ja testatut hengenpelastusmenetelmät voivat pian tarjota tehokkaita aseita vaarallisimpia infektioita vastaan.

Vaikka saatavilla olevien Covid -hoitojen määrä kasvaa, kun lääkkeet suorittavat kliiniset tutkimukset, maailmanlaajuiset kansanterveyselimet ovat edelleen eri mieltä siitä, mitkä niistä ovat tehokkaimpia. Ainoa hoito, joka saa Euroopan unionin vihreän valon, on Gileadin remdesivir, mutta WHO neuvoo aktiivisesti kyseistä viruslääkettä, suositella sen sijaan kaksi 'interleukiini-6-reseptorin salpaajaa', jotka tunnetaan nimellä tosilitsumabi ja sarilumabi. Tosilitsumabi on myös ollut osoittautunut tehokkaaksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa toteutetussa laaja-alaisessa RECOVERY-kokeessa, mikä vähentää sairaalassa vietettyä aikaa ja mekaanisesti avustetun hengityksen tarvetta.

Huolimatta siitä, että Intia on huumeiden valmistuksen globaali keskus, Intia ei aina hyväksy niitä niin nopeasti. Yhdysvaltalainen lääkeyhtiö Merck kasvatti Intian viruskapasiteetin molnupiraviirin tuotantokapasiteetti auttaa torjumaan toista aaltoa viime huhtikuussa, mutta paikallisia lääkekokeita ei valmistunut aikaisintaan syyskuuhun. Sillä välin Intian viranomaiset ovat palkittiin hätälupa erilaiseen hoitoon Covid-19, 2-DG: lle, vaikka molekyylistä ei ole julkaistuja koetietoja.

Uusia hoitoja, kuten Leukine, valmisteilla

Tätä rajoitettua Covid-19-lääkkeiden sarjaa tuetaan pian muilla lupaavilla hoidoilla. Yksi tällainen hoito, Partner Therapeuticsin sargramostiimi - joka tunnetaan kaupallisesti nimellä Leukine - on parhaillaan testattavissa sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa nopean hyväksynnän saamiseksi. Helmikuussa, tutkimukset johtivat Gentin yliopistollisesta sairaalasta ja yhdistämällä viisi belgialaista sairaalaa havaitsi, että Leukine "voi parantaa merkittävästi hapetusta COVID-19-potilailla, joilla on akuutti hypoksinen hengitysvajaus", lisäämällä hapetusta useimmilla potilailla vähintään kolmanneksella lähtötasosta.

Huomattuaan Leukinen potentiaalin Yhdysvaltain puolustusministeriö allekirjoitettu 35 miljoonan dollarin sopimus kahden vaiheen 2 kliinisen tutkimuksen rahoittamiseksi alustavien tietojen täydentämiseksi. Viime kesäkuussa, tulokset toisen satunnaistettu Yhdysvalloissa tehdyt inhaloitavan leukiinin tutkimukset osoittivat jälleen positiivisen parannuksen potilaiden, joilla oli vakavan Covidin aiheuttama akuutti hypoksemia, keuhkofunktioissa, mikä vahvisti Belgian havainnot siitä, että happipitoisuudet potilailla, joilla oli sai Leukiini oli korkeampi kuin ne, jotka eivät.

Tehokkaat Covid-hoidot vähentäisivät intialaisten terveydenhuollon tarjoajien painetta paitsi parantamalla selviytymismahdollisuuksia myös nopeuttamalla elpyminen ja vapauttamalla sairaalasängyt muille potilaille, mukaan lukien potilaat, joilla on hoito muut sairaudet. Nopeampi hoito vähentäisi myös tarttuvien olosuhteiden, kuten jo aiemmin esiintyneen mustasienen, potilaille aiheuttamia vaaroja sekaantunut Intiassa yli 4,300 sairaalassa olleen Covid-potilaan kuolemassa. Hoitojen ympärillä oleva selkeys ja saavutettavuus parantaisivat myös intialaisten perheiden huolestuttavaa nousua mustapörssi ostaa lääketieteellisiä tarvikkeita, joiden alkuperä on tuntematon, erittäin korkealla hinnalla.

Hoidot, jotka parantavat toipumista ja estävät kuolemaan johtaneet Covid -tapaukset, ovat ratkaisevia niin kauan kuin suurin osa intialaisista on rokottamattomia. Jos uudet lääkkeet hyväksytään ajoissa, parantunut lääketieteellinen ymmärrys viruksesta tarkoittaa sitä, että uusilla Covid -potilailla pitäisi olla parempi ennuste kuin koskaan.

koronavirusantigeenin

HERA: Ensimmäinen askel kohti EU FAB: n luomista, joka on jatkuvasti lämmin tuotantokapasiteetti

Julkaistu

on

Komissio on julkaissut Ennakkoilmoitus, joka tarjoaa rokote- ja lääkevalmistajille alustavia tietoja vuoden 2022 alkupuolella suunnitellusta EU: n FAB-kilpailukilpailusta. EU FAB: n tavoitteena on luoda "aina lämmin" rokotteiden ja lääkkeiden valmistuskapasiteetti, joka voidaan aktivoida tulevien kriisien sattuessa. EU FAB kattaa useita rokote- ja terapeuttisia tekniikoita. Osallistuvien tuotantolaitosten on aina oltava toiminnassa, ja niiden odotetaan varmistavan pätevän henkilöstön saatavuus, selkeät toimintaprosessit ja laadunvalvonta, jotta EU voi valmistautua paremmin ja vastata tuleviin terveysuhkiin. EU FAB pystyy aktivoimaan nopeasti ja helposti tuotantokapasiteettiverkostonsa vastaamaan rokotteiden ja/tai lääkkeiden tarpeita, kunnes markkinat ovat kasvattaneet tuotantokapasiteettiaan. EU: n FAB on keskeinen osa Euroopan terveyshätävalmius- ja reagointiviranomaisen (HERA) teollista ulottuvuutta, kuten tiedonannossa todetaan Esittelyssä HERA, seuraava askel kohti Euroopan terveysunionin toteuttamista, 16. syyskuuta. Ennakkotietoilmoitus EU: n FAB: sta on saatavilla tätä.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 1.8 miljoonan euron Latvian järjestelmän koronavirusepidemiasta kärsineiden karjankasvattajien tukemiseksi

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 1.8 miljoonan euron Latvian tukiohjelman, jolla tuetaan koronaviruksen aiheuttaman karjankasvatusalan viljelijöitä. Ohjelma hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tukiohjelman mukaan tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpiteellä pyritään lieventämään edunsaajien likviditeettivajetta ja vastaamaan osaan koronavirusepidemian aiheuttamista tappioista sekä Latvian hallituksen toteuttamiin rajoittaviin toimenpiteisiin viruksen leviämisen rajoittamiseksi. Komissio katsoi, että järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen.

Erityisesti tuki (i) saa olla enintään 225,000 31 euroa tuensaajaa kohti; ja ii) myönnetään viimeistään 2021. joulukuuta 107. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 3 artiklan XNUMX kohdan b alakohdan mukaisesti Euroopan unionin toiminnasta tehdyn sopimuksen ja tilapäisten puitteiden edellytykset. Tämän perusteella komissio hyväksyi järjestelmän EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64541 numerolla valtiontukirekisteri komissiolle kilpailu sivustolla, kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien alueen matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä. Toimenpide hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tästä seuraa toinen Portugalin järjestelmä Azorien henkilöliikenteen tukemiseksi, jonka komissio hyväksyi 4 kesäkuu 2021 (SA.63010). Uudessa järjestelmässä tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpide on avoin kaikenkokoisille kollektiivisille henkilöliikenneyrityksille, jotka toimivat Azoreilla. Toimenpiteen tarkoituksena on lieventää äkillisiä likviditeettivajeita, joita näillä yrityksillä on, ja käsitellä tappioita, jotka ovat aiheutuneet vuoden 2021 aikana koronavirusepidemian ja hallituksen toteuttamien rajoittavien toimenpiteiden vuoksi viruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Komissio katsoi, että Portugalin järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen. Erityisesti tuki i) saa olla enintään 1.8 miljoonaa euroa yritystä kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 31. joulukuuta 2021. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan mukaisesti SEUT -sopimuksen ja tilapäisten puitteiden ehdot. Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64599 numerolla valtiontukea rekisteriin komissiossa kilpailun verkkosivuilla Kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa