Liity verkostomme!

koronavirusantigeenin

Komissio tukee ratkaisevaa tutkimusta toipuvasta plasmasta #Coronaviruksen hoidossa

Julkaistu

on

Komissio on ilmoittanut tukevansa 4 miljoonalla eurolla uutta tutkimushanketta, SUPPORT-E, jolla koordinoidaan toimia sen selvittämiseksi, onko COVID-19-toipuva plasmansiirto - käyttämällä taudista toipuneiden potilaiden plasmaa - tehokas ja turvallinen hoito. Rahoitus on osa komission 1 miljardin euron lupaus koronavirustutkimukselle ja innovaatioille, joka kuuluu Horisontti 2020 -ohjelmaan ja on suunnattu rokotteiden, uusien hoitojen ja diagnostiikkatyökalujen kehittämiseen viruksen leviämisen estämiseksi.

Innovaatio-, tutkimus-, kulttuuri-, koulutus- ja nuorisokomissaari Mariya Gabriel sanoi: "COVID-19: stä toipuneiden potilaiden plasman käyttö ja immuunivasteen kehittyminen on erittäin lupaava tapa sairauden hoidossa, mutta tarvitsemme lisää todisteita sen tehosta ja turvallisuus. Komissiolla on tärkeä rooli tukemalla kansainvälisiä pyrkimyksiä lisätä todisteita ja arvioida hoidon mahdollisuuksia sekä varmistaa, ettei sillä ole vakavia haittavaikutuksia. "

TUKI-E: tä johtaa Euroopan veriliitto (EBA) ja tuo yhteen 12 suurta tutkimuslaitosta ja kliinistä keskusta, joilla on maailmanluokan tutkimuskapasiteetti kuudesta EU: n jäsenvaltiosta sekä Sveitsistä ja Yhdistyneestä kuningaskunnasta. Se koordinoi ja mahdollistaa kliiniset tutkimukset toipuvista plasmansiirroista Euroopassa. Tämä auttaa paitsi määrittämään turvallisuuden ja tehokkuuden myös ymmärtämään paremmin, mitkä potilaat on siirrettävä ja miten sekä kuinka luovutukset on testattava ja valittava parhaan hoitotuloksen takaamiseksi. Hanke lisää EU: n rahoittamat tutkimus- ja innovaatiotoimet ja täydentää kansanterveyspolitiikkaa ja toimia, joita komissio koordinoi jäsenvaltioiden kanssa. Lisätietoja on saatavilla tätä.

koronavirusantigeenin

EAPM ja ESMO tuovat innovaatioita terveydenhuollon päättäjille

Julkaistu

on

Kahdeksas vuosi peräkkäin Euroopan henkilökohtaisen lääketieteen liitto (EAPM) on järjestänyt korkean tason konferenssisarjan vuotuisen ESMO-kongressin rinnalla, kirjoittaa EAPM pääjohtaja Denis Horgan.

EAPM-konferenssi avattiin ilmoituksella, että seuraava artikkeli on julkaistu ja siihen on osallistunut yli 40 asiantuntijat eri puolilla EU: ta tuo enemmän tarkkuutta Euroopan terveydenhuoltojärjestelmiin: Biomarkkeritestauksen hyödyntämätön potentiaali onkologiassa. Klikkaa tätä saada pääsy.

Istunnot sisältävät: Istunto I: Kasvaimen agnostikko, Istunto II: Biomarkkerit ja molekyylidiagnostiikka sekä Istunto III: Todellisen näytön hyödyntäminen terveydenhuollossa. Konferenssi kestää klo 08.00-16.00. Tässä on linkki asialistalle. Konferenssin tarkoituksena on tuoda keskeisiä suosituksia EU: n tasolle, jotta EU: n muokkaava syöpäsuunnitelma, EU: n terveystietotila, päivitettävä EU: n lääkestrategia sekä EU: n terveysunioni.

Konferenssi pidetään Euroopan komission puheenjohtajan Ursula von der Leyenin keskiviikkona (16. syyskuuta) pitämän ensimmäisen unionin tilaa koskevan puheen jälkeen - von der Leyen kertoi ensimmäisessä vuosipuheessaan, että koronaviruspandemia on korostanut tiiviimmän yhteistyön tarvetta korostaen, että ihmiset kärsivät edelleen.

"Minulle se on kristallinkirkas - meidän on rakennettava vahvempi Euroopan terveysunioni ”, hän sanoi. "Ja meidän on vahvistettava kriisivalmiutta ja rajatylittävien terveysuhkien hallintaa." Von der Leyen sanoi, että hänen komissionsa yrittää vahvistaa Euroopan lääkevirastoa ja tautien ehkäisyn ja valvonnan eurooppalaista keskusta.

Hän toi esiin myös eurooppalaisen syöpäsuunnitelman ja eurooppalaisen terveystietotilan merkityksen. "Tämä osoittaa eurooppalaisille, että unionimme on suojelemassa kaikkia", hän sanoi.

Fabrice Barlesi, Gustave Roussyn lääketieteellinen johtaja, sanoi: "RCT: t eivät ole enää oikea tapa edetä. Tulevaisuuden tie voisi olla EU: n tuki uuden lääkkeen kokeilemiselle ja tietojen toimittamiselle keskitettyyn rekisteriin, mikä voisi tarjota hyviä yhdistettyjä tietoja kaikkialta Euroopasta. "

EAPM-konferenssissa, joka jaettiin kolmeen istuntoon, ESMO-kongressissa, kuten mainittiin, käsiteltiin erilaisia ​​asioita kuten tuumorin agnostika, biomarkkerit ja molekyylidiagnostiikka sekä todelliset todisteet terveydenhuollossa. Syöpään, erityisesti kasvaimiin, kongressissa todettiin, että kudos-agnostiset syöpälääkkeet ovat antineoplastisia lääkkeitä, jotka hoitavat syöpiä niiden osoittamien mutaatioiden perusteella sen kudostyypin sijasta, jossa ne esiintyvät.

Näitä lääkkeitä ovat esimerkiksi Entrectinib, Pembrolizumab ja Larotrectinib. Entinen espanjalainen terveysministeri ja parlamentin jäsen Dolors Moseratt korosti tukevansa EAPM: n työtä ja odottaa saavansa suosituksia konferenssin tuloksista. "Terveyden eurooppalainen lisäarvo on ilmeinen. Se välttäisi päällekkäisyydet ja mahdollistaisi resurssien paremman kohdentamisen. Ja se minimoi riskin hajautetusta hoidon saatavuudesta kaikissa jäsenvaltioissa. "

Ja EAPM-konferenssilla on vaikeuksia etsiä parhaita tapoja reaalimaailman todisteiden (RWE) toteuttamiseksi terveydenhuollossa Euroopassa - pyrittäessä löytämään yksimielisyys keskeisten päätöksentekijöiden kanssa, myös jäsenvaltioiden tasolla, ei vähiten edustajien kanssa. Euroopan parlamentille, miten edetä tällä alalla. RWE terveydenhuollolle on yksinkertainen käsite - hyödyntämällä erilaisia ​​terveystietoja reaaliajassa nopeamman ja paremman lääketieteellisen päätöksen tekemiseksi.

Reaalimaailman todisteet ovat kattava termi erityyppisille terveydenhuollon tiedoille, joita ei kerätä tavanomaisissa satunnaistetuissa kontrolloiduissa tutkimuksissa, mukaan lukien potilastiedot, lääkärin tiedot, sairaalatiedot, maksajilta saadut tiedot ja sosiaaliset tiedot.

Rosa GiulianiClatterbridgen syöpäkeskuksen lääketieteellisen onkologian konsultti sanoi: "TACien käytön edistämiseksi on tärkeintä käydä siiloja ylittävää vuoropuhelua ja tutkia kehityspolun uudelleensuunnittelua." Ja mitä tulee biomarkkereihin ja molekyylidiagnostiikkaan, testauksesta on sanottu paljon, ja usein sen puuttuminen COVID-19-taudinpurkauksen osalta, kun eri maat omaksuvat erilaisia ​​strategioita ja että niillä on myös erilaiset resurssit, kun se tulee hankkimaan tarvittavat sarjat.

ESMO-istunnon pääpaino oli biomerkkien ja molekyylidiagnostiikan parempaan ja tasapuolisempaan saatavuuteen kaikkialla Euroopassa. Tämä on välttämätöntä, mutta kuten osallistujat myönsivät, meillä on siitä kaukana. Henkilökohtaisen lääketieteen ja uusien diagnostiikkatekniikoiden saatavuus voi auttaa ratkaisemaan monet tehottomuudet, kuten kokeiden ja erehdysten annostelun, potentiaalin lisätä sairaalahoitoaikaa haittavaikutuksista ja myöhäisten diagnoosien ongelmasta. Se voi myös parantaa hoitojen tehokkuutta räätälöidyllä hoidon antamisella.

Aamukokouksen lopuksi Giuseppe CuriglianoMilano-yliopiston lääketieteellisen onkologian apulaisprofessori ja varhaisen lääkekehityksen osaston päällikkö Euroopan onkologian instituutissa sanoi: "Todellinen haaste voitettavaksi ovat tutkijoiden ja maksajien erilaiset päätetapahtumat. Poliittiset puitteet ja yhteistyö ovat välttämättömiä. " Iltapäivän istunnossa keskitytään todellisten todisteiden hyödyntämiseen terveydenhuollossa.

Raportti on saatavilla ensi viikolla.

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 1.46 miljardin euron Yhdistyneen kuningaskunnan järjestelmän ilmaisten lääketieteellisten henkilökohtaisten suojavarusteiden jakamiseksi koronaviruksen puhkeamisen yhteydessä

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti 1.3 miljardin punnan (noin 1.46 miljardin euron) Yhdistyneen kuningaskunnan järjestelmän ilmaisten lääketieteellisten henkilökohtaisten suojavarusteiden jakamiseksi terveys- ja sosiaalipalveluille, yhteisöapteekeille ja julkisen sektorin organisaatioille. koronaviruksen puhkeaminen. Julkinen tuki tapahtuu ilmaisen lääketieteellisen tason henkilönsuojaimen muodossa, ja siihen voivat osallistua tukikelpoiset terveys- ja sosiaalipalvelujen tarjoajat, yhteisöapteekit ja julkisen sektorin organisaatiot.

Toimenpiteen tarkoituksena on varmistaa, että edunsaajat jatkavat palvelujensa tarjoamista ja samalla rajoittavat koronaviruksen leviämistä estämällä ristiininfektioita ja muita kontaminaatioita. Komissio arvioi toimenpidettä 107 artiklan 3 kohdan c alakohdan nojalla, jonka avulla jäsenvaltiot voivat helpottaa tietyn taloudellisen toiminnan kehitystä tietyin edellytyksin.

Komissio totesi, että toimenpide on välttämätön, asianmukainen ja oikeasuhteinen terveyskriisin torjumiseksi SEUT-sopimuksen 107 artiklan 3 kohdan c alakohdan mukaisesti. Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio on saatavana asiakirjassa SA.58477 valtiontukirekisteri komissiolle kilpailu sivustolla, kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 44 miljardin euron Italian pääomapohjan vahvistamisohjelman #Coronavirus-taudista kärsineiden suuryritysten tukemiseksi

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt italialaisen järjestelmän, jonka kokonaisbudjetti on 44 miljardia euroa koronavirustaudin aiheuttamien suuryritysten tukemiseksi. Ohjelma koostuu neljästä valtiontuella hyväksytystä toimenpiteestä Väliaikainen kehys.

Kilpailupolitiikasta vastaava varatoimitusjohtaja Margrethe Vestager totesi: "Tämä Italian pääomapohjan vahvistamisjärjestelmä tukee koronavirustaudin aiheuttamia suuryrityksiä vahvistamalla niiden pääomapohjaa ja helpottamalla rahoituksen saatavuutta näinä vaikeina aikoina. Yhdessä muiden aiemmin hyväksyttyjen toimenpiteiden kanssa järjestelmä on viime kädessä tärkeä tapa tukea Italian taloutta ja työmarkkinoita. Työskentelemme edelleen läheisessä yhteistyössä jäsenvaltioiden kanssa toimivien ratkaisujen löytämiseksi koronaviruksen puhkeamisen taloudellisten vaikutusten lieventämiseksi EU: n sääntöjen mukaisesti. "

Italian tukitoimenpiteet

Italia ilmoitti komissiolle väliaikaisten puitteiden mukaisesti järjestelmästä, joka koostuu neljästä täydentävästä toimenpiteestä, joilla tuetaan koronaviruksen puhkeamisen kärsineitä suuryrityksiä pääomapohjan vahvistamisvälineiden, erityisesti oman pääoman, ja hybridipääomainstrumenttien (vaihtovelkakirjalainat ja etuoikeudeltaan huonommat velat) avulla. Yhdessä Italian pienille ja keskisuurille yrityksille tarkoitetun järjestelmän kanssa, jonka komissio on hyväksynyt 31 heinäkuu 2020, Italian toimenpiteiden tarkoituksena on tukea suuren joukon koronavirustaudista kärsineiden yritysten vakavaraisuutta, mikä auttaa niitä varmistamaan toimintansa jatkumisen ja tukemaan työllisyyttä.

Järjestelmä on suunnattu suurille yrityksille, joiden tulot ovat vähentyneet voimakkaasti vuonna 2020. Jotta yritykset olisivat tukikelpoisia, niitä on pidettävä muiden kriteerien lisäksi strategisina talouden ja työmarkkinoiden kannalta.

Järjestelmän mukaiset toimenpiteet koostuvat

(1) oman pääoman lisäykset;

(2) pakolliset vaihtovelkakirjat;

(3) vaihtovelkakirjat joko edunsaajan tai joukkovelkakirjan haltijan pyynnöstä ja

(4) pääomalainat.

Näitä neljää toimenpidettä hallinnoi tilapäinen erityisyhtiö Patrimonio Rilancio.

Komissio totesi, että Italian ilmoittama järjestelmä on väliaikaisten puitteiden ehtojen mukainen. Erityisesti pääomapohjan vahvistamistoimenpiteiden osalta i) tuki on yritysten käytettävissä, jos sitä tarvitaan toiminnan ylläpitämiseen, muuta sopivaa ratkaisua ei ole käytettävissä, ja on yhteisen edun mukaista puuttua asiaan; ii) tuki on rajoitettu määrään, joka on tarpeen tuensaajien elinkelpoisuuden varmistamiseksi, eikä siinä ylitetä heidän pääomarakenteensa palauttamista ennen koronaviruksen puhkeamista; (iii) järjestelmä tarjoaa riittävän korvauksen valtiolle; iv) toimenpiteiden ehdot kannustavat edunsaajia ja / tai heidän omistajiaan maksamaan tuki takaisin mahdollisimman aikaisin (muun muassa palkkojen asteittaisella korotuksella, osinkokiellolla sekä palkkojen ylärajalla ja kielto bonusten maksamisella) johdolle); v) käytössä on suojatoimia sen varmistamiseksi, että edunsaajat eivät saa kohtuuttomasti valtion pääomapohjan vahvistamistukea oikeudenmukaisen kilpailun vahingoksi sisämarkkinoilla, kuten yritysostokielto aggressiivisen kaupallisen laajentumisen välttämiseksi; ja vi) 250 miljoonan euron kynnysarvon ylittävälle yritykselle myönnettävästä tuesta on ilmoitettava erikseen yksilöllistä arviointia varten.

Pääomalainainstrumenttien muodossa myönnettävän tuen osalta i) tuki ei ylitä väliaikaisessa kehyksessä vahvistettuja tuensaajien liikevaihto- ja palkkakustannuksia koskevia rajoituksia ja ii) tukea voidaan myöntää vain vuoden 2020 loppuun saakka .

Lopuksi vain yritykset, joiden ei katsottu olevan vaikeuksissa jo 31. joulukuuta 2019, ovat oikeutettuja tämän järjestelmän mukaiseen tukeen.

Komissio totesi, että järjestelmä on välttämätön, asianmukainen ja oikeasuhteinen vakavan häiriön poistamiseksi jäsenvaltion taloudessa SEUT-sopimuksen 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan ja väliaikaisessa kehyksessä asetettujen ehtojen mukaisesti.

Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen nojalla.

Tausta

Erityisen vakavissa taloudellisissa tilanteissa, kuten nykyisessä tilanteessa, jossa kaikki jäsenvaltiot ja Yhdistynyt kuningaskunta kohtaavat koronaviruksen puhkeamisen, EU: n valtiontukisääntöjen mukaan jäsenvaltiot voivat myöntää tukea vakavan taloudellisen häiriön korjaamiseksi. Tästä määrätään Euroopan unionin toiminnasta tehdyn sopimuksen SEUT-sopimuksen 107 artiklan 3 kohdan b alakohdassa.

Komissio hyväksyi 19. maaliskuuta 2020 valtiontuen Väliaikainen kehys antaa jäsenvaltioille mahdollisuus käyttää valtiontukisäännöissä säädettyä täyttä joustavuutta talouden tukemiseksi koronaviruksen puhkeamisen yhteydessä. Väliaikaiset puitteet, kuten muutettu 3. huhtikuuta 2020 että 8 toukokuuta että 29 kesäkuu Vuonna 2020 säädetään seuraavista tukimuodoista, joita jäsenvaltiot voivat myöntää:

(I) Suorat avustukset, pääomasijoitukset, valikoivat veroedut ja ennakkomaksut enintään 100,000 120,000 euroa ensisijaisen maatalouden alalla toimivalle yritykselle, 800,000 800,000 euroa kalatalous- ja vesiviljelyalan yritykselle ja 100 100,000 euroa kaikilla muilla aloilla toimivalle yritykselle kiireellisten likviditeettitarpeidensa hoitamiseksi. Jäsenvaltiot voivat myös antaa nimellisarvoon 120,000 XNUMX euroa yritystä kohden nollakorkoisia lainoja tai takauksia lainoille, jotka kattavat XNUMX% riskistä, paitsi primaarimaisessa maataloudessa sekä kalatalous- ja vesiviljelyalalla, jossa euron raja-arvot Sovelletaan XNUMX XNUMX yritystä ja XNUMX XNUMX euroa yritystä kohden.

(Ii) Valtiontakaukset yritysten ottamille lainoille varmistaa, että pankit jatkavat lainojen antamista niitä tarvitseville asiakkaille. Nämä valtiontakaukset voivat kattaa jopa 90 prosenttia lainojen riskistä auttaa yrityksiä kattamaan välittömät käyttöpääomat ja investointitarpeet.

(Iii) Tuetut julkiset lainat yrityksille (etuoikeutettu ja etuoikeudeltaan huonompi velka) edullisilla korkoilla yrityksille. Nämä lainat voivat auttaa yrityksiä kattamaan välittömän käyttöpääoman ja investointitarpeet.

(Iv) Suojatoimet pankeille, jotka kanavoivat valtiontuen reaalitalouteen että tällaista tukea pidetään suorana tukena pankkien asiakkaille, ei pankeille itselleen, ja se antaa ohjeita siitä, miten taataan pankkien välisen kilpailun vähäinen vääristyminen.

(V) Julkinen lyhytaikainen vientiluottovakuutus kaikille maille ilman, että kyseisen jäsenvaltion on osoitettava, että kyseinen maa on väliaikaisesti ”ei-kaupallinen”.

(Vi) Tuki koronaviruksiin liittyvään tutkimukseen ja kehitykseen (T & K) käsitellä nykyistä terveyskriisiä suorien avustusten, takaisin maksettavien ennakkojen tai veroetujen muodossa. Bonus voidaan myöntää jäsenvaltioiden välisille rajatylittäville yhteistyöhankkeille.

(Vii) Tuki testauslaitosten rakentamiseen ja skaalaamiseen kehittää ja testata tuotteita (mukaan lukien rokotteet, tuulettimet ja suojavaatetus), jotka ovat hyödyllisiä koronaviruksen puhkeamisen varalta ensimmäiseen teollisiin käyttöönottovaiheisiin saakka. Tämä voi tapahtua suorien avustusten, veroetujen, takaisin maksettavien ennakkojen ja tappioiden muodossa. Yritykset voivat hyötyä bonuksesta, kun niiden sijoitusta tukee useampi kuin yksi jäsenvaltio ja kun sijoitus saadaan päätökseen kahden kuukauden kuluessa tuen myöntämisestä.

(Viii) Tuki koronaviruksen puhkeamisen torjumiseksi tarkoitettujen tuotteiden tuotannolle suorien avustusten, veroetujen, takaisin maksettavien ennakkojen ja tappioiden muodossa. Yritykset voivat hyötyä bonuksesta, kun niiden sijoitusta tukee useampi kuin yksi jäsenvaltio ja kun sijoitus saadaan päätökseen kahden kuukauden kuluessa tuen myöntämisestä.

(Ix) Kohdennettu tuki verojen lykkäämisen ja / tai sosiaaliturvamaksujen keskeyttämisen muodossa niille aloille, alueille tai yritystyypeille, joita puhkeaminen on kärsinyt eniten.

(X) Kohdennettu tuki työntekijöiden palkkatukina niille yrityksille aloilla tai alueilla, jotka ovat kärsineet eniten koronaviruksen puhkeamisesta ja jotka muuten olisi pitänyt lomauttaa henkilöstöä.

(Xi) Kohdennettu pääomankorotustuki yrityksille, jos muuta sopivaa ratkaisua ei ole käytettävissä. Turvatoimenpiteillä voidaan välttää kohtuuton kilpailun vääristyminen sisämarkkinoilla: edellytykset toiminnan tarpeellisuudelle, tarkoituksenmukaisuudelle ja laajuudelle edellytykset valtion osallistumiselle yhtiöiden pääomaan ja palkkiot; edellytykset valtion irtautumiselle kyseisten yhtiöiden pääomasta; hallintotapaa koskevat ehdot, mukaan lukien osinkokielto ja ylimmän johdon palkkakorot; ristikkäistuen ja hankintakiellon kieltäminen ja lisätoimenpiteet kilpailun vääristymien rajoittamiseksi avoimuus- ja raportointivaatimukset.

Väliaikaiset puitteet antavat jäsenvaltioille mahdollisuuden yhdistää kaikki tukitoimenpiteet toisiaan lukuun ottamatta lainoja ja takuita samalle lainalle ja väliaikaisessa puiteohjelmassa säädettyjen kynnysarvojen ylittämistä. Se antaa myös jäsenvaltioille mahdollisuuden yhdistää kaikki väliaikaisen kehyksen nojalla myönnetyt tukitoimenpiteet olemassa oleviin avustusmahdollisuuksiin vähämerkityksinen yritykselle, jonka enimmäismäärä on 25,000 30,000 euroa kolmella tilikaudella ensisijaisen maatalouden alalla toimivilla yrityksillä, 200,000 XNUMX euroa kolmella tilikaudella kalatalous- ja vesiviljelyalalla toimivilla yrityksillä ja XNUMX XNUMX euroa kolmella tilikaudella kaikilla muilla aloilla toimiville yrityksille . Samanaikaisesti jäsenvaltioiden on sitouduttava välttämään samojen yritysten tukitoimien tarpeetonta kumuloitumista rajoittaakseen tukea niiden todellisten tarpeiden täyttämiseen.

Lisäksi väliaikainen kehys täydentää monia muita jäsenvaltioille jo tarjolla olevia mahdollisuuksia lieventää koronaviruksen puhkeamisen sosiaalis-taloudellisia vaikutuksia EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Komissio antoi 13. maaliskuuta 2020 a Tiedonanto koordinoidusta taloudellisesta vastauksesta COVID-19-puhkeamiseen asettamalla nämä mahdollisuudet.

Esimerkiksi jäsenvaltiot voivat tehdä yleisesti sovellettavia muutoksia yritysten hyväksi (esim. Verojen lykkääminen tai lyhytaikaisen työn tukeminen kaikilla aloilla), jotka jäävät valtiontukisääntöjen ulkopuolelle. Ne voivat myös myöntää yrityksille korvauksia koronaviruksen puhkeamisen aiheuttamista ja suoraan aiheuttamista vahingoista.

Väliaikainen kehys on voimassa joulukuun 2020 loppuun saakka. Koska vakavaraisuusongelmat voivat toteutua vasta myöhemmässä vaiheessa tämän kriisin kehittyessä, vain pääomapohjan vahvistamista koskevien toimenpiteiden osalta komissio on jatkanut tätä ajanjaksoa kesäkuun 2021 loppuun. Oikeusvarmuuden takaamiseksi komissio arvioi ennen kyseisiä päivämääriä, onko sitä tarpeen jatkaa.

Ei-luottamuksellinen toisinto päätöksestä on saatavilla tunnuksella SA.57612 vuonna valtiontukirekisteri komissiolle kilpailu verkkosivuilla heti kun mahdolliset luottamukselliset kysymykset on ratkaistu. Uusia julkaisuja valtiontukipäätösten Internetissä ja Euroopan unionin virallisessa lehdessä luetellaan Valtiontuki Weekly e-News.

Lisätietoja väliaikaisesta kehyksestä ja muista toimista, joita komissio on toteuttanut koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi, löytyy tätä.

Continue Reading
Mainos

Facebook

Twitter

Nousussa