Liity verkostomme!

EU

EU luonnos terveys asiakirja on sidosryhmiä kerääminen vastata

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

edullinen-terveydenhuolto-tekoEuroopan Alliance Henkilökohtainen Medicine (EAPM) pääjohtaja Denis Horgan

Aiemmin tällä viikolla, Ishayoiden opettaman Euroopan verkkokauppa Komissio ja sen riippumaton asiantuntijapaneeli on tehokkaita tapoja investoida terveyteen käynnistääed julkinen kuuleminen aiheesta sen alustava lausunto, ja sidosryhmien on toimitettava tulokset 16. joulukuuta mennessä. 

Mielipide "tutkitaan häiritsevän innovaation vaikutuksia terveydenhuoltoon Euroopassa".

Mainos

Yksi Brysselissä toimiva monen sidosryhmän organisaatio, European Alliance for Personalized Medicine (EAPM), kokoontuu kaksi päivää ennen sitä päättääkseen vastauksesta.

EAPM on jo antanut vastaavanlaisen asiakirjan, joka julkaistiin marraskuussa. - kuuleminen alustavasta lausunnosta "Terveyspalvelujen saatavuus Euroopan unionissa", tehokkaista tavoista investoida terveyteen, sai haalean vastaanoton Liittouma, joka toimitti vastauksen yksityiskohtaisesti mitä se uskoo puuttuu luonnos tai olisi vahvistettava.

Ryhmä, jonka jäseniin kuuluu potilaita, lääkäreitä, tutkijoita, tutkijoita, tutkijoita, alan edustajia ja politiikan asiantuntijoita, jätti kahdeksan sivun lähetyksen, jossa oli kymmeniä tärkeitä kommentteja.

Mainos

Kuulemisen aikana EAPM käytti tilaisuutta korostaakseen, että potilaan mahdollisuus saada innovatiivista henkilökohtaista lääkettä on edelleen optimaalista heikompi ja vaihtelee dramaattisesti EU: n jäsenvaltioissa.

Se kirjoitti: "Se, että uuden lääkkeen tai innovatiivisen tuotteen saaminen yleensä kestää yli vuosikymmenen penkiltä sängylle, ei ole pelkästään selvästi ei-toivottavaa, mutta sitä ei voida kiistää myöskään 21-luvulla."

Allianssi kokoontuu nyt uudelleen käsittelemään tätä viikkoa"Komission luonnos.

Viimeisimmässä luonnoksessa todetaan: "Häiritsevä innovaatio on eräänlainen innovaatio, joka luo uusia verkostoja ja toimijoita, jotka pyrkivät syrjäyttämään olemassa olevat rakenteet ja toimijat. Se on todellinen paradigman muutos terveydenhuollon järjestämisessä.

"Häiritsevä innovaatio voi vähentää kustannuksia ja monimutkaisuutta samalla, kun se tarjoaa potilaille paremman pääsyn terveydenhoitoon, mikä parantaa terveyttä ja potilaan vaikutusmahdollisuuksia."

Se lisää, että: "TAlustavassa lausunnossa määritellään ja luokitellaan häiritsevä innovaatio, tunnistetaan sen toteuttamisen ajurit ja esteet ja arvioidaan sen merkitys EU: ssa luetellen joitain tapaustutkimuksia.

"Häiritsevä innovaatio terveydenhuollon konseptina on kehitetty Yhdysvalloissa ja siitä on keskusteltu enimmäkseen siellä. Tässä lausunnossa tutkitaan, miten käsitettä voidaan soveltaa Euroopassa."

- kommentit EAPM ja muut sidosryhmät heijastuvat lopulliseen lausuntoon, tarvittaessa ja tämä on odotetaan hyväksyvän helmikuun 2016 loppuun mennessä.

Samaan aikaan Luxemburg Neuvoston päätelmäHenkilökohtaista lääketiedettä koskevat tiedot, joihin EAPM tarjosi merkittävää panosta, on tarkoitus julkaista ensi maanantaina (7. joulukuuta).

Päätelmien odotetaan olevan kehottaa jäsenvaltioita kehittämään tai vahvistamaan tarvittaessa kansanterveysalan viestintästrategioita...lisätä yleisön tietoisuutta henkilökohtaisen lääketieteen eduista ja riskeistä sekä kansalaisista" rooli ja oikeudet (esim. tietojen jakaminen), mikä tukee innovatiivisten diagnostisten menetelmien asianmukaista saatavuutta ja kohdennettua hoitoa.

- Luxemburgin asiakirja on odotetaan myös kehottaa jäsenvaltioita: laatimaan potilaille tiedotus- ja koulutusstrategiat, jotka perustuvat asiaankuuluvaan ja ymmärrettävään tietoon; tarjota koulutusta ja jatkuvaa ammatillista kehittämistä terveydenhuollon ammattilaisille ja edistämään yhteistyötä tehokkaan tutkimuksen edellyttämien tietojen keräämisessä, jakamisessa, hallinnassa ja asianmukaisessa standardoinnissa tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Allianssin mukaan kaikki edellä mainitut ovat erittäin tervetulleita tapahtumia, vaikka se on edelleen erityisen huolestunut terveysteknologian arviointia käsittelevästä osiosta.

Viime viikkojen aikana EAPM on yhdessä komission ja neuvoston luonnosten kanssa korostanut tarvetta nopeaan ja vankkaan toimintaan tappajasairauksien, kuten keuhko-, eturauhas- ja haimasyövän sekä diabeteksen ja muiden, torjumiseksi, mukaan lukien kahden valkoisen kirjan julkaiseminen. .

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa