Liity verkostomme!

EU

Ihmisten terveystietojen verkkosivusto julkaistaan ​​Euroopassa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

iso-data-terveydenhuollonEuroopan Alliance Henkilökohtainen Medicine (EAPM) pääjohtaja Denis Horgan

Keskiviikkona 25. marraskuuta perustettiin uusi verkkosivusto, jonka tavoitteena on toimia "kansalaisten omistama henkilökohtainen dataosuuskunnat" suojella henkilökohtaisia ​​terveystietoja sallimalla niiden käyttö tärkeässä terveystutkimuksessa 

MIDATA-osuuskunnat tekevät mahdollistaa potilaat kerätä kaikki heidän erilaisia ​​tietoja yhdessä suojatussa paikassa, jolloin he voivat päättää jakaa it lääkärin kanssa tai osallistua tutkimukseen.

Mainos

MIDATA.coop antaa kansalaiset varastoivat, hallitsevat ja valvovat pääsyä henkilötietoihinsa turvallisesti auttamalla heitä perustamaan ja omistamaan voittoa tavoittelemattomia kansallisia / alueellisia MIDATA-osuuskuntia.

Professori tri Ernst Hafen, Zürichissä sijaitsevasta ETH: n molekyylijärjestelmäbiologian instituutista, on yksi järjestelmän tärkeimmistä tekijöistä. Hän sanoi: "As MIDATA-jäsenet, kansalaiset voivat visualisoidase ja analysoise heidän henkilökohtaiset tietonsa. He voivat osallistua aktiivisesti lääketieteelliseen tutkimukseen ja kliinisiin tutkimuksiin tarjoamalla pääsyn henkilötietojensa osuuksiin osuuskuntien kesken. Nämä ovat kansalaisten omistama ja kansalaisten valvoma."

Hän lisäsi: "Avoimuus varmistetaan sillä, että MIDATA-osuuskuntien hallintoperiaatteet ovat julkisia. Jäsenille tiedotetaan ja he voivat osallistua päätöksentekoon-päätöksentekoprosesseja. He voivat myös peruuttaa henkilötietojaan milloin tahansa."

Mainos

MIDATA.coopin hallussa olevat tiedot ovat moninkertaisesti salattuja ja vain jäsenillä on avain omaansaan oma tiedot. Joka esiintymä käyttöoikeus on kirjattu. On suunniteltu, että sEri kansallisten osuuskuntien kansalaisten hallitsema tiedonsaanti luodaan maailmanlaajuisten tutkimushankkeiden ja kliinisten kokeiden mahdollistamiseksi. Se mahdollistaa myös henkilötietotalouden demokratisoitumisen.

MIDATA-malli mahdollistaa sellaisten alueellisten / kansallisten osuuskuntien rakentamisen, jotka yhteisillä säännöillä sallivat maailmanlaajuiset tutkimushankkeet oikeudenmukaisella ja demokraattisella tavalla.

Tällainen kehitys ei ole ennen aikaa. "Big Data" on täällä ja täällä jäädäkseen. Sen käyttö henkilökohtaisen lääketieteen alalla, esimerkiksi, ei voida aliarvioida, mutta siihen liittyy omat ongelmansa.

Tietosuoja on huolenaihe monille jasamalla kun EU: n kolmikantaneuvottelut Eurooppa-neuvostossa, parlamentissa ja neuvostossa jatkavat keskustelua ehdotetusta yleisestä tietosuoja-asetuksesta, on löydettävä keinoja tasapainon löytämiseksi kansalaisten suojelemisen ja niiden välillä, jotta he voivat aktiivisesti hallita omien tietojensa toissijaista käyttöä. Kansalaisten aktiivinen osallistuminen hyödyttää yhteiskuntaa ja parantaa elämänlaatua, hoitoa ja tuloksia Euroopassa"s 500 miljoonaa kansalaista.

Nämä kansalaiset kohtaavat erilaisia ​​terveysongelmia, mukaan lukien harvinaiset sairaudet, kuten monen tyyppiset syövät, ja nämä sairaudet leviävät kaikkiin 28 jäsenvaltioon.

Suurimmaksi osaksi tärkeitä tietoja on tallennettu erillisinä, useampana "siilot" ja sitä on vaikea jakaa. Tämä vähentää selvästi sen potentiaalista arvoa lääkäreille, tutkijoille ja tutkijoille kaikkialla EU: ssa. Monet sidosryhmien, Mukaan lukien Brysselissä Eurooppalaiselle liittoumalle Yksilölliset Medicine (EAPM), väittävät, että EU: n lainsäädäntö on vaarassa laittaa Liian paljon painotetaan yksilön suojelua ja liian vähän epäilemättömiä yhteiskunnallisia etuja, jotka voitaisiin saavuttaa paremmin käyttämällä nyt kerättyjä ja varastoituja massoja ja massoja.

Professori Hafen, joka tekee tiivistä yhteistyötä EAPM: n kanssa, uskoo sen henkilökohtaiseksi tietopankit, jotka toimivat voittoa tavoittelemattomina osuuskunnina, olemme toteuttamiskelpoinen ratkaisu, joka suojaa kansalaista ja antaa hänelle valtuudet, koska hän omistaa tietonsa ja pystyy päättämään missä, milloin ja miten niitä voidaan käyttää. Samaan aikaan nämä tärkeät henkilökohtaiset tiedot tallennetaan turvallisesti tiukkojen eettisten sääntöjen ja sääntöjen mukaisesti.

Hän sanoi: "Jäsenet MIDATA osuuskunnat voivat alusta alkaen ja ikuisesti, että Heillä on mahdollisuus valita, kuka voi jakaa tietojaan ja mihin tarkoitukseen, ja jos rahoja ansaitaan kolmansilta osapuolilta, he voivat myös päättää, mihin tämä rahat menevät. He todella omistavat omat tietonsa ja pystyvät sijoittamaan kaikki tuotot takaisin tutkimus ja / tai koulutus varten yhteiskunnan parantaminen."

Hän korosti myös: "Kansalaiset ovat hyvin suojattuja. Työskentelemme ukäsitteen mukaan "vapauta tiedot, mutta älä vahingoita"."

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa