Liity verkostomme!

EU

Kiitos keuhkosyövän edistymisestä, mutta tarvitaan lisää

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

kiitospäivä-paistettua kalkkunaa-fest-680x350Euroopan Alliance Henkilökohtainen Medicine (EAPM) pääjohtaja Denis Horgan

Huomenna (marraskuun neljäs torstai 26. marraskuuta) on kiitospäivä Yhdysvalloissa, kun kansalaiset osoittavat arvostavansa hyvää sadonkorjuua ja ruokaa pöydällä.

Mutta näyttää siltä, ​​että hyvin ensimmäinen kiitospäivä vietettiin todella 21. helmikuuta 1621 (eikä syksyllä, kuten nykyään) kun ryhmä nälkään menneitä pyhiinvaeltajia pelastettiin viime hetkellä aluksen saapuessa - Lyon - joka oli purjehtinut alkaen Irlanti täynnä ruokaa.

Mainos

Se näkyy paikalliselta asiakirjat että yhden veljen vaimo oli Dublinin kauppiaan tytär. Jälkimmäinen vuokrasi aluksen, täynnä sen kanssa määräykset että lähetetty se Plymouthiin. Joten näyttää siltä, ​​että irlantilaisia ​​ja sitä seuraavia vuosittaisia ​​satoja on kiitettävä lomasta.

Kiitospäivää juhlivat myös amerikkalaiset ulkomaalaiset, jotka asuvat Brysselissä ja tietysti monissa muissa paikoissa, ja Euroopan henkilökohtaisen lääketieteen liitto (EAPM) haluaa antaa omansa "kiittääs" uutta kehitystä vartenjotka auttavat torjumaan keuhkosyöpää - johtava syöpäkuolemien syy Yhdysvalloissa. Samalla allianssi odottaa eteenpäin kehityss tulevaisuudessa.

Ja siellä"Hyviä uutisia potilaille Amerikassa kuten eilen Yhdysvalloissa Elintarvike- ja lääkevirasto hyväksyi uuden hoidon yhdessä kahden kemoterapiamuodon kanssa potilaiden, joilla on pitkälle edennyt (metastaattinen) okasmainen ei-pienisoluinen keuhkosyöpä (NSCLC), jotka eivät ole aiemmin saaneet lääkkeitä erityisesti pitkälle edenneen keuhkosyövän hoitoon.

Mainos

Toisaaltamall-solujen keuhkosyöpä (SCLC) on nopeasti kasvava tyyppi syöpä ja leviää nopeammin kuin ei-pienisoluinen versio. Se on yleisin tyyppi ja on jaettu kahteen tyyppiin, nimetty löydetyille soluille - okasolusolut ja ei-okasolut (mukaan lukien adenokarsinooma).

Keuhkosyöpä on suurin maailmanlaajuinen tappaja kaikista syövistä. Alle puolet vasta diagnosoitu sairastuneille elää yli vuoden, vain 16% elossa viisi vuotta.

Se on niin valtava tappaja osittain koska se on vaikeampi havaita sen alkuvaiheessa. Mennessä, kun henkilö alkaa havaita oireita, se on usein levinnyt muihin kehon osiin, ja on, siksi, vaikea hoitaa.

Pelkästään Yhdysvalloissa oli arvioitu 221,200 158,040 uutta diagnoosia ja 2015 kuolemaa vuonna XNUMX taudista.

Takaisin Eurooppaan, aiemmin tässä kuussa EAPM käynnisti a Valkoinen Paperi tarkoituksena torjua tarpeetonta keuhkosyövän aiheuttamat kuolemat, puheluiden rinnalla Edistetään innovatiivisen hoidon ja elinten tehokkaampaa saatavuuttastutkimusta.

- Allianssi uskoo että keuhkosyöpäpotilaat tarvitsevat kiireellisesti toimia korkeimmalla tasolla. siis asiakirja on suora vetoomus EU: n ja jäsenvaltioiden päättäjille, lainsäätäjille ja sääntelyviranomaisille.

Suurin keuhkosyöpätapauksista molemmilla sukupuolilla johtuu tupakoinnista, mutta noin 15% eivät ole, ja suurin osa näistä tupakoimattomien on naisia, enimmäkseen nuoria naisia.

Naisten keuhkosyöpä on lisääntynyt huimasti 600% viimeisten 30 vuoden aikana. Nykyään keuhkosyöpä tappaa vuosittain enemmän kuin rinta-, munasarja- ja kohdun syöpä Yhdistetyt.

Tästä on esitetty erilaisia ​​teorioita (estrogeeni kasvaimen promoottorina on yksi esimerkki), mutta yksinkertaisesti sanottuna tutkijat eivät ole varmoja. Paperi lisää: "On selvää, että lääkärit tarvitsevat tehokkaampia tapoja havaita ja kohdistaa nämä syövät."

EAPM: n sihteeri Gordon McVie sanoi Tämä viikko: "Ennaltaehkäisyyn tarvitaan enemmän työtä. Yleistä tietoisuutta taudista ja riskitekijöistä olisi kehitettävä etenkin nuorempien, naisten ja etulinjan terveydenhuollon ammattilaisten keskuudessa."

"Kun on kyse tupakoinnista, spaljastus tarjoaa suurimman mahdollisuuden taistella keuhkosyöpää vastaan, Koska tupakointi on edelleen vastuussa neljä viidestä keuhkosyöpäkuolemat," hän lisäsi.

Ihmisen genomin lisääntyneen tiedon avulla lääkärit voivat analysoida potilasta"geneettinen meikki -huolellisesti kasvainsolujen kanssa, jotka voivat olla ainutlaatuisia - ja kohdistaa seuraavaan hoitoon yksittäisen potilaan ja yksittäisen kasvaimen hoitamiseksi.

Pyksilöllisen lääketieteen avulla tutkijat voivat tutkia kasvainta ja yrittää tunnistaa geenit lääkeherkkyyden ennustamiseksi tai geenit, jotka saattavat ennustaa potilaita, jotka pärjäävät paremmin ja eivät tarvitse enää hoitoa, tai ne, jotka saattavat hyötyä jatkohoidosta.  

Professori McVie sanoi: "Tulevaisuudessa yhä useammat hoitopäätökset perustuvat yksittäisen kasvaimen molekyyliominaisuuksiin. Lisää tutkimuksia voisi johtaa keuhkosyövän tunnistamiseen aikaisemmin, mikä lisäisi parantumisprosenttia valtavasti."

Ja se olisi varmasti suuri syy juhliin - tämä ja jokainen kiitospäivä.

Keuhkosyöpä - Tupakoinnin kiistaton suurin tappaja

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa