Liity verkostomme!

EU

Ihmishenkiä on vaarassa tietosuoja neuvottelut

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

EAPM03_154858Euroopan Alliance Henkilökohtainen Medicine (EAPM) pääjohtaja Denis Horgan

Tietosuojaa käsitellään parhaillaan EU: ssa "kolmikantaneuvotteluissa" - Eurooppa-neuvoston, komission ja parlamentin välisen keskustelun nimi - uuden tietosuoja-asetuksen valmisteluvaiheessa.

Yksi tämän tulevan uuden ratkaisun tarttumiskohdista on, että Euroopan parlamentti näyttää keskittyvän vain henkilötietojen yleiseen suojaan ottamatta huomioon lukemattomia tietoja, joita tämä elintärkeä tieto voi käyttää tutkimukseen, varsinkin maailmassa. lääketiede.

Mainos

Parlamentti toimii epäilemättä hyvillä aikomuksilla, mutta tässä tapauksessa näyttää olevan syyllistynyt polvisteluihin, jotka koskevat pelkoa Googlesta, Facebookista ja jopa Yhdysvaltojen hallituksesta"s kyky käsitellä ja käyttää tietoja sen mukaan, mitä yleisö näkee yksilön vähäisenä huolenaiheena.

Tutkijat eivät toimi niin hyvässä mielessä ja se on on koko virheellinen käsitys siitä, että henkilötietojen säilyttäminen on mahdotonta, samalla sallitaan sen käyttö lääketieteelliseen tutkimukseen.

Päiväys on käytetty tutkimuksessa vuosikymmeniä ja sen varastoinnin syillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, mitä Parlamentti näyttää olevan pelko. Lääkinnällisten tietojen heittäminen saalistavaan suojapeitteeseen on täysin erottaa toisistaan ​​ja siten koko piste.

Mainos

On tosiasia, ettäjos he voivat, tutkijat pyytävät suostumusta ennen henkilötietojen käyttöä. Mutta se on myös totta, että syksimielisyys on vaikea saada käytännössä. Kuvittele tutkimus, joka koskee esimerkiksi diabetesta Euroopan laajuisesti asteikolla, ja yrittää ottaa yhteyttä pidä kiinni jokainen mukana oleva henkilö. pyytäminen varten henkilökohtainen suostumus käyttää kudoksia tai tuloksia vakavia logistisia ongelmia.

Joten pitäisi heitämme pois kaikki nämä arvokkaat tiedot on kerätty nyt ja paljon, mikä on säilytetään vuosien varrella, joten 500-potentiaalisten potilaiden 28-jäsenmaiden tarpeita ei oteta huomioon?

Ei tietenkään.

Jos et vieläkään ole varma, tässä on muutamia esimerkkejä tietojen käytöstä terveyteen areenalla: Monet henkilötietoja käyttäviä tutkimuksia johti parempaan ymmärrys tupakan aiheuttamat vahingot. Missä nyt kiistaton tupakan ja keuhkosyövän välinen yhteys tulen? Tutkimus.

Niin tutkimukset ovat herätti tietoisuutta sekä yleisöltä että hallitukselta ja on auttoi säästämään miljoonia elämiä.

Jotkut edellä tutkimukset perustuivat potilastietueiden tarkistamiseen sen määrittämiseksi, olivatko henkilöt tukikelpoisia ennen kuin heiltä pyydettiin suostumusta. Jos parlamentti"lopulliseen asetukseen, this voisi tehdä tällaisia ​​tulevia tutkimuksia hyvin vaikea tai jopa mahdotonta.

Se on yksinkertaisesti koska tutkijoille olisi tarpeen antaa rekisteröidyille suostumus jopa tunnistaa sopivat henkilöt kyselemään, halusivatko he osallistua tutkimukseen.

Toinen esimerkki on se, että ainakin Yhdistyneessä kuningaskunnassa varakkaat naiset saavat todennäköisemmin rintasyövän kuin vähemmän hyvinvointia naisia jälkimmäiset kuolevat siitä todennäköisemmin.

A Tutkimuksessa kävi ilmi, että heikommassa asemassa olevista alueista kärsivien naisten huonompi eloonjäämisaste ei johdu terveydenhuollon tai hoidon heikommasta saatavuudesta, vaan se liittyy todellakin rintasyöpään liittyviin ongelmiin.eli muita sairauksia tai samanaikaisia ​​sairauksia.

Thon erityinen tutkimuksessa käytettiin sairaalaa ja GP kirjaa, jossa tarkastellaan syövän hoitoon liittyviä tekijöitä kuten saatu hoito ja ei, ihan oikeesti - tasainen odotusajat. To varmistaa, että lopputulos oli unpuolueellinen - elintärkeää mielekkäälle tutkimukselle - tutkimus sai erityistä hyväksyntää, jotta tunnistettavia tietoja voitaisiin käyttää ilman suostumusta.

Euroopan Eduskunta"tarkistukset tekisivät tulevia tutkimuksia tällaista mahdoton koska tietosuojaa koskeva asetus kieltää tämä. 

Muistakaamme, että yleisesti ottaen puskovat että se on tärkeää jakaa tietojaan tutkimukseen. It"Ei ole vaikea ymmärtää miksi - heidän oma hoitonsa riippuu varmasti aikaisemmasta tutkimuksesta ja heidän lapsensa hyötyvät tänään suoritettavasta tutkimuksesta.

It"totta, että henkilötietojen turvallisuuteen liittyy pelko. Viimeaikaiset tapahtumat Atlantin yli"t auttoi, eikä äskettäin ollut Euroopan yhteisöjen tuomioistuin "turvasatama" hallitseva. vielä vankka ja jo olemassa olevat tehokkaat suojatoimet henkilötietojen suojaamiseksi tutkimuksessa

Rtutkijat ovat velvollisia pitämään tiedot turvallisina, että Eettinen komitea on aina hyväksynyt henkilötietoja käyttävän tutkimuksen asianomaisessa maassa tai maissa. sellainen suojatoimenpiteet ovat pitäneet tietoja turvallisina monta vuotta, mutta ei pysäyttänyt elintärkeää tutkimusvirtaa.

Henkilötietojen käytön rajoittaminen olisi a stultifying vaikutus tutkimuksesta, mikä puolestaan ​​vaikuttaa nykypäivän terveyteen"s EU: ssa asuvat potentiaaliset potilaat 500: lla ja tulevilla sukupolvilla.

Brysselissä sijaitseva sidosryhmien ryhmä, Euroopan henkilökohtaisen lääketieteen liitto (EAPM), katsoo, että useimmissa tapauksissa kertaluonteinen suostumusta koskeva päätös olisi olennainen osa mitä tahansa asetusta. Tämä antaa yksilölle mahdollisuuden määritellä tietonsa laajan valikoiman käyttötarkoituksia ilman, että tutkijat joutuvat palaamaan uudelleen aikaa ja lupaa erityiseen tutkimukseen.

Laaja suostumus onn tärkeä lähestymistapa terveystutkimukseen koska se antaa osallistujille mahdollisuuden jakaa tietoja tulevaa tutkimusta varten, tosiasiallisesti että tiedemiehet eivät voi ennustaa tänään, mikä on huomenna hyödyllistä.

Tämä Maksimoi tietolähteiden eduksi. Kuitenkin, EAPM ja muut huomaavat, että jopa tällainen suostumus ei ole ihanteellinen kaikissa olosuhteissa. Sei ole mahdollista hakea suostumusta.

Allianssi uskoo, että se on ratkaisevan tärkeää että lopullinen regulointi sisältää vapautuksen suostumuksesta terveystietojen käyttämiseen tutkimuksessa. 

Loppujen lopuksi on ratkaisevan tärkeää, että kolmikantakeskustelujen tuloksena laaditaan tietosuoja-asetus, joka ei haittaa tutkimusta, mutta löytää tasapainon potilaiden yksittäisten tietojen suojaamisen kiistattoman tarpeen ja laajemman yleisön välillä. tärkeitä tietoja siihen pisteeseen, jossa kaivattu lääketieteellinen tutkimus pysähtyy.

Se ei olisi järkevää investoida eurooppalaiseen tutkimukseen eikä uraauurtavien hoitojen kehittämiseen.

Tärkeintä on, että nykyinen ja tulevaisuuden elämä on vaarassa.

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa