Liity verkostomme!

EU

Bryssel ryhmä "haalea" EU: n terveys- luonnoksesta

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

edullinen-terveydenhuolto-tekoEuroopan Alliance Henkilökohtainen Medicine (EAPM) pääjohtaja Denis Horgan

Mahdollisesti erittäin vaikutusvaltainen Lausunto terveydenhuoltopalvelut Euroopan komission asiantuntijapaneelin saavat ensimmäisen reaktioita tänään (6 marraskuu) peräisin Brysselissä toimivan terveydenhuollon ryhmä muun sidosryhmien kaikkialla Euroopassa.

Julkinen kuuleminen alustavasta lausunnosta "Terveyspalvelujen saatavuus Euroopan unionissa", joka koskee tehokkaita tapoja investoida terveyteen, on saanut haalean vastaanoton Euroopan henkilökohtaisen lääketieteen liitto (EAPM), joka on toimittanut asiakirjan, jossa mitä se uskoo puuttuu luonnos tai olisi vahvistettava.

Mainos

Puhelu Julkisten tulo sulkeutuu tänään, ja sidosryhmien Alliancen jäseniä ovat potilaat, lääkärit, tutkijat, tutkijat, tutkijat, teollisuuden edustajia ja asiantuntijoita, on jättänyt kahdeksan sivun esittämisen kymmenien keskeisten kommentteja.

Nämä alkavat käsitteen "arvo", ja EAPM väite, jonka vastuussa olevat tarjoamisen nykypäivän terveydenhuollon, vuonna Euroopassa 500 miljoonaa mahdolliset potilaat yli 28 jäsenvaltioissa, ei pitäisi harkita taloudellisia koskee ainoastaan ​​perustana kaikille keskusteluun ja etenemistä.

Syöpäpotilaista selviytynyt, allianssin jäsen Tom Van Der Wal sanoi: "On vankka väite, että arvo tulisi määritellä aina" asiakkaan "suhteen. Terveydenhuollon arvo riippuu tuloksista ja tuloksista - elintärkeitä potilas - riippumatta suoritettujen palvelujen määrästä, silti näyttää siltä, ​​että muualla arvo nähdään aina suhteessa kustannuksiin.

Mainos

"Tästä ja muista syistä," hän lisäsi "potilailta on aina oltava mukana kaikilla tasoilla keskusteluihin siitä, mitä tarkoittaa arvoa. Komission on ymmärtää tätä. "Alliance kirjoittaa, että" terveydenhuollon 21st luvulla täytyy olla potilaiden keskittäminen omien terveydenhuollon päätösten keskelle sekä innovoinnin salliminen ja helpottaminen, investointi tutkimukseen ja toimiva korvauspolitiikka yleiseurooppalaisella tasolla.

"Tässä mielessä, kannustaminen terveyspalvelujen teknologioita, jotka tuovat lisäarvoa potilaiden ja terveydenhuollon kaikkialla Euroopassa, olivatpa ne lääkkeet, hoitomuotojen tai lääketieteellisten teknologioiden, kuten diagnostiikkaa, pitäisi olla ohjaavana periaatteena valintaa ja terveyspalvelujen ja niiden täytäntöönpanoon yleiseurooppalaisella tasolla. "

"Investointi terveyteen inhimillisenä pääomana", Allianssi jatkaa, "kuten Euroopan komissio tunnustaa, tuo parempien terveystulosten arvo yksittäisille potilaille ja yhteiskunnalle, edistää terveydenhuoltojärjestelmien kestävyyttä ja edistää talouskasvua."

EAPM uskoo, että terveellisen Euroopan saavuttamiseksi on tarjottava tehokas mutta kohtuuhintainen potilaiden tarpeisiin vastaava terveydenhuolto. Henkilökohtaisen lääketieteen käyttöönotto on ensisijainen tavoite Euroopan tasolla, sillä se pitää yllä terveystulosten parantamista ja auttaa edistämään Euroopan terveysjärjestelmien taloudellista kestävyyttä.

Yksi suositus Komission luonnoksessa lukee: "On tärkeää, että julkista rahoitusta on käytettävä tehokkaasti, eikä vain nostavat hintoja luonnonvarat, joiden tarjonta on rajoitettua, kuten teknologian tai pitkälle erikoistunutta henkilöstöä". "

EAPM käytti tilaisuutta korostaa, että potilaiden pääsyä innovatiivisten henkilökohtaisen lääketieteen ei ole paras mahdollinen ja vaihtelee huomattavasti EU: n jäsenvaltioiden.

Se kirjoitti: ”Se, että uusi lääke tai innovatiivinen tuote kestää yleensä yli vuosikymmenen päästä siitä penkki-to-sängyn on paitsi selvästi toivottuja mutta ei luultavasti voida hyväksyä 21st luvulla.

"Yleisö on yksi tärkeimmistä sidosryhmien liittyviä päätöksiä henkilökohtainen lääketiede, mutta on niukasti tutkimuksia koskien kansalaisten arvot, huolenaiheet ja odotukset. Lisätoimia yleisöön ovat aiheellisia, jotta saadaan tietoa tehokkaasti ja tasapuolisesti käännös henkilökohtaisen lääketieteen muuttaa kliiniseksi käytännöksi. "

EAPM väittää sisälsivät myös suosituksia innovaatioiden palkitsemisesta, HTA-menetelmän parantamisesta, lainsäädännön yksinkertaistamisesta, tutkimuksen kannustamisesta, todellisten todisteiden keräämisestä ja muista näkökohdista.

 

 

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa