Liity verkostomme!

EU

'' EU: n potilaat tarvitsevat yhtäläisen pääsyn parhaisiin hoitoihin '', korkean tason foorumi kuulee

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

edullinen-terveydenhuolto-tekoMielipiteen eurooppalainen liittouma Henkilökohtainen Medicine pääjohtajan Denis Horgan

Brysselissä sijaitsevalla henkilökohtaisen lääketieteen allianssilla (EAPM) on keskeinen rooli tämän viikon eurooppalaisessa terveysfoorumissa Gasteinissa, joka vaatii lisää EU: n koordinaatiota, yhteistyötä, innovaatioita, potilaiden vaikutusmahdollisuuksien lisäämistä ja yhtäläisiä mahdollisuuksia.

500 miljoonan potentiaalisen potilaan ikääntyessä 28-jäsenmaissa kaikissa XNUMX-maissa terveydenhuolto on kasvava taakka Euroopan unionin terveyspalveluille.

Mainos

Bad Gasteinissa EU: n terveyspoliittinen yhteisö kokoontuu kerran vuodessa vihreään Gasteinin laaksoon Itävaltaan käsittelemään terveysalueen kysymyksiä. EAPM on järjestänyt useita istuntoja huomenna (perjantai 2015 lokakuu) päättävän 2-tapahtuman yhteydessä.

Tapahtumassa pitämässään Euroopan potilaiden foorumin hallituksen jäsen Stanimir Hasurdjiev sanoi: "Nykypäivän potilaat ovat paremmin perehtyneitä kuin koskaan ennen, ja heidät tulisi asettaa keskipisteeseen omissa terveydenhuoltopäätöksissään. Potilaan voimaannuttaminen on ja tulee aina olemaan henkilökohtaisen lääketieteen peruspilaria. "

Häntä tuki Euroopan aids-hoitoryhmän varapuheenjohtaja Luís Mendão, joka sanoi: ”Et voi käsitellä potilasta kunnolla ottamatta huomioon hänen arvokäsityksiään, et voi käsitellä potilasta kunnolla ottamatta huomioon kyseisen potilaan elämäntapaa. ja tietysti, et voi hoitaa potilasta kunnolla luomalla yhtäläiset mahdollisuudet saada parhaita käytettävissä olevia hoitoja kaikkialla EU: ssa. "

Mainos

Chris Hoylen, terveysekonomian ja maksajaanalyysin johtaja, AstraZeneca sanoi: "Terveydenhuoltojärjestelmien saatavuuden ja kohtuuhintaisuuden kaikille potilaille henkilökohtaisista olosuhteista ja sijainnista riippumatta pitäisi olla EU: n kaikkien kansalaisten tasa-arvon lupauksen kulmakivi. Tällä hetkellä olemme kaukana siitä. "

Ja professori Angela Brand Maastrichtin yliopistosta lisäsi: ”Tieteen harppaukset ovat viime vuosina olleet suuria. Teknologia on siellä, Big Data on siellä, mutta meidän on tehtävä paljon parempaa yhteistyötä, investoitava enemmän tutkimukseen ja innovaatioihin ja toimitettava uudestaan ​​ja uudestaan ​​viesti, että potilaat ovat oman terveydenhuollonsa ytimessä. "

ECancerin professori Gordon McVie kertoi, että vaikka henkilökohtainen lääketiede on saavuttanut valtavia edistysaskeleita syöpäpotilaiden hoidossa ja hoidossa: ”Paljon on vielä saavutettava rajat ylittävällä ja poikkitieteellisellä yhteistyöllä, johon liittyy siilopohjaisten tukien valtava vähentäminen ajattelu."

EAPM-istunnot käsittelevät aiheita ”Uudet polut henkilökohtaiseen lääketieteeseen: Kuinka lääketieteen adaptiiviset polut potilaille (MAPP) ja läpimurtomääritykset vaikuttavat potilaisiin”, “Kuinka saamme MAPP: n toimimaan potilaan hyväksi?”, “Mittausarvo” ja “Voimaantuminen” käytännössä'.

Ensimmäisessä istunnossa otetaan huomioon se tosiseikka, että nykyaikaista terveydenhuoltoa edistetään nopeutuvan teknologisen innovaatioprosessin kautta. Tehokas genomiikan, proteomiikan ja Big Data -seoksen yhdistelmä on luonut vuoroveden aallon uusia kohdistettuja ja henkilökohtaisia ​​terapioita, jotka vastaavat yksittäisten potilaiden erityistarpeita entistä tarkemmin.

Vaikka kauan odotettu henkilökohtaisen lääketieteen lupaus on lopultakin toteutumassa, niiden arviointiin ja korvaamiseen tarvittavat sääntelyrakenteet perustuvat edelleen viime vuosisadan malleihin.

Nykyajan lääketieteen toimivuudesta potilaalle EAPM uskoo, että vaikka on olemassa monia täydellisiä malleja ja parhaita käytäntöjä, joihin viitata, tulevaisuuden terveydenhuolto on ja tulee määritellä potilaan kokemuksen perusteella.

Allianssi kysyi, ovatko eurooppalaiset potilaat tyytyväisiä terveydenhuoltoonsa ja onko olemassa innovatiivisia ratkaisuja, jotka voivat parantaa potilaskokemusta ja vähentää epätasa-arvoa laadukkaan terveydenhuollon saatavuudessa kaikkialla EU: ssa.

Elzbieta Zawislak Rochesta kertoi, että kun kyse on arvon mittaamisesta maailmassa, jossa lääketieteelliset innovaatiot ovat yhä yleisempiä, mutta terveydenhuollon budjetit ovat rajoitetut, on tärkeää löytää tapoja optimoida oikeudenmukainen pääsy terveydenhuoltojärjestelmiin ja hoitoihin.

EU: n yhteinen toiminta syövän torjumiseksi pyrkii vähentämään syövän taakkaa ja vähentämään jäsenvaltioiden välistä eriarvoisuutta. Tämän tehokkuuden saavuttamiseksi on kuitenkin sovellettava laajaa arvon määritelmää helpottaakseen yleistä pääsyä syöpähoitoihin. On selvää, että tarvitaan uusia arvomalleja, jotta voidaan ottaa huomioon laajemmat yhteiskunnalliset näkökohdat, jotka ovat siirrettävissä ja skaalautuvia kroonisissa olosuhteissa.

Avain tässä rohkeassa uudessa henkilökohtaisen lääketieteen maailmassa on se, että kroonisia sairauksia sairastavista potilaista tulee asiantuntijoita oman tilan hoidossa. Hän osaa tunnistaa tyydyttämättömät palvelutarpeet ja huomauttaa terveydenhuoltojärjestelmän tuhlauksesta ja tehottomuudesta.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että potilaskeskeiset hoitomallit ovat kustannustehokkaita ja johtavat parempiin tuloksiin ja potilaan tyytyväisyyteen. Potilaiden vaikutusmahdollisuudet voivat olla keskeinen osa korkealaatuisia, kestäviä, oikeudenmukaisia ​​ja kustannustehokkaita terveydenhuoltojärjestelmiä.

Tärkeitä haasteita Euroopan terveydelle ovat väestörakenteen muutokset ja finanssikriisin pitkäaikaiset vaikutukset. Silti on tarpeen varmistaa terveydenhuollon saatavuus ja kohtuuhintaisuus. Tarvitaan teknisiä ja sosiaalisia innovaatioita terveydenhuoltojärjestelmän, kansalaisten ja potilaiden voimaannuttamiseksi.

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa