Liity verkostomme!

EU

Neljä "jännitteitä" varten henkilökohtaisen lääketieteen helpottaa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

pitkän aikavälinEuroopan liitto Henkilökohtainen Medicine pääjohtajan Denis Horgan

Terveydenhuollon maailmassa yksilöllinen lääketiede on saamassa ruohonjuuritasolla terveydenhuollon tarjoajien ja todellakin myös potilaiden keskuudessa. Mutta on vielä paljon esteitä tai "jännitteitä". Monet yleiset, krooniset sairaudet ovat luonteeltaan eteneviä, ja joidenkin etenemistä voidaan hidastaa tai pysäyttää asianmukaisella hoidolla, ennen kuin ne menevät liian pitkälle hoidettavaksi tehokkaasti. Progressiivinen sairaus ei tietenkään tee potilaalle mitään hyvää, ja tällainen tilanne on myös kallista, koska intensiivisempi hoito on tarpeen.  

On totta, että tehokas ennaltaehkäisevä hoito maksaa myös rahaa, mutta tämä summa on usein paljon pienempi kuin taudin etenemisen salliminen. Terveydenhuollon ammattilaisille maksetaan yleensä tiettyjen palvelujen suorittaminen. Tämä kannustaa heitä suorittamaan enemmän palveluja, joista terveydenhuoltopalvelut tai potilaan yksityiset terveyssuunnitelmat korvaavat heidät. Oikean palvelun suorittamiseen on kuitenkin vähemmän kannustimia. Brysselissä toimiva eurooppalainen henkilökohtaisen lääketieteen liitto (EAPM) pyrkii saamaan oikean hoidon oikeaan potilaaseen oikeaan aikaan. Se uskoo, että terveydenhuollon ammattilaisille olisi kannustettava tekemään työ asianmukaisesti, sillä Euroopan olisi maksettava potilaiden terveydentilasta sen sijaan, että maksettaisiin hoidoista, jotka eivät välttämättä saavuta tätä. Nykyään Euroopassa on usein tilanteita, joissa jotkut potilaat saavat parempaa hoitoa kuin toiset.

Mainos

Tämä voisi olla alas, missä jäsenvaltiossa he asuvat tai jopa millä alueella jäsenvaltion heillä on koti. Tässä muutamia "jännitteitä":

Ohjeiden väsymys 

Tietenkin on olemassa Euroopan laajuisia suuntaviivoja, jotka yksin, voi olla erinomainen. Mutta valtava määrä tällaisten suuntaviivojen voi luoda oman ongelmia ja ihanteellisessa maailmassa sen pitäisi olla niin, että HCPs verrata eduksi ohje vastaan ​​mahdolliset haitat hyväksyä se voidaan tehdä. Tämä koska täytäntöönpanosta ohjenuorana voisi siirtyä HCPs pois potentiaalisesti tärkeämpää työpaikkoja. Osoittautuu, että paras HCPs eivät välttämättä ole niitä, jotka itsepintaisesti seurata jokainen, mutta ovat todennäköisesti niitä, jotka priorisoida aikaa, jotta voidaan työstää potilaan-by-potilaan yksilöllinen perusteella. Koulutus ajan tasalla menetelmiä on elintärkeää.

Mainos

Potilaan teho 

Nykypäivän potilaat haluavat voimaannuttamista ja sairauksiensa ja hoitovaihtoehtojensa selittämisen avoimella, ymmärrettävällä mutta ei-holhoavalla tavalla, jotta he voivat osallistua yhteiseen päätöksentekoon. He haluavat omistaa - ja käyttää varauksetta - omia lääketieteellisiä tietojaan sekä lisätä kliinisten tutkimusten ja rajatylittävien hoitojen saatavuutta, mikä voisi parantaa heidän elämäänsä ja joissain tapauksissa pelastaa heidät.

Nykyinen ajattelu viittaa siihen, että kun yhä useampi potilas tarvitsee tietoja, se alkaa virrata yhä enemmän, ja voidaan olettaa, että jokainen yksittäinen klinikka, joka tarjoaa potilaille paremman pääsyn '' omiin tietoihinsa, houkuttelee enemmän 'yrityksiä' potilaiden mielestä hoitaa siellä. EAPM uskoo, että tämän tiedonkulun tulisi sisältää myös pääsy kaikkiin raakaan DNA-sekvensointiin. Valitettavasti näin ei ole vielä EU: ssa.

End-of-life -hoito 

Nykyään Euroopassa on kasvava käsitys siitä, että potilaat saavat usein enemmän hoitoa kuin he todella haluavat. Lääkäri-potilas-vuoropuhelun tehostamisen pitäisi johtaa elämän lopun hoitoon, joka on paljon paremmin sovitettu siihen, mitä potilas todella haluaa. Mutta tämä ei tarkoita sitä, että annettaisiin vähemmän hoitoa kuin tarvitaan, etenkin taloudellisista syistä. Vaikka on totta, että enemmän rahaa käytetään ihmisen elämän lopussa, potilaita ei pitäisi niputtaa sairaalaan sen sijaan, että heille annettaisiin usein intensiivisiä ja aggressiivisia hoitoja. Vähemmällä sairauksien hoidolla elämän loppuvaiheessa olisi melko myönteinen vaikutus rahamääräisesti, mutta sen pitäisi olla potilaan valinta eikä palveluntarjoajan valinta säästää rahaa. Ylimääräinen vaatimus on, että potilaiden on kyettävä luottamaan lääkäriinsä keskittymään täysin sopimaan parhaasta hoidosta yhteisellä päätöksenteolla.

Poliittinen sitoutuminen 

Kaiken kaikkiaan henkilökohtaisen lääketieteen tavoitteiden saavuttamiseksi tarvitaan paljon enemmän poliittista sitoutumista, mikä tarkoittaa viime kädessä poliitikkojen ja virkamiesten saamista ymmärtämään henkilökohtaisen lääketieteen arvon ja yhteiskunnalliset hyödyt 28 jäsenvaltion EU: ssa ja ikääntyvässä väestössä 500 miljoonaa. Tämän lisäksi tulisi olla monen sidosryhmän mentaliteetti ja lisääntynyt yhteistyö paitsi saman tieteenalueen, myös tieteenalojen välillä. Kun kaikki edellä mainitut ovat paikallaan, tavoite terveellisemmästä ja siten vauraammasta Euroopasta on helpompi saavuttaa. Ja se on vain hyvä uutinen EU: n potilaille ja potentiaalisille potilaille nyt ja tulevaisuudessa.

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa