Liity verkostomme!

EU

Maamerkki henkilökohtaisen lääketieteen konferenssi Luxemburgin puheenjohtajakaudella

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

DefiniensBigDataMedicine01Henkilökohtaisen lääketieteen eurooppalaisen allianssin (EAPM) johtaja Denis Horgan

Viime viikolla, XNUMX. heinäkuuta, Luxemburg aloitti kiertävän Euroopan unionin puheenjohtajuuden. Päällä 8 heinäkuu, merkittävä korkean tason konferenssi pidetään henkilökohtaisesta lääketieteestä. Tämä on yksi tärkeimmistä elementeistä puheenjohtajakaudelle, joka on voimassa vuoteen XNUMX asti 31 joulukuu.

Brysselissä toimiva EAPM (European Alliance for Personalized Medicine) on ollut tärkeä tekijä henkilökohtaisen lääketieteen asettamisessa poliittiselle kartalle, ja konferenssin tulokset tulevat lopulta vastaamaan Luxemburgin neuvoston päätelmiin tämän vuoden joulukuussa.

Mainos

Se liittyy täydellisesti EAPM: n "SMART" -ohjelmaan, joka tarkoittaa pienempiä jäsenvaltioita ja alueita yhdessä, ja on selvää, että Euroopan pienemmillä kansakunnilla on suhteettoman suuri osa henkilökohtaisen lääketieteen edistämisessä, etenkin koska ne ovat todennäköisempiä tehdä yhteistyötä resurssien yhdistämiseksi.

Kokoukseen osallistuva Luxemburgin terveysministeri Lydia Mutsch sanoi EAPM: n kesäkuussa pidetyssä konferenssissa, että: "Henkilökohtaisen lääketieteen jännittävä ala koskee ja sen pitäisi olla potilaille. Se tarjoaa heille mahdollisuuden nähdä paitsi passiivisina hoidon saajina myös osallistujina, kumppaneina ja jopa ohjaajina omassa terveydenhuollossaan.

"Ottamalla potilaiden hoitoon liittyvä päätöksenteko on linjassa yhä tunnustus heidän oikeutensa itsenäisyyttä ja itsemääräämisoikeutta. Henkilökohtaista lääkettä saavuttaa täyden potentiaalinsa, joukossa monia asioita, joita se tarvitsee sitoutuneita ja tiedotetaan potilaille, jotka kehotetaan keskustelemaan eri hoitovaihtoehtoja, mahdolliset seuraukset näistä vaihtoehdoista, ja sitten päästä tietoon määritys siitä parhaista toiminta. "

Mainos

Ministeri huomautti, että henkilökohtaisen lääketieteen menestyminen kokonaisuudessaan edellyttää korkeampaa terveysosaamista potilaiden ja väestön keskuudessa.

Terveydenhuollon ammattilaisten keskuudessa on myös selkeä tarve valmiuteen ja päivitettyihin taitoihin, hän sanoi. Näin etulinjan ammattilaiset voivat olla tiiviimmin yhteydessä potilaisiin hoitokysymyksistä ja vaihtoehdoista.

Sekä Luxemburg että EAPM katsovat, että on välttämätöntä laatia strategia, jossa potilaat ovat keskipisteessä ja EU: n päätöksentekijät otetaan mukaan kansanterveyden areenalle, jotta EU ja jäsenvaltiot voisivat osallistua yksilöllisen lääketieteen integroimiseen kliiniseen käytäntöön samalla, kun se mahdollistaa paljon -Parempi pääsy potilaille.

- 8 heinäkuu Luxemburgissa järjestettävän konferenssin tarkoituksena on arvioida ja korjata yksilöllisen lääketieteen integroinnin esteitä Euroopan terveydenhuoltojärjestelmiin, tunnistaa parhaat käytännöt ja lisäarvo, jota tällainen lähestymistapa voi tuottaa, ja hahmotella henkilökohtaisen lääketieteen lähestymistavan mahdolliset edut kansanterveys ja sen vaikutus EU: n päätöksentekoon.

On selvää, että henkilökohtaisella lääketieteellä on suuret mahdollisuudet parantaa monien potilaiden terveyttä ja varmistaa paremmat tulokset. Silti tällä hetkellä sen integrointi kliiniseen käytäntöön on osoittautumassa vaikeaksi, kun otetaan huomioon monet olemassa olevat esteet.

Koska tämä mielenkiintoinen uusi hoitomuoto on EU: n periaatteen mukaista saada korkealaatuista terveydenhoitoa yleisesti ja yhtäläisesti, sen on selvästi annettava paljon enemmän kansalaisia ​​kuin nyt.

Henkilökohtainen lääketiede on yhteiskunnallisen keskustelun ydin. Viimeaikaiset aloitteet Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa ovat asettaneet tämän innovatiivisen menetelmän potilaiden diagnosoimiseksi ja hoitamiseksi valokeilaan samalla kun ne osoittavat, että on tarpeen rakentaa kehyksiä, jotka mahdollistavat oikean hoidon toimittamisen oikealle potilaalle oikeaan aikaan.

Lisäksi kohdennetun ja kustannustehokkaamman hoidon helpottaminen - potentiaaliselle 500 miljoonalle potilaalle 28 jäsenvaltiossa - on Horisontti 2020 -strategian ja Junckerin komission tavoitteiden mukaista.

Ei voida kiistää, että tiede on johtanut merkittävään edistykseen genomiikan roolin ymmärtämisessä sairauksissa, biomarkkerien löytämisessä, uusien tilastollisten menetelmien kehittämisessä ja dynaamisten työkalujen keksimisessä todellisen tehokkuuden ja turvallisuuden keräämiseksi. tiedot. Brysselissä toimiva allianssi on tehnyt kovasti töitä saadakseen sidosryhmät yhteen löytääkseen tien näitä asioita ympäröivän lainsäädännöllisen labyrintin läpi.

Luxemburg ja EAPM uskovat, että on aika soveltaa selkeitä, yhdenmukaistettuja sääntöjä kaikkialla Euroopan unionissa ja vaatia tarkempaa valvontaa, mutta kliinisten todisteiden standardien kanssa, jotka tasapainottavat riski-hyöty-profiilin innovatiivisuuden kanssa.

Lääke- ja diagnoosivalmistajien välistä yhteistyötä on myös lisättävä. Tämän on perustuttava syvempään keskinäiseen ymmärrykseen erilaisista kehitysajoista ja elinkaareista, sääntely- ja korvausreiteistä sekä markkinoista ja asiakkaista.

Samaan aikaan löydetään yhä harvinaisempia sairauksia, ja potilailla, joilla niitä on, pitäisi olla yhtä suuri oikeus uusiin lääkkeisiin ja korkealaatuiseen hoitoon kuin kenellekään muulle.

Henkilökohtaisen lääketieteen kehittäminen edellyttää siksi monimutkaisia ​​kansainvälisiä kliinisiä tutkimuksia, joihin osallistuu hyvin valikoituja potilasryhmiä, ihmisen biologisen aineiston keräämistä ja suurten tietokantojen käyttöä bioinformatiikassa.

Eurooppalaiset tutkijat hyötyisivät tutkimusinfrastruktuurien pysty tukemaan suurta seulonta alustoja tunnistaa kohderyhmä, sekä asianmukaisten tietoteknisten välineiden, kuten simulointia tai tietokoneavusteinen päätöksiä.

Älkäämme unohtako vaikeuksia, joita monilla potilailla on kaikenkokoisissa kliinisissä tutkimuksissa. Paljon kärsii kuljetus- ja kustannuskysymyksistä - ei pelkästään rajat ylittävissä, vaan usein jäsenvaltion sisällä -, jos he jopa todellakin oppivat, että he ovat ensinnäkin tukikelpoisia.

Muualla räätälöityjen lääkkeiden tulevaisuus edellyttää terveysteknologian arviointia, joka tukee potilaan oikea-aikaista saatavuutta - koska kyse on potilaasta.

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Saksalle 2.25 miljardin euron ennakkomaksut

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Saksalle 2.25 miljardia euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 9 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Tämä vastaa Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassaan pyytämää ennakkomaksua. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden toteuttamisen. Komissio hyväksyy lisämaksut Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten toteuttamisen perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 25.6 miljardia euroa, joka koostuu kokonaan avustuksista. Maksaminen seuraa NextGenerationEU: n ensimmäisten lainaustoimien viimeaikaista onnistunutta toteuttamista. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 723.8 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Saksan suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä ja vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. Koko lehdistötiedote on saatavilla tätä.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa