Liity verkostomme!

EU

Luxemburg työntää henkilökohtaisen lääketieteen asialistalla

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Qatarissa Genome-projekti-a-road-map-for-tulevaa-hoito-of-yksilöllisiä-lääketiedeBy Eurooppalaiselle liittoumalle Yksilölliset Medicine (EAPM) Pääjohtaja Denis Horgan

Tänään, 28. heinäkuuta, Luxemburg ottaa vastaan ​​Euroopan unionin vuorottelevan puheenjohtajuuden. Herttuakunta oli yksi kuudesta perustajajäsenvaltiosta järjestössä, josta lopulta tuli XNUMX maata EU, jonka tunnemme tänään.

Kuten käy ilmi, nykyinen Euroopan komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker vietti vuosia Luxemburgin pääministerinä ja on siten ollut mukana Eurooppa-neuvoston tasolla paljon aikaa. Yksi tämän joulukuun 31. päivään asti kestävän puheenjohtajuuden keskeisistä osista - temaattinen painopiste - on henkilökohtaisen lääketieteen jännittävä uusi maailma, ja EAPM (Euroopan henkilökohtaisen lääketieteen liitto) on ollut tärkeä tekijä mukautetun lääketieteen asettamisessa EU: n kartalle. ja osallistuu aktiivisesti herttuakunnan pääkaupungissa ensi viikolla (8. heinäkuuta) pidettävään korkean tason konferenssiin. 

Mainos

Tämän kokouksen tulokset otetaan lopulta huomioon Luxemburgin tämän vuoden joulukuussa antamissa päätelmissä, mikä on täysin sopusoinnussa EAPM: n SMART-asialistan kanssa. SMART tarkoittaa pienempiä jäsenvaltioita ja alueita yhdessä, ja on selvää, että Euroopan pienemmillä kansakunnilla on suhteettoman suuri osa henkilökohtaisen lääketieteen helpottamisessa, etenkin koska ne ovat todennäköisemmin yhteistyössä resurssien yhdistämiseksi. 

EAPM: n äskettäisessä Brysselissä järjestämässä kolmannessa vuosittaisessa konferenssissa Luxemburgin terveysministeri Lydia Mutsch kertoi huoneesta täynnä sidosryhmiä: "Henkilökohtaisen lääketieteen jännittävä ala on ja sen pitäisi olla kaikki potilaista. Se tarjoaa heille mahdollisuuden nähdä paitsi passiivisina hoidon saajina myös osallistujina, kumppaneina ja jopa ohjaajina omassa terveydenhuollossaan. "Potilaiden ottaminen mukaan hoitoon liittyvään päätöksentekoon on linjassa heidän itsemääräämisoikeutensa ja itsemääräämisoikeutensa tunnustamisen kanssa. Jotta yksilöllinen lääketiede saavuttaisi täyden potentiaalinsa, se tarvitsee muun muassa sitoutuneita ja tietoisia potilaita, joita kannustetaan keskustelemaan erilaisista hoitovaihtoehdoista, näiden vaihtoehtojen mahdollisista seurauksista ja sitten päättämään tietoisesta parhaasta toiminnasta. " 

Ministeri huomautti, että henkilökohtaisen lääketieteen menestyminen kokonaisuudessaan edellyttää korkeampaa terveysosaamista potilaiden ja väestön keskuudessa. Terveydenhuollon ammattilaisten keskuudessa on myös selkeä tarve valmiuteen ja päivitettyihin taitoihin, hän sanoi. Näin etulinjan ammattilaiset voivat olla tiiviimmin yhteydessä potilaisiin hoitokysymyksistä ja vaihtoehdoista. Ei voida kiistää, että tiede on johtanut merkittävään edistykseen genomiikan roolin ymmärtämisessä sairauksissa, biomarkkerien löytämisessä, uusien tilastollisten menetelmien kehittämisessä ja dynaamisten työkalujen keksimisessä todellisen tehokkuuden ja turvallisuuden keräämiseksi. tiedot. Brysselissä toimiva allianssi on tehnyt kovasti töitä saadakseen sidosryhmät yhteen löytääkseen tien näitä asioita ympäröivän lainsäädännöllisen labyrintin läpi. Luxemburg ja EAPM uskovat, että on aika soveltaa selkeitä, yhdenmukaistettuja sääntöjä kaikkialla Euroopan unionissa ja vaatia tarkempaa valvontaa, mutta kliinisten todisteiden standardeilla, jotka tasapainottavat riski-hyöty-profiilin innovatiivisuuden kanssa. 

Mainos

Lääke- ja diagnoosivalmistajien välistä yhteistyötä on myös lisättävä. Tämän on perustuttava syvempään keskinäiseen ymmärrykseen erilaisista kehitysajoista ja elinkaareista, sääntely- ja korvausreiteistä sekä markkinoista ja asiakkaista. Sillä välin kliinisten tutkimusten aihe on vaikea. Yhä harvinaisempia sairauksia löydetään, ja potilailla, joilla niitä on, pitäisi olla yhtä suuri oikeus uusiin lääkkeisiin ja korkealaatuiseen hoitoon kuin kenellekään muulle. Henkilökohtaisen lääketieteen kehittäminen edellyttää siksi monimutkaisia ​​kansainvälisiä kliinisiä tutkimuksia, joihin osallistuu hyvin valikoituja potilasryhmiä, ihmisen biologisen aineiston keräämistä ja suurten tietokantojen käyttöä bioinformatiikkaan. Euroopan tutkijat hyötyisivät tutkimusinfrastruktuureista, jotka tukevat suuria seulonta-alustoja kohderyhmän tunnistamiseksi, sekä asiaankuuluvista IT-työkaluista, kuten simulointi tai tietokoneavusteiset päätökset. 

Älkäämme unohtako vaikeuksia, joita monilla potilailla on kaikenkokoisissa kliinisissä tutkimuksissa. Paljon kärsii kuljetus- ja kustannuskysymyksistä - ei pelkästään rajat ylittävissä, vaan usein jäsenmaassa - se on, jos he jopa todellakin oppivat, että he ovat ensinnäkin tukikelpoisia. Henkilökohtaisten lääkkeiden tuleva kehitys edellyttää muualla terveysteknologian arviointia, joka tukee potilaiden oikea-aikaista saatavuutta. Ja kaikki koskee potilasta, muista ... EAPM: n SMART-konferenssissa ministeri sanoi myös, että Luxemburgin mielestä julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuudet, kuten IMI, ovat elintärkeitä edelläkävijän tutkimuksen tukemisessa. 

Ministeri on oikeassa, koska erilaisten ja erillisten sairauksien tunnistaminen ja asianmukaisten testien kehittäminen niiden diagnosoimiseksi sekä hoitomuodot niiden torjumiseksi edellyttää laajamittaista tutkimus- ja innovaatiotoimintaa, johon kaikki keskeiset toimijat osallistuvat lääkekehityksessä. Julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuudet voivat edistää yksilöllistä lääketieteellistä tutkimusta hyödyntäen laajaa asiantuntemusta ja panosta sekä tietoa, jota kaikki avainryhmät voivat nopeasti hyödyntää. 

IMI: llä on yli 40 projektia, jotka tuottavat tuloksia, jotka vaikuttavat kaikkiin lääkekehitysmenettelyn osa-alueisiin, sairauksien taustalla olevan biologian ymmärtämiseen, mahdollisten lääkkeiden tunnistamiseen sekä turvallisuuden ja tehokkuuden testaamiseen, lääkkeiden suunnitteluun. kliiniset tutkimukset. Tulevaisuus on saapunut. Henkilökohtainen lääketiede on täällä jäädäkseen. EAPM onnittelee puheenjohtajavaltio Luxemburgia sitoutumisesta uuteen diagnoosi-, lääkitys- ja hoitomuotoon, joka antaa oikean hoidon oikealle potilaalle oikeaan aikaan.

Tämä puolestaan ​​tuo hyötyä EU: n 500 miljoonalle potentiaaliselle potilaalle nyt ja tulevaisuudessa.

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa