Liity verkostomme!

Talous

Koulutus elintärkeää uuden aikakauden potilaan-keskeinen terveydenhuollon

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

iso-data-terveydenhuollonEuroopan Alliance Henkilökohtainen Medicine (EAPM) pääjohtaja Denis Horgan

"Terveydenhuollon ammattilaisten ei voida odottaa sopeutuvan uusiin tapoihin lähestyä potilaita ja selviytyä uudesta tekniikasta, elleivät he ole asianmukaisesti koulutettuja", Brysselissä tällä viikolla kuultu henkilökohtaisen lääketieteen korkean tason konferenssi. 
Edustajille kerrottiin, että on välttämätöntä kehittää koulutusta ammattilaisille, joiden tieteenalat ovat välttämättömiä henkilökohtaisen lääketieteen menestyksekkään kehityksen kannalta, jotta voidaan edistää tarvittavien työkalujen yhteisymmärrystä ja yhteistyötä. "Tätä varten työnantajien, ammatillisten järjestöjen, sertifiointielinten, sääntelyvirastojen ja muiden on oltava mukana tarvittavien muutosten tekemisessä", konferenssi kuuli.
Christine Chomienne, Euroopan hematologiayhdistyksen (EHA) puheenjohtaja, puhui Euroopan henkilökohtaisen lääketieteen liiton (EAPM) kolmannessa vuosittaisessa konferenssissa - Brysselissä sijaitsevassa organisaatiossa, joka kokoaa yhteen sidosryhmiä korkeakouluista tutkimuksen kautta teollisuuteen, politiikkaan valmistajat ja potilasryhmät.
Chomienne lisäsi: "Opetussuunnitelmien tulisi olla avoimia ja siirrettävissä maiden välillä. Tämän pitäisi olla totta terveydenhuollon ammattilaisten kohdalla, mutta myös - jos halutaan saavuttaa tarvittava tieteidenvälinen lähestymistapa - myös muille ammateille, joiden panos ja yhteistyö ovat yhä tärkeämpiä henkilökohtaisen lääketieteen kehittyessä. " Konferenssissa puhuivat myös Luxemburgin terveysministeri, Latvian terveysministeri, useat puoluehenkilöt Euroopan parlamentista ja edustajat Euroopan komission asiaankuuluvista pääosastoista.
Se pidettiin Latvian kiertävän EU-puheenjohtajuuden alaisuudessa, ja allianssi kertoi osallistujilleen, että se oli tehnyt tiivistä yhteistyötä sekä kyseisen maan että Luxemburgin kanssa. Viimeksi mainitulla on laaja terveydenhuoltosuunnitelma omalle vuorottelevalle puheenjohtajakaudelleen, joka alkaa 8. heinäkuuta, ja se järjestää korkean tason konferenssin kyseisen kuukauden XNUMX. päivänä otsikolla '' Henkilökohtaisen lääketieteen saatavuuden toteuttaminen potilaille ''.
Konferenssissa vaadittiin "tarvetta luoda eurooppalainen translaatiotutkimusfoorumi eli ETRP, jotta tutkimustulokset voidaan kääntää tehokkaasti innovatiivisiksi diagnooseiksi, terapioiksi, tuotteiksi ja prosesseiksi, joista on hyötyä eurooppalaisille potilaille, teollisuudelle ja yhteiskunnille". Tämän ETRP: n olisi pyrittävä muun muassa yhdistämään infrastruktuuri asiaankuuluvilla aloilla, mukaan lukien omiikka, patologia, biorepositoriot / biopankit, Big Data, biomarkkerit, diagnostiikka, kuvantaminen, lääkkeiden löytäminen ja kehittäminen jakamalla asiantuntemusta koko tutkimuksen jatkumossa. Lopullisena tavoitteena olisi tuottaa tehokkaasti käännösratkaisuja, jotka parantavat 500 miljoonan Euroopan kansalaisen terveyttä 28 jäsenvaltiossa.
Konferenssissa kuultiin myös, että monet läsnäolijat olisivat halunneet, että komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker olisi painottanut enemmän terveyttä ja yksilöllistä lääketiedettä laatiessaan prioriteettiluettelonsa tälle kaudelle. "On selvää", sanoi EAPM: n varapuheenjohtaja Helmut Brand, "että väestön ikääntyessä Euroopan on ryhdyttävä kiireellisiin toimiin terveyden alalla. Kukaan ei sano, että se on helppoa, mutta vaikka yksimielisyys ei aina ole mahdollista, meidän on ehdottomasti oltava halukkaiden koalitio.
 "EU: n", hän lisäsi, "on tarjottava kehys, jonka avulla voimme ylittää pelkät sanat, toiveet ja unelmat, jotta voimme tarjota todellisia tuloksia, jotta kansalaiset, yritykset, terveydenhuollon työntekijät ja potilaat eivät turhautuisi. . "On täysin selvää, että yksilöllisen lääketieteen integrointi terveydenhuoltojärjestelmiin on lukemattomia ongelmia, ja tietysti haluamme ratkaista ne. Mutta tiede ei pysähdy, kun taistelemme saadaksemme asiat täysin oikein, sairaudet eivät häviä, kun viivymme, ja potilaat eivät saa parasta mahdollista hoitoa odottaessamme ", Brand lisäsi. Henkilökohtaisen lääketieteen tavoitteena on antaa oikea hoito oikealle potilaalle oikeaan aikaan, ja se on tullut selvästi esiin viime aikoina.
Uutta tapaa hoitaa potilaita auttavat asettamaan asialistan tällä alalla. Tähän sisältyy suuria hyppyjä genetiikassa, uraauurtavaa tutkimusta, Big Datan ja sen käsittelyyn tarvittavien supertietokoneiden ilmaantumista, kliinisten tutkimusmallien uudelleenjärjestelyjä, ajantasaista lainsäädäntöä ja uutta halukkuutta kaikille sidosryhmille jättää ammattisilonsa ja tehdä yhteistyötä kuin koskaan ennen. EAPM: n tavoitteena on parantaa potilaiden hoitoa nopeuttamalla yksilöllisen lääketieteen ja diagnostiikan kehittämistä, toimittamista ja käyttöönottoa yksimielisyydellä ja korostamalla tarvetta ymmärtää prioriteetteja laajemmin ja integroitua lähestymistapaa.
Konferenssin aikana allianssi ilmoitti aloittavansa pian jäsenvaltioiden tiedotusohjelman, "jatkamaan elintärkeää, henkilökohtaista yhteistyötä komission ja parlamentin kollegojemme kanssa, mutta sillä on myös tukijalka laajemmassa laajuudessa Eurooppa ”.
Muiden puhujien joukossa kahden päivän kongressissa (2-3. Kesäkuuta) olivat - Miriam Gargesi, EuropaBio Healthcare Director, Mark Lawler, Belfastin kuningattaren yliopiston translaation syövän genomiikan puheenjohtaja, Wolfgang Ballensiefen, Saksan ilmailukeskuksen koordinaattori, Núria Malats , Centro Nacional de Investigaciones Oncológicasilta, Daniel Schneider Genomic Healthistä, Lester Russell, terveys- ja biotieteiden innovaatioiden EMEA: n johtaja Intel Corporationilta ja Jillian Odenkirk, OECD: n vanhempi analyytikko.
160-hengen yleisöön osallistuivat myös Ernst Hafen ETH Zürichistä, Nicola Bedlington Euroopan potilasfoorumista, Angela Brand, Maastrichtin yliopiston kansanterveysgenomiikan instituutin perustajajohtaja ja varapuheenjohtaja, sekä EAPM: n varapuheenjohtaja ja entinen terveysasioista vastaava komission jäsen David Byrne.
Samaan aikaan kaiuttimien illallisella tiistaina (2. kesäkuuta), vieraat kuulivat Fernand Sauerista, joka oli nykyään Ranskan farmasian akatemian jäsen ja jäi eläkkeelle Euroopan komissiosta vuonna 2006 kunniapääjohtajana ja jatkaa Euroopan instituutioiden ja virastojen neuvontaa terveysasioissa, lääkepolitiikassa ja tutkimuksessa. Pitkän ja ansioituneen uransa vuoksi Brand sai Sauerin lämpimiin suosionosoituksiin nimellä "Euroopan Mister Health".

Mainos

Maatalous

Yhteinen maatalouspolitiikka: Miten EU tukee maanviljelijöitä?

Julkaistu

on

EU: n maatalouspolitiikka kattaa erilaisia ​​tavoitteita viljelijöiden tukemisesta ympäristönsuojeluun. Tutustu EU: n maatalouden rahoitukseen, sen historiaan ja tulevaisuuteen, yhteiskunta.

Mikä on yhteinen maatalouspolitiikka?

EU tukee maataloutta Yhteinen maatalouspolitiikka (KORKKI). Se perustettiin vuonna 1962, ja siinä on tehty useita uudistuksia, jotta maatalous olisi oikeudenmukaisempaa viljelijöille ja kestävämpi.

Mainos

EU: ssa on noin 10 miljoonaa maatilaa, ja maatalous- ja elintarviketeollisuus tarjoavat yhdessä lähes 40 miljoonaa työpaikkaa EU: ssa.

Miten yhteinen maatalouspolitiikka rahoitetaan?

Yhteinen maatalouspolitiikka rahoitetaan EU: n talousarviosta. Alla EU: n talousarvio vuosiksi 2021--2027, 386.6 miljardia euroa on varattu viljelyyn. Se on jaettu kahteen osaan:

Mainos
  • 291.1 miljardia euroa Euroopan maatalouden tukirahastolle, joka tarjoaa viljelijöille tulotukea.
  • 95.5 miljardia euroa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastolle, johon sisältyy maaseuturahoitus, ilmastotoimet ja luonnonvarojen hoito.

Miltä EU: n maatalous näyttää nykyään? 

COVID-19 vaikutti maanviljelijöihin ja maatalousalaan ja EU otti käyttöön erityisiä toimia teollisuuden ja tulojen tukemiseksi. Nykyiset säännöt YMP: n varojen käyttämisestä ovat voimassa vuoteen 2023 asti, koska budjettineuvottelut ovat viivästyneet. Tämä edellytti siirtymäsopimusta suojella maanviljelijöiden tuloja ja varmistaa elintarviketurva.

Tarkoittaako uudistus ympäristöystävällisempää yhteistä maatalouspolitiikkaa?

EU: n maatalouden osuus on noin 10% kasvihuonekaasupäästöistä. Uudistuksen pitäisi johtaa ympäristöystävällisempään, oikeudenmukaisempaan ja avoimempaan EU: n maatalouspolitiikkaan, parlamentin jäsenet sanoivat sovittiin neuvoston kanssa. Parlamentti haluaa yhdistää YMP: n Pariisin ilmastosopimukseen ja lisätä samalla tukea nuorille viljelijöille ja pienille ja keskisuurille tiloille. Parlamentti äänestää lopullisesta sopimuksesta vuonna 2021 ja se tulee voimaan vuonna 2023.

Maatalouspolitiikka liittyy Euroopan vihreä sopimus ja Maatila-haarukka -strategia Euroopan komissiolta, jonka tavoitteena on suojella ympäristöä ja taata terveellistä ruokaa kaikille ja samalla varmistaa viljelijöiden toimeentulo.

Lisää maataloudesta

Tiedotustilaisuus 

Tarkista lainsäädännön eteneminen 

Continue Reading

Maatalous

Ehdotettu poistaminen USA: n lampaan kiellosta on tervetullut uutinen teollisuudelle

Julkaistu

on

FUW tapasi USDA: n vuonna 2016 keskustelemaan karitsan vientimahdollisuuksista. Vasemmalta Yhdysvaltain maatalousasiantuntija Steve Knight, Yhdysvaltain maatalousasioiden neuvonantaja Stan Phillips, FUW: n vanhempi poliitikko tohtori Hazel Wright ja FUW: n presidentti Glyn Roberts

Walesin maanviljelijöiden liitto on tyytyväinen uutiseen, että pitkäaikainen kielto tuoda Walesin lammasta Yhdysvaltoihin poistetaan pian. Britannian pääministeri Boris Johnson tiedotti asiasta keskiviikkona 22. syyskuuta. 

FUW on pitkään keskustellut USDA: n kanssa perusteettoman kiellon poistamisesta useissa kokouksissa viime vuosikymmenen aikana. Hybu Cig Cymru - Meat Promotion Wales on korostanut, että suojatun maamerkin Welsh Lamb mahdolliset markkinat Yhdysvalloissa arvioidaan olevan jopa 20 miljoonaa puntaa vuodessa viiden vuoden kuluessa vientirajoitusten poistamisesta.

Mainos

FUW: n varapresidentti Ian Rickman sanoi Carmarthenshire -lammastilaltaan: ”Nyt meidän on enemmän kuin koskaan tutkittava muita vientimarkkinoita ja samalla suojeltava vakiintuneita markkinoitamme Euroopassa. USA: n markkinat ovat sellaisia, joiden kanssa haluamme kehittää paljon vahvempia suhteita, ja uutinen siitä, että tämä kielto voidaan pian poistaa, on lampaateollisuudelle erittäin tervetullut uutinen. ”

Mainos
Continue Reading

Talous

Kestävä kaupunkiliikenne on Euroopan liikkuvuusviikon keskipiste

Julkaistu

on

Tänä vuonna osallistuu noin 3,000 kaupunkia ympäri Eurooppaa Eurooppalainen liikkujan viikko, joka alkoi eilen ja kestää keskiviikkoon 22. syyskuuta. Vuoden 2021 kampanja on käynnistetty teemalla 'Turvallinen ja terve ja kestävä liikkuvuus', ja se edistää julkisen liikenteen käyttöä turvallisena, tehokkaana, kohtuuhintaisena ja vähäpäästöisenä liikkumisvaihtoehtona kaikille. Vuosi 2021 on myös 20-vuotispäivä autottomasta päivästä, josta Euroopan liikkuvuusviikko on kasvanut.

”Puhdas, älykäs ja joustava liikennejärjestelmä on talouksiemme ydin ja ihmisten elämässä. Tästä syystä olen Euroopan liikkuvuusviikon 20. vuosipäivänä ylpeä 3,000 kaupungista ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolella, koska he ovat osoittaneet, kuinka turvalliset ja kestävät liikennevaihtoehdot auttavat yhteisöjämme pysymään yhteydessä näinä haastavina aikoina ”, liikenneasioista vastaava komissaari Adina Vălean sanoi. .

Euroopan komissio on luonut tälle merkittävälle vuodelle virtuaalimuseon, joka esittelee viikon historian, sen vaikutuksen, henkilökohtaiset tarinat ja sen yhteyden EU: n laajemmiin kestävän kehityksen painopisteisiin. Muualla ympäri Eurooppaa on pyöräilyfestivaaleja, sähköajoneuvojen näyttelyitä ja työpajoja. Tämän vuoden tapahtuma liittyy myös a julkisen kuulemisen komission ajatuksista uudesta kaupunkiliikenteen kehyksestä ja Euroopan rautatievuosi sen Eurooppa Express -junan yhdistäminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa