Liity verkostomme!

EU

Luxemburg EU: n puheenjohtajavaltiota mestari pääsyn läpimurto hoitoja

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

"Monet haasteet on voitettava", kun otetaan huomioon potilaiden mahdollisuus saada räätälöityjä lääkkeitä Euroopassa, sanoi Luxemburgin terveysministeri Brysselissä tällä viikolla. Ministeri Lydia Mutsch puhui henkilökohtaisen lääketieteen korkean tason kahden päivän konferenssissa (Kuvassa) vaati myös "potilaskeskeisen strategiaa, jossa EU: n päätöksentekijöitä ja sääntelyviranomaisten kansanterveyden alalla".

Konferenssissa, jonka isännöi Brysselissä toimiva Euroopan henkilökohtaisen lääketieteen liittouma (EAPM), ministeri kertoi osallistujille, että "henkilökohtainen lääketiede tulee olemaan Luxemburgin puheenjohtajakauden temaattinen painopiste", mikä "korostaa mahdollisuuksia vauhdittaa edistystä".

Hän lisäsi: "Henkilökohtaisia ​​lääke alkaa potilaan. Se on valtava potentiaali terveyden parantamiseksi monien potilaiden ja varmistaa parempia tuloksia. Silti sen integroitumista kliiniseen käytäntöön ja päivittäinen hoito on osoittautunut vaikeaksi annetaan monia esteitä ja haasteita tutustua ajoissa kohdennettuja terveydenhuollon yhä olemassa tästä päivästä.

Mainos

”On tullut aika laatia potilaskeskeisen strategia, jonka mukaan EU: n päättäjien ja sääntelyviranomaisten kansanterveyden alalla, jotta EU: n ja jäsenvaltioiden auttaa ottamaan henkilökohtaisen lääketieteen kliiniseen käytäntöön ja samalla mahdollistaa paljon paremmat mahdollisuudet potilaille.”

Ministeri kehotti myös ”kannustimia kansallisella ja EU-tasolla sekä yhteistyötä jäsenvaltioiden välillä”. Nämä ovat elintärkeitä, hän sanoi, ”tehdä jo pääsy henkilökohtaisen lääketieteen todellisuutta potilaille kaikkialla Euroopassa”.

Konferenssissa kuullut, että tärkeää on lääkkeiden saatavuus ja uusien hoitomuotojen Euroopan potilaille on käynnissä tarkastuksiin erityisesti tällä hetkellä. Todellakin, valtuutetut kerrottiin, Euroopan parlamentti keskusteli aiemmin tänä vuonna lääkkeiden saatavuutta, julkilausuman neuvosto ja Commission.Stanimir Hasurdjiev, hallituksen jäsen Euroopan Potilaan foorumin ja Patient Access Partnership korosti, että yhä useammat potilaiden ja yksittäisten kansalaisten ovat tietoisia mahdollisista henkilökohtaisen lääketieteen, sen kyky antaa heille oikea hoito oikeaan aikaan.

Mainos

Hän sanoi, että potilaat haluavat voimaantumista, he haluavat saada sairauksia ja hoitovaihtoehdot selitti avoimesti, ymmärrettävästi (mistä kliinikon up-to-date tietoa), jotta ne voivat osallistua yhteispäätösmenettelyssä, ja mikä tärkeintä he haluavat paremman pääsyn hoidot, jotka voisivat parantaa elämäänsä ja joissakin tapauksissa tallentaa ne.

Latvian puheenjohtaja Zanda Kalniņa-Lukaševica, neuvoston puheenjohtaja, on jo todennut maan oman puheenjohtajakautensa aikana (joka kestää tämän kuukauden loppuun), että "potilaiden mahdollisuus saada lääkkeitä, jotka hoitavat tehokkaasti sairauksia, on tärkeä asia, joka on Euroopan komissio perusti aiemmin tänä vuonna STAMP-nimisen asiantuntijoiden ryhmän potilaiden turvallisesta ja oikea-aikaisesta saatavuudesta. STAMP aloitti työnsä tammikuussa, mutta vaikka konferenssille kerrottiin, että EAPM suhtautuu myönteisesti aloitteeseen, se väittää, että se ei riitä. EP: n jäsen Cristian-Silviu Bușoi sanoi, että "innovatiivisten uusien lääkkeiden, uusien tekniikoiden ja lääketieteen kehityksestä huolimatta" , monet kansalaiset eivät pääse niihin usein korkeiden kustannusten vuoksi. Muita aiheita ovat liian byrokraattiset korvausmenettelyt ja rajat ylittävän terveydenhuoltodirektiivin täytäntöönpanon puute. "

Buşoi lisäsi, että EU: n päättäjien tulisi varmistaa, että sääntelyä koskevat päätökset arvoon innovatiivisten hoitojen perustuvat mitä tärkeintä potilaille, ja varmistaa, että he saavat käyttöönsä innovatiivisten hoitojen jälkeen keskitettyä kustannus-hyöty-analyysi EMA.

MEP Andrey Kovatchev lisäsi, että on 500 miljoonan kansalaiskeskeisen vahva EU 28 jäsenmaiden väestön ikääntyessä, joka väistämättä sairastuu jossain vaiheessa, jossa potilaiden saataville parasta mahdollista hoitoa saatavilla Euroopassa on valtava ongelma.

Lääkkeiden saatavuuden ja innovatiivisten hoitojen merkitystä tutkitaan tällä hetkellä erityisen tarkasti, ja se on tällä hetkellä iso kysymys EU: n toimielimissä. Konferenssissa kuultiin myös kasvavasta osuudesta uusia huumeiden hyväksyntöjä, jotka ovat yksilöllisiä lääkkeitä. FDA: n vuonna 20 hyväksymästä 44 uudesta uudesta lääkkeestä 2014 prosenttiin oli sisällytetty viittaus erityisiin biologisiin merkkiaineisiin, jotka on tunnistettu diagnostisilla työkaluilla, jotka auttavat ohjaamaan päätöksiä ja / tai menettelyjä tuotteen käytöstä yksittäisille potilaille.

Kehitystä pohdittuaan Ansgar Hebborn, EAPM: n pääsytyöryhmän varapuheenjohtaja ja Roche Pharmaceuticalsin globaalin HTA- ja maksupolitiikan johtaja, sanoi: "Uusien yksilöllisten lääkkeiden nopeasti kasvava määrä osoittaa edistyksen, jota on edistytty kenttä visionäärisestä ajatuksesta 20 vuotta sitten vakiintuneeseen lähestymistapaan monien sairauksien hoitoon nykyään. "

Hebborn lisäsi: "Uusien lääkkeiden ja hoitojen saamisen potilaille, joista voi olla hyötyä, on oltava etusijalla. Kyky erottaa lääkkeiden hinnat kestävästi korkeampien ja matalampien tulotasojen EU-maiden välillä on kriittinen näkökulma kohti tasapuolisempaa ja edullisempaa potilaskäyttöä kaikkialla Euroopassa. " Potilaiden saatavuudesta keskusteli korkean tason paneeli kahden päivän EAPM-konferenssissa täysistunnossa nimeltä '' Esteiden saaminen esteistä ja arvon ymmärtäminen: Potilaiden pääsy innovatiivisiin hoitomuotoihin ''.

Paneeliin kuului Breda Flood, Euroopan allergia- ja hengitystiesairauspotilaiden yhdistysten puheenjohtaja ja Luis Mendao, Euroopan aids-hoitoryhmästä. Edustajat kuulivat myös, että uusien hoitojen saannin viivästymisellä ja eriarvoisuudella eri jäsenvaltioissa oli usein vaikutusta talouteen, koska ihmiset olivat työkyvyttömiä, vaikutukset potilaan perheeseen sekä ilmeiset kielteiset vaikutukset sairauksiin. kansalainen, joka ei pääse käsiksi. Konferenssi on kuullut, että tarvitaan yhteistä toimintaa näissä jäsenvaltioissa yhteistyön avulla. Konferenssissa puhuivat myös Latvian terveysministeri, Maltan hallituksen terveydenhuollon edustaja, useat puoluiden väliset Euroopan parlamentin jäsenet sekä edustajat Euroopan komission asiaankuuluvista pääosastoista.

Nämä yhdistettiin vanhempia ympäri EAPM laaja pohja sidosryhmien vaihtelevat korkeakoulujen, tutkimuksen, teollisuuden, poliittisten päättäjien ja potilas groupss

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa