Liity verkostomme!

Talous

Digitaalinen strategia: Operaattorin potilaiden ytimessä EU: n asialistalla

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

shutterstock_133503068Euroopan Alliance Henkilökohtainen Medicine (EAPM) pääjohtaja Denis Horgan 

Tällä viikolla käynnistettiin Euroopan komission digitaalisten sisämarkkinoiden strategia, joka voidaan tiivistää erittäin kunnianhimoiseksi ja yhtä kauan myöhässä. Se sisältää 16 aloitetta, joita yhteydenpidon pääosasto valvoo, ja sen tavoitteiden joukossa on luoda tasavertaiset toimintaedellytykset kaikille jäsenvaltioille samalla kun pyöritetään uudelleen palloa, joka oli juuttunut puuhun Barroson komission alaisuudessa. 

Keskeinen haaste presidentti Jean-Claude Junckerille ja hänen tiimilleen on se, että tekniikka etenee nopeasti, kun taas lainsäädäntö on luonteeltaan hidasta. Toinen asia on jäsenvaltioiden siilohenkisessä mentaliteetissa, vaikka se, ainakin komissaari Andrus Ansipin mukaan, saattaa olla muuttumassa. Hän sanoi tällä viikolla: "Tällä kertaa meillä on todella merkittävä panos melkein jokaisesta EU: n jäsenvaltiosta ... Voin toivoa, että voimme edetä paljon nopeammin." 

Mainos

Strategia sisältää tekijänoikeusuudistusta, sähköisen kaupankäynnin edistämistä, Internet-alustoja ja tietoliikennestrategiaa koskevia osioita, ja EU: n 28 maan johtajat hyväksyvät suunnitelman kesäkuun Eurooppa-neuvoston huippukokouksessa. Komission strategiasta on vuosien varrella puuttunut kiistattomasti sen tunnustaminen, että tieto- ja viestintätekniikasta tai tieto- ja viestintätekniikasta on tullut perusta nykyaikaisille innovatiivisille taloudellisille järjestelmille ja että kuluttajille ja yrityksille tarjottavien verkkotuotteiden ja -palvelujen parempi saatavuus edellyttää online- ja offline-maailman välisten keskeisten erojen poistaminen. Tämä auttaisi suuresti rajat ylittävän verkkotoiminnan esteiden poistamisessa. 

On myös luotava ihanteelliset olosuhteet, joissa digitaaliset verkot ja palvelut voivat toimia parhaiten - kyse on nopeasta ja luotettavasta infrastruktuurista sääntelyolosuhteissa, jotka mahdollistavat edelleen innovaatiot, kilpailun ja investoinnit big dataan kaikkeen siihen liittyvään. Ja kun on kyse tutkimuksesta - joka on ratkaisevan tärkeää terveysalalla ja erityisesti mielenkiintoisella ja nopeasti kehittyvällä henkilökohtaisen lääketieteen alalla - tarvitaan selkeä oikeudellinen kehys, joka toimii kaikkialla EU: ssa.

Yhteiskunnan ja 500 miljoonan potentiaalisen hyödyn saamiseksi tutkijoille on annettava pääsy yleiseurooppalaiseen tekijänoikeussuojattuun materiaaliin voidakseen hyötyä uudesta tekniikasta. Brysselissä toimiva yksilöllisen lääketieteen eurooppalainen allianssi (EAPM), joka on monen sidosryhmän omaava ja kiihkeästi potilaskeskeinen organisaatio, on äskettäin julkaissut Lighthouse Initiative on Big Data -toiminnon asianmukaisesti toimivan datavetoisen talouden tavoitteen yhteydessä.

Mainos

STEPs-kampanjansa, joka on lähinnä allianssin pylväitä, joukossa vaaditaan sääntely-ympäristöä, joka sallii potilaiden varhaisen pääsyn uuteen ja tehokkaaseen yksilölliseen lääketieteeseen, tutkimus- ja kehitystoiminnan lisäämistä tällä alalla sekä koulutus- ja koulutusstrategiaa. terveydenhuollon ammattilaisten kouluttaminen tällä nopeasti muuttuvalla areenalla. Mitään näistä ei voida saavuttaa ilman realistista digitaalistrategiaa. EAPM on kehottanut komissiota saavuttamaan vuoteen 2020 mennessä laajamittaiset edut potilaille ja kansalaisille henkilökohtaisesta terveydenhuollosta määrittelemällä tänä vuonna ja toteuttamalla myöhemmin henkilökohtaisen lääketieteen tietostrategian. 

Oikein toimivan digitaalisen rakenteen ansiosta kaikissa jäsenvaltioissa laaja ja jatkuvasti kasvava määrä terveystietoja voi ajaa innovaatioita käännöstutkimuksessa ja terveystuloksissa yksilöllisesti. Kuten aiemmin mainittiin, 500 miljoonaa meistä on joko potilaita tai potentiaalisia potilaita. Väestö ikääntyy, mikä tarkoittaa, että monet meistä kärsivät elinaikana ei yhdestä, vaan useista sairauksista.

Siksi on tärkeää käyttää näitä tietoja ensin sairauden syyn ymmärtämiseen ja sitten uusien lääkkeiden ja terapioiden kehittämiseen parannuksen löytämiseksi. Tämä henkilökohtainen, yksilöllinen lähestymistapa vaatii edistyneitä tekniikoita ja prosesseja tietojen keräämiseksi, hallitsemiseksi ja analysoimiseksi ja, mikä vielä tärkeämpää, kontekstualisoimiseksi, integroimiseksi, tulkitsemiseksi ja nopean ja tarkan päätöksenteon tueksi kliinisessä ja kansanterveydellisessä yhteydessä. Osana laajempaa digitaalista suunnitelmaa henkilökohtaisen lääketieteen tietostrategian saaminen Eurooppaan tuo useita etuja - nopeuttaa tehokkaampien hoitojen kehittämistä ja auttaa terveydenhuollon resurssien hallintaa.

Tämän lisäksi se toimisi myös perustana yksityisen sektorin investoinneille ja työpaikoille T & K-toiminnassa. Olkaamme selvät, terveydenhuollon suurtietojen lähestymistapojen kehitys on erittäin tärkeää tulevaisuuden kannalta useilla teollisuudenaloilla, mukaan lukien startup-yritykset ja pk-yritykset tieto- ja viestintätekniikan, lääkkeiden, lääkinnällisten laitteiden ja muiden aloilla. Terveys on valtava ongelma, ja tulevina vuosina se vain kasvaa. Mutta jotta emme unohda, kyse on potilaista. Voidaan vain toivoa, että parannetun ja tehokkaasti toteutetun digitaalistrategian yhtenä päätavoitteena on potilaiden kyky päästä parhaisiin käytettävissä oleviin hoitoihin Euroopassa riippumatta siitä, ovatko ne omassa maassaan tai muualla, ja ovatko he rikkaita vai rikkaita. huono. 

Teknologia on olemassa, ja kun digitaalisella alalla on asianmukainen lainsäädäntökehys ja paljon enemmän rajat ylittävää yhteistyötä, tavoitteen tarjota oikea hoito oikealle potilaalle oikeaan aikaan pitäisi olla saavutettavissa. EAPM kiittää presidentti Junckerin sitoutumista tämän prosessin käynnistämiseen.

Maatalous

Ehdotettu poistaminen USA: n lampaan kiellosta on tervetullut uutinen teollisuudelle

Julkaistu

on

FUW tapasi USDA: n vuonna 2016 keskustelemaan karitsan vientimahdollisuuksista. Vasemmalta Yhdysvaltain maatalousasiantuntija Steve Knight, Yhdysvaltain maatalousasioiden neuvonantaja Stan Phillips, FUW: n vanhempi poliitikko tohtori Hazel Wright ja FUW: n presidentti Glyn Roberts

Walesin maanviljelijöiden liitto on tyytyväinen uutiseen, että pitkäaikainen kielto tuoda Walesin lammasta Yhdysvaltoihin poistetaan pian. Britannian pääministeri Boris Johnson tiedotti asiasta keskiviikkona 22. syyskuuta. 

FUW on pitkään keskustellut USDA: n kanssa perusteettoman kiellon poistamisesta useissa kokouksissa viime vuosikymmenen aikana. Hybu Cig Cymru - Meat Promotion Wales on korostanut, että suojatun maamerkin Welsh Lamb mahdolliset markkinat Yhdysvalloissa arvioidaan olevan jopa 20 miljoonaa puntaa vuodessa viiden vuoden kuluessa vientirajoitusten poistamisesta.

Mainos

FUW: n varapresidentti Ian Rickman sanoi Carmarthenshire -lammastilaltaan: ”Nyt meidän on enemmän kuin koskaan tutkittava muita vientimarkkinoita ja samalla suojeltava vakiintuneita markkinoitamme Euroopassa. USA: n markkinat ovat sellaisia, joiden kanssa haluamme kehittää paljon vahvempia suhteita, ja uutinen siitä, että tämä kielto voidaan pian poistaa, on lampaateollisuudelle erittäin tervetullut uutinen. ”

Mainos
Continue Reading

Talous

Kestävä kaupunkiliikenne on Euroopan liikkuvuusviikon keskipiste

Julkaistu

on

Tänä vuonna osallistuu noin 3,000 kaupunkia ympäri Eurooppaa Eurooppalainen liikkujan viikko, joka alkoi eilen ja kestää keskiviikkoon 22. syyskuuta. Vuoden 2021 kampanja on käynnistetty teemalla 'Turvallinen ja terve ja kestävä liikkuvuus', ja se edistää julkisen liikenteen käyttöä turvallisena, tehokkaana, kohtuuhintaisena ja vähäpäästöisenä liikkumisvaihtoehtona kaikille. Vuosi 2021 on myös 20-vuotispäivä autottomasta päivästä, josta Euroopan liikkuvuusviikko on kasvanut.

”Puhdas, älykäs ja joustava liikennejärjestelmä on talouksiemme ydin ja ihmisten elämässä. Tästä syystä olen Euroopan liikkuvuusviikon 20. vuosipäivänä ylpeä 3,000 kaupungista ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolella, koska he ovat osoittaneet, kuinka turvalliset ja kestävät liikennevaihtoehdot auttavat yhteisöjämme pysymään yhteydessä näinä haastavina aikoina ”, liikenneasioista vastaava komissaari Adina Vălean sanoi. .

Euroopan komissio on luonut tälle merkittävälle vuodelle virtuaalimuseon, joka esittelee viikon historian, sen vaikutuksen, henkilökohtaiset tarinat ja sen yhteyden EU: n laajemmiin kestävän kehityksen painopisteisiin. Muualla ympäri Eurooppaa on pyöräilyfestivaaleja, sähköajoneuvojen näyttelyitä ja työpajoja. Tämän vuoden tapahtuma liittyy myös a julkisen kuulemisen komission ajatuksista uudesta kaupunkiliikenteen kehyksestä ja Euroopan rautatievuosi sen Eurooppa Express -junan yhdistäminen.

Mainos

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Komissio hyväksyy 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 500,000 XNUMX euron Portugalin järjestelmän Azorien alueen matkustajaliikenteen tukemiseksi koronavirusepidemian yhteydessä. Toimenpide hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tästä seuraa toinen Portugalin järjestelmä Azorien henkilöliikenteen tukemiseksi, jonka komissio hyväksyi 4 kesäkuu 2021 (SA.63010). Uudessa järjestelmässä tuki myönnetään suorina avustuksina. Toimenpide on avoin kaikenkokoisille kollektiivisille henkilöliikenneyrityksille, jotka toimivat Azoreilla. Toimenpiteen tarkoituksena on lieventää äkillisiä likviditeettivajeita, joita näillä yrityksillä on, ja käsitellä tappioita, jotka ovat aiheutuneet vuoden 2021 aikana koronavirusepidemian ja hallituksen toteuttamien rajoittavien toimenpiteiden vuoksi viruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Komissio katsoi, että Portugalin järjestelmä on tilapäisten puitteiden ehtojen mukainen. Erityisesti tuki i) saa olla enintään 1.8 miljoonaa euroa yritystä kohden; ja ii) myönnetään viimeistään 31. joulukuuta 2021. Komissio päätteli, että toimenpide on tarpeellinen, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavan häiriön poistamiseksi 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan mukaisesti SEUT -sopimuksen ja tilapäisten puitteiden ehdot. Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja tilapäisistä puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä. Päätöksen ei-luottamuksellinen versio julkaistaan ​​asiakirjassa SA.64599 numerolla valtiontukea rekisteriin komissiossa kilpailun verkkosivuilla Kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa