Liity verkostomme!

EU

Yhdessä voimme toteuttaa unelma henkilökohtaisen lääketieteen

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

un-maailma-terveys-päiväBy Euroopan Alliance for Henkilökohtainen Medicine (EAPM) pääjohtaja Denis Horgan

Tieteen suurten harppausten ja tietojen räjähtämisen vuoksi viime vuosina henkilökohtaisen lääketieteen mahdollisuudet antaa oikea hoito oikealle potilaalle oikeaan aikaan ovat valtavat.

Mutta se vaatii terveydenhuoltojärjestelmiä ja tietysti etulinjan terveydenhuollon ammattilaisia ​​ymmärtämään, mitä se voi tehdä ja miten se pystyy.

Mainos

Olemme kaikki kuulleet virheellisistä diagnooseista - ja jopa lääkärit eivät pysty havaitsemaan sairautta tai tilaa - ja tämä johtuu usein uusien menetelmien koulutuksen puutteesta ja asiaankuuluvien diagnostiikkavälineiden saatavuuden puuttumisesta, koska nämä ammattilaiset eivät ehkä edes tiedä he ovat siellä ja saatavilla.

Äskettäisessä USA: n raportissa on jopa korostettu tosiasiaa, että kroonisen väsymysoireyhtymän yhteydessä lääkärit usein joko eivät näe sitä tai, jos tekevät, eivät usko, että se on muuta kuin psykologista.

Auts. Kuvittele lääkärisi katselevan sinua silmään tekemällä selväksi, että hän uskoo, että sinulle ei ole oikeastaan ​​mitään vikaa ja että sinulla on vain vähän vingua. Se tapahtuu useammin kuin luulisi.

Mainos

Joskus potilaat eivät kuitenkaan auta. Kukaan ei sano, että diagnoosin saaminen oikein ensimmäistä kertaa tai koko ajan on helppoa, ja prosessi ei varmasti ole apua joidenkin potilaiden yrittäessä piilottaa terveystietojensa lääkäriltä.

Samaan aikaan potilaiden välillä on varmasti tietämyksen aukkoja - useimmat yliarvioivat lääkkeiden ja hoitojen hyödyt eivätkä kykene ymmärtämään joitain mahdollisesti haitallisista vaikutuksista yksinkertaisella liiallisella optimismilla. Tyytymättömyyden lisäksi tämä johtaa viime kädessä lisää kustannuksiin, kun lisää hoitoa tarvitaan.

Tämän lisäksi potilaat eivät noudata tarvittavia huumeidenkäyttöjärjestelmiä, vaikka heille olisi maksettu niin - kuten osoitettiin äskettäisessä HIV-huumeiden ottamiskokeessa New Yorkin Bronx-alueella. - tuskin auttaa ja lisää taas kustannuksia.

Lääkkeen loppukäyttäjillä on selvästi perustavanlaatuisia ongelmia - potilaiden on autettava itseään ja autettava lääkäreitä auttamaan heitä, kun taas lääkäreiden on kyettävä tunnistamaan sairaudet ja tietämään parhaista käytettävissä olevista hoidoista ja auttamaan samalla potilaan pääsyyn heihin tietoon perustuvien valintojen tekemisen jälkeen.

Nopeasti kehittyvän kehityksen seuraaminen on kovaa kaikille osapuolille, ja asiaankuuluvia koulutustarpeita ei varmasti ole vielä olemassa.

Se on tarpeeksi huono asia, mutta Euroopassa on paljon enemmän kysymyksiä, jotka koskevat parhaan mahdollisen terveydenhuollon tarjoamista. 

Tätä silmällä pitäen, henkilökohtaisen lääketieteen eurooppalainen liitto suunnitteli meneillään olevan STEPs-kampanjan, joka edustaa erityishoitoa Euroopan potilaille ja kehottaa EU: ta sitoutumaan parantamaan terveydenhuollon ammattilaisten koulutusta. 

Se pyytää myös Euroopan päättäjiä varmistamaan sääntely-ympäristön, joka mahdollistaa potilaiden nopean pääsyn uuteen ja tehokkaaseen yksilölliseen lääketieteeseen lisäämällä samalla t & k-toimintaa tällä alalla ja tunnustamalla sen arvon.

Kaksi viimeistä vaihetta tukevat EU: n uusia korvausmenetelmiä ja HTA: ta, joita tarvitaan potilaiden pääsyyn räätälöityihin lääkkeisiin, samoin kuin tietoisuuden lisääminen ja ymmärtäminen siitä.

Nämä ovat yleisiä kysymyksiä, mutta vieläkin kiireellisempiä pienissä jäsenvaltioissa ja joillakin alueilla. Joten kahden pienemmän maan - Latvian ja Luxemburgin - kanssa, jotka pitävät vaihtuvaa puheenjohtajakautta 2015: n kummassakin puolella, kesäkuussa 2-3-kokouksessa järjestettävä EAPM-konferenssi ajaa tosiasiaa että terveyspolitiikoissa on tunnustettava ja puututtava terveysjärjestelmän luontaisiin haavoittuvuuksiin, joihin erityisesti pienet maat ja suurempien alueiden kohtaavat. Kutsumme tätä SMART-lähestymistapana - pienemmät jäsenvaltiot ja alueet yhdessä.

Allianssi on sitä mieltä, että jos puheenjohtajavaltiot, Euroopan parlamentti ja komissio, samoin kuin kaikki muut sidosryhmät mukaan lukien lääkärit ja potilaat sekä tutkijat, tutkijat, teollisuus ja muut toimivat harmonisesti, tämä parantaa potilaiden elämänlaatua kaikissa Euroopan maissa. Se on ylevä tavoite ja vaikea saavuttaa. Mutta se voidaan tehdä - yhdessä.

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Saksalle 2.25 miljardin euron ennakkomaksut

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Saksalle 2.25 miljardia euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 9 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Tämä vastaa Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassaan pyytämää ennakkomaksua. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden toteuttamisen. Komissio hyväksyy lisämaksut Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten toteuttamisen perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 25.6 miljardia euroa, joka koostuu kokonaan avustuksista. Maksaminen seuraa NextGenerationEU: n ensimmäisten lainaustoimien viimeaikaista onnistunutta toteuttamista. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 723.8 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Saksan suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä ja vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. Koko lehdistötiedote on saatavilla tätä.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa