Liity verkostomme!

Etusivu

Mepit asettua "uutta toivoa" henkilökohtaisen lääketieteen

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

March13_2013_20712441_DrDrawingMolecule_PersonalizedMedBioP2718276218Henkilökohtaisen lääketieteen (PM) kasvava merkitys kohti terveempää Eurooppaa on heijastunut voimakkaasti toukokuussa pidettäviin Euroopan parlamentin vaaleihin.

Puolueiden väliset ja yleiseurooppalaiset Euroopan parlamentin jäsenet painottavat pääministeriään, jonka tavoitteena on tuottaa uutta tietettä ja tekniikkaa, parantaa viestintää, parantaa potilaiden mahdollisuuksia saada kliinisiä tutkimuksia ja rakentaa muun muassa monialaista yhteistyötä. " oikea hoito oikealle potilaalle oikeaan aikaan ".

Euroopan yksilöllisen lääketieteen liitto (EAPM) käynnisti äskettäin Brysselissä Euroopan parlamentissa viiden askeleen kohti terveempää Eurooppaa (STEP) -kampanjaa ja kampanja jatkuu vaalien aikana.

Mainos

Ja jo ennen tätä käynnistystapahtumaa monet parlamentin jäsenet olivat antaneet tukensa PM: lle. Näitä ovat Marion Harkin, Peter Liese, entinen Euroopan komission jäsen ja nyt Euroopan parlamentin jäsen Danuta Huebner, Sean Kelly ja Petru Luhan.

Näihin liittyy Maria da Graca Carvalho, Kristiina Ojuland, Karin Kadenbach, Thomas Ulmer, Sirpa Pietikainen ja Ria Oomen Ruijten.

Tasojen turpoaminen ovat Antonya Parvanova, Vittorio Prodi, Mirouslav Ouzky, Marisa Matias, Anna Rosbach, Anja Weisgerber ja Sidonia Jedrzejewska.

Mainos

Peter Liese sanoi yleisesti: "Mielestäni pääministeri on suuri mahdollisuus, iso haaste. Meidän on annettava se mahdollisimman monien potilaiden saataville mahdollisimman pian. Siksi tarvitsemme eurooppalaisen sääntely-ympäristön. kannattaa suuresti sitä ajatusta, että Euroopan komissio asettaa pääministerin etusijalle tulevina vuosina, koska se todella auttaa potilaita kohdelemaan paremmin. "

Hän lisäsi: "Tarvitsemme EU: n laajuisia standardeja PM: n laadulle testien mutta myös lääkkeiden suhteen, koska on erittäin tärkeää, että potilaat voivat luottaa siihen, mitä markkinoilla tarjotaan."

Mirouslav Ouzky huomautti usein keskustellusta ongelmasta sanoen: "Meillä on oikeus hakea hoitoa missä tahansa jäsenvaltiossa, mutta käytännön tasolla se on joskus hyvin vaikeaa, koska se on lähellä kunkin valtion sosiaali- ja terveydenhuoltojärjestelmiä. iso kysymys on 'Kuka maksaa?' Meillä on erilaiset lääkehoidon hinnat eri maissa, joten on välttämätöntä luoda välineet mahdolliselle lääkehoidolle yli rajojen. "

"Kuka maksaa"? Euroopassa, jossa monet väittävät, tällä hetkellä ei ole rahaa ja resursseja, näyttää siltä, ​​että on olemassa mahdollisia ratkaisuja. Ouzky lisäsi, että tässä finanssikriisissä ja terveydenhuollon ollessa niin kalliita, Euroopan laajuinen yhteistyö päällekkäisyyden vähentämiseksi tutkimuksessa säästää paljon rahaa.

 

Karin Kadenbach lisäsi: ”Lähes kaikki EU: n jäsenvaltiot ovat leikkaaneet budjettejaan, mutta on erittäin tärkeää, että paras eurooppalainen pääsee käytettäväksi parhaalla mahdollisella tavalla, parhaan teknologian ja parhaan lääkkeen avulla. Niinpä meidän on lisättävä tietoisuutta siitä, mitä on saatavilla ja miten voisimme vähentää kustannuksia, mutta toisaalta meillä ei ole kielteisiä vaikutuksia potilaisiin. PM voisi olla tapa tehdä tämä.

Ja Marisa Matias sanoi: "Kriisitilanteissa on entistä tärkeämpää rahoittaa terveyttä, koska kohtaamme vielä suurempia kamppailuja lääkkeiden saatavuuden suhteen. Meidän on taattava, ettei leikkauksia näinä vaikeina aikoina ole. On myös tärkeää lisätä jäsenvaltioiden välistä koordinointia. "

 

Sähköinen terveys ja kaikki sen mahdollisesti tarjoama voi olla toinen tärkeä osa. Danuta Huebner sanoi: "Jotta voimme todella edistyä elämämme laadussa, meidän on investoitava enemmän sähköiseen terveyteen ja terveyspalvelujen saatavuuteen. Meidän on otettava vakavasti ikääntyvän Euroopan väestön haaste ja he voivat elää pidempää ja parempaa elämää vain, jos helpotamme heidän pääsyään terveydenhoitoon sähköisen terveydenhuollon avulla. Se on tulevan Euroopan aluepolitiikan ensisijainen tavoite.

"Mutta jotta tämä tapahtuisi", hän lisäsi, "meidän on myös investoitava enemmän tutkimukseen terveysalalla, ja toivon, että Horisontti 2020 - ja sen ja aluepolitiikan välinen yhteys - tuo edistystä paljon nopeammin."

Maria da Graca Carvalho korosti myös EU: n Horisontti 2020 -aloitetta sanoen: "Tämä on välttämätöntä innovatiivisten hoitojen ja yksilöllisen lääketieteen kannalta. Paitsi että rahoitusta on saatavilla, myös siksi, että se sisältää koordinointistrategioita, tietojen yhdistämistä ja tutkimusryhmien asettamista luoda yhdessä kriittinen massa innovaatioiden ajamiseksi. "

Toinen asia on potilaille tiedottaminen asianmukaisesti koulutettujen ja ajantasaisten ammattilaisten kautta. Karin Kadenbach sanoi: "Euroopassa on suurta eriarvoisuutta terveys- ja terveyslaitosten saannissa. Osa tästä johtuu terveyden lukutaidottomuudesta. Potilaat eivät tiedä tarpeeksi, mutta myös terveydenhuollon ammattilaiset tarvitsevat koulutusta ja tietoa. Meillä on lisätä tietoisuutta siitä, että on olemassa uutta tekniikkaa, uusia lääkkeitä. On erittäin tärkeää, että potilaat ja ammattilaiset tietävät näistä. "

Anja Weisgerberillä on samanlainen näkemys sanoen: "On tärkeää, että meillä on hyvin pätevä lääkäri tai sairaanhoitaja, joka kertoo potilaille mahdollisuudesta saada hyviä hoitoja. Meidän on parannettava terveydenhoitokoulutusta. Uskon, että voimme parantaa terveydenhuollon koulutusta Euroopan tasolla. "

Sirpa Pietikainen kutsuu itseään "PM: n vahvaksi kannattajaksi", koska "se antaa uuden toivon ja uuden laadun nykypäivän ja tulevaisuuden potilaille". Hän lisäsi: "Paremman sääntelykehyksen yhdistäminen Euroopan tasolla ja paremmat käytännöt jäsenvaltioiden terveydenhuoltoalan korvauksista ovat kaksi avainkysymystä, jotka meidän on käsiteltävä, jotta voimme todella varmistaa, että potilailla on varaa ja pääsy niihin. räätälöityjä lääkkeitä, kun he sitä tarvitsevat. "

Ota sitten käyttöön kaikki alueet. Mutta mihin meillä potilaina todella on oikeus? Kristiina Ojuland on kristallinkirkas: "Lääketieteellinen apu on osa ihmisoikeuksia Euroopassa ja jotta siitä tulisi käytännönläheisempää ja kansalaisten saatavilla, uskon erittäin vahvasti, että tarvitsemme sähköistä terveyttä ja sähköistä lääketiedettä laajemmin. Tämä tarkoittaa, että jokainen potilas on terveystietojensa omistaja ja antaa konkreettisen luvan niiden tallentamiseen.

"Potilaalla on henkilökohtainen koodi, joten jos hän on sairas poissa kotoa Strasbourgissa, Lissabonissa, Pariisissa tai Budapestissa, hän voi mennä paikallisen lääkärin luokse ja antaa luvan käyttää terveystietojaan."

Sean Kelly sanoi: "Päivän lopussa jokainen ihminen on ainutlaatuinen, jokainen ihminen on erottuva. Mitä enemmän voimme yksilöidä hoidon, sitä merkityksellisempi se on potilaalle ja sitä paremmat mahdollisuudet toipumiseen ovat.

"Euroopassa on kyse tasa-arvosta, ja meidän on varmistettava, että kaikilla kansalaisilla on yhtäläinen kohtelu, helpotettuna heidän omassa valtiossaan tai muussa maassa. Viime kädessä meidän on huolehdittava kaikista 500 miljoonasta kansalaisesta kaikkialla EU: ssa. Emme voi kohdella syrjintää etenkin elämän ja kuoleman kysymyksissä, kuten nämä yleensä ovat. "

Eriarvoisuuden suhteen Sidonia Jedrzejewska sanoi tämän: "Mahdollisuudet parantua ja mahdollisuudet välttää sairaudet riippuvat suuresti siitä, missä asut tai kuka olet. Itä-Euroopassa on paljon todennäköisempää, ettet tule parantua vakavasta sairaudesta - kuolleisuus on paljon korkeampi - ja tätä emme voi hyväksyä nykyaikaisessa yhteiskunnassa. Mutta Euroopan tasolla voidaan tehdä paljon, jotta kaikille taataan tasavertainen terveys.

Antonya Parvanova lisäsi: "Syrjinnän ja eriarvoisuuden puuttuminen ei riipu julkisten varojen käytön tehokkuudesta. Uskon, että Euroopassa vallitsee yksimielisyys siitä, että meidän on löydettävä tapa käsitellä epätasa-arvoa ja keskustella siitä korkeimmalla mahdollisella tavalla taso."

Ja "korkein mahdollinen taso" tarkoittaa Euroopan lainsäätäjiä. Sean Kelly tiivisti monien parlamentin jäsenten yleisen mielipiteen sanoen: "On valtavia haasteita, mutta niihin on vastattava, jotta terveellisempi ja vauraampi yhteisö olisi mahdollista.

"Se on todella tavoitteemme, tavoitteemme ... ja vastuumme poliitikkona."

Kirjailija, Tony Mallett, on Brysselissä toimiva vapaa toimittaja. [sähköposti suojattu]

Talous

Vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlasku vahvistaa euron kansainvälistä asemaa

Julkaistu

on

Euroryhmän ministerit keskustelivat euron kansainvälisestä roolista (15. helmikuuta) Euroopan komission 19. tammikuuta antaman tiedonannon "Euroopan talous- ja rahoitusjärjestelmä: vahvuuden ja sietokyvyn edistäminen" jälkeen.

Euroryhmän puheenjohtaja Paschal Donohoe sanoi: "Tavoitteena on vähentää riippuvuutta muista valuutoista ja vahvistaa autonomiaamme eri tilanteissa. Samalla valuuttamme lisääntynyt kansainvälinen käyttö merkitsee myös mahdollisia kompromisseja, joita jatkamme. Ministerit korostivat keskustelun aikana vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskun mahdollisuutta parantaa euron käyttöä markkinoilla ja myötävaikuttaa samalla ilmastotavoitteemme saavuttamiseen.

Euroryhmä on keskustellut asiasta useita kertoja viime vuosina joulukuun 2018 eurohuippukokouksen jälkeen. Euroopan vakausmekanismin toimitusjohtaja Klaus Regling sanoi, että liiallinen riippuvuus dollarista sisälsi riskejä ja toi esimerkkeinä Latinalaisen Amerikan ja 90-luvun Aasian kriisin. Hän viittasi myös vinosti "uudempiin jaksoihin", joissa dollarin määräävä asema tarkoitti sitä, että EU: n yritykset eivät voineet jatkaa yhteistyötä Iranin kanssa Yhdysvaltain pakotteiden edessä. Regling uskoo, että kansainvälinen rahajärjestelmä on hitaasti siirtymässä kohti monipolaarista järjestelmää, jossa kolme tai neljä valuuttaa ovat tärkeitä, mukaan lukien dollari, euro ja renminbi. 

Mainos

Talouskomissaari Paolo Gentiloni oli samaa mieltä siitä, että euron roolia voitaisiin vahvistaa laskemalla liikkeeseen vihreitä joukkovelkakirjoja, mikä parantaa markkinoiden euron käyttöä ja myötävaikuttaa myös seuraavan sukupolven EU-varojen ilmastotavoitteidemme saavuttamiseen.

Ministerit olivat yhtä mieltä siitä, että euron kansainvälisen aseman turvaamiseksi tarvitaan laaja-alaisia ​​toimia euron kansainvälisen roolin tukemiseksi, mukaan lukien muun muassa talous- ja rahaliiton, pankkiunionin ja pääomamarkkinaunionin edistyminen.

Mainos

Continue Reading

EU

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tukee Saksaa Kunduzin iskutapauksessa

Julkaistu

on

By

Saksan komentaja määräsi Saksan tutkimuksen Afganistanin Kunduzin kaupungin lähellä vuonna 2009 tapahtuneesta tappavasta ilmaiskusta, jonka mukaan saksalainen komentaja noudatti elämään liittyviä oikeuksiaan, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin antoi tiistaina 16. helmikuuta päätöksen. kirjoittaa .

Strasbourgissa sijaitsevan tuomioistuimen tuomio hylkää Afganistanin kansalaisen Abdul Hananin, joka menetti kaksi poikaa hyökkäyksessä, valituksen, jonka mukaan Saksa ei täyttänyt velvollisuuttaan tutkia tapausta tehokkaasti.

Syyskuussa 2009 Naton joukkojen saksalainen komentaja Kunduzissa kutsui yhdysvaltalaisen hävittäjän iskuun iskemään kaksi polttoaineautoa lähellä kaupunkia, jonka Naton mielestä Taleban-kapinalliset olivat kaapanneet.

Afganistanin hallitus ilmoitti, että silloin surmattiin 99 ihmistä, joista 30 oli siviilejä. Riippumattomien oikeuksien ryhmät tapettiin arviolta 60-70 siviiliä.

Mainos

Kuolleiden määrä järkytti saksalaisia ​​ja pakotti puolustusministerin lopulta eroamaan syytöksistä siviiliuhrien peittämisestä Saksan vuoden 2009 vaaleja edeltävänä aikana.

Saksan liittovaltion yleinen syyttäjäviranomainen oli todennut, ettei komentajalla ollut rikosoikeudellista vastuuta lähinnä siksi, että hän oli vakuuttanut ilmaiskun määräämällä, ettei siviilejä ollut paikalla.

Jotta hän olisi vastuussa kansainvälisen oikeuden nojalla, hänen olisi pitänyt todeta toimineensa tarkoituksella aiheuttaa liiallisia siviilejä.

Mainos
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tarkasteli Saksan tutkimuksen tehokkuutta, mukaan lukien se, perustiinko se tappavan voimankäytön. Se ei ottanut huomioon lentotapahtuman laillisuutta.

Afganistanissa olevasta 9,600 Naton joukosta Saksalla on toiseksi suurin joukko Yhdysvaltojen takana.

Talebanin ja Washingtonin välinen vuoden 2020 rauhansopimus kehottaa ulkomaisia ​​joukkoja vetäytymään 1. toukokuuta mennessä, mutta Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin hallinto tarkistaa sopimusta Afganistanin turvallisuustilanteen heikkenemisen jälkeen.

Saksa valmistautuu jatkamaan Afganistanin sotilasoperaationsa toimeksiantoa 31. maaliskuuta tämän vuoden loppuun asti, jolloin joukkojen taso pysyy jopa 1,300 XNUMX: ssa, Reutersin näkemän asiakirjaluonnoksen mukaan.

Continue Reading

EU

EU: n oikeusjärjestelmien digitalisointi: Komissio käynnistää julkisen kuulemisen rajat ylittävästä oikeudellisesta yhteistyöstä

Julkaistu

on

Euroopan komissio käynnisti 16. helmikuuta a julkisen kuulemisen EU: n oikeusjärjestelmien nykyaikaistamisesta. EU pyrkii tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä mukauttaa oikeusjärjestelmiään digitaaliseen aikakauteen ja parantaa niitä EU: n rajat ylittävä oikeudellinen yhteistyö. Oikeusasioista vastaava komissaari Didier Reynders (Kuvassa) sanoi: "COVID-19-pandemia on edelleen korostanut digitalisaation merkitystä, myös oikeusalalla. Tuomarit ja asianajajat tarvitsevat digitaalisia työkaluja voidakseen toimia yhdessä nopeammin ja tehokkaammin.

Samalla kansalaiset ja yritykset tarvitsevat verkkotyökaluja oikeudenkäytön helpottamiseksi ja avoimemmaksi pienemmillä kustannuksilla. Komissio pyrkii edistämään tätä prosessia ja tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä muun muassa helpottamaan yhteistyötään rajat ylittävissä oikeudellisissa menettelyissä digitaalisilla kanavilla. " Joulukuussa 2020 komissio hyväksyi viestintä hahmotellaan toimet ja aloitteet, joilla pyritään edistämään oikeusjärjestelmien digitalisointia kaikkialla EU: ssa.

Julkisessa kuulemisessa kerätään näkemyksiä EU: n rajat ylittävien siviili-, kauppa- ja rikosoikeudellisten menettelyjen digitalisoinnista. Julkisen kuulemisen tulokset, johon voi osallistua laaja joukko ryhmiä ja yksilöitä ja joka on käytettävissä tätä 8. toukokuuta 2021 saakka, osallistuu rajat ylittävän oikeudellisen yhteistyön digitalisointia koskevaan aloitteeseen, jonka odotetaan olevan tämän vuoden lopussa, kuten Komission työohjelma vuodelle 2021.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa