Liity verkostomme!

E-Health

VAIHEET kohti potilaskeskeistä hoitoa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

eapm_logo_final_FullColourTony Mallett

Henkilökohtainen lääketiede (PM) alkaa sinusta ja minusta. Kyse on potilaan voimaannuttamisesta ja oikean hoidon antamisesta oikeaan oikeaan aikaan. Kuulosteko yksinkertaiselta? Se ei ole, monista syistä, mutta konsepti on jo alkanut mullistaa lääketieteen ja hoidon.


Ensinnäkin vähän taustaa: Käytännössä sen sijaan, että potilaat saisivat yksilöllisen hoidon kullekin yksilölle, ne jaetaan ryhmiin molekyylirakenteensa perusteella käyttämällä biomarkkereita. Nämä ovat ominaisuuksia, joita voidaan käyttää indikaattoreina mittaamaan esimerkiksi farmakologisia vasteita tiettyyn hoitoon.

Mainos

Joten vaikka sinulla ja minulla voi olla sama tauti sinänsä, molekyylimeikkimme voivat tarkoittaa, että yksi meistä reagoi tiettyyn hoitoon, kun taas sama hoito ei toimi toiselle.

Tällaisen kerrostumisen avulla on mahdollista luoda lääketieteellinen malli molekyyliprofiloinnin avulla oikean terapeuttisen strategian räätälöimiseksi oikealle henkilölle oikeaan aikaan. Se voi myös merkitä alttiuden taudille sekä mahdollistaa ennaltaehkäisyn ajoissa. Hyvää kamaa.

Tämän vallankumouksen suosiminen on Euroopan Alliance for Henkilökohtainen Medicine (EAPM), joka kokoaa yhteen terveydenhuollon asiantuntijoita, lainsäätäjiä ja potilaiden puolestapuhujia, jotka liittyvät vakaviin kroonisiin sairauksiin. Tavoitteena on parantaa potilaan hoitoa nopeuttamalla PM: n ja diagnostiikan kehittämistä, toimittamista ja käyttöönottoa.

Mainos

Vaikka vain noin kahden vuoden ajan, EAPM on jo kerännyt tukea puolueiden välisiltä parlamentin jäseniltä ja monilta terveydenhuollon avainhenkilöiltä, ​​mukaan lukien entinen terveyskomissaari David Byrne.

Sen jäsenten yhdistelmä tarjoaa laajan tieteellisen, kliinisen, hoito- ja koulutusosaamisen PM: ssä ja diagnostiikassa potilasryhmissä, korkeakouluissa, terveydenhuollon ammattilaisissa ja teollisuudessa. Komission asiaankuuluvilla osastoilla on tarkkailijan asema, samoin kuin Euroopan lääkevirastolla, joten se on todella tämän nopeasti kehittyvän tiedeohjatun terveydenhuollon eturintamassa.

PM: llä on selvästi potentiaalisesti erittäin suuria etuja sekä potilaille, lääkäreille että terveydenhuoltojärjestelmille. Ja tämän on jo tunnustanut komissio, joka totesi: "Uuden teknologian myötä henkilökohtainen lääketiede on nyt horisontissa. Pitkällä aikavälillä lääkärit saattavat pystyä käyttämään geneettistä tietoa oikeiden lääkkeiden määrittelemiseksi oikea annos ja aika. Tämä kenttä vaikuttaa jo yritysten liiketoimintastrategioihin, kliinisten tutkimusten suunnitteluun ja lääkkeiden määräämiseen. "

Ja nämä eivät ole vain sanoja, koska PM on otettu huomioon EU: n lainsäädäntöaloitteissa, mukaan lukien lääkinnällisiä laitteita ja kliinisiä tutkimuksia koskevat säännöt sekä uusi lääketurvatoiminta.

Esityslistan eteenpäin viemiseksi EAPM käynnistää tällä viikolla (19. helmikuuta) STEP-kampanjansa Euroopan parlamentin Brysselissä. STEPs tarkoittaa erikoistunutta hoitoa Euroopan potilaille ja pyrkii esittelemään nykyisille ja potentiaalisille parlamentin jäsenille pääministerin mahdollisuuksia ja valitsijoidensa (se olet sinä ja minä) etuja ennen tämän vuoden Euroopan parlamentin vaaleja. Voit lukea siitä täältä.

Pohjimmiltaan siinä hahmotellaan viisi vaihetta kohti terveempää Eurooppaa pyrkimällä turvaamaan potilaiden elämänlaatu PM: n avulla. Tavoitteena on varmistaa sääntely-ympäristö, joka mahdollistaa potilaiden nopean pääsyn uuteen ja tehokkaaseen PM: ään; lisätä PM: n tutkimusta ja kehitystä samalla kun tunnustetaan sen arvo; parantaa terveydenhuollon ammattilaisten koulutusta tukea uusia lähestymistapoja korvauksiin ja HTA-arviointiin, joita tarvitaan potilaan pääsyn PM: ään, ja lisätä tietoisuutta ja ymmärrystä PM: stä.

Alan toimijat ovat vakuuttuneita siitä, että näiden tavoitteiden saavuttaminen parantaa potilaiden elämänlaatua kaikkialla Euroopassa.

Mutta olkaamme selvät - on todellisia haasteita ja esteitä, jotka on voitettava. Kustannukset, kuten aina, ovat valtava ongelma. Kuten potilaan pääsy kliinisiin tutkimuksiin (tai niiden nykyinen puute). Potilaiden ja lääkäreiden koulutus on toinen haaste, samoin kuin keskustelu tietojen käytöstä. Sidosryhmien välinen yhteistyö on vielä yksi asia ... luetteloa jatketaan.

Ainakin koulutuksen osalta asiantuntijat ovat selvät. "Potilaiden vaikutusmahdollisuuksia on mahdotonta, elleivät he ymmärrä heille annettavaa tietoa. Sen on oltava yksinkertaista ja tehokasta", ECCO-potilastyöryhmän puheenjohtaja Ian Banks kertoi. EU Reporter. Häntä tuki EAPM: n tutkimustyöryhmän puheenjohtaja, professori Ulrik Ringborg, joka oli samaa mieltä siitä, että tietojen välittäminen oli avain potilaan osallistumiseen omaan hoitoon.

Näyttää kuitenkin siltä, ​​että myös Euroopan terveyspolitiikan on muututtava, ja joskus haluttomia sidosryhmiä vaaditaan toimimaan yhdessä nopeasti ja nopeasti.

"Vaikka teekutsut eivät välttämättä ole Euroopassa, tunnemme varmasti muutoksen tarpeen", sanoo Antwerpenin onkologiakeskuksen johtaja professori Louis Denis ja lisää: "Terveyspolitiikkamme järjestelmän on muututtava, mutta joukko sidosryhmiä ei halua muuttua. "

Professori Denis vaati myös laajempaa ja parempaa eurooppalaista yhteistyötä perustutkimuksessa, ja Euroopan syövän tutkimuksen ja hoidon järjestön (EORTC) johtaja Denis Lacombe tuki häntä. Hän kertoi tälle verkkosivustolle: "Kaikkien sidosryhmien on poistuttava mukavuusalueestaan. Suunnittelemme henkilökohtaisen lääketieteen kliinisen tutkimuksen uusia muotoja, ja meidän kaikkien - lääkkeiden, korkeakoulujen, maksajien, sääntelyviranomaisten - on siirryttävä uuteen yhteistyömuotoon. "

Lacombe lisäsi: "Potilaat odottavat parantamista ja kysyvät meiltä - tuomme heille parhaita uusia lääkkeitä, vaikka meillä on hyvät tekniikat? Ja jos katsomme kovaa peiliin, tosiasia on, että emme käytä tekniikkaa optimaalisesti. Tarvitaan olla enemmän yhteistyötä, uusia malleja ... ja se tarkoittaa, että meidän on ajateltava ruudun ulkopuolella. "

Teeman pohjalta professori Per-Anders Abrahamsson Euroopan urologian liitosta (EAU) sanoi: '' Lääkärin on muutettava laboratorioissa tapahtuvaa, aina lääkäreihin saakka ja sitten lopulta potilaillemme.

"Meidän on tehtävä yhteistyötä muiden asiantuntijoiden kanssa muutoksen tekemiseksi. Meidän on ajatteltava, tutkittava, tutkittava, löydettävä, arvioitava, opetettava, opittava ja hyväksyttävä. Se on visiomme tulevaisuudesta - tulevaisuudesta, joka on jo täällä. "

Yksi hänen EAU: n kollegoistaan, Didier Jacqmin, on urologian professori, joka työskentelee Euroopan parlamentin kaupungissa Strasbourgissa, Ranskassa. Hän myöntää, että PM: n kaksi suurta haastetta ovat potilaiden saaminen kliinisiin tutkimuksiin ja alaryhmille toimivien lääkkeiden tuotantokustannukset. Kun geneettiset profiilit on valittu, pidettävät kokeet ovat määritelmänsä mukaan pienempiä. Potilaiden saaminen mukaan on jo ongelma isommissa kokeissa.

"Joillakin potilailla on pelko kokeista", Didier sanoi, "ja myös puute tietoisuudesta siitä, että niitä tapahtuu. Meidän on saatava potilaat entistä paremmin mukaan, ilmoitettava paremmin ja mainostettava näitä tutkimuksia yleisölle. Jopa paljon yleislääkäreistä ei tiedä, että oikeudenkäynnit ovat käynnissä. "

Tästä aiheesta Mary Baker, MBE, joka on Euroopan aivineuvoston puheenjohtaja, tuo esiin uuden asian: 'Potilaat eivät usein halua luovuttaa arkaluonteisia henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka ovat elintärkeitä tutkimukselle. Meidän on pystyttävä kommunikoimaan potilaiden kanssa selittämään hyödyt. Yhteiskunnassa on käytävä keskustelua, joka puuttuu tällä hetkellä.

"Siitä huolimatta", hän lisäsi, "henkilökohtaisen lääketieteen päällä on valtava toivo."

Seuraava kysymys on alaryhmälle sopivan lääkkeen saattaminen markkinoille. Jacqmin sanoi: "Yrityksille on vaikeaa, koska se on kallista R: n ja D: n kannalta. Yksi tapa pehmentää on antaa lääkeyrityksille pidempi yksinoikeus uudella, alaryhmäkohtaisella tuotteella, jotta ne voivat saada rahansa takaisin. "

Ja Baker lisäsi: "Kehityskustannukset nousevat. Ponnistelu on suurta määritelmän mukaan pienemmille markkinoille. Pääministerin kohdalla meidän on löydettävä uusia tapoja saada se toimimaan."

Mutta se ei ole vain uusi rakenne lääkkeiden saattamiseksi markkinoille. Kuinka valmiita yksittäiset terveydenhuoltojärjestelmät ovat PM-räjähdyksille?

"Kaiken kaikkiaan ennakoimattomuudesta ja pitkän aikavälin näkemyksistä puuttuu, varmasti joissakin jäsenvaltioissa. Esimerkiksi NHS on erinomainen paloharjoituksissa, mutta ei hyvässä DNA-harjoituksissa", Baker vaati. "Tiedettä on tuettava infrastruktuurilla, viestinnällä, tietämyksellä ja sosioekonomialla."

Dagmar Roth-Berhendt oli samaa mieltä siitä, että jäsenvaltioilla on tehtävää. Hän on ollut Euroopan parlamentin jäsen vuodesta 1989 lähtien, ja muiden tehtävien ja etujen lisäksi hän on ollut johtava valaisin toimielimen ympäristö-, kansanterveys- ja elintarviketurvallisuusvaliokunnassa, joka tunnetaan nimellä ENVI.

Hän on viime aikoina ollut mukana keskustelussa in vitro -diagnostiikkaan tarkoitetuista lääkinnällisistä laitteista - tärkeästä lainsäädännöstä PM-alalla.

"Henkilökohtainen lääketiede on varmasti suuri toivo monille ihmisille ja pyrkimyksissä löytää parannuskeinoja sairauksista tulevaisuudessa", hän sanoi. "Mutta haluaisin nähdä yleisen lähestymistavan kaikissa jäsenvaltioissa, jotta asiat olisivat vertailukelpoisia.

"Ja mitä kauemmin katson, sitä vähemmän olen varma siitä, että potilas on tosiasiallisesti keskuksessa, jossa hänen pitäisi olla. Se on varmasti muutettava."

Nämä ovat tärkeitä kysymyksiä, mutta on olemassa toinen iso asia, johon monet etulinjassa kohtaavat päänsä: pääministeri myös työskentelee kovasti vuorovaikutuksessa potilaiden kanssa, kouluttamalla heitä ja ennen kaikkea kuuntelemalla heitä.

Jacqmin sanoi: "Kyse ei ole vain tieteen ymmärtämisestä ja käytöstä. Pääministeri on myös sopeutua potilaan edessäsi. Hänellä voi olla useita vaihtoehtoja - kuten valvonta, leikkaus, sädehoito jne. - ja meidän on otettava huomioon huomioon potilaan valinnat.

"Emme ole potilaan paikalla emmekä tiedä hänen elämäntapaansa, perheolosuhteitaan ja niin edelleen. On tärkeää kuunnella ja lähetämme heille aina kotiin runsaasti neuvoja ja kirjallisia tietoja, jotka auttavat heitä tekemään oikean valinnan heidän omaansa. ainutlaatuisissa olosuhteissa. '

"Tosiasia on," Jacqmin vaati ", että hyvin tietoinen potilas on onnellisempi ja hänen elämänlaatu on parempi." Mikä on melko paljon missä tulimme.

Joten näyttää siltä, ​​että pääministerillä on vielä pitkä tie kuljettavana. Mutta jos ratkaisuja löydetään - ja ne ovatkin - tällä vallankumouksellisella lähestymistavalla on valtava vaikutus siihen, miten potilaita kohdellaan (sanan kaikissa merkityksissä) lähitulevaisuuteen ja sen ulkopuolelle. Ja se voi johtaa vain terveempään Eurooppaan.

Tony Mallett on Brysselissä toimiva vapaa toimittaja. [sähköposti suojattu]

E-Health

Komissio helpottaa kansalaisten pääsyä #HealthDataan turvallisesti rajojen yli

Julkaistu

on

Komissio on esittänyt a Suositus turvallisen järjestelmän luominen, jonka avulla kansalaiset voivat käyttää sähköisiä terveystiedostojaan kaikissa jäsenvaltioissa. Jäsenvaltiot ovat jo aloittaneet joidenkin osien sähköisten terveystietojen saatavuuden ja vaihdettavuuden rajojen yli.

21in tammikuun 2019: n jälkeen suomalaiset voivat ostaa lääkkeitä käyttämällä niitä lääkemääräysten Virossa ja Luxemburgin lääkäreillä on pian mahdollisuus tutustua tšekkiläisten potilaiden yhteenvetoihin.

Suosituksissa ehdotetaan, että jäsenvaltiot laajentavat tämän työn kolmeen uuteen terveystietueeseen, nimittäin laboratoriokokeisiin, lääketieteellisiin päästöihin liittyviin raportteihin ja kuviin ja kuvantamisraporteihin. Samanaikaisesti aloite luo tietä teknisten eritelmien kehittämiselle, joita käytetään terveydenhuollon tietojen vaihtamiseen kussakin tapauksessa. Lisätietoja saat tästä lehdistötiedote että Kysymyksiä ja vastauksia.

Mainos

Continue Reading

E-Health

#EUAudit tutkivat rajat ylittävää # terveydenhoitoa

Julkaistu

on

Euroopan tilintarkastustuomioistuin tarkastaa rajatylittäviä terveydenhuoltojärjestelyjä EU: ssa. Tilintarkastajat tutkivat Euroopan komission seurantaa ja tukea EU: n lainsäädännön saattamiseksi rajatylittävään terveydenhuoltoon, potilaille tähän mennessä saavutetuista tuloksista sekä EU: n rahoituskehyksen ja rahoitettujen toimien tehokkuudesta. Tarkastuksessa käsitellään myös sähköisen terveydenhuollon sektoria, jossa tietotekniikkaa käytetään parantamaan terveydenhuollon toimittamista ja kansalaisten terveyttä. Tilintarkastajat ovat tänään julkaisseet taustakuvan EU: n rajatylittävästä terveydenhuoltojärjestelmästä, joka on tiedon lähde kohteista kiinnostuneille.

Tärkeä tavoite EU: n terveyspolitiikassa on varmistaa potilaiden oikeudet saada turvallista ja laadukasta terveydenhuoltoa - myös EU: n rajojen yli - ja heidän oikeutensa saada korvausta tällaisesta terveydenhuollosta. Se on myös yksi sisämarkkinoiden periaatteista.

"Vaikka useimmat EU: n potilaat saavat terveydenhuollon omassa maassaan, joissakin tilanteissa käytettävissä oleva tai asianmukainen hoito saattaa olla saatavana toisessa jäsenvaltiossa", totesi tilintarkastustuomioistuimen jäsen Janusz Wojciechowski. "Tämä herättää monimutkaisia ​​kysymyksiä potilaiden, terveydenhuoltojärjestelmien ja terveydenhuollon ammattilaisille."

Mainos

Euroopassa terveydenhuoltojärjestelmät ovat paineita väestön ikääntymisen ja kasvavien talousarviorajoitusten vuoksi viime vuosikymmenen aikana. 2016: ssä 65: n tai sitä vanhempien henkilöiden osuus 19.2%: sta EU: n väestöstä kasvoi 2.4%: lla verrattuna 10 vuotta aikaisemmin. Näiden väestörakenteen muutosten vuoksi tämän osuuden arvioidaan kasvavan entisestään tulevina vuosina, mikä saattaa pahentaa terveyseroja eri puolilla EU: ta.

Tarkastukseen kuuluvat vierailut Tanskassa, Ruotsissa, Alankomaissa, Italiassa ja Liettuassa. Raportin odotetaan julkaistavaksi 2019: n ensimmäisellä puoliskolla.

EU: n rajat ylittävä terveydenhuolto rahoitetaan pääasiassa toisesta (2008-2013) ja kolmannesta (2014-2020) terveysohjelmasta, jotka edustavat vuosittain keskimäärin € 64 miljoonaa terveydenhuoltoon liittyvissä asioissa. Terveysohjelma tukee "toimenpiteitä, jotka edellyttävät tai jotka edistävät unionin lainsäädännön täytäntöönpanoa rajat ylittävän terveydenhuollon alalla". Tähän yhteisrahoitettuihin toimiin kuuluvat EU: n yhteistyöhankkeet, jäsenvaltioiden terveysviranomaisten yhteisesti toteuttamat toimet, kansalaisjärjestöjen toimintaan liittyvät toimet sekä yhteistyö kansainvälisten järjestöjen kanssa.

Mainos

Euroopan tilintarkastustuomioistuimen edellinen kertomus tällä alalla, erityiskertomus 28/2016 '' Vakavien rajatylittävien terveysuhkien torjuminen EU: ssa: tärkeitä toimia on toteutettu, mutta vielä on tehtävä enemmän '', julkaistiin joulukuussa 2016.

Tämän tiedotteen tarkoituksena on välittää Euroopan tilintarkastustuomioistuimen tausta-asiakirjan keskeiset viestit. Täydellinen paperi on saatavilla täältä.

Continue Reading

E-Health

Innovaatio yksilöllisessä lääketieteessä ja terveydenhuollossa

Julkaistu

on

Innovaatio yksilöllisessä lääketieteessä ja terveydenhuollossa kokonaisuudessaan on täällä meissä ja liikkuu nopeasti, kirjoittaa European Alliance for Personalized Medicine -toimitusjohtaja Denis Horgan.

Mutta politiikan, sääntöjen ja määräysten on jatkettava, jos aiomme hyödyntää suurimman osan monista läpimurtoista, optimoida Big Data -tuotteiden käyttö ja tuoda uusia lääkkeitä markkinoille nopeammin.

Mainos

Brysselissä toimiva eurooppalainen EIPM-ryhmä on työskennellyt jatkuvasti, jotta sidosryhmät saataisiin etsimään keinoa yksilöidyn lääketieteen vaikuttavien lainsäädäntöongelmien ympärille.

Eurooppa on ollut hidasta uusien tekniikoiden huomioon ottamisessa ja muun muassa on selvää tarvetta kehittää uusia sosiaalisia sopimuksia ja suhteita yhteistyön helpottamiseksi ja suuren reiän lyömiseksi "silo-ajattelussa". Säännösten, asetusten (samoin kuin sovittujen normien) pitää pysyä samana.

"Stable" on kaikki hyvin, kuten Theresa May, yksi, kertoo meille. Mutta se ei ole kaikki-ja-loppu, kun ajat ja teknologia liikkuvat niin nopeasti. Itse asiassa se voi johtaa asteittaiseen heikkenemiseen kykymme pysyä nopeana jännittävän uuden kehityksen myötä.

Mainos

"Häiritsevä innovaatio" on osa sitä nykymaailmassa, ja tarvitsemme jotain sellaista lainsäädäntöelimistä, ennen kuin säännöt jäävät todellisuuden ulkopuolelle.

Huomiota häiritsevästä innovaatiosta näkee laajemman kuvan: ei niin kauan sitten Euroopan komissio (ja sen riippumaton asiantuntijaryhmä tehokkaista investoinneista terveydelle) käynnisti julkisen kuulemisen alustavasta lausunnosta, jossa selvitettiin "häiriintyvien innovaatioiden vaikutuksia terveyteen ja terveydenhuolto Euroopassa ".

Se kuvasi häiritsevää innovaatiota "innovaatiotyypiksi, joka luo uusia verkostoja ja toimijoita, jotka pyrkivät syrjäyttämään olemassa olevia rakenteita ja toimijoita. Se on todellinen paradigman muutos terveydenhuollon järjestämisessä ". Bingo.

Komission asiakirja lisäsi, että Yhdysvalloissa on kehitetty häiritsevää innovaatiota terveydenhuollon käsitteenä ja tarkasteltu, miten käsitettä voidaan soveltaa eurooppalaisessa yhteydessä.

OK, niin hyvä niin. Edellä esitetyn pitäisi teoreettisesti antaa EU: n jäsenvaltioille mahdollisuus kehittää tai vahvistaa kansanterveyden viestintästrategioita, lisätä yleisön tietoisuutta yksilöllisen lääketieteen eduista ja riskeistä sekä kansalaisten roolista ja oikeuksista sekä tukea asianmukaista pääsyä innovatiivisiin diagnostisiin menetelmiin ja parempi kohdennettu hoito.

Valitettavasti kaikesta uudesta tiedosta, innovatiivisista ja paremmista TVT-valmiuksista ja kyvystä kerätä, tallentaa ja levittää Big Data -tiedostoja, emme kuitenkaan hyödynnä kaikkea sitä, kun on kyse oikeasta hoidosta oikeaan potilaaseen oikeaan aikaan.

Tärkeä syy tähän on se, että paljon lainsäädäntöä on paljon jäljessä kertaa, ja kunnes se nopeutuu, se jatkaa innovaatiota.

Emme näe tuloksia heti, mutta jos emme toimi nyt, kuten Janan Ganesh kirjoitti tällä viikolla Financial Times (vaikkakin Brexitin mahdollisista tuloksista): "Maksutapa on vuosikymmeniä, ei hetkiä, joka lupaa pahimman."

Positiivisemmassa huomautuksessa hän lisäsi, että "Brittiläisen pyöräilyn suoritusjohtajana David Brailsford osoitti menestyksensä" marginaalivoittojen kokonaismäärään "."

Vähitellen meidän on muututtava. Tarvitsemme muutosta ajattelussa sääntelyssä ja lainsäädännössä, jotta pääsisimme hitaasti mutta vakaasti sinne, missä meidän on oltava.

Yksi hyvä viimeaikaista kehitystä on tietenkin kliinisten kokeiden asetus, jonka tarkoituksena on muuttaa vanhentuneita kokeilumalleja nykypäivän nopeasti muuttuvassa terveysympäristössä sopiviksi.

Se on suunniteltu vähentämään merkittävästi byrokratiaa ja yksinkertaistamaan "penkillä-vuode" -prosessia monissa tapauksissa innovatiivisia huumeita ja hoitoja (vaikka tämä tavallisesti pätee, kun kyseessä olevan lääketieteellisen tuotteen katsotaan vähentävän vähemmän riskiä).

Tämä on kaikki hyvää, ja koko alalla säädökset ovat keskeinen painopiste EAPM: n Belfast-kongressissa marraskuussa, ja keskitytään innovointiin, tutkimuksen merkitykseen, riskiperusteisiin arviointeihin, sidosryhmien osallistumiseen ja terveydenhuollon ammattilaisten jatkuvaan koulutukseen nopeasti liikkuvissa kentissä.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Queen's University Belfastin ja Visit Belfastin kanssa, ja sen otsikkona on "Terveyden personointi: maailmanlaajuinen imperatiivinen!" ja se tapahtuu 27-30 marraskuussa.

Kongressin Early Bird -rekisteröinti on laajennettu 22-syyskuussa, jolloin osanottajat voivat säästää jopa 20% rekisteröintimaksuista. (Tämän artikkelin lopussa on linkki.) Samaan aikaan suurin osa puhujista on nyt vahvistettu ja Alliance on tähän mennessä saanut enemmän kuin 200-tiivistelmiä.

Kongressi on "go-to place" ajatusjohtajille yksilöllisen lääketieteen alalla ja

istunnot ovat erittäin vuorovaikutteisia, sillä EAPM haluaa osallistua mahdollisimman paljon osallistumisesta lattiasta tapahtuman aikana.

Belfast Waterfront -paikalle järjestettävä huipputason tapahtuma tarjoaa tähän mennessä suurimman tilan tällaisen mielen- ja asiantuntijakokouksen mahdollistamiseksi. EAPM on pohjimmiltaan rakentamassa yhden luukun huipputason keskusteluun ja todellisiin toimintasuunnitelmiin.

Belfast näkee monien sidosryhmien rohkeita uusia geneteettejä, kuvauksia, uusia IVD: itä ja paljon muuta. Suunnitelma on rakentaa paremmat terveydenhuollon tulevaisuus kaikille eurooppalaisille muun muassa päätöksenteon ja yhteistyön avulla.

Keskeisenä tavoitteena on myös mahdollistaa eri tautien ja politiikan alojen välinen leviäminen, jotta valtuutetut voivat saada entistä laajemman tietämyksen esteiksi yksilöllisen lääketieteen alalla ja tarjota arvokkaita todisteita ja sidosryhmien mielipiteitä, joista päättäjät voivat perustan päätöksentekoa siitä, miten yksilöllisen lääketieteen integroituminen EU: n terveydenhuoltopalveluihin paranee.

Vaikka yksilöllinen lääketiede etenee eteenpäin ja sillä on syvällinen vaikutus esimerkiksi syöpäalueilla, yksilöllisen lääketieteen täydellinen integrointi terveydenhuoltojärjestelmään pysyy enemmän kuin todellisuutta.

Unet ovat kaikki hyvin, mutta tarvitsemme realistisia toiveita potilaille, vanhemmille ja heidän perheilleen (mukaan lukien lapset ja lastenlastensa), jotka eivät tällä hetkellä saa parasta hoitoa ja lääkkeitä.

Tämä tilanne johtuu suurelta osin siksi, että toimimme EU: n terveydenhuoltoalalla, joka on hajanaista, liian vähän ja puuttuu tarvittavaan yhteistyöhön. Tavoitteenamme ja sidosryhmiömme tavoitteena on rakentaa ajantasaista, kestävää ja sopivaa.

Älykäs sääntely on tärkeä rooli.

Voit katsoa kongressin verkkosivuja seuraavalla linkillä: www.eapmbelfast2017.com

Voit rekisteröityä tutustumaan seuraaviin linkkeihin: https://confpartners.eventsair.com/eapm/registration2017/Site/Register

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa