Liity verkostomme!

Perhesuunnittelu

54 miljardin dollarin rahoitusvaje perhesuunnittelulle, lisääntymisterveydelle sekä HIV: lle ja aidsille ennen vuosituhattavoitteiden määräaikaa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

2011_Haiti_raskaana oleva nainenEuromapping 2013 - Lopullinen opas maailmanlaajuiseen väestöapuun DSW: n (Deutsche Stiftung Weltbevoelkerung) ja EPF: n (Euroopan parlamentti, väestö ja kehitys) foorumi käynnistää tänään (26. marraskuuta) Euroopan kehityspäivillä, ja sillä on kirkas viesti: viisi vuotta finanssikriisin alkamisesta, maailmanlaajuinen kehitys apu kärsii edelleen. Tuloksena on, että kansainvälinen yhteisö on todellisessa vaarassa jättää täyttämättä vuosituhannen kehitystavoitteissa asetetut vuoden 2015 rahoitustavoitteet. TKoko Euromapping 2013 -raportti voidaan ladata tätä.

ODA vähenee

OECD-maiden kokonaiskehitysapu (ODA) laski 4 prosenttia 125.9 miljardiin dollariin vuonna 2012, saavuttaen tason viimeksi vuonna 2007. Suurin osa kansainvälisistä ja eurooppalaisista avunantajista kieltäytyy edelleen sitoutumisestaan ​​lisätä julkista kehitysapua 0.7 prosenttiin BKTL: stä vuoteen 2015 mennessä; vain Tanska, Luxemburg, Alankomaat, Norja ja Ruotsi saavuttivat tai ylittivät tämän tavoitteen vuonna 2012.

Mainos

Kehitysbudjetteja vähennettiin 15 maassa vuonna 2012, ja kriisit kärsivät eniten ankarimpien leikkausten joukossa: Italiassa (lasku 24.7%), Kreikassa (17%) ja Portugalissa (13.1%) ja kaikkein ripeimmin Espanjassa ( 49.7%). Tästä huolimatta Euroopan komissio ja EU: n jäsenvaltiot ovat edelleen yhdessä suurimpia avunantajia, jotka toimittavat 50 prosenttia kaikesta maailmanlaajuisesta julkisesta kehitysavusta vuonna 2012.

Rahoitus väestöavun jumissa

Kehitysbudjettien leikkaukset ovat vaikuttaneet vakavasti perhesuunnittelun, lisääntymisterveyden sekä HIV: n ja aidsin rahoitukseen, jotka yhdessä tunnetaan väestöapuna, ja rahoitus on pysähtynyt vuodesta 2007. Suurin osa kansainvälisistä avunantajista, mukaan lukien kaikki EU: n jäsenvaltiot, eivät kunnioittavat sitoutumistaan ​​varaamaan 10 prosenttia kaikesta julkisesta kehitysavusta väestöapuun. EU on edelleen jäljessä Yhdysvalloista - joka antaa 20 prosenttia julkisesta kehitysavustaan ​​- väestöavun absoluuttisena ja suhteellisena osuutena kaikesta väestöavustukseen myönnetystä rahoituksestaan.

Mainos

54 miljardin dollarin rahoitusvaje

"Jättäessään täyttämättä kansainvälisen avun sitoumuksensa maat epäonnistuvat maailman heikoimmassa asemassa olevien ihmisten kanssa", sanoi EPF: n sihteeri Neil Datta. Puutteellisella rahoituksella on todellisia seurauksia maailman köyhimpien maiden ihmisille. Näemme nyt esimerkiksi todisteita siitä, että kondomien käyttö on laskussa Saharan eteläpuolisessa Afrikassa. "

Euromapping päättelee, että jos luovuttajien on määrä noudattaa sitoumuksiaan väestön tukemisesta vuoden 2015 määräaikaan mennessä, tarvitaan vielä 54 miljardia dollaria nykyisten puutteiden korjaamiseksi - erityisesti lisääntymisterveyden ja perhesuunnittelupalvelujen osalta.

"Kansainvälinen järjestelmä perustuu siihen, että valtiot tekevät mitä sanovat tekevänsä", sanoi DSW: n pääjohtaja Renate Baehr. ”Väestöapurahoitus pelastaa ihmishenkiä: se on etulinjassa aidsin torjunnassa, se vähentää äitien ja pikkulasten kuolleisuutta ja torjuu naisiin kohdistuvaa väkivaltaa. Ennen vuotta 2015 mailla on vielä aikaa pitää lupauksensa julkisen kehitysavun sitoumuksista. "

Disabilities

Näkemykset Vammaisten ovat merkityksellisiä: lopettamiseksi symbolisia kuulemiset

Julkaistu

on

a4ba8b49984f3ff8553f7157ce0aa1f4Inclusion Europen lausunto: Euroopan älyllisten vammaisten ja heidän perheidensä yhdistysten liitto  

Se on melkein ironista. Vaikka Euroopan komissio on valmis kehittämään ja valmistautumaan lähiaikoina julkaistavaan eurooppalaiseen esteettömyyttä koskevaan lakiin ja syrjimättömyyttä koskevaan direktiiviin, toimielin rikkoo niitä sääntöjä, joita se työskentelee niin kovasti, että se hyväksytään ja toteutetaan.

Euroopan unionin tasolla vammaisille ja heidän edustajaorganisaatioilleen ei ole annettu tietoa kahden säädösehdotuksen sisällöstä, eivätkä he ole viime vuosina osallistuneet niiden säännösten kehittämiseen tai pääsyyn päätöksentekoon itse prosessit. Syrjäytyneiden ryhmien, kuten henkisesti tai psykososiaalisesti vammaisten tai laitoshoidossa olevien henkilöiden, osallistuminen EU: n lainsäädännön kehittämiseen puuttuu suurelta osin tai jos se tapahtuu, se on tapauskohtaista ja tokenistista. Kun kehitysvammaisia ​​ihmisiä kutsutaan osallistumaan tapahtumiin tai neuvotteluihin, heille ei usein tarjota kohtuullista majoitusta. Suurin osa mielekkääseen osallistumiseen tarvittavista tiedoista on heille pääsemättömiä, ja ennen kaikkea prosessit ja ympäristöt ovat joustamattomasti muodollisia.

Mainos

On korkea aika muuttaa tätä. Kun Euroopan unioni on allekirjoittanut ja ratifioinut vammaisten henkilöiden oikeuksia koskevan Yhdistyneiden Kansakuntien yleissopimuksen (UN CRPD), sen on noudatettava 4-sopimuksen määräyksiä, joissa todetaan selvästi, että sen on "neuvoteltava ja otettava aktiivisesti mukaan vammaisia ​​henkilöitä, mukaan lukien lapset". vammaisten edustajien kautta. ”Tämä on kohta, jonka Inclusion Europe -valtuuskunta tekee tällä viikolla Genevessä, jossa YK: n vammaisten oikeuksien komitea (CRPD-komitea) johtaa rakentavaa vuoropuhelua, joka perustuu suurelta osin Luettelo vuoden alussa julkaisemistaan ​​asioista.

Rakentava vuoropuhelu on osa prosessia, jossa tarkastellaan toimenpiteitä, joita Euroopan unioni on toteuttanut sen varmistamiseksi, että vammaisten henkilöiden oikeudet otetaan huomioon kaikissa asiaankuuluvissa lainsäädäntöehdotuksissa ja kaikkien EU: n politiikkojen kehittämisessä. YK: n vammaisyleissopimuksen määräyksiä. Inclusion Europe kehottaa kehittämään käytännesäännöt kaikkien vammaisten ja heidän edustajaorganisaatioidensa kuulemista ja osallistumista varten EU: n toimielinten päätöksentekoprosesseihin. Tämä edellyttää, että EU investoi vammaisten henkilöiden kapasiteetin vahvistamiseen Euroopassa ja konkreettisiin toimenpiteisiin, joilla kehitetään entistä enemmän menetelmiä ja välineitä.

Tähän odotetaan sisältävän EU: n virkamiesten kouluttaminen helppokäyttöisten kuulemisten järjestämiseen, omatoimisten puolestapuhujien osallistumisen tukemiseen työryhmissä sekä saatavilla olevan tiedon tuottamisen. Päätelmissä, jotka hyväksytään tulevan istunnon tuloksena ja jotka edustavat EU: n etenemissuunnitelmaa CRPD: n täytäntöönpanossa tulevaisuudessa, CRPD-komitean on pyydettävä EU: ta mukauttamaan kuulemisprosessinsa vastaamaan 4. Muutoin vammaiset henkilöt jäävät edelleen paradoksaalisesti heidän tarpeitaan suojaavan lainsäädännön kehittämisestä.

Mainos

Euroopan unionin toimielinten on kerran ja lopulta ymmärrettävä, että heidän elämäänsä vaikuttavien lakien ja politiikkojen osalta vammaisten näkemykset ovat aina tärkeitä ja niitä on kuultava poikkeuksetta.

Continue Reading

Kiina

'Ei enää mukautuksia perhesuunnittelupolitiikkaan'

Julkaistu

on

KIINA-politiikka-KONGRESSIKiina ei tee lisämuutoksia perhesuunnittelupolitiikkaansa voidakseen antaa kaikille pariskunnille toisen lapsen vuonna 2015, terveysviranomainen sanoi tiistaina (3. maaliskuuta).

Ma Xu, Kansallisen terveys- ja perhesuunnittelukomission tiede- ja teknologiatutkimuslaitoksen johtaja ja 12. kansallisen kansankongressin varajäsen, sanoi, että maa ei perustaa tänä vuonna pilottivyöhykkeitä kannustaakseen toista lasta kaikille perheille .

Ma vastasi kysymykseen nykyisen lievennetyn politiikan vaikutuksista, The Beijing News raportoi.

Mainos

Aiemmissa lehdistötilaisuuksissa useat hallituksen virkamiehet väsivät asiaa.

Vuonna 470,000 syntyi yhteensä 2014 XNUMX vauvaa toisen lapsena, kun pariskunnille annettiin toinen lapsi, jos jompikumpi vanhemmista on ainoa lapsi, Ma sanoi.

Mutta nykyiset tilastot eivät heijasta uuden politiikan vaikutuksia, ja hallitus jatkaa tilanteen seuraamista useita vuosia, hän sanoi.

Mainos

Komission tiedottaja Mao Qun'an sanoi tammikuussa, että Kiinassa tulee tänä vuonna enemmän lapsia hakemaan toista lasta kuin vuonna 2014.

Tämän vuoden kahdessa istunnossa esitettiin myös ehdotuksia nykyisen perhesuunnittelupolitiikan mukauttamiseksi.

Wang Ming, Tsinghuan yliopiston julkishallinnon professori ja Kiinan kansantasavallan poliittisen neuvoa-antavan konferenssin 12. kansallisen komitean jäsen, esitti kaksi ehdotusta, joista toisessa ehdotettiin, että maa kannustaisi kaikkia pariskuntia saamaan toisen lapsen ja että hallitus tukea niitä perheitä, joilla on jo toinen lapsi.

"Kiinan väestökehityksestä päätellen vastasyntyneiden määrä putoaa kuin lumivyöry, vaikka maa poistaisi kaikki rajoitukset toisen lapsen saamiselle", Wang kertoi Global Timesille.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa