Liity verkostomme!

general

Luoteis ja Koillinen johtavat tietä Isossa-Britanniassa asuntojen hintojen kasvussa

SHARE:

Julkaistu

on

Viimeaikaiset Ison-Britannian asuntomarkkinoita koskevat tutkimukset ovat paljastaneet, että maan pohjoisosat ovat tällä hetkellä edelläkävijöitä tänä alan tasaisen kasvun aikana. Tähän on useita syitä, mutta ei ole epäilystäkään siitä, että Luoteis ja Koillis ovat hyötyneet vahvoista paikallisista talouksistaan.

Huolimatta siitä, että maan muilla alueilla kasvu jatkuu hieman hitaammin, myyntiä hakevilla asunnonomistajilla on syytä olla iloisia. Tämä johtuu siitä, että myyjille on nykypäivän markkinoilla runsaasti nykyaikaisia ​​vaihtoehtoja, jotka auttavat heitä navigoimaan usein monimutkaisilla markkinoilla.

Asuntojen hintatrendit Koillis- ja Luoteisosissa

Viime vuosina Ison-Britannian pohjoisosissa on tehty paljon investointeja, ja Manchesterissa ja Newcastlessa on nähty paljon kasvua useilla toimialoilla. Itse asiassa teknologia-, rahoitus- ja koulutussektorit kukoistavat näissä kaupungeissa, ja tämä houkuttelee kotimaisia ​​ja kansainvälisiä kykyjä etsimään uraa.

Tämä on luonnollisesti lisännyt asuntojen kysyntää ja näillä alueilla on meneillään runsaasti kehityshankkeita. minän uusimmat raportitKoillisosassa asuntojen hinnat ovat nousseet 2.3 prosenttia vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä. Luoteisosissa samana ajanjaksona asuntojen hinnat nousivat 1.6 prosenttia.

Muutama muu tekijä on johtanut näiden alueiden johtamiseen Iso-Britannian asuntomarkkinoilla. Esimerkiksi valtion infrastruktuurin kehittämiseen tähtäävät kannustimet ovat tehneet niistä houkuttelevampia uusille asukkaille. Vuokrahintojen nousu on myös saanut yhä useammat ostamaan vuokraamisen sijaan.

Mainos

Vaihtoehtoja myyjille, kun myynti putoaa

Asuntomarkkinoilla on entistä helpompi navigoida myyjien nykyaikana, koska heillä on tarjolla monia vaihtoehtoja verkossa. Se, että myynti on nyt suoraviivainen prosessi, auttaa alaa kasvamaan tasaisesti. Aiemmin alan esteenä olivat asuntojen myynnin romahtaminen ja muut vastaavat ongelmat. Nyt on yksinkertaisempaa käsitellä näitä asioita.

Itse asiassa on olemassa asiantuntijasivustoja, jotka auttavat ihmisiä myymään kotinsa a asunnon myynti on kaatunut. Tämä voi olla turhauttavaa myyjille, mutta nyt on helppo saada ilmainen käteistarjous kiinteistösi muutamassa minuutissa. Tämän mukavuuden ansiosta useammat ihmiset voivat myydä kiinteistönsä ja hakea muuttoa unelmakoteihinsa muualta.

Tulevaisuuteen katsottuna näyttää siltä, ​​että Koillis ja Luoteis ovat valmiita jatkamaan kasvuaan. Laskevan inflaation ja mahdollisia koronlaskuja vuoden 2024 jälkipuoliskolla markkinoiden luottamus ja kohtuuhintaisuus todennäköisesti paranevat.

Asuntomarkkinat ovat olleet haastavat viime vuosina, mutta Englannin koillis- ja luoteisalueet tarjoavat syitä olla positiivisia. Nämä alueet näyttävät nyt tietä kasvulle ja näyttävät esimerkkiä muille.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.
Mainos

Nousussa