Liity verkostomme!

general

Täydellinen ratkaisu hampaiden menettämiseen hammasimplanttien avulla

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Puuttuva hammas voi vahingoittaa sekä ulkonäköä että itseluottamusta. Lue kuinka hammasimplantit ratkaisevat ongelman.

Tämän lisäksi puuttuvat hampaat voivat aiheuttaa kolhua jokapäiväiseen elämään. Hampaiden puuttuminen voi haitata kykyäsi puhua, syödä ja hymyillä. Tämän lisäksi voit kohdata äärimmäisen luukadon ja muuttuneen ulkonäön. Nämä muutokset voivat ymmärrettävästi vaikuttaa vakavasti sekä henkiseen että fyysiseen terveyteen. Siksi on välttämätöntä löytää tehokas ratkaisu suun terveyden ylläpitämiseksi. Kun kyse on puuttuvasta hampaasta, hammasimplantit voivat osoittautua vakaaksi korvaajaksi. Noin 20 vuoden ajan hammaslääketieteen ammattilaiset ovat omistaneet aikaa ja ponnisteluja kehittääkseen hammasimplanttimenettelyn toteuttamiskelpoiseksi ratkaisuksi hampaiden menettämiseen. Ottaen huomioon sen tosiasian, että se tuntuu täsmälleen samalta kuin luonnolliset hampaat, se voi herättää uudelleen kauan kadonneen luottamuksen tunteen, jonka hymyn aukot poistavat. Ei vain tämä, vaan myös puuttuvat hampaat voivat myös tehdä sinusta haavoittuvan vakaville hammasongelmille, mukaan lukien mutta ei rajoittuen iensairauksille. Eli pähkinänkuoressa hammasimplanttien ei vain onnistu jäljittelemään luonnollisia hampaita ulkonäöltään, vaan myös toimittamaan toimintoja mahdollisimman luonnollisella tavalla; ikään kuin kukaan ei koskaan menettäisi hampaitaan.

Hammasimplantit sisältävät titaanitolpan asettamisen kirurgisesti leuan sisään, joka muodostaa pohjan tekohampaiden sijoittamiselle. Sitten asennetaan kruunu, joka jäljittelee luonnollista hampaan rakennetta. Ajan myötä titaanitolppa geeliytyy leukaluun kanssa ja siitä lähtien hammasimplantti tulee osaksi kehoa. Tämä puolestaan ​​ei ainoastaan ​​takaa, että se suorittaa hampaiden kaikkia toimintoja, vaan myös kestää eliniän ja suojaa luuta ja kudosta.

Miksi sitä pidetään täydellisenä ratkaisuna hampaiden menettämiseen?

Useimmille ihmisille, joilla on terveet hampaat ja ikenet, hammasimplantit ovat ihanteellinen ratkaisu. Sen onnistumisprosentti on melko korkea ja se antaa erittäin luonnollisen lopputuloksen. Tämän lisäksi hammasimplantit ovat muihin hammaslääketieteellisiin ratkaisuihin, kuten proteeseihin ja siltoihin, verrattuna kustannustehokkaampaa hoitoa. Tämä johtuu siitä, että niitä ei tarvitse vaihtaa, kuten proteeseja tai siltoja.

Sen tuloksista puhuttaessa suurimmalla osalla potilaista on positiivista sanottavaa implanteista. Sen avulla he voivat palata normaaliin elämäntapaansa sen lisäksi, että heillä ei ole rajoituksia ruoan valinnassa. Sinun ei tarvitse edes huolehtia syömisen tai puhumisen uudelleen oppimisesta. Lisäksi et vain näytä hyvältä, vaan myös tuntuu hyvältä.

Koska hammasimplantit palauttavat koko hampaan, se stimuloi luun kasvua. Ottaen huomioon, että titaanitolppa toimii hampaan juurena, tämä estää mahdollisia vaurioita, joita muut hampaat voisivat syntyä. Lisäksi se eliminoi myös leukaluun hajoamisriskin. Lisäksi, koska se toimii täsmälleen kuten luonnolliset hampaat, se estää muita hampaita liikkumasta ajan myötä.

Soveltuvuus hammasimplantteihin

Henkilöt, joilla on terveet hampaat ja ikenet, voivat saada hammasimplantteja. Hammaslääkärit kuitenkin tarkistavat aina ensin, onko hänellä sairaushistoriaa, ja keskustelevat elämäntavoista ennen hammasimplanttitoimenpiteen aloittamista. Jotta asiat saadaan perspektiiviin, alla käsitellään joitain näkökohtia:

Mainos

Nykyiset lääketieteelliset ongelmat: Hammasimplantteja ei ole tarkoitettu potilaille, joilla on sairauksia, kuten verenpainetauti tai diabetes. Hammaslääkärisi osoitteessa Dentakay arvioi ensin kunnon ja arvioi toimenpiteen onnistumisprosentin.

Suulliset ongelmat: Jos potilaalla on vuotavia ikeniä tai reikiä, hän on silti sopiva ehdokas. Hammaslääkäri kuitenkin arvioi ensin ja käsittelee ongelmat onnistuneen implantin varmistamiseksi.

Tupakoitsijat: Ei voida kiistää, että tupakointi vaikuttaa haitallisesti yleiseen terveyteen. Vaikka he ovat edelleen oikeutettuja hammasimplantiin, on vahvasti suositeltavaa, että he lopettavat sen, jotta he voivat nauttia eduista täysillä.

Käärimistä

Yhteenvetona voidaan todeta, että sillä ei ole väliä, aiotko hoitaa puuttuvaa hammasta vai hampaita, hammasimplantti on toimivin ratkaisu. Toivomme, että teos pystyi tarjoamaan sinulle etsimääsi tietoa ja sinun on helppo tehdä päätös nyt.

Viitesivusto:

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.
Mainos

Nousussa