Liity verkostomme!

general

Mitä taitoja tarvitset ollaksesi Forex Trader?

SHARE:

Julkaistu

on

Forex-kaupankäynti voi olla kaikille, mutta tietty taitosarja – joka voidaan oppia – auttaa sinua tekemään tietoon perustuvia päätöksiä ja lisää mahdollisuuksia onnistuneesti sulkea positiot ja pienentää suuria riskejä. Ensimmäinen askel on saada selkeä käsitys siitä, mitä tarkalleen ottaen valuuttamarkkinoilla käydään kauppaa.

Mikä on Forex Trading?

Jos olet koskaan matkustanut ulkomailla ja vaihtanut valuuttaa, olet jo osallistunut virtaviivaistettuun Forex-kauppaan. Forex on lyhenne sanoista valuuttamarkkinat, joskus lyhennetty edelleen FX:ksi.

Kun yritykset ostavat tavaroita tai palveluita toisesta maasta, niiden on hankittava paikallinen valuutta, aivan samalla tavalla kuin turistit tekevät ulkomaille lähtiessään. Suurin ero on se, että heidän on usein vaihdettava erittäin suuria pääomamääriä.

Tekemällä suuria vaihtoja nämä yritykset lisäävät kohdevaluutan kysyntää ja sitä kautta hinta liikkuu. Valuuttakurssit liikkuvat jatkuvasti kansainvälisen kaupan kokonaismäärän vuoksi, minkä seurauksena valuuttakurssit voivat liikkua suuria marginaaleja.

Kaupankäynti Forex-markkinoilla tarkoittaa yksinkertaisesti tietyn valuutan ostamista ja sen pitämistä, kun valuuttakurssi liikkuu, toivottavasti sinun eduksesi, ja sitten sen vaihtamista takaisin saadaksesi voittoa. Menestyvällä Forex-kauppiaalla on yksinkertaisesti vahva käsitys siitä, milloin on oikea hetki ostaa ja myydä tuottonsa maksimoimiseksi.

Johdannaisista on tullut maailman suurin omaisuusluokka. Ne ovat rahoitussopimus, joka "johtaa" arvonsa kohde-etuudesta – joka voi olla mitä tahansa osakkeista ja joukkovelkakirjoista markkinaindekseihin ja valuuttoihin – jopa toisesta johdannaisesta.  Kaupankäynti CFD:llä tai hajautusvedonlyönti GBP/USD-parillaesimerkiksi koskisi kahden tai useamman osapuolen välistä sopimusta ennalta määrätyn GBP-määrän ostamisesta USD:nä tiettynä päivänä valinnaisilla varoituksilla tai ilman – kaupankäyntitavasta riippuen.

Mainos

CFD- ja Forex-kaupankäynnin erot

Contract for Difference (CFD) ja Forex ovat kaksi suosituinta vaihtoehtoa kauppiaille. Molemmat toteutetaan OTC (Over The Counter) ilman pörssin valvontaa, ja niihin liittyy samanlaisia ​​transaktiokustannuksia ja provisioita.

Suurin ero CFD-kaupankäynnin ja Forexin välillä on se CFD:t kattavat laajan valikoiman markkinoita kuten osakkeet ja hyödykkeet, kun taas Forex viittaa vain valuuttamarkkinoihin. On tärkeää muistaa, että käydessään kauppaa sekä CFD:llä että Forexillä sijoittajat eivät omista kohde-etuutta, jolla käydään kauppaa, vaan he vain spekuloivat, nouseeko vai laskeeko hinta.

Forex Trader Skillset

● Tietokonelukutaito

Forex-kaupankäynti verkossa sisältää välittäjän palvelujen käyttämisen, koska yksityishenkilöt eivät saa tehdä kauppoja itse. Siksi hyvät tietotekniikan perustiedot on suositeltava lähtökohta. Online-valuuttakaupalla on monia etuja; voit työskennellä missä päin maailmaa tahansa ja milloin tahansa, koska Forex-markkinat ovat avoinna 24 tuntia vuorokaudessa viiden päivän ajan viikossa.

● Matemaattinen taipumus

Kaupankäynti perustuu kykyyn käsitellä numeroita, joskus useita kerralla. Vaikka kaikki asiaan liittyvä matematiikka voidaan oppia, numeerisesti taipuvaiset ihmiset nauttivat prosessista paljon enemmän.

Maailman automatisoituessa kaikilla alueilla vesitiiviin mielenlaskennan tarve on vähentynyt, mutta pelin periaatteiden ymmärtäminen ei vahingoita todennäköisyyksiäsi. Forex-markkinoilla olet huolissasi valuuttapareista, jotka esitetään kahtena numerona.

Kun nämä luvut liikkuvat – vahvistuen tai heikentäen toisiaan vastaan ​​– on ratkaisevan tärkeää olla tietoinen yhdellä silmäyksellä siitä, mitä se tarkoittaa asemallesi. Yksinkertaisesti sanottuna, mitä varmemmin pystyt purkamaan ja löytämään merkityksen edessäsi olevista tiedoista, sitä mukavampaa tunnet olosi.

● Analyyttinen mieli

Suuri osa kauppiaiden käsittelemistä tiedoista esitetään kaavioina, ja parhailla on taito paitsi analysoida ja tehdä niistä nopeasti johtopäätöksiä, myös tunnistaa trendit varhaisessa vaiheessa. Iso osa tässä on myös hyvät tutkimusmenetelmät. Vaikka kaupankäynti ei ole helppoa, sen ei tarvitse olla liian monimutkaista, ja tutkimusvaiheen aikana panostaminen kannattaa usein.

● Itsekuri

Kuten missä tahansa elämässä ja erityisesti kaupankäynnissä, et koskaan tule olemaan jatkuvasti huipulla. Menestyksesi vaihtelee väistämättä ajan ja sen myötä itsekuri olla ylireagoimatta, kun asiat eivät mene haluamallasi tavalla, on hyvän kauppiaan tunnusmerkki.

Jos haluat pitkäikäisen kaupankäynnin uran, tunteiden hallinta on ratkaisevan tärkeää – rationaalisen lähestymistavan säilyttäminen paineen kasvaessa. Samoin kestävyyden jatkuva parantaminen pitää sinut vireänä pidempään, joten virheet eivät hiipi työhösi.

● Tarkkailu

Yhtä tärkeää on pitää säännölliset tauot. Usein sanotaan, että markkinat eivät koskaan nuku vihjauksella, että sinun ei myöskään pitäisi, mutta tämä ei voi olla kauempana totuudesta. Pidä säännölliset tauot pois näytöistä ja varmista, että nukut tarpeeksi, sillä loppuun palaminen on pahin vihollisesi.

Jos sinulla on intohimo Forex-kaupankäyntiin, potentiaalisesti menestymiseen tarvittava asiantuntemus voidaan hankkia ajan myötä omistautuneen ja kokemuksen yhdistelmällä.

*Spread-vedot ja CFD:t ovat monimutkaisia ​​instrumentteja, ja niihin liittyy suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. Suurin osa yksityisasiakkaiden tileistä menettää rahaa hajavedonlyönnissä ja/tai CFD-kaupankäynnissä. Sinun tulee harkita, ymmärrätkö, kuinka spread-vedot ja CFD:t toimivat ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi.

* CFD- ja spread-vedonlyöntimarkkinointi ei ole tarkoitettu Yhdysvaltain kansalaisille, koska se on kielletty Yhdysvaltain säännösten mukaan.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa