Liity verkostomme!

general

Espanja raportoi toisesta apinarokkoon liittyvästä kuolemasta Euroopassa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Espanja ilmoitti lauantaina toisesta apinarokkoon liittyvästä kuolemantapauksestaan. Tämä on Euroopassa toinen ja vain kolmas taudin aiheuttama kuolemantapaus sekä kolmas Afrikan ulkopuolella nykyisen taudinpurkauksen aikana.

Espanja ilmoitti ensimmäisestä kuolemastaan ​​perjantaina, juuri sen jälkeen, kun Brasilia oli ilmoittanut ensimmäisistä apinarokkoon liittyvistä kuolemista Afrikan ulkopuolella nykyisessä epidemiassa.

Maailman terveysjärjestön 22. heinäkuuta päivätyn raportin mukaan vain viisi kuolemantapausta raportoitiin. Ne kaikki tapahtuivat Afrikassa. Viime lauantaina WHO julisti nopeasti leviävän epidemian maailmanlaajuiseksi terveyshätätilanteeksi, korkeimmalle tasolleen.

Espanjan terveysministeriön viimeisimmän raportin mukaan Espanjassa vahvistettiin 4,298 120 tapausta. Sen mukaan 3.2 eli 3,750 prosenttia XNUMX XNUMX potilaasta, joista sillä oli tietoa, oli viety sairaalaan, ja kaksi oli kuollut.

Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan ensimmäinen kuolema tapahtui Valencian koillisosassa. Sen aiheutti enkefaliitti, tulehdus ja aivojen turvotus, joka liittyy infektioon.

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa