Liity verkostomme!

Etusivu

Voittaja, Student Journalism Awards - Mitä kansainvälisessä koulussa oleminen merkitsee minulle? - Grace Roberts

Julkaistu

on

Tällaiset kysymykset ovat ladattavia, eivät koskaan yksinkertaisia ​​tai suoraviivaisia. Se vaatii sinua kaivamaan alas ja löytämään totuutesi. Ajattele sitä kuin sipulia, sinulla on ulkopinnat ympäröivät kerrokset ja päästäksesi keskustaan, sinun on irrotettava jokainen kerros. Kaikella on positiivisia ja negatiivisia asioita, myös tämä kysymys, joten aloitetaanpa läpi? Brysselin brittiläinen koulu on ensimmäinen kansainvälinen koulu, jossa olen käynyt, ennen kuin olin täällä sotilaskoulujärjestelmässä. Sotilakoulut ovat normaaleja Ison-Britannian kouluja, mutta näitä pidetään ulkomailla minun kaltaisilleni brittiläisille opiskelijoille! Kun asuin Saksassa, olin useissa tietyn järjestelmän kouluissa: alusta loppuun. Valehtelisin, jos en sanoisi rakastavani heitä, olen tavannut niin monia hämmästyttäviä ystäviä olemasta noissa kouluissa, mutta siellä oli muutama ongelma. Kun olisit jossakin näistä kouluista, siirtyisit seuraavaan kouluun näiden samojen ihmisten ja muutaman ylimääräisen kanssa, mikä voi olla ihanaa. Joskus tuntui kuitenkin siltä, ​​että olisit tavallaan loukussa. Ihmisillä oli nämä ajatukset ja kuvaukset sinusta heidän päähänsä 8-vuotiaasta lähtien, ja he odottivat sinun pysyvän samalla tavalla. Sinun odotetaan pysyvän samoissa ystäväryhmissä, pysy samalla henkilöllä kuin olit pienenä, mutta se ei koskaan pysynyt vakiona. Ystävät väittävät, ihmiset muuttuvat, se on vain tapa, jolla maailma toimii.

Ylä- ja alamäkiä, ylä- ja alamäkiä

Yksi läheisimmistä ystävistäni ja minä olemme olleet ystäviä yli 7 vuoden ajan, ja meidän tiedettiin olevan parhaita ystäviä. Paitsi yhden kerran, jossa lankesimme pieneen riitaan jousesta, jota käytin hiuksissani. Se oli väite, joka kesti melkein kaksi kuukautta, emme lausuneet sanaakaan toisillemme, mutta näin hänet aina koulussa, meillä oli myös sama ystäväryhmä, mikä pahentaa tilannetta. Kaikki osallistuivat yrittäen asettaa meidät takaisin yhteen kuin kaksi rikki palapelin palaa. Oli kuin ihmiset halveksivat muutosta; se oli heille tuntematon. Onneksi teimme sen selville ja tulimme lähemmäksi kuin koskaan ennen. Mutta se tarttui minuun, kuinka paljon ihmiset vihasivat häiriötä, he eivät selviytyneet muutoksesta.

Mutta tänne tullessa se oli todella raikasta ilmaa.

Voisin olla kuka halusin olla kukaan tuntematta minua ennen saapumistasi. Voisin käyttää mitä halusin; Voisin tehdä hiukseni haluamallani tavalla. Voisin olla minä. Tietenkin oli olemassa muutama ihmisten tuomio, kuten aina tulee olemaan, mutta se oli kunnossa, koska olin onnellinen ja hieno olemalla minua. Löysin vakaan tukijärjestelmän: ystävät, jotka huolehtivat minusta, opettajat, jotka antoivat minulle apua, kun tarvitsin sitä, koulujärjestelmä, joka pyrkii ystävällisyyteen ja positiivisuuteen. Löysin joitain parhaita ihmisiä, joita tapaan koskaan, joitain läheisimpiä ihmisiä riippumatta siitä, kuinka kaukana he liikkuvat.

Mutta jokaisella polulla on lätäkkö. Se tulee siihen pisteeseen, että sen on lopputtava, kaikkien on siirryttävä eteenpäin. Se on surullista, mutta se on totta. Jokainen hei on tullut hyvästellä. Minun piti sanoa hyvästit yhdestä läheisimmistä ystävistäni, ensimmäisestä, jonka kanssa olin ollut ystävystynyt koulussa, ja se oli tuskallista. Se on aina. Kukaan ei ajattele kuinka paljon sattuu jättämään hyvästit toiselle, kunnes kyyneleet alkavat jälleen liikkua ja kovat hyvästit puhutaan. Kukaan ei koskaan pysy samassa paikassa ikuisesti, se on vain todellisuus. Ei ole väliä onko se muuttamassa uuteen taloon, muuttaviin maihin, maanosiin, muutat aina ainakin kerran. Mutta kun ihmiset lähtevät, lisää ihmisiä tulee ja vielä enemmän joukkovelkakirjoja syntyy. Tapaat aina uusia ihmisiä ja uusia ystäviä, enemmän ihmisiä, jotka huolehtivat sinusta ja ovat iloisia nähdessään sinun menestyvän.

Ja se on erityinen asia kansainvälisissä kouluissa; tapaat aina uusia ihmisiä. Voit vapaasti tutkia uusia ystäväryhmiä, puhua eri ihmisten kanssa, hankkia laajemman kaveriporukan pelkäämättä menettää vanhoja ystäviäsi. Se on lohduttavaa. Joskus ihmiset tuntevat olevansa jälkeen jääneitä tai kuin heillä ei olisi ketään muuta kuin täällä, se ei ole totta. Sinulla on aina joku, ehkä et ymmärrä sitä, mutta sinulla on aina joku nurkassasi hurraamassa sinua riippumatta siitä, mistä ja se on mukava tunne. Se on lohdullinen, rauhallinen, lämmin tunne.

Joten kysymyksesi oli, mitä kansainvälisessä koulussa oleminen merkitsee minulle, ja luulen, että minulla voi olla vihdoin vastaus. Minulle kansainvälisessä koulussa oleminen on ainutlaatuinen kokemus, jonka olen onnekas käydä läpi omakohtaisesti. Se avaa oven kokonaan uudelle kulttuurien maailmalle, jota et ehkä ole koskaan nähnyt, kielille, joita et ole koskaan kokeillut, ihmisille, joita et olisi koskaan tavannut. Se on tilaisuus, josta olen niin onnellinen, että minulle annettiin. Kaikki eivät tunne samaa kuin minä, ja se on ok. Mutta älä koskaan unohda, että aina on ylä- ja alamäkiä, ylä- ja alamäkiä.

Continue Reading

Talous

Vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlasku vahvistaa euron kansainvälistä asemaa

Julkaistu

on

Euroryhmän ministerit keskustelivat euron kansainvälisestä roolista (15. helmikuuta) Euroopan komission 19. tammikuuta antaman tiedonannon "Euroopan talous- ja rahoitusjärjestelmä: vahvuuden ja sietokyvyn edistäminen" jälkeen.

Euroryhmän puheenjohtaja Paschal Donohoe sanoi: "Tavoitteena on vähentää riippuvuutta muista valuutoista ja vahvistaa autonomiaamme eri tilanteissa. Samalla valuuttamme lisääntynyt kansainvälinen käyttö merkitsee myös mahdollisia kompromisseja, joita jatkamme. Ministerit korostivat keskustelun aikana vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskun mahdollisuutta parantaa euron käyttöä markkinoilla ja myötävaikuttaa samalla ilmastotavoitteemme saavuttamiseen.

Euroryhmä on keskustellut asiasta useita kertoja viime vuosina joulukuun 2018 eurohuippukokouksen jälkeen. Euroopan vakausmekanismin toimitusjohtaja Klaus Regling sanoi, että liiallinen riippuvuus dollarista sisälsi riskejä ja toi esimerkkeinä Latinalaisen Amerikan ja 90-luvun Aasian kriisin. Hän viittasi myös vinosti "uudempiin jaksoihin", joissa dollarin määräävä asema tarkoitti sitä, että EU: n yritykset eivät voineet jatkaa yhteistyötä Iranin kanssa Yhdysvaltain pakotteiden edessä. Regling uskoo, että kansainvälinen rahajärjestelmä on hitaasti siirtymässä kohti monipolaarista järjestelmää, jossa kolme tai neljä valuuttaa ovat tärkeitä, mukaan lukien dollari, euro ja renminbi. 

Talouskomissaari Paolo Gentiloni oli samaa mieltä siitä, että euron roolia voitaisiin vahvistaa laskemalla liikkeeseen vihreitä joukkovelkakirjoja, mikä parantaa markkinoiden euron käyttöä ja myötävaikuttaa myös seuraavan sukupolven EU-varojen ilmastotavoitteidemme saavuttamiseen.

Ministerit olivat yhtä mieltä siitä, että euron kansainvälisen aseman turvaamiseksi tarvitaan laaja-alaisia ​​toimia euron kansainvälisen roolin tukemiseksi, mukaan lukien muun muassa talous- ja rahaliiton, pankkiunionin ja pääomamarkkinaunionin edistyminen.

Continue Reading

EU

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tukee Saksaa Kunduzin iskutapauksessa

Julkaistu

on

By

Saksan komentaja määräsi Saksan tutkimuksen Afganistanin Kunduzin kaupungin lähellä vuonna 2009 tapahtuneesta tappavasta ilmaiskusta, jonka mukaan saksalainen komentaja noudatti elämään liittyviä oikeuksiaan, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin antoi tiistaina 16. helmikuuta päätöksen. kirjoittaa .

Strasbourgissa sijaitsevan tuomioistuimen tuomio hylkää Afganistanin kansalaisen Abdul Hananin, joka menetti kaksi poikaa hyökkäyksessä, valituksen, jonka mukaan Saksa ei täyttänyt velvollisuuttaan tutkia tapausta tehokkaasti.

Syyskuussa 2009 Naton joukkojen saksalainen komentaja Kunduzissa kutsui yhdysvaltalaisen hävittäjän iskuun iskemään kaksi polttoaineautoa lähellä kaupunkia, jonka Naton mielestä Taleban-kapinalliset olivat kaapanneet.

Afganistanin hallitus ilmoitti, että silloin surmattiin 99 ihmistä, joista 30 oli siviilejä. Riippumattomien oikeuksien ryhmät tapettiin arviolta 60-70 siviiliä.

Kuolleiden määrä järkytti saksalaisia ​​ja pakotti puolustusministerin lopulta eroamaan syytöksistä siviiliuhrien peittämisestä Saksan vuoden 2009 vaaleja edeltävänä aikana.

Saksan liittovaltion yleinen syyttäjäviranomainen oli todennut, ettei komentajalla ollut rikosoikeudellista vastuuta lähinnä siksi, että hän oli vakuuttanut ilmaiskun määräämällä, ettei siviilejä ollut paikalla.

Jotta hän olisi vastuussa kansainvälisen oikeuden nojalla, hänen olisi pitänyt todeta toimineensa tarkoituksella aiheuttaa liiallisia siviilejä.

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tarkasteli Saksan tutkimuksen tehokkuutta, mukaan lukien se, perustiinko se tappavan voimankäytön. Se ei ottanut huomioon lentotapahtuman laillisuutta.

Afganistanissa olevasta 9,600 Naton joukosta Saksalla on toiseksi suurin joukko Yhdysvaltojen takana.

Talebanin ja Washingtonin välinen vuoden 2020 rauhansopimus kehottaa ulkomaisia ​​joukkoja vetäytymään 1. toukokuuta mennessä, mutta Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin hallinto tarkistaa sopimusta Afganistanin turvallisuustilanteen heikkenemisen jälkeen.

Saksa valmistautuu jatkamaan Afganistanin sotilasoperaationsa toimeksiantoa 31. maaliskuuta tämän vuoden loppuun asti, jolloin joukkojen taso pysyy jopa 1,300 XNUMX: ssa, Reutersin näkemän asiakirjaluonnoksen mukaan.

Continue Reading

EU

EU: n oikeusjärjestelmien digitalisointi: Komissio käynnistää julkisen kuulemisen rajat ylittävästä oikeudellisesta yhteistyöstä

Julkaistu

on

Euroopan komissio käynnisti 16. helmikuuta a julkisen kuulemisen EU: n oikeusjärjestelmien nykyaikaistamisesta. EU pyrkii tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä mukauttaa oikeusjärjestelmiään digitaaliseen aikakauteen ja parantaa niitä EU: n rajat ylittävä oikeudellinen yhteistyö. Oikeusasioista vastaava komissaari Didier Reynders (Kuvassa) sanoi: "COVID-19-pandemia on edelleen korostanut digitalisaation merkitystä, myös oikeusalalla. Tuomarit ja asianajajat tarvitsevat digitaalisia työkaluja voidakseen toimia yhdessä nopeammin ja tehokkaammin.

Samalla kansalaiset ja yritykset tarvitsevat verkkotyökaluja oikeudenkäytön helpottamiseksi ja avoimemmaksi pienemmillä kustannuksilla. Komissio pyrkii edistämään tätä prosessia ja tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä muun muassa helpottamaan yhteistyötään rajat ylittävissä oikeudellisissa menettelyissä digitaalisilla kanavilla. " Joulukuussa 2020 komissio hyväksyi viestintä hahmotellaan toimet ja aloitteet, joilla pyritään edistämään oikeusjärjestelmien digitalisointia kaikkialla EU: ssa.

Julkisessa kuulemisessa kerätään näkemyksiä EU: n rajat ylittävien siviili-, kauppa- ja rikosoikeudellisten menettelyjen digitalisoinnista. Julkisen kuulemisen tulokset, johon voi osallistua laaja joukko ryhmiä ja yksilöitä ja joka on käytettävissä tätä 8. toukokuuta 2021 saakka, osallistuu rajat ylittävän oikeudellisen yhteistyön digitalisointia koskevaan aloitteeseen, jonka odotetaan olevan tämän vuoden lopussa, kuten Komission työohjelma vuodelle 2021.

Continue Reading
Mainos

Twitter

Facebook

Mainos

Nousussa