Liity verkostomme!

Etusivu

Voittaja, Student Journalism Awards - Mitä kansainvälisessä koulussa oleminen merkitsee minulle? - Grace Roberts

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Tällaiset kysymykset ovat ladattavia, eivät koskaan yksinkertaisia ​​tai suoraviivaisia. Se vaatii sinua kaivamaan alas ja löytämään totuutesi. Ajattele sitä kuin sipulia, sinulla on ulkopinnat ympäröivät kerrokset ja päästäksesi keskustaan, sinun on irrotettava jokainen kerros. Kaikella on positiivisia ja negatiivisia asioita, myös tämä kysymys, joten aloitetaanpa läpi? Brysselin brittiläinen koulu on ensimmäinen kansainvälinen koulu, jossa olen käynyt, ennen kuin olin täällä sotilaskoulujärjestelmässä. Sotilakoulut ovat normaaleja Ison-Britannian kouluja, mutta näitä pidetään ulkomailla minun kaltaisilleni brittiläisille opiskelijoille! Kun asuin Saksassa, olin useissa tietyn järjestelmän kouluissa: alusta loppuun. Valehtelisin, jos en sanoisi rakastavani heitä, olen tavannut niin monia hämmästyttäviä ystäviä olemasta noissa kouluissa, mutta siellä oli muutama ongelma. Kun olisit jossakin näistä kouluista, siirtyisit seuraavaan kouluun näiden samojen ihmisten ja muutaman ylimääräisen kanssa, mikä voi olla ihanaa. Joskus tuntui kuitenkin siltä, ​​että olisit tavallaan loukussa. Ihmisillä oli nämä ajatukset ja kuvaukset sinusta heidän päähänsä 8-vuotiaasta lähtien, ja he odottivat sinun pysyvän samalla tavalla. Sinun odotetaan pysyvän samoissa ystäväryhmissä, pysy samalla henkilöllä kuin olit pienenä, mutta se ei koskaan pysynyt vakiona. Ystävät väittävät, ihmiset muuttuvat, se on vain tapa, jolla maailma toimii.

Ylä- ja alamäkiä, ylä- ja alamäkiä

Yksi läheisimmistä ystävistäni ja minä olemme olleet ystäviä yli 7 vuoden ajan, ja meidän tiedettiin olevan parhaita ystäviä. Paitsi yhden kerran, jossa lankesimme pieneen riitaan jousesta, jota käytin hiuksissani. Se oli väite, joka kesti melkein kaksi kuukautta, emme lausuneet sanaakaan toisillemme, mutta näin hänet aina koulussa, meillä oli myös sama ystäväryhmä, mikä pahentaa tilannetta. Kaikki osallistuivat yrittäen asettaa meidät takaisin yhteen kuin kaksi rikki palapelin palaa. Oli kuin ihmiset halveksivat muutosta; se oli heille tuntematon. Onneksi teimme sen selville ja tulimme lähemmäksi kuin koskaan ennen. Mutta se tarttui minuun, kuinka paljon ihmiset vihasivat häiriötä, he eivät selviytyneet muutoksesta.

Mutta tänne tullessa se oli todella raikasta ilmaa.

Voisin olla kuka halusin olla kukaan tuntematta minua ennen saapumistasi. Voisin käyttää mitä halusin; Voisin tehdä hiukseni haluamallani tavalla. Voisin olla minä. Tietenkin oli olemassa muutama ihmisten tuomio, kuten aina tulee olemaan, mutta se oli kunnossa, koska olin onnellinen ja hieno olemalla minua. Löysin vakaan tukijärjestelmän: ystävät, jotka huolehtivat minusta, opettajat, jotka antoivat minulle apua, kun tarvitsin sitä, koulujärjestelmä, joka pyrkii ystävällisyyteen ja positiivisuuteen. Löysin joitain parhaita ihmisiä, joita tapaan koskaan, joitain läheisimpiä ihmisiä riippumatta siitä, kuinka kaukana he liikkuvat.

Mutta jokaisella polulla on lätäkkö. Se tulee siihen pisteeseen, että sen on lopputtava, kaikkien on siirryttävä eteenpäin. Se on surullista, mutta se on totta. Jokainen hei on tullut hyvästellä. Minun piti sanoa hyvästit yhdestä läheisimmistä ystävistäni, ensimmäisestä, jonka kanssa olin ollut ystävystynyt koulussa, ja se oli tuskallista. Se on aina. Kukaan ei ajattele kuinka paljon sattuu jättämään hyvästit toiselle, kunnes kyyneleet alkavat jälleen liikkua ja kovat hyvästit puhutaan. Kukaan ei koskaan pysy samassa paikassa ikuisesti, se on vain todellisuus. Ei ole väliä onko se muuttamassa uuteen taloon, muuttaviin maihin, maanosiin, muutat aina ainakin kerran. Mutta kun ihmiset lähtevät, lisää ihmisiä tulee ja vielä enemmän joukkovelkakirjoja syntyy. Tapaat aina uusia ihmisiä ja uusia ystäviä, enemmän ihmisiä, jotka huolehtivat sinusta ja ovat iloisia nähdessään sinun menestyvän.

Ja se on erityinen asia kansainvälisissä kouluissa; tapaat aina uusia ihmisiä. Voit vapaasti tutkia uusia ystäväryhmiä, puhua eri ihmisten kanssa, hankkia laajemman kaveriporukan pelkäämättä menettää vanhoja ystäviäsi. Se on lohduttavaa. Joskus ihmiset tuntevat olevansa jälkeen jääneitä tai kuin heillä ei olisi ketään muuta kuin täällä, se ei ole totta. Sinulla on aina joku, ehkä et ymmärrä sitä, mutta sinulla on aina joku nurkassasi hurraamassa sinua riippumatta siitä, mistä ja se on mukava tunne. Se on lohdullinen, rauhallinen, lämmin tunne.

Mainos

Joten kysymyksesi oli, mitä kansainvälisessä koulussa oleminen merkitsee minulle, ja luulen, että minulla voi olla vihdoin vastaus. Minulle kansainvälisessä koulussa oleminen on ainutlaatuinen kokemus, jonka olen onnekas käydä läpi omakohtaisesti. Se avaa oven kokonaan uudelle kulttuurien maailmalle, jota et ehkä ole koskaan nähnyt, kielille, joita et ole koskaan kokeillut, ihmisille, joita et olisi koskaan tavannut. Se on tilaisuus, josta olen niin onnellinen, että minulle annettiin. Kaikki eivät tunne samaa kuin minä, ja se on ok. Mutta älä koskaan unohda, että aina on ylä- ja alamäkiä, ylä- ja alamäkiä.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.
Mainos

Nousussa