Liity verkostomme!

EU

Uusia liittoja uusille ratkaisuille: presidentti von der Leyen Davosin agendaviikolla 2021

SHARE:

Julkaistu

on

Presidentti von der Leyen piti erityiskokouksen 26. tammikuuta tammikuussa Davosin agendaviikko 2021 during a session on the ‘State of the world’, via videoconference. The president urged that “we must learn from this crisis.” She emphasised: “We have spoken a lot about the links between biodiversity loss and COVID. Now we must move to action. We will protect at least 30% of land and sea here in Europe. We are ready to broker the same ambition at global level, at the next UN Biodiversity Summit in Kunming. This will have to be like COP21 was for climate. Because we need a Paris-style agreement for biodiversity.”

Puhuessaan digitalisaatiosta ja Yhdysvaltojen Capitolin myrskyistä presidentti von der Leyen sanoi: "Meidän on puututtava digitaalisen maailman pimeimpiin puoliin. Meidän on vaalittava demokratiaamme joka päivä ja puolustettava instituutioitamme vihapuheen, disinformaation, väärennettyjen uutisten ja väkivaltaan yllyttämisen syövyttävältä voimalta. "

Verkkoalustojen liiketoimintamallista presidentti sanoi: "Sillä on vaikutusta paitsi vapaaseen ja reiluun kilpailuun myös demokratioihimme, turvallisuuteemme ja tietojemme laatuun. Meidän täytyy hillitä tämä suurten digitaalisten yritysten valtava voima. Haluamme, että Internet-yritykset ottavat vastuun sisällön levittämisestä, mainostamisesta ja poistamisesta. "

Puhuessaan osallistujille ympäri maailmaa Ursula von der Leyen muisteli saavutusta, joka tuotti ensimmäisen COVID-19-rokotteen muutamassa kuukaudessa. Hänen mukaansa on aika toimittaa: "Eurooppa investoi miljardeja auttaakseen kehittämään maailman ensimmäisiä COVID-19-rokotteita. Luoda todella globaali yhteinen hyöty. Ja nyt yritysten on toimitettava. Heidän on noudatettava velvoitteitaan. Siksi perustamme rokotteiden viennin avoimuusmekanismin. Eurooppa on päättänyt osallistua. Mutta se tarkoittaa myös liiketoimintaa. ”

Presidentti pyysi erityisesti uusia liittoja julkisten ja yksityisten kumppaneiden välillä vastaamaan moniin kohtaamiemme globaaleihin haasteisiin: "Voimme vastata vain globaaleihin haasteisiimme yhteistyössä rajojen yli ja eri alojen yli. Mikään yksityinen yritys tai viranomainen ei voi tehdä sitä yksin. Tarvitsemme tätä uutta julkisen ja yksityisen sektorin lähestymistapaa havaita aikaisemmin, kehittyä yhdessä ja valmistaa nopeammin mittakaavassa. Tämä ei päde vain pandemioihin tai terveyteen. Se pätee kaikkiin tärkeimpiin yhteiskunnallisiin haasteisiin. Uudet liittoumat uusille ratkaisuille. Tätä varten työskentelemme. "

Puhe on saatavilla verkossa Englanti ja pian sisään Ranskan ja Saksan. Voit katsella sitä tätä.

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa