Liity verkostomme!

koronavirusantigeenin

Päivitys: EAPM B1MG -kokous kokoamaan kansalliset genomiikka- ja datainfrastruktuurit verkkoon 21. lokakuuta

Julkaistu

on

Tervehdyskollegat ja tervetuloa viikon viimeiseen päivitykseen European Alliance for Personalized Medicine (EAPM). Toivomme, että odotat viikonloppuasi ja että nautit uutisista tulevasta B1MG-konferenssista 21. lokakuuta ja päivityksistä Saksan äskettäisen puheenjohtajakauden konferenssistamme, kirjoittaa Euroopan henkilökohtaisen lääketieteen liitto, toimitusjohtaja Denis Horgan.

B1MG: n sidosryhmien koordinointiryhmän kokous

Ilmoittautuminen on vielä erittäin avointa B1MG-kokoukseen 21. lokakuuta. B1MG: n tavoitteena on tukea kansallisen genomiikan ja tietoinfrastruktuurien yhdistämistä, koordinoida eettisten ja oikeudellisten puitteiden yhdenmukaistamista erittäin yksityisyyden suojaa herkkien tietojen jakamiseksi ja antaa käytännön ohjeita yleiseurooppalaisen koordinoinnin toteuttamiseksi. genomitekniikan käyttöönotto kansallisissa ja eurooppalaisissa terveydenhuoltojärjestelmissä.

Siten B1MG on keino tuoda eri sidosryhmät yhteen 21. lokakuuta toimiakseen katalysaattorina tarjotakseen vertailulähestymistavan monimutkaisten, ositettujen terveydenhoitosäännösten mukauttamiseksi terveydenhuoltojärjestelmiin. Kokouksen tavoitteena on keskustella avaintekijöistä, jotka ovat sidosryhmiä tämän toteuttamiseksi. Rekisteröidy tästä että lue koko esityslista täältä.

Saksan puheenjohtajakauden konferenssi Saksassa

Saksan ministerineuvoston puheenjohtajakaudella 12. lokakuuta pidetty EAPM: n konferenssi oli sinänsä hyvin onnistunut, ja sen esityslista oli täynnä arvostettujen puhujien näkemyksiä aiheesta '' Innovaatioiden ja tietorikkaan biomarkkeritilan saatavuuden varmistaminen nopeuttamiseksi kansalaisten hoidon parantaminen ".

Maanantaina (19. lokakuuta) julkaistavassa raportissa esitettiin viesti uudenlaisen ajattelutavan välittömästä tarpeesta terveydenhuollosta. Se esitteli tämän kiireellisyyden keskustelemalla riittävistä terveydenhuollon puitteista, resurssien paremmasta kohdentamisesta, pitkälle kehitetyn testauksen mahdollisuudesta, koordinoiduista syövän lähestymistavoista ja pitkälle kehitetyssä terapiassa käytettävien lääkkeiden käyttöönotosta - kaikki COVID-taistelun taustalla.

Yli 200 edustajaa osallistui paikalle, ja siihen osallistui eurooppalaisia ​​poliitikkoja, Euroopan komission ja Euroopan lääkeviraston virkamiehiä sekä lukuisia keskeisiä sidosryhmiä maista, mukaan lukien Saksa, joka tällä hetkellä isännöi EU: n puheenjohtajavaltiota.

Tärkeimmät suositukset:Vaikka kokouksessa ei ollut virallista suositusten hyväksymisprosessia, seuraavat ovat toistuvia elementtejä maanantaina julkaistavasta raportista laadittavissa keskusteluissa.

  • Testauksen ja hoidon saatavuuden eriarvoisuuteen on puututtava kaikkialla Euroopassa.
  • Riittävän tietoinfrastruktuurin ja käsittelykapasiteetin on oltava käytettävissä.
  • Tosielämän todisteita on kehitettävä ja hyväksymiskriteerit on sovittava sääntelyviranomaisten, korkeakoulutuksen arviointivirastojen ja maksajien kanssa.
  • Pienille väestöryhmille tarkoitettujen tuotteiden arviointi edellyttää sääntelyvaatimusten joustavuutta.
  • Useiden sidosryhmien välistä yhteistyötä on kehitettävä sopiakseen tutkimuksen painopisteistä, testauksen standardeista ja laadunvarmistuksesta sekä testauksen ja hoitojen arviointikriteereistä.
  • Kansalaisten on luotava luottamus tietojensa turvallisuuteen ja mahdolliseen käyttöön.
  • Terveydenhuollon sidosryhmien on kehitettävä viestintää vakuuttamaan päättäjät rakentavasta muutoksesta

Ei Strasbourgin täysistuntoa ... jälleen

Euroopan parlamentin puheenjohtaja David Sassoli on peruuttanut ensi viikon matkan Strasbourgiin. Parlamentin täysistunto "ei pidetä Strasbourgissa, mutta se pidetään etänä", hän kirjoitti Twitterissä. "Tilanne Ranskassa ja Belgiassa on erittäin vakava, eikä matkustamista suositella." Sassoli sanoi, että hänen päätöksensä peruuttaa "oli minulle erittäin vaikea valinta, koska olin tällä kertaa vakuuttunut siitä, että pystyn hoitamaan siirron Strasbourgiin". Mutta kyse on jostakin suuremmasta kuin siirron hallinta, hän ehdotti: "Meidän on tehtävä kaikki mahdollinen… välttääksemme parlamentin sulkemisen" ja sitoutumaan "varmistamaan, että demokratiaa ei estetä ennen kaikkea tämän kaltaisessa hetkessä".

Espanja asettaa Madridissa hätätilan

Espanjan hallitus on määrännyt 15 päivän hätätilan Covid-19-tartuntojen määrän laskemiseksi pääkaupungissa, kun tuomioistuin kumosi viikko sitten määrätyn osittaisen lukituksen. Madrid ja lähikaupungit näkevät rajoitukset, joita 7,000 poliisia panee täytäntöön. Pääkaupunki on ollut poliittisen rivin keskellä, ja keskustaoikeat kaupungin viranomaiset haastavat sosialistien johtaman hallituksen vaatimukset. Tapaukset ovat vähissä ja hätätila on perusteeton, sanovat kaupungin virkamiehet. Madridin terveysministeri Enrique Ruiz Escudero vaati, että jo käytössä olevat toimenpiteet toimivat ja että kansallisen hallituksen määräys oli "toimenpide, jota Madrileño ei ymmärrä".

Maailman terveysjärjestön (WHO) uudistus

Saksan neuvoston puheenjohtajavaltio on asettanut 30. lokakuuta päiväksi terveysministerien virallisen kokouksen. Virkamiehet ovat antaneet jäsenvaltioille yleiskatsauksen COVID-19: n tähänastisesta vastauksesta ja toimittaneet päivityksiä organisaation sisällä tapahtuneista muutoksista koronavirusreaktioiden tukemiseksi. Näihin muutoksiin kuuluu WHO: n tiedeosaston perustaminen - joka aloitti solidaarisuuskokeilun COVID-19-hoitojen vertailemiseksi ja niiden tehokkuuden arvioimiseksi - ja WHO: n terveysalan hätäapuohjelman mukainen uusi hätävalmiusosasto.

Suuri ja hyvä paikassa

Neuvosto kokoontuu tänään kahden päivän huippukokoukseen (16. lokakuuta), ja COVID-19 on ilmeisesti korkealla asialistalla. EU: n huippukokousta edeltävissä päätelmissä todettiin seuraavaa: "Neuvosto kehottaa komissiota ja jäsenvaltioita jatkamaan yleistä koordinointia erityisesti karanteeniasetusten, rajat ylittävien kontaktien jäljittämisen ja testausmenetelmien yhteisen arvioinnin osalta." Rokotteet ovat myös keskusteltavien aiheiden luettelossa. Neuvosto keskustelee rokotteiden yleisestä koordinoinnista ja työstä EU: n tasolla.

Ison-Britannian hallituksella on 'valtuudet panna täytäntöön Manchesterin rajoitukset' lukitusrivillä

Hallituksella on valta asettaa tiukempia COVID-rajoituksia Manchesterissa ja muissa kaupungeissa yhä tiukempien uusien toimenpiteiden keskellä, ulkoministeri Dominic Raab on sanonut. Raab kertoi Sky News että Westminster "jatkaa keskustelua" paikallisten johtajien kanssa muista koronavirusrajoituksista, mutta sanoi, että "hallituksella on valtuudet edetä joka tapauksessa", jos nämä neuvottelut epäonnistuvat. Hän syytti Labouria sekalaisten viestien lähettämisestä ja syytti oppositiota "poliittisesta sekaannuksesta".

Huolestunut Merkel antaa lain Saksassa

Saksan osavaltiot sopivat keskiviikkona (14. lokakuuta) jatkamaan toimenpiteitä koronaviruksen leviämisen estämiseksi suuremmille osille maata uusien tapausten noustessa, mutta liittokansleri Angela Merkel varoitti vielä tiukempia toimia. "Se, mitä teemme lähipäivinä ja viikkoina, on ratkaisevaa sille, miten selviydymme tästä pandemiasta", Merkel sanoi tiedotustilaisuudessa tapaamisen jälkeen Saksan 16 valtion päämiesten kanssa ja lisäsi, että tavoitteena oli talouden turvaaminen.

Keskiviikkona tehdyn sopimuksen mukaan kynnys, jolla tiukemmat toimenpiteet, kuten myöhäisillan baarissa tapahtuvat ulkonaliikkumiskiellot ja yksityisten kokoontumisten tiukemmat rajoitukset, lasketaan 35 uuteen infektioon 100,000 50 ihmistä kohti seitsemän päivän aikana verrattuna XNUMX uuteen infektioon. Jos näillä toimenpiteillä ei pystytä pysäyttämään infektioiden lisääntymistä, otetaan käyttöön lisätoimenpiteitä toisen täyden lukituksen välttämiseksi, jolla voi olla tuhoisa vaikutus talouteen.

Katalonia sulkee ravintolat ja baarit kahdeksi viikoksi

Katalonian hallitus hyväksyi keskiviikkona kaikkien alueen baarien ja ravintoloiden sulkemisen koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi. Aiemmin tänään julkaistun alueellisen terveysosaston tietojen mukaan 14 päivän kumulatiivinen koronavirustapausten määrä Kataloniassa on noussut 290: een 100,000 XNUMX asukasta kohti - lukua ei ole nähty huhtikuun alusta lähtien.

Alankomaat osittaisessa lukitussa

Alankomaiden pääministeri Mark Rutte ilmoitti osittaisesta sulkemisesta tiistaina 13. lokakuuta ja lisäsi, että naamiot tulevat pakollisiksi esimerkiksi kaupoissa ja museoissa - poikkeama maan pitkäaikaisesta vastustuksesta vaatia niitä julkisesti. Lisäksi ravintolat ja baarit sulkevat väliaikaisesti ovensa. Uusien toimenpiteiden odotetaan kestävän neljä viikkoa, mutta ne arvioidaan uudelleen kahden viikon kuluttua.

Ei niin dolce-vita

Italian yöelämä on uusien rajoitusten alainen. Pääministeri Giuseppe Conte ja terveyspäällikkö Roberto Speranza allekirjoittivat viimeisimmän lain. Uusiin sääntöihin kuuluu kaikkien baarien ja ravintoloiden sulkeminen keskiyöhön mennessä, kun taas suojelijoita vaaditaan palvelemaan pöydän ääressä klo 9 alkaen. Naamiot vaaditaan yksityisyrityksissä ja kadulla.

Myös Belgia aikoo kiristää rajoituksia

Belgian hallitus voi hyvinkin ilmoittaa tiukemmat rajoitukset tänään (16. lokakuuta), koska maassa ilmoitettujen tapausten määrä kasvaa edelleen. Vaihtoehtoihin voi sisältyä tiukempi kotityön toimeksianto, jotta tiukennettaisiin baareja ja ravintoloita koskevia sääntöjä. Myös urheilua koskevat rajoitukset tulevat voimaan.

Ja se on kaikki tälle viikolle - pidä erinomainen viikonloppu, pysy turvassa ja hyvin ja muista: Rekisteröidy tästä että lue koko esityslista täältä B1MG-kokoukseen 21. lokakuuta.

koronavirusantigeenin

Merkel suunnittelee virrankatkaisun estämistä saksalaisten virustapausten lisääntyessä

Julkaistu

on

By

Liittokansleri Angela Merkel painosti aluejohtajia keskiviikkona (28. lokakuuta) hyväksymään osittaisen sulkemisen Saksassa, jonka mukaan ravintolat ja baarit suljettaisiin, mutta koulut pysyisivät auki, Reutersin näkemä asiakirjaluonnos sanoi kirjoittaa että

4. marraskuuta voimaan astuvien voimakkaiden toimenpiteiden tarkoituksena on hillitä koronaviruksen leviämistä Euroopan suurimmassa taloudessa, koska uusien tapausten määrä on ennätyksellisen korkea.

Suunniteltujen uusien rajoitusten nojalla ihmiset voisivat mennä ulos vain oman ja yhden muun kotitalouden kanssa. Kuntostudiot, diskot ja elokuvateatterit sulkeutuisivat, samoin teatterit, oopperatalot ja konserttisalit.

Ravintolat saisivat tarjota vain takuita, kerrotaan asiakirjassa. Kaupat voivat olla auki, jos ne toteuttavat hygieniatoimenpiteitä ja rajoittavat asiakasmäärää.

Merkel järjestää virtuaalikonferenssin maan 16 valtion pääministerin kanssa myöhemmin yrittääkseen sopia valtakunnallisista säännöistä ja ojentaa hämmentävän alueellisen toimenpidekokonaisuuden.

Lähes kaikilla Saksan alueilla infektioprosentti nousee räjähdysmäisesti, sanotun asiakirjan mukaan paikalliset terveysviranomaiset eivät voi enää jäljittää kaikkia infektioita.

"Tavoitteena on keskeyttää tartunnan dynamiikka nopeasti, joten joulun aikana ei tarvita kauaskantoisia rajoituksia henkilökohtaiselle kontaktille ja taloudelliselle toiminnalle", se sanoi.

Saksaa ylistettiin laajalti siitä, että kriisin ensimmäisessä vaiheessa infektiot ja kuolleisuus olivat alle monien naapureidensa, mutta nyt se on keskellä toista aaltoa. Tapaukset kasvoivat 14,964 464,239 24 XNUMX: een viimeisen XNUMX tunnin aikana, Robert Kochin tartuntatautien instituutti ilmoitti keskiviikkona.

Kuolemat nousivat 85: llä 10,183 XNUMX: een, mikä lisäsi pelkoa terveydenhuoltojärjestelmästä sen jälkeen, kun Merkel varoitti tiistaina siitä, että se voi saavuttaa murtopisteen, jos infektiot jatkavat kiertoa.

"Jos odotamme, että tehohoito on täynnä, on liian myöhäistä", terveysministeri Jens Spahn, joka testasi viime viikolla positiivisen viruksen, kertoi lähetystoiminnan harjoittajalle SWR.

Hallitus on pitkään korostanut haluavansa välttää toisen yleisen lukituksen sen jälkeen, kun tämän vuoden alku oli osunut talouskasvuun, kun talous supistui ennätyksellisen 9.7% toisella neljänneksellä.

Vaikka taloustieteilijät odottavat elpymistä heinä-syyskuussa, he varoittavat, että uusi lukitus voi pyyhkiä kasvun viimeisellä neljänneksellä. Kolmannen vuosineljänneksen tiedot on määrä toimittaa 30. lokakuuta.

Suunnitelmien mukaan hallitus pyrkii antamaan tukea yrityksille, jotka ovat joutuneet sulkemisten kohteeksi, mukaan lukien kulttuuritapahtumasektorit.

Ainoastaan ​​tarvittavat yöpymiset sallitaan asiakirjan mukaan. Bordellit, uima-altaat, kauneus- ja tatuointistudiot sulkeutuvat, mutta fysioterapeutit ja kampaajat voivat pysyä auki. Vaiheet jatkuisivat marraskuun loppuun asti, mutta ne voidaan tarkistaa.

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Italia hyväksyy kokeilun osteoporoosilääkkeestä COVID-19: n hoitamiseksi

Julkaistu

on

By

Italian tärkein lääkevalvontaviranomainen antoi tiistaina (27. lokakuuta) alkuvaiheen kliinisissä tutkimuksissa raloksifeenille, geneeriselle osteoporoosilääkkeelle, jonka tutkijat toivovat myös auttavan vähentämään COVID-19-oireita ja tekemään potilaista vähemmän tarttuvia. kirjoittaa .

Lääkeaine tunnistettiin potentiaaliseksi COVID-19-hoidoksi tutkijoiden avulla supertietokoneiden avulla seulomaan yli 400,000 XNUMX molekyyliä kemiallisten ominaisuuksien varalta, jotka saattavat estää virusta, keskittyen niihin, jotka on jo hyväksytty käytettäväksi ihmisillä.

Andrea Beccari Excalate4Covista, italialaisen Dompé Farmaceuticin johtamasta julkisen ja yksityisen sektorin yhteenliittymästä, sanoi tutkijoiden toivovan, että raloksifeeni - selektiivisenä estrogeenireseptorimodulaattorina tunnettu geneerinen lääke - estää viruksen replikaation soluissa ja hidastaa siten taudin etenemistä. .

"Se estää viruksen replikaatiota ja estää siten lievää oireita sairastavien potilaiden pahenemisen ja vähentää myös tarttuvuutta ja rajoittaa viruksen määrää", kertoo Marco Allegretti, Dompé Farmaceuticin tutkimusjohtaja.

Koronaviruspandemian alkuvaiheessa oli joitain todisteita siitä, että esimenopausaalisilla naisilla olevalla estrogeenillä voi olla suojaava vaikutus virusta vastaan. Jotkut tutkijat ajattelevat, että raloksifeeni, jota määrätään vahvistamaan vanhempien naisten luita, joilla on alhaisempi estrogeenipitoisuus, naishormoni, voi tarjota samanlaisen suojan.

Tutkimukseen osallistuu alkuvaiheessa 450 sairaala- ja kotipotilasta Rooman Spallanzani-sairaalassa ja Milanon Humanitaksessa.

Heille annetaan seitsemän päivän hoito raloksifeenikapseleista satunnaistetussa näytteessä, ja viimeiseen vaiheeseen voidaan lisätä 174 ihmistä lisää. Ilmoittautuminen kestää 12 viikkoa.

Excalate4Cov-alustaa tukee Euroopan komissio, ja se koordinoi supertietokonekeskuksia Italiassa, Saksassa ja Espanjassa lääkeyritysten ja tutkimuskeskusten, kuten Louvainin yliopiston, Fraunhofer Institutin, Politecnico di Milanon ja Spallanzanin sairaalan, kanssa.

Se käyttää kemiallista kirjastoa, jossa on 500 miljardia molekyyliä, ja se pystyy käsittelemään 3 miljoonaa molekyyliä sekunnissa käyttämällä neljää supertietokonetta, joissa on yli 122 Petaflopsia, laskentanopeuden yksikkö, joka vastaa tuhatta biljoonaa liukulukuoperaatiota sekunnissa.

Tutkijat hyödyntivät supertietokoneiden voimaa luodakseen 12 koronavirusproteiinin kolmiulotteisen rakenteen ja suorittavat simulaatioita selvittääkseen, mihin lääke voi hyökätä proteiineihin.

"Laskeminen kesti miljoona tuntia", Beccari sanoi ja lisäsi, että tutkimuksen jatkuessa voi olla mahdollista kehittää toisen sukupolven lääkkeitä, jotka ovat parempia kuin raloksifeeni.

($ 1 = € 0.8443)

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Ranskassa sairaalaan menee eniten COVID-19-potilaita huhtikuun jälkeen

Julkaistu

on

By

Ranskan sairaalat rekisteröivät maanantaina 1,307 uutta koronaviruspotilasta korkeimmalla yhden päivän lisäyksellä 2. huhtikuuta jälkeen, jolloin 1,607 uutta potilasta, kun terveydenhuoltojärjestelmä joutuu lisääntyvän stressin kohteeksi karanneiden infektioiden määrä, kirjoittaa Geert De Clercq.

Ranskan terveysministeriön tiedot osoittivat, että Ranskan sairaaloissa on nyt yhteensä 17,784 32,292 koronaviruspotilasta verrattuna ennätyksellisiin 14 XNUMX: een XNUMX. huhtikuuta maaliskuusta toukokuuhun asti.

Ministeriö ilmoitti myös 26,771 24 uudesta vahvistetusta koronavirustapauksesta viimeisen 52,010 tunnin aikana, sunnuntaina (25. lokakuuta) XNUMX XNUMX. Maanantaina taso laskee yleensä jyrkästi viikonlopun raportointiviiveiden takia.

Kuolleiden määrä kasvoi 257: llä, jolloin epidemian alkaessa kumulatiivinen kokonaismäärä nousi 35,018 186: een. Tehohoitoyksiköiden ihmisten määrä kasvoi 2,770: lla XNUMX: een.

Useat Ranskan alueet ovat toteuttaneet hätäsuunnitelmia sairaaloissa, viivästyttäneet ei-välttämättömiä toimenpiteitä, jotta ICU-yksiköissä olisi tilaa COVID-19-potilaille, ja peruuttaneet henkilöstön lomapäivät.

Lähteet kertoivat Reutersille, että viranomaiset etsivät vaihtoehtoja vieläkin tiukemmille toimenpiteille COVID-19: n torjumiseksi, mukaan lukien aloittaa kello 9–6 ulkonaliikkumiskielto aikaisemmin, sulkea ihmiset viikonloppuisin koteihinsa välttämättömiä matkoja lukuun ottamatta ja sulkea ei-välttämättömät kaupat.

Continue Reading
Mainos

Facebook

Twitter

Nousussa