Liity verkostomme!

EU

Trumpin hallinnon 'Clean Networks Initiative'lla ei ole sijaa Euroopan televiestintäpolitiikassa

Julkaistu

on

Ilmoitettu elokuu 2020 Valtiosihteeri Mike Pompeo, ns. Clean Networks Initiative pyrkii erottamaan Yhdysvaltojen kaikista kiinalaisista televiestintälaitteista ja matkaviestintätekniikasta, mukaan lukien mobiilisovellukset. Se ulottuu myös datapalvelimiin ja siirtoverkkoinfrastruktuureihin, kuten merenalaisiin kaapeleihin - kirjoita Simon Lacey.

Simon Lacey

Simon Lacey

Itse asiassa aloite saattaa vaikuttaa kokonaisvaltaiselta lähestymistavalta verkkoturvallisuuteen, jolla pyritään jättämään mikään osa digitaalitaloutta koskematta. Vaikka väite perustuu "kansainvälisesti hyväksyttyihin digitaalisiin luottamusstandardeihin", väitettä ei ole koskaan perusteltu aloitteen ilmoittamisen jälkeen.

Jos aloite tosiasiallisesti perustuisi kansainvälisiin standardeihin, se ei voisi syrjiä niin räikeästi yhden maan: Kiinan laitteita ja tekniikkaa. Kaikkien kansainvälisesti hyväksyttyjen digitaalisten luottamusstandardien olisi perustuttava jonkinasteiseen yksimielisyyteen, ja kyberturvallisuuden asiantuntijoiden keskuudessa vallitsee maailmanlaajuinen yksimielisyys siitä, että yksinkertaiseen ”alkuperälipun” lähestymistapaan perustuvat toimenpiteet eivät paranna mitään verkon turvallisuutta. Yhtenä asiantuntijana Maria Farrell, selitti "[Aloitteen] yksityiskohdat eivät täsmää kovin hyvin [eivätkä puhu hyvälle käsitykselle verkkojen toiminnasta".

Hallinnon lähestymistapa näyttää myös olevan ristiriidassa Amerikan oman teknologiasektorin kanssa. Vuonna 2011 Yhdysvaltojen laitteisto- ja ohjelmistoyrityksiä yhdistävä kaupparyhmä Information Technology Industry Council (ITI) julkaisi toimintansa Kyberturvallisuuden periaatteet teollisuudelle ja hallitukselle. Tässä asiakirjassa esitetään 12 periaatetta, jotka "pyrkivät tarjoamaan hyödyllisen ja tärkeän linssin, jonka kautta tulisi tarkastella kaikkia pyrkimyksiä kyberturvallisuuden parantamiseksi".

Periaatteessa nro 2 sanotaan, että "[kyberturvallisuuden parantamiseen tähtäävien] toimien on heijastettava asianmukaisesti tämän päivän kyberympäristön rajattomat, toisiinsa liittyvät ja globaalit luonteet". ITI selittää edelleen, että tämän periaatteen mukaiset politiikat parantavat digitaalisen infrastruktuurin yhteentoimivuutta helpottamalla tietoturvakäytäntöjen ja -tekniikoiden yhdenmukaistamista yli rajojen ja samalla helpottamalla kyberturvallisuustuotteiden ja -palvelujen kansainvälistä kauppaa useilla markkinoilla.

Mielenkiintoista on, että ITI viittaa myös Maailman kauppajärjestön sopimukseen kaupan teknisistä esteistä, jonka se toteaa "kehottaa syrjimättömyyteen teknisten määräysten, standardien valmistelussa, hyväksymisessä ja soveltamisessa [ja] välttämään tarpeettomia kaupan esteitä". . Puhdas verkosto -hanke, sellaisena kuin se on tällä hetkellä muotoiltu, on näiden periaatteiden tarkka teesit.

Se on myös selvästi ristiriidassa Euroopan unionin kanssa, joka on Yhdysvaltojen merkittävä kauppakumppani ja geopoliittinen liittolainen. Vuoden 2020 alussa EU ilmoitti "5G-työkalupakki", joka ohjaa sääntelyviranomaisia ​​5G-tietoliikenneverkkojen suojaamisesta niiden käynnistyessä. Hyväksymällä 5G-työkalupaketin EU: n jäsenvaltiot ovat sitoutuneet "siirtymään eteenpäin yhdessä tunnistettujen riskien objektiivisen arvioinnin ja oikeasuhteisten lieventämistoimenpiteiden perusteella".

EU: n 5G-työkalupakki kehottaa jäsenvaltioita vahvistamaan matkaviestinverkkojen turvallisuusvaatimuksia, arvioimaan toimittajien riskiprofiilia yksinomaan turvallisuussyistä ja objektiivisista kriteereistä sekä varmistamaan, että 5G-ekosysteemi koostuu terveellisestä joukosta kilpailevia toimittajia vaatimalla operaattoreita heillä on asianmukainen usean toimittajan strategia (ts. he hankkivat laitteita ja tekniikoita vähintään kahdelta ja mieluiten kolmelta tai useammalta toimittajalta).

EU: n huoli 5G-verkon turvallisuudesta perustuu kriittiseen rooliin, joka viestintäverkoilla ja tiedolla on nykyaikaisessa taloudessa. EU: n eritelmissä ei missään nimessä vaadita Kiinassa sijaitsevien laitetoimittajien mielivaltaista ja syrjivää yksilöimistä ja kieltämistä.

Maailmanlaajuinen teollisuus on kehittänyt paremman lähestymistavan 5G-verkkojen ja -laitteiden suojaamiseen. Verkkolaitteiden turvallisuuden varmistusjärjestelmä (NESAS) loi GSMA, teollisuusorganisaatio, joka edustaa yli 750 matkapuhelinoperaattoria maailmanlaajuisesti. ja 3GPP, seitsemän standardia asettavan organisaation kattojärjestö, jotka kehittävät matkaviestinnän protokollia.

NESAS esittelee monia kansainvälisesti hyväksyttyjä turvallisuusvaatimuksia, joita verkkolaitetoimittajien on noudatettava, ja se luo suunnitelman ISO-vaatimusten noudattamisen itsenäisestä tarkistamisesta. Missään ei ole säännöksiä tuotteen sulkemisesta pois pelkästään siitä syystä, että sen valmistaneen yrityksen pääkonttori sattui maassa, joka on jäänyt Yhdysvaltojen toimeenpanovallan tai tiettyjen kongressin jäsenten suosiota.

Puhdas verkko -aloite tekee siitä todella vähemmän todennäköisesti se, että Yhdysvallat toteuttaa minkä tahansa todistettavasti tehokkaasta toimenpiteestä, jonka se voisi toteuttaa verkon turvallisuuden parantamiseksi. Nämä vaiheet edellyttävät usean sidosryhmän lähestymistapaa ja kaikkien ekosysteemipelaajien aktiivista osallistumista - mukaan lukien laitetoimittajat, operaattorit, sääntelyviranomaiset, yritykset ja jopa yksittäiset käyttäjät.

Kommentoijana David Morris on myös huomauttanutTrumpin hallinnon nykyinen yksipuolinen lähestymistapa saattaa vaarantaa kansainvälisen yhteistyön ja luopua Yhdysvaltojen perinteisesti puolustamasta sääntöihin perustuvasta kansainvälisen kaupan yhteistyöjärjestelmästä. Tämä on huono idea, joka parhaiten siirretään historian roskakoriin ja korvataan yhteistyöhön perustuvilla, tehokkaammilla lähestymistavoilla, jotka todella parantavat maailman viestintäverkkojen turvallisuutta.

* Kirjoittaja on kansainvälisen kaupan vanhempi lehtori Adelaiden yliopistossa ja aiemmin toiminut kaupan helpottamisen ja markkinoille pääsyn varapuheenjohtajana Huawei Technologiesissa Kiinassa.

EU

Ranska-Turkki-rivin keskellä Yhdistynyt kuningaskunta kehottaa Naton liittolaisia ​​puolustamaan sananvapautta

Julkaistu

on

By

Britain’s Foreign Secretary Dominic Raab called on NATO allies to stand shoulder-to-shoulder on values of tolerance and free speech, in a veiled rebuke to Turkey which has been calling for a boycott of French goods, kirjoittaa Estelle Shirbon.

Turkish President Tayyip Erdogan has urged Turks to stop buying French goods and has accused France of pursuing an anti-Islam agenda. Britain, France and Turkey are all NATO members.

Erdogan is one of several leaders in the Muslim world angry with France over its response to the murder of teacher Samuel Paty, who showed pupils cartoons of the Prophet Mohammad as part of a lesson on free speech.

“The UK stands in solidarity with France and the French people in the wake of the appalling murder of Samuel Paty,” Raab said in a statement. “Terrorism can never and should never be justified.

“NATO allies and the wider international community must stand shoulder-to-shoulder on the fundamental values of tolerance and free speech, and we should never give terrorists the gift of dividing us.”

Paty, a teacher at a state-run school in the far outskirts of Paris, was beheaded on 16 October by a man of Chechen origin. The teacher had been criticised by some in the local community for showing his pupils the cartoons because Muslims view images of the prophet as blasphemous.

The French government, backed by large numbers of citizens, saw the beheading as an attack on free speech and said they would defend the right to display the cartoons.

President Emmanuel Macron called Paty a hero and pledged to fight what he described as Islamic separatism, saying it was threatening to take over some Muslim communities in France.

The reaction to Paty’s murder has caused widespread anger in Muslim countries, where there have been anti-French demonstrations and calls for boycott. France has warned its citizens in several Muslim-majority countries to take extra security precautions.

Continue Reading

EU

Tulliliitto: Komissio ehdottaa uutta "yhden ikkunan" tullivalvonnan nykyaikaistamista ja tehostamista, kaupan helpottamista ja yhteistyön parantamista

Julkaistu

on

The European Commission has proposed a new initiative that will make it easier for different authorities involved in goods clearance to exchange electronic information submitted by traders, who will be able to submit the information required for import or export of goods only once. The so-called 'EU Single Window Environment for Customs' aims to enhance co-operation and co-ordination between different authorities, in order to facilitate the automatic verification of non-customs formalities for goods entering or leaving the EU.

The Single Window aims to digitalize and streamline processes, so that businesses will ultimately no longer have to submit documents to several authorities through different portals. The proposal is the first concrete deliverable of the recently adopted Toimintasuunnitelma on taking the Customs Union to the next level.

It launches an ambitious project to modernize border controls over the coming decade, in order to facilitate trade, improve safety and compliance checks, and reduce the administrative burden for companies. Economy Comissioner Paolo Gentiloni said: “Digitalization, globalization and the changing nature of trade present both risks and opportunities when it comes to goods crossing the EU's borders.

"To rise to these challenges, customs and other competent authorities must act as one, with a more holistic approach to the many checks and procedures needed for smooth and safe trade. Today's proposal is the first step towards a fully paperless and integrated customs environment and better cooperation between all authorities at our external borders. I urge all member states to play their part in making it a true success story.”

- ehdotus, The lehdistötiedote, The Q & A ja tietosivu ovat saatavilla verkossa.

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Merkel suunnittelee virrankatkaisun estämistä saksalaisten virustapausten lisääntyessä

Julkaistu

on

By

Liittokansleri Angela Merkel painosti aluejohtajia keskiviikkona (28. lokakuuta) hyväksymään osittaisen sulkemisen Saksassa, jonka mukaan ravintolat ja baarit suljettaisiin, mutta koulut pysyisivät auki, Reutersin näkemä asiakirjaluonnos sanoi kirjoittaa että

4. marraskuuta voimaan astuvien voimakkaiden toimenpiteiden tarkoituksena on hillitä koronaviruksen leviämistä Euroopan suurimmassa taloudessa, koska uusien tapausten määrä on ennätyksellisen korkea.

Suunniteltujen uusien rajoitusten nojalla ihmiset voisivat mennä ulos vain oman ja yhden muun kotitalouden kanssa. Kuntostudiot, diskot ja elokuvateatterit sulkeutuisivat, samoin teatterit, oopperatalot ja konserttisalit.

Ravintolat saisivat tarjota vain takuita, kerrotaan asiakirjassa. Kaupat voivat olla auki, jos ne toteuttavat hygieniatoimenpiteitä ja rajoittavat asiakasmäärää.

Merkel järjestää virtuaalikonferenssin maan 16 valtion pääministerin kanssa myöhemmin yrittääkseen sopia valtakunnallisista säännöistä ja ojentaa hämmentävän alueellisen toimenpidekokonaisuuden.

Lähes kaikilla Saksan alueilla infektioprosentti nousee räjähdysmäisesti, sanotun asiakirjan mukaan paikalliset terveysviranomaiset eivät voi enää jäljittää kaikkia infektioita.

"Tavoitteena on keskeyttää tartunnan dynamiikka nopeasti, joten joulun aikana ei tarvita kauaskantoisia rajoituksia henkilökohtaiselle kontaktille ja taloudelliselle toiminnalle", se sanoi.

Saksaa ylistettiin laajalti siitä, että kriisin ensimmäisessä vaiheessa infektiot ja kuolleisuus olivat alle monien naapureidensa, mutta nyt se on keskellä toista aaltoa. Tapaukset kasvoivat 14,964 464,239 24 XNUMX: een viimeisen XNUMX tunnin aikana, Robert Kochin tartuntatautien instituutti ilmoitti keskiviikkona.

Kuolemat nousivat 85: llä 10,183 XNUMX: een, mikä lisäsi pelkoa terveydenhuoltojärjestelmästä sen jälkeen, kun Merkel varoitti tiistaina siitä, että se voi saavuttaa murtopisteen, jos infektiot jatkavat kiertoa.

"Jos odotamme, että tehohoito on täynnä, on liian myöhäistä", terveysministeri Jens Spahn, joka testasi viime viikolla positiivisen viruksen, kertoi lähetystoiminnan harjoittajalle SWR.

Hallitus on pitkään korostanut haluavansa välttää toisen yleisen lukituksen sen jälkeen, kun tämän vuoden alku oli osunut talouskasvuun, kun talous supistui ennätyksellisen 9.7% toisella neljänneksellä.

Vaikka taloustieteilijät odottavat elpymistä heinä-syyskuussa, he varoittavat, että uusi lukitus voi pyyhkiä kasvun viimeisellä neljänneksellä. Kolmannen vuosineljänneksen tiedot on määrä toimittaa 30. lokakuuta.

Suunnitelmien mukaan hallitus pyrkii antamaan tukea yrityksille, jotka ovat joutuneet sulkemisten kohteeksi, mukaan lukien kulttuuritapahtumasektorit.

Ainoastaan ​​tarvittavat yöpymiset sallitaan asiakirjan mukaan. Bordellit, uima-altaat, kauneus- ja tatuointistudiot sulkeutuvat, mutta fysioterapeutit ja kampaajat voivat pysyä auki. Vaiheet jatkuisivat marraskuun loppuun asti, mutta ne voidaan tarkistaa.

Continue Reading
Mainos

Facebook

Twitter

Nousussa