Liity verkostomme!

koronavirusantigeenin

Koronavirus: Komissio luetteloi tärkeimmät vaiheet tehokkaille rokotusstrategioille ja rokotteiden käyttöönotolle

Julkaistu

on

Kun Eurooppa oppii elämään pandemian kanssa, turvallisten ja tehokkaiden rokotteiden kehittäminen ja nopea maailmanlaajuinen käyttöönotto COVID-19: ää vastaan ​​on edelleen olennainen osa kansanterveyskriisin lopullista ratkaisua. Tässä yhteydessä komissio pyrkii varmistamaan turvallisten rokotteiden saatavuuden kaikkialla Euroopassa ja kannustaa rokotusstrategioiden koordinoitua lähestymistapaa rokotteiden käyttöönottoon.

EU: n johtajien keskustelua ennen 15. lokakuuta Komissio esitteli avainkohdat jotka jäsenvaltioiden on otettava huomioon COVID-19-rokotusstrategioissaan, jotta Euroopan unioni ja sen kansalaiset voidaan valmistautua turvallisen ja tehokkaan rokotteen saataville, samoin kuin ensisijaiset ryhmät, jotka harkitsevat rokotusta ensin.

Täysi lehdistötiedote ja tietosivu ovat saatavilla verkossa.

Voit seurata lehdistötilaisuutta varapuheenjohtaja Schinasin ja komission jäsen Kyriakidesin kanssa EbS.

koronavirusantigeenin

EAPM: Miksi sidosryhmien välisen luottamuksen lisäämisen on oltava etenevä terveys

Julkaistu

on

Hyvää huomenta, ja tervetuloa yksi ja kaikki viikon ensimmäiseen päivitykseen European Alliance for Personalized Medicine (EAPM). Tulemme EAPM: n kiireisen kuukauden takana lokakuussa, kun seuraimme miljoonan genomin kokousta ja EU: n Saksan puheenjohtajakauden konferenssia sekä sitoutumista EU: n syöväntorjuntasuunnitelmaan, jolla pyritään asettamaan puitteet syövän torjunnalle. Hieman myöhemmin tällä viikolla on odotettavissa kuukausittainen EAPM-uutiskirje, kirjoittaa EAPM pääjohtaja Denis Horgan.

Luottamus ja hallinto

Huolimatta jäsenvaltioiden pätevyydestä monilla aloilla, tarvitaan epäilemättä mahdollisimman paljon yhteistä eurooppalaista terveyslainsäädäntöä, mutta sen on oltava oikea lainsäädäntö. Valitettavasti kokemus on osoittanut, että erilliset säännöt jokaisessa jäsenvaltiossa eivät todellakaan toimi useista syistä. Esimerkiksi se johtaa usein tutkimus- ja kehitysympäristöön, joka ei ole kilpailukykyinen, hidastaa innovatiivista dynamiikkaa ja viime kädessä muodostaa esteen hoitamattomien tautien tehokkaiden hoitomuotojen syntymiselle. Alan kaikkien integraation, yhteistyön, vuoropuhelun ja lisääntyneen luottamuksen ansiosta sidosryhmät voivat auttaa luomaan oikeat puitteet oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan. Lisätietoja EAPM: n tavoitteista tältä osin myöhemmin.

Eurooppa tarvitsee "vakavaa kiihdytystä" koronaviruksen torjunnassa: WHO

Eurooppa tarvitsee "vakavaa kiihdytystä" koronaviruksen torjunnassa, ja kontaktien jäljittämiskyvyn puute saattaa ajaa taudin pimeyteen, sanoi Maailman terveysjärjestön ylin virkamies maanantaina 26. lokakuuta. Euroopassa kuva on väistämättä synkkä, kun joukko maita ilmoitti ennätyskasvusta, jota johti Ranska, joka ilmoitti yli 50,000 250,000 päivittäistä tapausta ensimmäistä kertaa sunnuntaina, kun taas maanosa ylitti 46 46 kuoleman kynnyksen. Maailman terveysjärjestön XNUMX maata vastasi XNUMX prosenttia maailman tapauksista ja lähes kolmanneksen kuolemista, kertoi WHO: n suurin hätätilanteiden asiantuntija Mike Ryan. "Tällä hetkellä olemme selvästi tämän viruksen takana Euroopassa, joten siihen pääseminen vie jonkin verran kiihtyvyyttä siihen, mitä teemme", Ryan kertoi tiedotustilaisuudessa.

Luottamuksen antaminen muiden käsiin

Ihmisen varhaisimmista hankkeista terveydenhoitoon, kun shamaanit, papit tai lääkemiehet palvelevat sairaita, luottamus on ollut potilaan ja hoitajan välisen sopimuksen keskiössä. Ihmiset haavoittuvimmillaan he asettavat itsensä toisten käsiin, luottamukseen - tai ainakin uskoon - hyötyyn ja helpotukseen. Tämä kompakti on yhtä pätevä nykypäivän tiede- ja tekniikkamaailmassa. Lääketieteen nopea kehitys viimeisten 50 vuoden aikana ja etenkin 25 viime vuoden eksponentiaalinen hyppy ovat luoneet mahdollisuuksia, joita ei voida kuvitella vasta pari sukupolvea sitten. Genomiikka antaa yhä enemmän mahdollisuuden keskittyä tautien taustalla olevaan luonteeseen - ja terveyden taustalla oleviin prosesseihin. Tämän seurauksena asteikon toisessa päässä on kasvava kyky hoitaa pienempiä väestöryhmiä - harvinaislääkkeillä harvinaisia ​​sairauksia varten tai validoiduilla pediatrisilla lääkkeillä tai pitkälle kehitetyllä terapialla ja yksilöllisen lääketieteen kehittyessä. Ja asteikon toisessa päässä terveysviranomaiset alkavat hyödyntää runsaasti tietoa terveyden kehityssuuntauksista, alttiudesta ja sellaisten erillisten hoitovaihtoehtojen arvosta, jotka voivat parantaa radikaalisti terveydenhuoltojärjestelmien hallintaa. Joten shamaaniin sijoitettu luottamus on vielä tärkeämpää tänään . Todisteisiin perustuvan lääketieteen ja järjestäytyneiden terveyspalvelujen ilmaantuminen, joita hallitukset valvovat, antaa potilaille tietyn varmuuden siitä, että heidän etuihinsa suhtaudutaan järjen, oikeudenmukaisuuden ja uskon perusteella.

Neuvosto on tyytyväinen mahdollisuuteen luoda eurooppalainen terveystietotila

Eurooppa-neuvosto on tyytyväinen eurooppalaiseen datastrategiaan, joka tukee EU: n maailmanlaajuisia digitaalisia tavoitteita rakentaa todellinen kilpailukykyinen eurooppalainen tietotalous. Eurooppa-neuvosto on tyytyväinen yhteisten eurooppalaisten tietotilojen luomiseen strategisilla aloilla ja kehottaa erityisesti komissiota asettamaan etusijalle terveystietotilan, joka olisi perustettava vuoden 2021 loppuun mennessä ja joka mainitaan keinona vahvistaa välitöntä vastausta COVID-19: een.

Ja minäDigitaalisen terveyden parissa työskentelee paitsi komissio, myös Maailman terveysjärjestö esittelee digitaalista terveyttä koskevan maailmanlaajuisen strategiansa, joka on tarkoitus viedä Maailman terveyskokoukseen marraskuussa. WHO on parhaillaan laatimassa investointeja tämän strategian toteuttamiseksi, ja jäsenvaltioiden hyväksyntää odotetaan, WHO: n tiedotusjohtaja Bernardo Mariano Jr on sanonut. Mutta julkinen luottamus on jälleen suuri näkökohta, ja kriitikot kysyvät, ovatko ihmiset halukkaita jakamaan tietojaan EU: n laajuisella alustalla ja onko tasapainotettava hallinto täysimääräisen osallistumisen varmistamiseksi.

Tarkkuuden ja tehon parantaminen satunnaistetuissa kokeissa COVID ‐ 19-hoitoja varten

Aika on olennaista arvioitaessa potentiaalisia lääkkeitä ja biologisia aineita COVID ‐ 19: n hoitoon ja ehkäisyyn. Tällä hetkellä on 876 satunnaistettua kliinistä tutkimusta (vaiheet 2 ja 3), jotka koskevat COVID-19-hoitoja. Kovariaattisäätö on tilastollinen analyysimenetelmä, jolla voidaan parantaa tarkkuutta ja pienentää tarvittavaa näytekokoa huomattavalle määrälle näitä kokeita. Vaikka Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto ja Euroopan lääkevirasto suosittelevat kovariaattisäätöä, sitä käytetään liian vähän, etenkin COVID-19-kokeissa yleisten lopputulosten (binääriset, järjestysnumerot ja tapahtumien aika) perusteella. Simuloiduissa kokeissa, joiden näytekoko vaihteli 100: sta 1000: een osallistujaan, on ollut huomattavia tarkkuushyötyjä kovariaattisäätöjen avulla - vastaa 4–18% tarvittavan otoskokon pienennyksiä halutun tehon saavuttamiseksi.

EAPM keskustelee luottamuksesta ja hallinnosta vuoden 2021 alkupuolella tulevissa puheenjohtajavaltion konferensseissa

Euroopassa jäsenvaltioiden keskinäinen riippuvuus tekee välttämättömäksi ja toivottavaksi, että suuri osa valvontatehtävistä järjestetään EU: n tasolla. Se on väistämättä tietysti nykyään monimutkaisempi kompakti. Jokaisen järjestelmän komponentin, josta ihmiset ovat rutiininomaisesti riippuvaisia ​​terveydestään, on täytettävä oma osansa alennuksesta. Näistä luottamuskysymyksistä keskustellaan EAPM: n kahdessa puheenjohtajakauden konferenssissa suunnitteilla varten Tammikuussa ja heinäkuussa 2021 käsitellään näitä hallintotavan elementtejä.

Terveysministeri mainitsee EU: n vahvimman kannan WHO: ssa viime vuosina

Saksan terveysministeri Jens Spahn on äskettäin puhunut "vahvimmasta EU: n tason kannasta WHO: n suhteen ainakin viime vuosina". Spahn lisäsi, että hän kannattaa "EU: n vahvemman roolin saavuttamista" WHO: ssa ja globaalissa terveydenhuollossa yleensä. "Meidän ei pidä jättää [sitä] USA: lle ja Kiinalle soittamaan laukauksia", hän sanoi.

Julkinen kuuleminen rintaimplantteista

Perjantaina (23. lokakuuta) tEuroopan komissio käynnisti julkisen kuulemisen rintaimplanttien turvallisuutta koskevasta alustavasta lausunnosta. Terveys-, ympäristö- ja kehittyviä riskejä käsittelevän tiedekomitean (SCHEER) lausunto perustuu anaplastiseen suurisoluiseen lymfoomaan (ALCL). Asianomaiset osapuolet voivat esittää huomautuksensa 7. joulukuuta mennessä.

Tehohoito yksiköt "voidaan ylittää viikkoina", varoittaa WHO

Maailman terveysjärjestö on varoittanut, että tehohoitoyksiköt Euroopassa voivat olla hukkua muutamassa viikossa ja että välittömät toimet olennainen välttää välttämättömien terveydenhuoltojärjestelmien romahtaminen ja koulujen sulkeminen. "Monissa Euroopan kaupungeissa ICU: n kapasiteetti saavutetaan tulevina viikkoina ”, kertoi WHO: n tekninen johtaja COVID-19: lle Maria Van Kerkhove. WHO: n pääjohtaja Tedros Adhanom Ghebreyesus varoitti, että koko maailma ja erityisesti pohjoinen pallonpuolisko olivat "kriittisessä vaiheessa".

Ja siinä kaikki nyt - Älä etsi EAPM-uutiskirjettä, joka on saatavana myöhemmin tällä viikolla, ja pysy turvassa ja hyvin.

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Uudet ranskalaiset COVID-tapaukset voivat olla 100,000 XNUMX päivässä: hallituksen lääkäri

Julkaistu

on

By

Ranskassa saattaa olla 100,000 19 uutta COVID-26 -tapausta päivässä - kaksinkertainen viimeisimpään viralliseen lukuun nähden - professori Jean-François Delfraissy, joka johtaa hallitusta neuvoa pandemiassa, kertoi RTL-radiosta maanantaina (XNUMX. lokakuuta), kirjoittaa Sudip Kar-Gupta.

”Tapahtumia on todennäköisesti yli 50,000 päivässä. Arvioimme tieteellisessä komiteassa, että olemme enemmän kuin 100,000 XNUMX tapausta päivässä ", Delfraissy sanoi.

Ranska, euroalueen toiseksi suurin talous, tutkii parhaillaan, voisiko tiukentaa lukitustoimia edelleen COVID-19-viruksen uusiutumisen hillitsemiseksi, koska se on jo asettanut yöllä ulkonaliikkumiskiellon suurimmille kaupungeille, Pariisi mukaan lukien.

Terveysministeriö ilmoitti sunnuntaina ennätyksellisen 52,010 24 uudesta vahvistetusta koronavirustartunnasta viimeisen XNUMX tunnin aikana toisen tapausten aallon kasvaessa Euroopassa.

Uusien tapausten mukaan Ranskan kokonaismäärä oli 1,138,507 XNUMX XNUMX, ja Ranska ohitti Argentiinan ja Espanjan rekisteröidessään maailman viidenneksi eniten tapauksia.

Ministeriön mukaan 116 ihmistä oli kuollut koronavirustartunnassa 24 tunnista sunnuntaihin, edellisenä päivänä 137, jolloin kuolemantapaukset olivat 34,761 XNUMX.

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Koronavirus: Ensimmäiset rescEU-ventilaattorit lähetetään Tšekkiin

Julkaistu

on

Tšekin tasavallan avunpyynnön jälkeen EU lähettää välittömästi ensimmäisen 30 hengityslaitteen erän rescEU: sta - yhteisen eurooppalaisen lääkintävaraston, joka perustettiin aiemmin tänä vuonna auttamaan maita, joihin koronaviruspandemia kärsi.

Presidentti von der Leyeninä (kuvassa) sanoi: "Tšekki on tällä hetkellä yksi vaikeimmista tilanteista Euroopassa. Koronavirustapausten määrä kasvaa nopeasti. Ja se tarvitsee lääketieteellisiä laitteita potilaiden hoitoon sairaaloissa. Emme jätä eurooppalaisia ​​ystäviämme yksin näinä vaikeina aikoina. Euroopan komissio ottaa käyttöön lääketieteellistä materiaalia pelastuspalvelumekanismin kautta. Soitin pääministeri Andrej Babišille kertoakseni hänelle, että lähetämme nopeasti Tšekin tasavaltaan 30 ventilaattoria RescEU: n varannostamme. Perustimme tämän varauksen ennätysajassa keväällä varastoimaan välttämätöntä lääketieteellistä materiaalia, jonka voimme lähettää tarvitseville Euroopan maille. Ja olemme yhteydessä muihin EU-maihin saadaksemme lisää tuulettimia Tšekin tasavaltaan. Olemme tässä yhdessä. "

Kriisinhallintakomissaari Janez Lenarčič lisäsi: "Olemme työskennelleet ympäri vuorokauden välttääksemme tilanteen toistumisen helmikuun lopussa, jolloin koko EU oli hukkua pandemian torjunnassa. Perustimme rescEU: n sairausvarannon, joten yksikään jäsenvaltio ei jää yksin käsitellessään samaa haastetta. Kun se on jo toimittanut suojaavat kasvonaamarit kaikkialle Eurooppaan, tämä on ensimmäinen kerta, kun Euroopan komissio lähettää tuulettimia EU: n tason varannosta. "

EU: n hätäavun koordinointikeskus on jatkuvasti yhteydessä Tšekin tasavallan viranomaisiin, ja lisää EU: n apua voidaan kanavoida lähipäivinä EU: n pelastuspalvelumekanismin, tulevat jäsenvaltioista. Antaakseen jäsenvaltioille aikaa arvioida niiden reagointikykyä ja ottaen huomioon Tšekin tasavallan tilanteen vakavuus, EU on aloittanut ennakoivasti rescEU: n lääketieteellisen reservin lähettämisen. Koko lehdistötiedote on saatavana verkossa.

Continue Reading
Mainos

Facebook

Twitter

Nousussa