Liity verkostomme!

Karibian

Karibian vientikehitysvirasto käynnistää ensimmäisen virtuaalisen näyttelytapahtuman

Julkaistu

on

Karibian viennin kehittämisvirasto (Karibian Export) on ilmoittanut käynnistävänsä sen ensimmäinen virtuaalinen näyttely nimetty tapahtuma "Ehdottomasti Karibia, avaamalla voitto Karibian potentiaalia". Tapahtuma 17th ja 18th Marraskuu 2020, tapahtuma tulee koota noin 50 tuottajaa esittelemään Karibian parhaita tuotteita.

"Olemme todella innoissamme järjestämään ensimmäisen virtuaalinäyttelymme. Me omistaa nähdän kasvava trendi vuodelle Karibian ruokia, juomia ja luonnontuotteita kaikkialla Euroopassa viime vuosina joka tarjoaa meille todellisen mahdollisuuden. Pelkästään Isossa-Britanniassa karibialaisten ruokien on nyt arvioitu olevan 97 miljoonaa puntaa1 Karibian ravintoloiden määrä on kasvanut viime vuonna 144%2," kommentit Damie Sinanan, kilpailukykyä ja vientiä edistävä johtaja Caribbean Exportilta.

Osallistujat tulee on mahdollisuus varata lähtö- ja saapumisaikoja tapaamaan tuottajia useista eri luokista, mukaan lukien kastikkeet ja mausteet; alkoholijuomat; luonnollinen, kasvipohjaisten tuotteiden ja nutraceuticals. Tulee myös esittelijä Eurooppalaiset kulutustavarat ja vähittäiskaupan asiantuntijat että keskustella viimeisimmistä näkemyksistä näistä nopeasti liikkuvista kulutustavaroista Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Saksassa, Espanjassa ja Alankomaissa.

Caribbean Export on tehnyt yhteistyötä Shaunin ja Craigin kanssa McAnuff Original Flavan tapahtumalle, joka on saavuttanut suurta menestystä Karibian ruoka- ja elämäntapa-alustallaan ja julkaissut äskettäin ensimmäisen keittokirjansa aidoista Jamaikan resepteistä. Karibian kastikkeiden ja mausteiden kysynnän lisääntyessä kaikkialla Euroopassa duo isännöi a live-istunto, joka näyttää kuinka monipuolisia nämä tuotteet ovat, mukaan lukien ruoanlaittoesitys.

Tapahtumaa tukee myös West Indies Rum & Spirit Tuottajayhdistys (WIRSPA), jotka edustavat tislaajat osakAKT-Karibialla3 ja isännöi istunnon premium-alkoholijuomista Karibialta yhteistyössä Euroopan rommi- ja väkevät alkoholiakatemia.

Verkkotapahtuma on Caribbean Exportin, Euroopan komission ja Deutsche Gesellschaftin yhteisyritys varten kansainvälisestie Zusammenarbeit (GIZ), ja se on käynnistetty menestyksekkään kolmen päivän messujen ja konferenssin takana, joka järjestettiin Saksassa viime vuonna.

Lisätietoja tapahtumasta ja rekisteröityä, Klikkaa tästä.

[1] Ruokakaupat - IRI joulukuu 2017

[2] CGA elokuu 2019

[3] AKT tarkoittaa "Afrikka, Karibia ja Tyynenmeren alue". Karibian AKT-valtiot ovat maita, jotka ovat allekirjoittaneet vuonna 1975 allekirjoitetun Lomén yleissopimuksen. Tämän korvasi Cotonoun sopimus kesäkuussa 2000.

Perustiedot Karibian Export

Karibian vienti on ainoa alueellinen kaupan ja investointien edistämisvirasto Afrikan, Karibian ja Tyynenmeren ryhmässä (AKT). Perustettu vuonna 1996 hallitustenvälisellä sopimuksella alueellisena kaupan ja investointien edistämisen virastona. it palvellas 15 sKaribian foorumin (CARIFORUM) valtiot, nimittäin: Antigua ja Barbuda, Bahama, Barbados, Belize, Dominica, Dominikaaninen tasavalta, Haiti, Grenada, Guyana, Jamaika, Saint Lucia, St. Kitts ja Nevis, St. Vincent ja Grenadiinit , Suriname ja Trinidad ja Tobago.

Virasto harjoittaa lukuisia ohjelmapohjaisia ​​toimia, joiden tarkoituksena on parantaa alueellisten pienten ja keskisuurten yritysten kilpailukykyä, edistää kauppaa ja kehitystägCARIFORUM sedistävät vahvempia Karibian yhteisön (CARICOM) ja Dominikaanisen välinen kauppa ja investoinnit Tasavalta, CARIFORUM-valtiot ja Ranskan Karibian syrjäisimmät alueet (FCOR) ja EU: n merentakaiset maat ja alueiden (MMA) Karibialla.

Karibian

Karibian vienti lisää alueen palvelusektorin kansainvälistä kilpailukykyä

Julkaistu

on

Kun palvelualat ja palveluntarjoajat ympäri aluetta oppivat navigoimaan maailmanlaajuisessa pandemiassa, Karibian vientikehitysvirasto yhteistyössä Belizen palveluntarjoajien, Jamaikan palveluteollisuuden ja Trinidadin ja Tobagon palvelualojen koalition kanssa ryhtyy toimimaan isäntänä. koulutusohjelma palvelujen pk-yritysten vientivalmiuden parantamiseksi.

Aloitetaan 1. lokakuuta 2020. Tämä ohjelma tukee kolmekymmentä (30) palveluntarjoajaa, jotka toimivat liike-elämän ja ammatillisten palveluiden sekä tieto-, viestintä- ja teknologia-aloilla (ICT), ja sitä rahoittaa Euroopan unioni osana 11. EKR: n alueellista toimintaa. Yksityisen sektorin kehittämisohjelma.

Jokaisesta maasta valitaan kymmenen yrittäjää suorittamaan koulutus ja sen jälkeen kuusi osallistujaa kustakin maasta valitaan saamaan yksi yhdessä valmennuksesta heidän suorituksensa perusteella. Valmennuksen tavoitteena on antaa heille palautetta vientisuunnitelmiensa toteuttamiseksi.

Koulutus tapahtuu käytännössä viiden päivän ajan ja tarjoaa osallistuville yrityksille mahdollisuuden kehittää vientisuunnitelmia, päästä alueellisille ja kansainvälisille markkinoille ja kehittää globaaleja tuotemerkkejä.

Services Go Global (SGG) -ohjelma kehitettiin optimoimaan CARIFORUM-alueen palveluiden vienti rakentamalla palveluntarjoajien valmiuksia hyödyntää talouskumppanuussopimuksen (EPA), CARICOMin sisämarkkinoiden ja talouden (CSME) ja muun olemassa olevan kaupan mahdollisuuksia. sopimukset; ja kansallisen kapasiteetin kehittäminen sertifioitujen kouluttajien kaadrin kautta SGG-ohjelmaan, jonka tarkoituksena on auttaa pk-yrityksiä palvelualalla. Työpajaa avustavat päävalmentajat Michelle Hustler (Barbados) ja Dr. Nsombi Jaja (Jamaika).

”Palveluilla on ratkaiseva rooli CARIFORUMin talouksien kehityksessä, ei pelkästään sektorina, vaan myös siksi, että niillä on merkittäviä vaikutuksia muihin aloihin, kuten valmistussektoriin. Karibian vienti on syvästi sitoutunut alueen palvelusektorin kehittämiseen, ja toivotaan, että suuret ja pienet yritykset hyödyntävät tämän mahdollisuuden rakentaa kykyään hyödyntää CARIFORUM-EU-talouskumppanuussopimusta ja mikä tärkeintä tämän pandemian aikana rakentaa sietokykynsä ja kykynsä tukea muita aloja integroitumaan paremmin uuteen maailmantalouteen. " ilmaisi Allyson Francis, Caribbean Export -palvelujen asiantuntija.

Pienyrityksillä on tällä hetkellä useita mahdollisuuksia päästä uusille markkinoille, ja niiden odotetaan kasvavan, kun ne ovat osallistuneet SERVICES Go Global -ohjelmaan. Tämä inhimillisten ja institutionaalisten valmiuksien kehittämistä koskeva aloite kulkee käsi kädessä toisen kehityshankkeiden välisen yhteishankkeen kanssa, jonka tavoitteena on parantaa kansallisten palveluliittojen kestävyyttä, jotka tarjoavat kriittisiä yritystukipalveluja paikallisille palveluntarjoajille, mukaan lukien koulutus, edunvalvonta ja vientikampanjat.

"PALVELUT Go Global on ajankohtainen ja kattava koulutusohjelma palvelujen viejille, ja tämä koulutus tulee sopivaan aikaan, kun Trinidad ja Tobagon yritykset pyrkivät kääntämään palveluitaan", kertoi Lara Quentrall - Trinidadin ja Tobagon palveluliiton johtaja Thomas Toimialat. Tohtori Dionne Chamberlain, presidentti, Belizen palveluntarjoajien koalitio, toisti Quentrall - Thomasin mielipiteet ja vahvisti, että kurssi ei vain osoittaudu arvokkaaksi palveluntarjoajille kaikkialla alueella, vaan se lisää heidän omia vientiponnistelujaan prosessin aikana.

Ohjelman on kehittänyt ja toimittanut sertifioidut kansainvälisen kaupan ammattilaiset Global Links Network, jotka ovat toimittaneet palvelukoulutusta yli 50 maassa ympäri maailmaa viimeisten 20 vuoden aikana. SERVICES Go Global on toistaiseksi ainoa vientivalmiuden koulutusohjelma palvelujen viejille ja mahdollisille viejille maailmassa. Ohjelma noudattaa loogista, jaksoitettua vientimenetelmää - "tiekartta" - ja vie viejät neljän vaiheen ja kaksitoista vientivalmistelun moduulia. Jokaisen moduulin valmistuttua kehitetään elementtejä palveluntarjoajan vientisuunnitelmasta. Palveluntarjoajat, jotka suorittavat kurssilomat, ovat suorittaneet vientisuunnitelman olennaiset osat ja hankkineet arvokkaita taitoja, joita tarvitaan menestyäkseen kansainvälisillä markkinoilla.

Continue Reading

Karibian

14 yrittäjää aloittamaan #OECS - #CaribbeanExport -valmennusohjelman

Julkaistu

on

OECS-Karibian viennin kehittämisviraston teknisen avun ja valmennusohjelman käynnistettiin 8. heinäkuuta 2020 tavoitteena vahvistaa 14 valitun nuoren yrittäjän yrittäjyys- ja johtamistaitoja kuudesta Itä-Karibian maasta.

Karibian vientipalveluiden asiantuntija - Allyson Francis korosti käytännössä pidetyssä käynnistystapahtumassa esittämissään huomautuksissa yksityisen sektorin ja nuorten omistamien yritysten merkitystä erityisesti Karibian kestävälle talouskasvulle.

"Nuoret ovat tulevaisuus. Heidän liiketoimintansa ovat kriittinen perusta kestävälle talouskasvulle alueella, ja siksi meidän on investoitava niihin ja heidän liiketoimintaansa. ”

Tämän teknisen avun ja valmennusohjelman rahoitus tulee 11th EKR: n alueellisen yksityisen sektorin kehittämisohjelma, jota virasto toteuttaa parhaillaan.

"Caribbean Export toteutti samanlaisen valmennusohjelman naisomistuksessa oleville yrityksille, joka oli erittäin menestyvä, ja kannustan siis osallistujia hyödyntämään valmentajien tietoa ja asiantuntemusta ja rakentamaan verkosto keskenään ”, hän jatkoi.

Ohjelmalla on kolme päätavoitetta, nimittäin:

  • Auttaa yrittäjiä selventämään visioansa ja kehittämään saavutettavissa olevia tavoitteita, jotka voidaan muuttaa konkreettisiksi tuloksiksi.

  • auttaa yrittäjiä kehittämään muuttuvia liiketoimintamalleja ja strategioita, jotka lisäävät tuottavuutta, kilpailukykyä ja kasvua;

  • tarjoamalla teknistä tukea yrittäjien asettamiselle vientivalmiuteen.

OECS-Karibian vientikehitysviraston teknisen avun ja edunvalvonnan edunsaajat kohdennettiin kansallisten yrityspalvelujärjestöjen ja OECS 30 alle 30 ohjelmoida. 21 hakemuksen perusteella 14 yritystä on valittu osallistumaan kolmen kuukauden valmennusohjelmaan sekä palvelu- että tavarasektoreilta.

Nuorten yrittäjien ryhmä hyötyy erittäin kokeneesta valmentajatiimistä monilla aloilla, kuten liiketoimintasuunnitelmien kehittäminen, talousanalyysi, toiminnan johtaminen, myynti, markkinointi ja brändäys, henkilöstöhallinto, ehdotuskehitys, tuotekehitys ja laadunvarmistus, lailliset ja sääntely-ympäristö, eettiset ja kestävät liiketoiminnan trendit, tieto- ja viestintätekniikat ja sähköinen kauppa sekä luova teollisuus.

Valmennusohjelmaan sisältyy myös kattava analyysi kustakin edunsaajayrityksestä ja yksilöivien strategioiden kehittäminen niiden erityiskysymyksiä varten.

Lopuksi OECS ja Caribbean Export vahvistivat aikomuksensa jatkaa itäisen Karibian yrittäjyyden ekosysteemin tukemista täydentävien hankkeiden avulla, jotka käynnistetään tulevaisuudessa.

Yhtiö Yrittäjän nimi Maa Sektori
Kauppa D Karibia Darrion Louis Saint Lucia Tietoliikennetekniikka (ICT)
Yhdistää Kenna Questelles George

Saint Vincent ja Grenadiinit

Tietoliikennetekniikka (ICT)
Kaksi ässää Lou-anne Mauricette Saint Vincent ja Grenadiinit Tietoliikennetekniikka (ICT)
Zénaïde-aromaterapia Zanda Desir Saint Lucia valmistus
Mec-mallit Mauisa hiiltä Antigua ja Barbuda valmistus
T & Kodinsisustus Amy Antoine Saint Lucia valmistus
Taitava Tonnie Pierre grenada Maatalouskauppa
Cronneitin metsäjousi Denny Cronneit grenada valmistus
Flirtti-cocktaileja Hyasintti Richardson Saint Kitts ja Nevis Maatalousyritykset ja valmistus
Mangal kaupankäynti Nila Mangal Saint Lucia Maatalouskauppa
Akata-maatilat Bevon Chadel Charles grenada Maatalouskauppa
Oma kihara kruununi Ranique John Saint Vincent ja Grenadiinit Maatalousyritykset ja valmistus
Emerald Solar and Wind Oy Nicholas Sander montserrat Uusiutuva energia
Caribi Dreams Herra Maurice John Saint Vincent ja Grenadiinit Uusiutuva energia

Tietoja Caribbean Export

Caribbean Export on alueellinen viennin kehitystä sekä kaupan ja investointien edistäminen organisaatio Karibian valtioiden (CARIFORUM) parhaillaan suoritettavan alueellisen Private Sector Programme (RPSDP) rahoittaa Euroopan unioni alla 11th Euroopan kehitysrahaston (EKR) Karibian Export tehtävänä on lisätä kilpailukykyä Karibian maat tarjoamalla laadukkaita vienti kehitystä sekä kaupan ja investointien edistäminen palveluiden tehokkaan ohjelman suorituksen ja strategisia liittoutumia.

Lisää tietoa Karibian Export.

Continue Reading

Karibian

#Coronavirus - EU koordinoi apua Alankomaiden Karibian saarten varastopulan lievittämiseen

Julkaistu

on

Saatuaan EU: n pelastuspalvelumekanismin välityksellä avunpyynnön koronaviruspandemian torjumiseksi, EU koordinoi avun toimittamista kuudelle Hollannin Karibian saarelle.

Kriisinhallinnan komissaari Janez Lenarčič kertoi: ”Koronaviruspandemia on vaikuttanut koko Eurooppaan ja sen ulkopuolelle. Alankomaiden tarjouksen ansiosta Karibian saaret ovat paremmin varusteltuja viruksen leviämisen estämiseksi. Hätätilannekoordinointikeskuksemme jatkaa työtä 24/7 tukeakseen jäsenvaltioita. ”

Alankomaat tarjosi lääkinnällisiä laitteita, testejä, henkilönsuojaimia, hengityslaitteita ja lääkkeitä. Kaikki tavarat on hyväksytty ja toimitetaan EU: n pelastuspalvelumekanismin kautta Curaçaoon, Bonaireen, Aruban, Sint Maartenin, Saint Eustatiuksen ja Saban saarille lento- ja merikuljetuksilla. Osa avusta on jo saapunut saarille, ja lisää on määrä saapua pian.

Continue Reading
Mainos

Facebook

Twitter

Nousussa