Liity verkostomme!

varustellun

CAS-päätös herättää epäilyksiä Rodchenkovin todistajista

Julkaistu

on

Sportin välitystuomioistuin (CAS) pääsi otsikoihin urheilumaailmassa vuoden XNUMX jälkeen kaatuminen Elinikäiset kiellot, jotka asetettiin kolmelle venäläiselle ampumahiihtäjälle väitetyistä väärinkäytöksistä vuoden 2014 talviolympialaisissa Sotšissa, Venäjällä. Vaikka kaksi urheilijaa - Yana Romanova ja Olga Vilukhina - vapautettiin kaikista syytteistä riittämättömien todisteiden perusteella, Olga Zaitseva menetetty hänen henkilökohtainen vetoomuksensa dopingista, mutta hänen elinikäinen kielto kumottiin.

Tuomio on merkittävä paitsi niille kolmelle nimetylle urheilijalle ja niille, joille mitalit palautetaan, mutta myös merkittävälle ilmiantajalle, jonka todistuksesta heidät ensin syytettiin. Grigory Rodchenkov oli aikoinaan Venäjän antidopingtoimiston ja väitetyn päämiehen johtaja heidän järjestelmän pelaamisessaan, mutta on sittemmin kääntänyt ilmiantajan paljastamaan maan dopingohjelman. Venäjällä viljelty ja Yhdysvalloissa kunnioitettu, on nyt epäselvää, missä todellinen Rodchenkov seisoo näiden polaarisesti vastakkaisten käsitysten välillä.

Vihkiminen vihdoin

Joukkuetoverinsa Jekaterina Shumilovan rinnalla urheilijoiden trio väitti hopeamitalin Sotšin kisojen hiihtotapahtumassa vain siksi, että Rodchenkov kyseenalaisti saavutuksensa. Venyttyään Venäjältä ja muuttanut Yhdysvaltoihin Rodchenkov paljasti, että hän oli ollut päähenkilö valtakunnallisen dopingohjelman takana, jonka kautta Moskova toivoi palauttavansa ylpeyden maahan sen jälkeen, kun Vancouverissa oli ollut pettymys neljä vuotta aikaisemmin.

Kirjallisessa todistuksessaan Rodchenkov väitti, että Sotšin virkamiehet olivat tehneet yhteistyötä FSB: n edustajien kanssa poistaakseen virtsanäytteet testilaboratoriosta ja korvaamalla ne puhtailla vaihtoehdoilla. Romanov, Vilukhina ja Zaitseva olivat kaikki sekaantuneita nimensä mukaan, kun heidän oletettiin ottaneen veren tehostavan EPO: n ja erityisen muotoillun seoksen suorituskykyä parantavista lääkkeistä, jotka tunnetaan nimellä "Duchess Cocktail", minkä Rodchenkov itse väittää keksineensä.

Kaiken kaikkiaan Kansainvälinen olympiakomitea (KOK) pakotti 43 urheilijaa Rodchenkovin todistuksen perusteella, joista 28 kumottiin myöhemmin. Viimeisimmän CAS-päätöksen - ja lopullisen vireillä olevan näistä peleistä - luku on paisunut 31: een eli 72 prosenttiin niistä, jotka alunperin syytettiin väärinkäytöksistä. CAS ei selvästikään usko, että Rodchenkov olisi nyt otettava hänen sanaansa tai että esitetyt todisteet ovat riittävän vahvoja syylliseksi tuomion antamiseksi.

Perustelematon ja epäjohdonmukainen

Päätössään CAS-välimiespaneeli päätyi siihen, että mikään ampumahiihtäjiä vastaan ​​esitetyistä syytöksistä ei voitu vahvistaa "mukavaksi tyydyttäväksi" ja kumosi siten kiellot. Erityisesti he havaitsivat, että Rodchenkovin väite, jonka mukaan korkea suolapitoisuus urheilijoiden virtsanäytteissä osoitti peukaloinnin, ei ollut perusteltua.

Vaikka Zaitseva todettiin syylliseksi rikkomukseen, hän säilyttää edelleen viattomuutensa ja viittaa ruokavaliossaan runsaasti natriumia sisältävien ruokien, kuten punaisen kaviaarin ja savulohen (molempia oli myynnissä Sotšin ruokalassa), ruokavalioon. hänen näytteensä ylimääräisistä suolapitoisuuksista. Samaan aikaan Zaitsevalta otettu yksittäinen verinäyte - josta ei ole ehdotettu chicaneryä - palautti negatiiviset tulokset EPO: lle ja muille niin sanotuille herttuatar-cocktail-ainesosille, mikä tukee edelleen hänen kantaansa.

On olemassa jopa epäilyt Rodchenkovin osallistumisesta omaan todistukseensa. Käsinkirjoituksen asiantuntijat havaitsivat, että hänen allekirjoituksensa kopioitiin digitaalisesti kahdessa hänen tiiminsä toimittamasta kahdeksasta vakuutuksesta, kun taas kuuden muun uskotaan todennäköisesti kirjoittaneen joku muu. Kun hänen asianajajansa Jim Walden kyseenalaistettiin tämän löydöksen yhteydessä, hän tuotti heti uuden asiakirjan, jossa vahvistettiin kaikki edelliset ja jossa oli uusi versio Rodchenkovin allekirjoituksesta - mutta myös tämän allekirjoituksen kyseenalaistivat johtavat käsinkirjoituksen asiantuntijat Isosta-Britanniasta. Saksa.

Enemmän kuin mitä silmä näkee?

Kaiken tämän hämmennyksen keskellä näyttää olevan muutama varmuus: Venäjä järjesti kauaskantoisen urheilijan dopingikampanjan, että Rodchenkov oli avainasemassa sen toteuttamisessa ja hämärtämisessä ja että kun hänen arvonsa Venäjän federaatiolle loppui, hän löysi mainetta Yhdysvaltojen antidopingjulistepoikana. Mutta merkitseekö tämä sitä, että hänen sanaansa pitäisi nyt luottaa ehdoitta kaikissa olosuhteissa?

Tapauksessa, jolle on niin ominaista ristiriita ja epäjohdonmukaisuus, on järkevää ottaa askel taaksepäin ja arvioida tilanne uudelleen, kuten CAS on tehnyt täällä - varsinkin kun kyseessä ovat urat ja maine, joista ammattilaisurheilijat ovat niin kovasti taistelleet. Zaitseva puolestaan ​​on ilmoitti aikomuksestaan ei koskaan lopeta taistelua nimensä tyhjentämiseksi, kun taas hän ja hänen kaksi oikeaksi todistettua joukkuetoveriaan ovat myös nostaneet 30 miljoonan dollarin oikeudenkäynnin Rodchenkovia vastaan ​​heidän mielestään muutakin kuin todistamatonta panettelua. Onko kyse tapauksesta positiivinen johtopäätös urheilijoille, ei ole vielä nähtävissä, mutta pyrkimykset kasataan Netflix-dokumentin tähtiin Icarus viittaavat siihen, että viheltäjällä itsellään saattaa olla myös siipensä laulamassa juuri siitä kiistasta, joka on tehnyt hänestä kuuluisan.

koronavirusantigeenin

Venäjä on käynnistänyt propagandakampanjan Oxfordin yliopiston tutkijoiden kehittämän koronavirusrokotteen levittämiseksi

Julkaistu

on

Kremliä syytetään seerumin pelon levittämisestä väittäen, että se muuttaa ihmiset apinoiksi. Venäläiset perustavat ehdotuksen siihen, että rokote käyttää simpanssavirusta. Venäläiset ovat levittäneet pääministeri Boris Johnsonin kuvia ja meemejä, jotka näyttävät ”jetiltä”. Sen otsikko on: "Pidän isojalkarokotteestani".

Ja muut osoittavat ”apina” -tutkijan, jolla on ruisku ja työskentely hoidon parissa.

Apinalla on AstraZeneca-laboratoriotakki.

Farmaseuttinen jättiläinen on rokotteen kehittämisen eturintamassa.

Viime kuussa London Globe ja EU-toimittaja esittivät tarinoita Venäjän kampanjasta.

Molemmat julkaisut ovat sittemmin poistaneet kaksi artikkelia verkkosivustoistaan.

Kustantaja Colin Stevens sanoi:

”Tarinan antoi meille freelance-toimittaja Brysselissä.

"Timesin tutkinnan jälkeen tiedämme kuitenkin, että tarinalla ei ole perustaa.

”Kun kuulin tarinoiden olevan vääriä, ne vietiin heti.

"Valitettavasti olemme olleet haluttomia uhreja Venäjän kampanjalle, joka halventaa Oxfordin yliopiston tutkijoiden tekemää erinomaista työtä.

”Jopa parhaat jäävät kiinni yhä uudelleen. Jopa Times huijasi julkaisemalla väärennettyjä "Hitlerin päiväkirjoja" muutama vuosi sitten. "

AstraZenecan toimitusjohtaja Pascal Soriot tuomitsi yritykset heikentää heidän työtä.

Hän sanoi: "AstraZenecan ja monien muiden yritysten ja laitosten tutkijat ympäri maailmaa työskentelevät väsymättä rokotteen ja terapeuttisten hoitojen kehittämiseksi tämän viruksen voittamiseksi.

"Mutta riippumattomat asiantuntijat ja sääntelyvirastot ympäri maailmaa päättävät lopulta, onko rokote turvallinen ja tehokas ennen kuin se hyväksytään käyttöön.

”Vääristymät ovat selkeä riski kansanterveydelle.

"Tämä pätee erityisesti nykyisen pandemian aikana, joka vaatii edelleen kymmeniä tuhansia ihmishenkiä, häiritsee merkittävästi elintapojamme ja vahingoittaa taloutta."

Professori Pollard, joka on lasten infektioiden ja immuniteetin professori Oxfordin yliopistossa, kertoi BBC Radio Four's Today -ohjelmalle:

"Tyyppirokotteemme on hyvin samanlainen kuin monet muut rokotteet, mukaan lukien venäläinen rokote, jotka kaikki käyttävät ihmisten tai simpanssien tavallista kylmävirusta.

”Kehollemme virukset näyttävät samalta.

"Meillä ei oikeastaan ​​ole yhtään simpansseja mukana rokotteen valmistuksessa, koska kyse on viruksesta, eikä eläimistä, joita se saattaa yleisemmin

Samaan aikaan lääkäri Hilary Jones kertoi Hyvää huomenta Britannialle, että disinformaatioyritykset olivat "täysin naurettavia ja häpeällisiä".

Hän lisäsi:

"Oxfordilla on upea maine; he tekevät tämän perusteellisesti ja katsovat tuhansia ihmisiä kaikista eri ryhmistä ja ikäisistä.

"He tekevät tämän turvallisesti ja tehokkaasti, ja venäläisten on yritettävä peittää, mitä he yrittävät tehdä, koska osa rokotteesta tulee simpanssimateriaalista, on täysin naurettavaa ja häpeällistä.

"Laitoin rahani Oxfordiin joka kerta."

Venäjän suurlähetystön edustaja Lontoossa sanoi: "Ehdotus, että Venäjän valtio voi harjoittaa kaikenlaista propagandaa AstraZeneca-rokotetta vastaan, on itsessään esimerkki disinformaatiosta.

"Sen tarkoituksena on selvästi heikentää Venäjän pyrkimyksiä torjua pandemia, mukaan lukien hyvä yhteistyö, jonka olemme tehneet Yhdistyneen kuningaskunnan kanssa tällä alalla."

Continue Reading

Kiina

Voisiko digitaalinen Renminbi korjata Kiinan haavoittuvuuden globaalille rahoitusjärjestelmälle?

Julkaistu

on

Kansainvälistä rahoitusjärjestelmää hallitsee Yhdysvallat. Washington on usein käyttänyt vaikutusvaltaansa kansainvälisessä rahoitusjärjestelmässä edistääkseen taloudellisia ja geopoliittisia etujaan taloudellisten pakotteiden avulla. Kun Yhdysvaltojen ja Kiinan välinen vastakkainasettelu siirtyy kaupan ja tekniikan ulkopuolelle, se, kuinka USA: n ja Kiinan välinen kilpailu esiintyy kansainvälisen rahoituksen uudessa vaiheessa, on maailman huolestuttava asia.

Kiina on työskennellyt keskuspankin digitaalisen valuutan (CBDC) parissa vuodesta 2014 lähtien ja tehostanut pyrkimyksiään kansainvälistää Renminbi.

Pinnalta näyttää siltä, ​​että CBDC on kotikäyttöön, mutta CBDC yksinkertaistaa rajat ylittäviä liiketoimia. Maa on pitkään ollut tyytymätön Yhdysvaltain dollarin (USD) jatkuvaan asemaan globaalina varantovaluuttana ja on sitoutunut laajentamaan valuuttansa ulottuvuutta.

Sillä on jopa aloite nimetä kansainvälisen kaupan luottot renminbissä (RMB) dollareiden sijaan. Belt and Road Initiative on nähnyt Kiinan myöntävän yli biljoonaa dollaria ulkomaisia ​​lainoja.

Pangoal Institution China ja Center for New Inclusive Asia Malaysian äskettäin järjestämässä globaalissa online-seminaarissa asiantuntijat Kiinasta, Venäjältä, Euroopasta ja Yhdysvalloista keskustelivat asiasta ja keskustelivat siitä.

Yksi keskeisistä puhujista oli Ali Amirliravi, toimitusjohtaja ja perustaja LGR-salauspankki Sveitsin. ja luoja Silk Road -kolikko digitaalinen valuutta.

Ali Amirliravi, LGR Crypto Bankin toimitusjohtaja ja perustaja

Ali Amirliravi, LGR Crypto Bankin toimitusjohtaja ja perustaja

Hän käsitteli Kiinan haavoittuvuutta globaalille rahoitusjärjestelmälle ja sanoi:

”Tämä on erittäin mielenkiintoinen kysymys, koska on otettava huomioon monia tekijöitä. Aluksi mielestäni voi olla hyödyllistä määritellä erityisesti Kiinan haavoittuvuudet. Puhumme täällä kansainvälisestä rahoituksesta (se on hyvin monimutkainen ja poliittisesti varautunut järjestelmä), ja toisen maailmansodan jälkeen avaruutta ovat hallinneet enemmän tai vähemmän Yhdysvaltojen edut. Näemme tämän maailmanlaajuisessa määräävässä asemassa, jota Yhdysvaltain dollari on pitänyt viimeisten 70 vuoden aikana. Näemme, että Washington on toteuttanut askeleet varmistaakseen, että dollari toimii maailmanlaajuisena varantovaluuttana - erityisesti sellaisilla teollisuudenaloilla kuin maailmanlaajuinen öljekauppa. Viime aikoihin asti oli luultavasti vaikea edes kuvitella globaalia rahoitusjärjestelmää, jota Yhdysvaltojen dollari ei tukenut suoraan.

Tämän maailmanlaajuisen riippuvuuden ansiosta Yhdysvaltain poliittiselle koneelle annettiin merkittävä valta käyttää kansainvälistä rahoitusta. Paras todiste tästä löytyy todennäköisesti niiden taloudellisten pakotteiden historiasta, jotka Yhdysvallat on toteuttanut tiettyjä valtioita vastaan ​​- joiden vaikutukset voivat olla tuhoisia. Lyhyesti sanottuna se on epäsymmetrinen voimadynamiikka, jossa Yhdysvallat on rakentanut merkittävän neuvotteluedun muihin maihin nähden.

Sveitsin LGR Crypto Bank

Sveitsin LGR Crypto Bank

Sano näin: kun maailmanlaajuinen talousjärjestelmä rakennetaan vastaamaan tietyn valtion kotivaluuttaa, on helppo nähdä, kuinka kyseinen valtio kykenisi räätälöimään tiettyjä politiikkoja ja edistämään käyttäytymistä, joka edistäisi heidän omia geopoliittisia etujaan - tämä on ollut Amerikan todellisuus viime vuosikymmeninä.

Mutta asiat muuttuvat. Teknologian kehitys, poliittiset suhteet kehittyvät, ja kansainvälinen kauppa ja rahavirrat kasvavat ja kasvavat edelleen - mukaan lukien enemmän ihmisiä, maita ja yrityksiä kuin koskaan ennen. Kaikki nämä tekijät (taloudelliset, poliittiset, teknologiset, yhteiskunnalliset) muokkaavat kansainvälisen järjestyksen todellisuutta, ja olemme nyt paikassa, jossa vakava keskustelu Yhdysvaltain dollarin korvaamisesta on perusteltua - siksi olen innoissani ole täällä puhumassa tästä asiasta tänään, on todella aika keskustella.

Joten nyt, kun olemme asettaneet kohtauksen, käsittelemme kysymystä: voisiko digitaalisen Renminbi-järjestelmän luominen korjata haavoittuvuutta ja epäsymmetriaa, jota Kiina käsittelee kansainvälisessä rahoituksessa? En todellakaan usko, että tämä on yksinkertainen kyllä ​​tai ei vastaus, itse asiassa mielestäni on arvokasta tarkastella kysymystä, jolla on laaja kehitysnäkymä lähivuosina.

LYHYTAIKAINEN

Lyhyestä aikavälistä lähtien asetetaan kysymys näin: Onko digitaalisella renminbillä merkittävä vaikutus kansainvälisesti heti julkaisun jälkeen. Vastaus on mielestäni ei, ja siihen on muutama syy. Tarkastellaan ensinnäkin liikkeeseenlaskijan, Kiinan keskuspankin, aikomusta. Raportit osoittavat, että DRMB-hankkeen ensisijainen painopiste on kotimainen, Kiinan hallitus haluaa haastaa yksityisen sektorin digitaaliset maksutavat, kuten AliPay jne., Ja saada laajempi väestö tottumaan ajatukseen, että keskuspankin liikkeeseen laskemat digitaaliset valuutat käyttävät suurinta osaa taloudelliset liiketoimet maassa. Yksinkertaisesti sanottuna DRMB: n käynnistämisen ensimmäisen vaiheen laajuus on liian pieni ja kotimaassa keskittynyt vaikuttamaan suoraan kansainväliseen järjestelmään - DRMB: tä ei vain ole tarpeeksi liikkeessä maailmanlaajuisesti.

Lyhyellä aikavälillä on otettava huomioon toinen asia: vapaaehtoinen hyväksyminen. Vaikka DRMB-projektin ensimmäinen vaihe olisikin keskittynyt kansainvälisesti ja olisi sitoutunut lyödä valtavia määriä digitaalista valuuttaa, kansainvälinen vaikutus vaatii kansainvälistä käyttöä - mikä tarkoittaa, että muiden maiden on vapaaehtoisesti hyväksyttävä ja tuettava hanketta alkuvaiheessa. Kuinka todennäköistä tämä tapahtuu? No, se on vähän sekalaukku, olemme nähneet Kiinan ja joidenkin Keski-Aasian maiden sekä Etelä-Korean ja Venäjän välillä alkavan ilmestyä muutamia sopimuksia, joissa hahmotellaan tulevaisuuden puitteet DRMB: n hyväksymiselle ja kaupalle, mutta niitä ei ole ei ole vielä liikaa paikoillaan. Ja se on vain se: ennen kuin DRMB: llä voi olla kansainvälisiä vaikutuksia, kansainvälisen pääsyn ja hyväksynnän on oltava laajaa, enkä näe sitä lyhyellä aikavälillä.

KESKIAIKAINEN

Siirrytään väliarviointiin. Joten kuvittele, että DRMB: n vaihe 1 on valmis ja meillä on Kiinassa yksityishenkilöitä ja yrityksiä hyväksymässä, kauppaa ja kauppaa sillä. Miltä vaihe 2 näyttää? Luulen, että alamme nähdä Kiinan laajentavan DRMB-hanketta ja sisällyttävän sen kansainvälisiin kehitys- ja infrastruktuurihankkeisiinsa. Jos tarkastelemme Belt and Road Initiativen soveltamisalaa ja Kiinan sitoumuksia ja keskitymme kehitykseen ja investointeihin Keski-Aasiassa, Euroopassa ja osissa Afrikkaa, on selvää, että DRMB: n käyttöä voidaan edistää ja kannustaa kansainvälisesti.

Hieno esimerkki on Silkkitien alueen muodostama ryhmä maita (noin 70 maata). Kiina osallistuu täällä oleviin infrastruktuurihankkeisiin, mutta se edistää myös alueen kaupan lisääntymistä - ja se tarkoittaa paljon rahaa, joka kulkee yli rajojen. Tämä on itse asiassa alue, johon yritykseni LGR Crypto Bank keskittyy - tavoitteemme on tehdä rajatylittävät maksut ja kaupan rahoitus avoimeksi, nopeasti ja turvallisesti - ja alueella, jolla on yli 70 eri valuuttaa ja uskomattoman erilaiset vaatimustenmukaisuusvaatimukset, tämä on ei aina helppo tehtävä.

Juuri tässä mielestäni DRMB voisi lisätä paljon arvoa - selvittääkseen rajat ylittävän rahaliikenteen ja monimutkaisten kaupan rahoitustoimien aiheuttaman sekaannuksen ja peittävyyden. Uskon, että yksi tapa, jolla DRMB: tä markkinoidaan Kiinan kauppa- ja kehityskumppaneille, on tapa lisätä avoimuutta ja nopeutta monimutkaisissa liiketoimissa ja kansainvälisissä siirroissa. Nämä ovat todellisia ongelmia etenkin monen hyödykekaupan alalla, ja ne voivat aiheuttaa vakavia viivästyksiä ja liiketoiminnan keskeytyksiä - Jos Kiinan hallitus pystyy osoittamaan, että DRMB: n hyväksyminen käsittelee näitä asioita, luulen, että näemme todellista innokkuutta markkinoida.

LGR Crypto Bankissa tutkimme, mallinnamme ja suunnittelemme jo omia rahaliikenne- ja kaupan rahoitusalustojamme toimimaan sopusoinnussa digitaalisten valuuttojen, erityisesti oman Silk Road Coin ja Digital Renminbi -sovellusten kanssa - olemme valmiita tarjoamaan asiakkaillemme luokan parhaita rahoitusvaihtoehtoja heti, kun ne ovat saatavilla.

Kansainvälisen näyttämön osalta luulen, että Kiina käyttää BRI: tä todistusaineistona DRMB: lle todellisessa kaupassa. Tällöin he alkavat kehittää DRMB-hyväksyntäverkostoa Silk Road -maiden yli ja voivat osoittaa onnistuneita infrastruktuurihankkeita todisteena Digital Renminbi -yrityksen menestyksestä. Jos tämä vaihe suoritetaan kunnolla, luulen, että se luo erittäin hyvän perustan DRMB-hyväksynnälle, johon voidaan rakentaa ja laajentaa maailmanlaajuisesti. Seuraava askel olisi todennäköisesti Eurooppa - tämä on jotain luonnollista jatkoa Silkkitien alueelle, ja se liittyy myös EU: n ja Kiinan välisen lisääntyneen kaupan todellisuuteen. On tärkeää huomata, että jos tarkastelemme kaikkia euroalueen muodostavia kotimaisia ​​talouksia yhdessä, se on maailman suurin tuoja / viejä - se olisi uskomaton mahdollisuus Kiinalle tuoda kansainvälistä huomiota DRMB: hen ja todistaa sen valmiuksia lännessä.

Pitkän aikavälin

Pitkällä aikavälillä uskon, että DRMB: llä on mahdollista saavuttaa korkea kansainvälinen vetovoima ja saavuttaa jonkinlainen maailmanlaajuinen hyväksyntä. Jälleen, se kaikki riippuu Kiinan hallituksen onnistumisesta tehdä adoptiotapa aikaisemmissa vaiheissa. Keskuspankin digitaalisten valuuttojen arvoehdotukset ovat hyvin selkeät (lisääntynyt liikenopeus, parempi läpinäkyvyys, vähemmän välittäjiä, vähemmän viivästyksiä jne.), Ja Kiina ei todellakaan ole ainoa, joka kehittää tällaista omaisuutta. Tällä hetkellä Kiina on kuitenkin johtava johtaja, ja jos ne pystyvät toteuttamaan laajennussuunnitelman ilman liian monta asiaa matkan varrella, tämä etumatka voi vaikeuttaa muiden valtion tarjousten kiinni saamista. Ehkä ei kuitenkaan.

Voi olla, että pitkällä aikavälillä kaikilla valtioilla on suvereeni digitaalinen valuutta - ja tämä herättää kysymyksen: Onko digitaalisten valuuttojen aikakaudella edelleen tarvetta globaalille varantovaluutalle? En ole varma. Mikä olisi varantovaluutan lisäarvo, kun keskuspankin digitaalisilla valuutoilla voitaisiin käydä vaivattomasti välitöntä toimitusaikaa? Ehkä varantovaluutoista tulee yksinkertaisesti vanhentuneen rahoitusjärjestelmän jäänne.

Pitkällä aikavälillä voidaan kuvitella kaksi skenaariota, joissa DRMB voisi lievittää Kiinan haavoittuvuutta kansainvälisessä rahoitusjärjestelmässä:

  • DRMB: stä tulee uusi maailman varantovaluutta
  • Maailman varantovaluutan käsite vanhentuu ja uusi talousjärjestys toimii valtion tukemilla digitaalisilla valuutoilla, jotka toimivat ilman hierarkiaa.

Mitä tapahtuu, uskon, että olemme globaalin rahoituksen suuren muutoksen kärjessä. Ei ole epäilystäkään siitä, että digitaalisilla valuutoilla, erityisesti keskuspankin digitaalisilla valuutoilla, on valtava rooli uuden taloudellisen paradigman määrittelyssä. Uskon, että Kiina tekee suuria edistysaskeleita johtaakseen pakettia tässä asiassa, ja tiedän, että LGR Crypto Bankissa odotamme innolla DRMB: n käyttöönottoa, jossa voimme optimoida ja nopeuttaa edelleen rahaliikenne- ja kaupparahoitusratkaisuja, joita tarjoamme meille Asiakkaat.

Continue Reading

varustellun

Saksasta löydetty venäläinen peikkotehdas

Julkaistu

on

Odotetun valossa EU: n Venäjän vastaiset pakotteet Aleksei Navalnyn tapauksessa peikkotehdas erityisesti maasta poistuneiden yrittäjien disinformaatioon ja diskreditointiin liittyvä toiminta on aktivoitunut - raportoi verkkouutiset Globus Deutschland

Tulen alla on tullut Ukrainan alkuperäiskansoja - Mihail Openheim ja Ruslan Goryukhin. Useat saksalaisen tiedotusvälineen toimittajat, jotka pyysivät nimeä pelkäämättä vahingoittaa uraansa, saivat henkilökohtaisten sosiaalisten verkostojen kautta identtisiä viestejä näiden liikemiesten kontakteista Kremliä kannattavien rakenteiden kanssa. Yritettäessä tarkistaa tietoja ei vahvistettu asiakirjoilla tai lähteillä.

Yritykset hankkia todisteita tutkimuksen aloitteentekijöiden kautta eivät myöskään onnistuneet - tilit luotiin ilmeisesti yksinomaan "vuotaville" tiedoille, eivätkä ne ole todellisia.

Työsuunnitelma on täsmälleen sama kuin se oli käytetty aiemmin Amerikassa, Kun tiedotusvälineiden edustajat saivat Twitterin ja Facebookin kautta ylistäviä arvioita työstään ja ilmoittamatta tekijöiden tarkkaa materiaalia, näyttää siltä, ​​että teksti oli tarkoitettu massakäyttöön. Sitten he lähettivät välittömästi linkkejä Venäjän federaation kompromissitekijöille, jotka, kuten tiedetään, ansaitsevat asiakkailta, jotka haluavat pilata kilpailijoiden elämän. Lisäksi tehdään ehdotuksia, jotka halveksivat viranomaisia, organisaatioita ja mainittuja yritysten edustajia.

Väärennösgeneraattoreiden menetelmät pelottavat banaliteetillaan ja kyynisyydellään: nimettömän tutkimuksen verukkeella kollegamme saavat joukon taitavasti sekoitettuja tosiasioita, osia joidenkin asiakirjojen skannauksista (joiden aitoutta ei voida tarkistaa) ja suoraa tietojen väärentämistä se on jo kumottu Euroopan tuomioistuimissa.

Kävi ilmi, että tämä ei ole ensimmäinen hyökkäys yrittäjiä vastaan ​​Venäjän vastaisten pakotteiden käyttöönoton jälkeen. Aikaisemmin SWR ja Berliner Zeitung olivat harhaanjohtavia, pakotettu poistamaan materiaaleja sivustoilta oikeuden määräyksellä. Tämä päätös loi ennakkotapauksen Saksan markkinoille, ja asiasta keskusteltiin Saksan parlamentti - Bundestagissa. Saksalaiset lainsäätäjät pyysivät a valtiovarainministeriön raportti. Bundestagin istunnossa sijainen varaministeri ilmoitti, että taloudellinen tiedustelupalvelu, rahoituspalvelu tarkastivat tiedot eivätkä näe mitään syytä tällaisten lausuntojen esiintymiseen tiedotusvälineissä.

Uusimpien tietojen mukaan Ruslan Goryukhin jätti suuryrityksen viisi vuotta sitten ja omistautui harrastuksiin, ja Mikhail Openheim aloitti hyväntekeväisyysprojektit, mukaan lukien nykytaiteen popularisointi nuorten taiteilijoiden tuella. Molemmat yrittäjät ovat asuneet perheidensä kanssa Sveitsissä useita vuosia.

Saksalaisten tiedotusvälineiden terävä suuttumus on erityisen ymmärrettävää nyt, kun peikkotehtaan toiminta merkitsee suoraa hyökkäystä Euroopan vapauksia ja arvoja vastaan.

Continue Reading
Mainos

Facebook

Twitter

Nousussa