Liity verkostomme!

koulutus

Presidentti von der Leyen saa keisarinna Theophano -palkinnon Erasmus-ohjelmasta

Julkaistu

on

Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen 7. lokakuuta (Kuvassa) hyväksyi Erasmus-ohjelmalle myönnetyn keisarinna Theophano -palkinnon Rotundan muistomerkissä Thessalonikissa Kreikassa pidetyssä seremoniassa, johon hän osallistui videoneuvottelun kautta. Palkinto palkitsee henkilöitä tai organisaatioita, jotka vaikuttavat merkittävästi Euroopan yhteistyön syventämiseen ja ymmärtämisen parantamiseen Euroopan historiallisista keskinäisistä riippuvuuksista.

Saatuaan palkinnon presidentti sanoi olevansa kunnia saada palkinnon "kymmenelle miljoonalle eurooppalaiselle, jotka ovat osallistuneet Erasmus-ohjelmaan sen perustamisesta lähtien", ja omisti sen "opiskelijoille, opettajille, unelmoijille, jotka ovat tehneet tämän Euroopan ihme toteutunut ”.

Presidentti von der Leyen veti hyväksymispuheessaan myös rinnakkaisuuksia Euroopan elvytyssuunnitelman ja Erasmus +: n kanssa: "Aivan kuten Erasmus oli silloin, NextGenerationEU on nyt. Se on ennennäkemättömän laaja ja kattava ohjelma. Ja siitä voi tulla seuraava suuri yhdistävä projekti unioniimme. Investoimme yhdessä paitsi kollektiiviseen elpymiseen myös yhteiseen tulevaisuuteemme. Solidaarisuus, luottamus ja yhtenäisyys on rakennettava ja rakennettava uudestaan ​​ja uudestaan. En tiedä, voiko NextGenerationEU muuttaa Eurooppaa yhtä perusteellisesti kuin Erasmus-ohjelma. Mutta tiedän, että Eurooppa on jälleen kerran päättänyt hallita ja muokata tulevaisuuttaan - yhdessä. "

Lue koko presidentin puhe verkossa English or Frenchja katsele sitä takaisin tätä. Yli 4 miljoonalla ihmisellä on ollut mahdollisuus opiskella, kouluttaa ja hankkia kokemuksia ulkomailla vuosina 2014--2020 Erasmus + -ohjelman ansiosta. Lisätietoja Erasmus-ohjelmasta tätä.

Aikuiskoulutus

#Coronavirus - Ison-Britannian yliopistojen ei pitäisi avata uudelleen syyskuussa, sanoo unioni

Julkaistu

on

By

Ison-Britannian yliopistojen tulisi romuttaa suunnitelmat avautua uudelleen syyskuussa estääkseen matkustavia opiskelijoita aiheuttamasta maan koronaviruspandemiaa, kertoi ammattiliitto ja vaati kurssien opettamista verkossa. Pääministeri Boris Johnsonin hallitus on joutunut tulipaloon koulutuksen uudelleen aloittamisen takia etenkin sen jälkeen, kun kouluopiskelijoiden tenttitulokset ovat käyneet läpi ja epäonnistunut yritys tuoda kaikki oppilaat takaisin luokkiinsa tänä vuonna, kirjoittaa Elizabeth Piper.

Johnson on kehottanut brittejä palaamaan normaaliin muistuttavaan asiaan koronaviruksen lukkiutumisen jälkeen ja kehottanut työntekijöitä palaamaan toimistoihin auttaakseen taloutta elpymään huhti-kesäkuun 20 prosentin supistumisesta.

Mutta yliopiston ja korkeakoulujen liitto (UCU) sanoi, että on liian aikaista lähettää opiskelijoita takaisin yliopistoihin varoittaen, että heitä voidaan syyttää, jos COVID-19-tapaukset lisääntyvät. "Miljoonan plus-opiskelijan siirtäminen ympäri maata on resepti katastrofille ja saattaa jättää huonosti valmistautuneet yliopistot toisen aallon hoitokodeiksi", UCU: n pääsihteeri Jo Grady sanoi lausunnossaan. "Hallituksen on aika vihdoin ryhtyä päättäväisiin ja vastuullisiin toimiin tässä kriisissä ja käskeä yliopistoja luopumaan kasvokkain tapahtuvan opetuksen suunnitelmista", hän sanoi ja kehotti hallitusta siirtämään kaiken opetuksen verkossa ensimmäiseksi toimikaudeksi.

Valtiokonttorin (valtiovarainministeriö) pääsihteeri Stephen Barclay sanoi, ettei hän ole samaa mieltä väitteestä. "Mielestäni muun talouden kaltaisten yliopistojen on palattava takaisin ja opiskelijoiden on voitava tehdä niin", hän kertoi Times Radio. Useat yliopistot sanovat olevansa valmiita avaamaan uudelleen ensi kuussa viikkojen valmistelujen jälkeen, ja jotkut opiskelijat sanovat käyttäneensä rahaa jo sellaisiin asioihin kuin asumiseen uuden kauden valmistelemiseksi.

Continue Reading

koronavirusantigeenin

#Coronavirus - # Erasmus + mobilisoitiin vahvaan vastaukseen pandemiaan

Julkaistu

on

Komissio on hyväksynyt tarkistuksen Erasmus + 2020: n vuotuinen työohjelma, lisäämällä 200 miljoonaa euroa digitaalisen koulutuksen edistämiseen ja taitojen kehittämiseen ja osallisuuden edistämiseen luovuuden ja taiteen kautta. COVID-19-pandemialla on ollut hajottava vaikutus koulutukseen. Uudet opetus- ja oppimismenetelmät vaativat innovatiivisia, luovia ja osallistavia ratkaisuja.

Eurooppalaisen elämäntavan edistäminen Varapuheenjohtaja Margaritis Schinas totesi: "Eurooppalaisen koulutusalueen on edistettävä digitaalista koulutusta ja taitoja pandemian aiheuttamien häiriöiden lieventämiseksi ja tuettava Euroopan roolia digitaalisessa siirtymässä. Komissio julkaisee 200 miljoonan euron ylimääräiset Erasmus + -puhelut, jotka tarjoavat enemmän mahdollisuuksia oppia, opettaa ja jakaa digitaaliaikana. Digitaalisen koulutuksen ja taitojen parantamiseksi on olemassa tehokkaita, innovatiivisia ja osallistavia ratkaisuja, jotka hyötyvät EU: n tuesta. "

Innovaatio-, tutkimus-, kulttuuri-, koulutus- ja nuorisoasioista vastaava komission jäsen Mariya Gabriel kertoi: ”Olen iloinen siitä, että Erasmus + -ohjelma otetaan käyttöön tukemaan koulutuksen ja nuorten keskeisiä toimijoita näinä haastavina aikoina. 200 miljoonaa euroa on käytettävissä digitaalisen koulutuksen, digitaalisen nuorisotyön, mutta myös luovien taitojen ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen. Se on tärkeä askel, joka tasoittaa tietä digitaalisen koulutuksen toimintasuunnitelmalle, jonka komissio käynnistää syksyllä. ”

- Erasmus + ohjelma tukee hankkeita, joilla parannetaan digitaalista opetusta, oppimista ja arviointia kouluissa, korkea-asteen koulutuksessa ja ammatillisessa koulutuksessa. Se tarjoaa myös mahdollisuuksia kouluille, nuorisojärjestöille ja aikuiskoulutuslaitoksille tukea taitojen kehittämistä, lisätä luovuutta ja parantaa sosiaalista osallisuutta taiteiden kautta sekä kulttuuri- ja luovien alojen kanssa. Näiden alueiden hankkeita koskevat ehdotuspyynnöt julkaistaan ​​lähiviikkoina. Asianomaisten organisaatioiden tulisi ottaa yhteyttä heidän organisaatioihinsa Erasmus + Kansallinen toimisto.

Continue Reading

koulutus

#Skotlannin akselit alensivat tenttiluokkia ennakkoon mahdollisille UK-ongelmille

Julkaistu

on

Skotlantilaisilla opiskelijoilla on huonommat tutkintotulokset, joita käytetään turvaamaan yliopistopaikat, jotka on nostettu takaisin opettajien asettamalle alkuperäiselle tasolle, koska Edinburgh kohtaa vihansa ongelmaan, jonka aiheuttaa koronaviruspandemia, joka voi olla myös Englannissa. Lähes mitään tutkimuksia ei järjestetty, opettajat arvostelivat avainaiheisiin oppilaita ja arvosanat moderoitiin sitten tenttilautakuntien toimesta. Oppilaiden ja vanhempien häpeäksi 75,000 XNUMX nuorta näki arvosanansa alennettua, kirjoittaa Costas Pitas.

Samanlaisia ​​aiheita voisi alkaa esiintyä torstaina (13. elokuuta), kun Englannin, Walesin ja Pohjois-Irlannin opiskelijat saavat A-tason tuloksen, johon monet yliopistopaikat perustuvat. "Kaikki alennetut palkinnot peruutetaan", sanoi Skotlannin koulutusministeri John Swinney. ”Poikkeuksellisina aikoina on tehtävä todella vaikeita päätöksiä. On erittäin valitettavaa, että saimme tämän väärin, ja olen siitä pahoillani. "

Vaikka Englannissa ja Skotlannissa käytetään erilaisia ​​järjestelmiä, molemmissa kouluissa suljettiin useimmat oppilaat maaliskuusta lähtien, ja ne pakottivat peruuttamaan monet kokeet ja kehottivat toteuttamaan erityisiä menettelyjä. Englannin sääntelyviranomainen Ofqual on sanonut, että se punnitsee useita tekijöitä, kun se antaa merkkejä myöhemmin tällä viikolla, muun muassa varmistaa, että arvosanat antavat oppilaille mahdollisuuden kilpailla oikeudenmukaisesti aiempien ja tulevien ryhmien kanssa.

"Olemme ottaneet käyttöön erityisiä järjestelyjä tälle kesälle varmistaaksemme, että suurin osa opiskelijoista saa lasketut arvosanat, jotta he voivat edetä jatko-opiskeluun tai työllistymiseen odotetusti", se sanoi heinäkuun lopulla.

Continue Reading
Mainos

Facebook

Twitter

Nousussa