Liity verkostomme!

Kiina

Kiina: Huippupäästöt ennen vuotta 2030 ja ilmastoneutraali vaikutus vuoteen 2060 mennessä

Julkaistu

on

Presidentti Xi Jinpingin Yhdistyneiden Kansakuntien yleiskokouksessa 22. syyskuuta 2020 pitämän puheen jälkeen energiasiirtokomissio on antanut seuraavan vastauksen: "Presidentti Xin sitoumus, että Kiina saavuttaa huippupäästöt ennen vuotta 2030 ja pyrkii hiilineutraaluuteen ennen vuotta 2060, on valtava askel eteenpäin haitallisen ilmastonmuutoksen torjunnassa ja tervetullut esimerkki vastuullisesta globaalista johtajuudesta. Vahva politiikka ja suuret investoinnit. erityisesti talouden puhtaaseen sähköistämiseen, tarvitaan vuosisadan puolivälin tavoitteen saavuttamiseksi. Kiinan ETC-analyysi on antanut meille luottamuksen siihen, että täysin kehittynyt rikas nolla hiilidioksiditalous on saavutettavissa. Ensisijaisena tavoitteena on nyt varmistaa, että 2020-luvulla ja erityisesti 14. viisivuotissuunnitelmassa toteutetuilla toimilla edistytään nopeasti kahden tavoitteen saavuttamisessa. " Adair Turner, Energy Transitions Commissionin varapuheenjohtaja.

ETC-raportit Kiinasta

Kesäkuussa 2020 Energy Transitions Commission (ETC) ja Rocky Mountain Institute (RMI) julkaisivat yhdessä raportin - Vihreän elpymisen saavuttaminen Kiinalle: Zero-hiilisähköistys ytimessä.

Marraskuussa 2019 Energy Transitions Commission (ETC) ja Rocky Mountain Institute (RMI) julkaisivat yhdessä - Kiina 2050: Täysin kehittynyt rikas hiilivapaata taloutta.

Tietoja energiansiirtokomissiosta

Energiasiirtokomissio (ETC) on maailmanlaajuinen johtajien koalitio koko energiamaisemasta, joka on sitoutunut saavuttamaan nollapäästöt vuosisadan puoliväliin mennessä Pariisin ilmastotavoitteen mukaisesti rajoittaa ilmaston lämpeneminen selvästi alle 2 ° C: seen ja 1.5 ° C. Komissaarimme tulevat useista organisaatioista - energiantuottajista, energiaintensiivisistä teollisuudenaloista, teknologian tarjoajista, rahoittajista ja ympäristöjärjestöistä -, jotka toimivat eri puolilla kehittyneitä ja kehitysmaita ja joilla on erilaiset roolit energiasiirtymässä. Tämä näkökulmien monimuotoisuus kertoo työmme: Analyysimme kehitetään järjestelmänäkökulmasta laaja-alaisessa vaihdossa asiantuntijoiden ja ammattilaisten kanssa.

Lisätietoja on osoitteessa ETC-verkkosivusto.

Kiina

Samsung Display saa Yhdysvaltain lisenssit toimittamaan joitain paneeleja Huaweiille

Julkaistu

on

By

Samsung Electronicsin näyttöyksikkö on saanut Yhdysvaltain viranomaisilta lisenssin jatkaa tiettyjen näyttöpaneelituotteiden toimittamista Huawei Technologiesille [HWT.UL], asiasta perehtynyt lähde kertoi Reutersille tiistaina (27. lokakuuta).

Yhdysvaltojen ja Kiinan välisten suhteiden ollessa pahin viime vuosikymmeninä Washington on ajanut hallituksia ympäri maailmaa puristamaan Huawei, väittäen, että televiestintäjätti luovuttaisi tietoja Kiinan hallitukselle vakoilusta. Huawei kiistää vakoojansa Kiinan hyväksi.

Uudet reunakivet ovat estäneet yhdysvaltalaisia ​​yrityksiä toimittamasta tai palvelemasta Huaweia 15. syyskuuta alkaen.

Samsung Display, joka laskee Samsung Electronicsin ja Applen tärkeimmiksi asiakkaiksi orgaanisten valodiodien (OLED) näytöissä, hylkäsi kommentin.

Huawei ei ollut heti käytettävissä kommentoitavaksi.

Vielä on epäselvää, pystyykö Samsung Display viemään OLED-paneelinsa Huaweiille, koska muiden toimitusketjun yritysten, jotka valmistavat paneelien valmistamiseen tarvittavia komponentteja, on myös saatava Yhdysvaltain lisenssit.

Samsungin kaupunkien välinen kilpailija LG Display sanoi, että sen ja muiden yritysten, mukaan lukien useimmat puolijohdeyritykset, on saatava lisenssit liiketoiminnan jatkamiseksi Huawei kanssa.

Viime kuussa Intel Corp ilmoitti saaneensa Yhdysvaltain viranomaisilta lisenssit jatkaa tiettyjen tuotteiden toimittamista Huaweiille.

Continue Reading

liiketoiminta

Digitaalisesta itsemääräämisoikeudesta huolimatta Eurooppa kävelee kiinalaisten valta-asemassa droneilla

Julkaistu

on

Euroopan komission tilannetta koskevassa puheessaan Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen piti puheenvuoron selkeän silmän arviointi Euroopan unionin asemasta globaalissa digitaalitaloudessa. GaiaX: n kaltaisten aloitteiden muokkaaman "digitaalisen vuosikymmenen" ennusteiden ohella von der Leyen myönsi, että Eurooppa oli menettänyt kilpailun henkilökohtaisten tietojen parametrien määrittelyssä, jättäen eurooppalaiset "riippuvaisiksi muista", kirjoittaa Louis Auge.

Tästä yksinkertaisesta myöntämisestä huolimatta on edelleen kysymys siitä, ovatko Euroopan johtajat halukkaita asettamaan a johdonmukainen puolustus kansalaisten tietosuojasta, vaikka he hyväksyisivätkin luotettavuuden amerikkalaisiin ja kiinalaisiin yrityksiin. Kun on kyse amerikkalaisen sosiaalisen median tai verkkokaupan jättiläisten haastamisesta, kuten Google, Facebook ja Amazon, Euroopalla ei ole mitään ongelmaa nähdä itsensä globaalina säätelijänä.

Kiinaa kohdatessaan Euroopan asema vaikuttaa kuitenkin usein heikommalta, ja hallitukset toimivat vain hillitsemään kiinalaisten teknologiatoimittajien, kuten Huawei, vaikutusta Yhdysvaltain voimakkaassa paineessa. Yhdellä avainalueella, jolla on vakavia seurauksia useille talouden aloille, komission puheenjohtaja von der Leyen mainitsi puheessaan - miehittämättömät ilma-alukset, joita kutsutaan myös droneiksi - Eurooppa sallii yhden kiinalaisen yrityksen, DJI: n, kulmata markkinoita käytännössä vastustamatta.

Trendiä kiihdyttää pandemia

Shenzhen Dajiang Innovation Technologies Co. (DJI) on kiistaton johtaja a maailmanlaajuiset drone-markkinat ennustetaan nousevan 42.8 miljardiin dollariin vuonna 2025; vuoteen 2018 mennessä DJI oli jo hallinnassa 70% markkinoista droneissa. Euroopassa DJI: llä on pitkään valitsematon miehittämättömien ilma-alusten (UAV) toimittaja armeijan ja siviilihallinnon asiakkaille. Ranskan armeija käyttää "kaupallisia DJI-droneja" taistelualueilla, kuten Sahel, kun taas Britannian poliisivoimat käyttävät DJI-droneja kadonneiden henkilöiden etsimiseen ja suurten tapahtumien hallintaan.

Pandemia potkaisi tämän suuntauksen Korkea vaihde. Euroopan kaupungeissa, kuten Nizzassa ja Brysselissä, kaiuttimilla varustetut DJI-dronit kehottivat kansalaisia ​​pidätystoimenpiteisiin ja seurasivat sosiaalista etäisyyttä. DJI: n edustajat ovat jopa yrittäneet vakuuttaa Euroopan hallitukset käyttämään dronejaan ruumiinlämpötilojen ottamiseen tai COVID-19-testinäytteiden kuljettamiseen.

Tämä nopea DJI-droonien käytön laajentaminen on ristiriidassa avainliittolaisten tekemien päätösten kanssa. Yhdysvalloissa puolustusministeriö (Pentagon) ja sisäasiainministeriö ovat kielsi käytön DJI: n droneista toiminnassaan huolestuneisuuden takia tietoturva Yhdysvaltain laivasto paljasti ensimmäisen kerran vuonna 2017. Sen jälkeen useissa analyyseissä on havaittu samanlaisia ​​puutteita DJI-järjestelmissä.

Toukokuussa River Loop Security analysoi DJI: t Mimo-sovellus ja havaitsi, että ohjelmisto ei vain jättänyt noudattamatta perustietoturvaprotokollia, vaan myös sen, että se lähetti arkaluontoisia tietoja "palvelimille Kiinan palomuurin takana". Toinen kyberturvallisuusyritys, Synacktiv, julkaisi analyysin DJI: n mobiilista DJI GO 4 -sovelluksesta heinäkuussa, yrityksen Android-ohjelmiston löytäminen "käyttää samankaltaisia ​​anti-analyysitekniikoita kuin haittaohjelmat" sen lisäksi, että päivitykset tai ohjelmistot asennetaan väkisin samalla kiertäen Googlen suojatoimenpiteitä. Synacktivin tulokset vahvistettiin GRIMM, jonka mukaan DJI tai Weibo (jonka ohjelmistokehityspaketti välitti käyttäjätietoja palvelimille Kiinassa) oli luonut tehokkaan kohdistusjärjestelmän hyökkääjille - tai Kiinan hallitukselle, kuten Yhdysvaltain viranomaiset pelkäävät - hyödyntämään.

Mahdollisen uhan torjumiseksi Pentagonin puolustusinnovaatioyksikkö (DIU) on ottanut käyttöön pienen miehittämättömien ilma-alusten järjestelmien (sUAS) aloitteen droneiden hankkimiseksi luotettavilta Amerikkalaiset ja liittoutuneet valmistajat; Ranskan Parrot on ainoa tällä hetkellä mukana oleva eurooppalainen (ja todellakin muu kuin amerikkalainen) yritys. Sisäasiainministeriö ilmoitti siitä viime viikolla jatkaisi ostaa droneja DIU sUAS -ohjelman kautta.

DJI: n turvallisuusviat ovat herättäneet huolta myös Australiassa. Jonkin sisällä kuulemispaperi Viime kuussa julkaistu Australian liikenne- ja infrastruktuuriosasto ilmoitti Australian puutteista "droonien ilkivaltaista käyttöä" vastaan. UAV: ​​n löytämistä voitaisiin mahdollisesti käyttää maan infrastruktuurin tai muiden arkaluontoisten kohteiden hyökkäykseen tai muuten "kuvien ja signaalien keräämiseen". ”Ja muut vihamielisten toimijoiden tiedustelut.

Toisaalta Euroopassa Euroopan tietosuojaneuvosto (EDPB), Saksan liittovaltion tietosuojavaltuutettu (BfDI) eikä Ranskan tietotekniikan ja vapauden komissio (CNIL) eivät ole toteuttaneet julkisia toimia DJI: n edustamat mahdolliset vaarat, vaikka yrityksen tuotteet löydettäisiin pakolla asentamaan ohjelmistoja ja siirtämään eurooppalaisia ​​käyttäjätietoja kiinalaisille palvelimille sallimatta kuluttajien hallita tai vastustaa näitä toimia. Sen sijaan Euroopan sotilas- ja poliisivoimien käyttämä DJI-droneja saattaa näyttää tarjoavan kuluttajille hiljaisen tukensa heidän turvallisuudestaan.

Läpinäkymättömästä omistusrakenteesta huolimatta siteitä Kiinan valtioon on runsaasti

DJI: n motiivien epäilyksiä ei auta sen omistajarakenteen läpinäkyvyys. DJI Company Limited, Hongkongissa sijaitsevan iFlight Technology Co: n välityksellä yrityksen holdingyhtiö, sijaitsee Britannian Neitsytsaaret, joka ei paljasta osakkeenomistajia. DJI: n varainhankintakierrokset viittaavat kuitenkin Kiinan pääoman hallitsevuuteen sekä yhteyksiin Kiinan tunnetuimpiin hallintoelimiin.

In syyskuu 2015Esimerkiksi New Horizon Capital - jonka perusti entisen pääministeri Wen Jiabaon poika Wen Yunsong - investoi 300 miljoonaa dollaria DJI: hen. Samassa kuussa myös New State Life Insurance, jonka osittain omistaa Kiinan valtioneuvosto, investoi yritykseen. Vuonna 2018 DJI voi olla nostanut jopa miljardi dollaria ennen oletettua julkista listausta, vaikka näiden sijoittajien tunnistaminen on edelleen mysteeri.

DJI: n johtorakenne viittaa myös yhteyksiin Kiinan sotilaalliseen perustamiseen. Perustaja Li Zexiang on opiskellut tai opettanut useissa armeijaan liittyvissä yliopistoissa, mukaan lukien Harbinin teknillinen instituutti - yksiSeitsemän kansallisen puolustuksen poikaa '' Kiinan teollisuus- ja tietotekniikkaministeriön sekä kansallisen puolustustekniikan yliopiston (NUDT) valvonnassa, jota johtaa suoraan sotilaallinen keskuskomissio (CMC). Toinen johtaja Zhu Xiaorui toimi DJI: n tutkimus- ja kehityspäällikkönä vuoteen 2013 asti - ja opettaa nyt Harbinin teknillisessä yliopistossa.

Nämä DJI: n johtajuuden ja Kiinan armeijan väliset yhteydet näyttävät selittävän DJI: n merkittävän roolin Pekingin etnisten vähemmistöjen tukahduttamisessa. Joulukuussa 2017 DJI allekirjoitti a strateginen kumppanuussopimus Xinjiangin autonomisen alueen julkisen turvallisuuden toimiston kanssa varustamalla kiinalaiset poliisiyksiköt Xinjiangissa droneilla, mutta myös kehittämällä erikoistuneita ohjelmistoja helpottamaan tehtäviä "sosiaalisen vakauden säilyttämiseksi". DJI: n osallisuus kampanjassa "kulttuurinen kansanmurha”Xinjiangin uiguuriväestöä vastaan ​​puhkesi otsikoihin viime vuonna, kun a vuotanut video - ampui poliisin ohjaama DJI-drone - dokumentoi internoitujen uiguurien joukkosiirron. Yhtiö on myös allekirjoittanut sopimukset Tiibetin viranomaisten kanssa.

Välttämätön kriisi?

Vaikka DJI on pyrkinyt torjumaan länsimaiden hallitusten ja tutkijoiden tuloksia, jopa teet tutkimuksen FTI: n konsultointiyrityksestä, joka edistää uuden "paikallisen tietomuodon" turvallisuutta samalla kun vältetään olemassa olevat puutteet, tämän nopeasti kehittyvän sektorin monopoliohjaus yhdellä yrityksellä, jolla on yhteyksiä Kiinan turvallisuuslaitokseen ja suora osallistuminen järjestelmällisiin ihmisoikeusloukkauksiin sääntelyviranomaisille Brysselissä ja Euroopan pääkaupungeissa.

Ottaen huomioon, kuinka yleistä droneista on tullut koko taloudessa, heidän kaappaamiensa ja lähettämiensä tietojen turvallisuuteen on kysymys, jonka Euroopan johtajien on käsiteltävä - vaikka he haluavat sivuuttaa sen.

Continue Reading

Kiina

Euroopan unioni ja Länsi kehottivat ryhtymään toimiin Kiinan uiguurien "kansanmurhan" torjumiseksi

Julkaistu

on

Kansainvälistä yhteisöä on kehotettu reagoimaan Kiinan kansantasavallan toteuttamaan "uhuriin" kohdistuvaan "kansanmurhaan" ja toteuttamaan "konkreettisia toimia".

Tapahtumassa Brysselissä kerrottiin, että jopa 3 miljoonaa uiguuria pidetään natsi-tyylisissä "keskitysleireillä" ja "salakavala" painostetaan myös niitä, jotka yrittävät puolustaa uiguurien yhteisön oikeuksia Kiinassa.

Monet yritykset tekevät edelleen kauppaa Kiinan kanssa ja teeskentelevät uigureja vastaan ​​ilmoitetuista kauhuista "ei tapahdu", eikä Pekingiä "pidetä vastuullisena" toiminnastaan.

Ughuriaktivisti Rushan Abbas piti nykytilannetta ”kansanmurhana” jopa vertailun toisen maailmansodan holokaustiin sanoen: ”historia toistaa itseään”.

Intohimoisessa vetoomuksessaan hän sanoi: "Kiina on saatettava vastuuseen näistä sanoinkuvaamattomista rikoksista. Jos emme, se vaikuttaa kaikkiin tulevaisuuteemme. "

Abbas puhui asiasta käytävässä virtuaalikeskustelussa 13. lokakuuta, jonka järjesti Euroopan demokratiasäätiö yhteistyössä Yhdysvaltojen Belgian suurlähetystön ja Yhdysvaltain EU-edustuston kanssa.

Uusia todisteita Kiinan vainoamisesta uigureihin, sen 12 miljoonaan vahvaan "vähemmistöön" Xinjiangin uiguurien itsehallintoalueella, ilmenee edelleen kidutuksesta, pakkotyöstä, pakottavasta perhesuunnittelusta (mukaan lukien pakkoabortti ja pakotettu sterilointi), seksuaalisesta väkivallasta ja yrityksiä "sinicisoida" islamilaisen uskon harjoittamista.

Kiinan tukahduttavaa politiikkaa ja niin sanottuja "uudelleenkoulutuskeskuksia" kuvaillaan olevan kuin etninen puhdistus ja törkeät ihmisoikeusloukkaukset, jotka kohdistuvat sen omaan muslimiväestöön.

Rushan Abbas, Uiguurikampanjan perustaja ja toimitusjohtaja, aloitti lainauksella holokaustista selvinneeltä ja lisäsi: "Täällä olemme moderniaikana ja ihmisluonnon julmimmat puolet ilmenevät jälleen. Voisit toivoa maailman oppivan virheistään, mutta kansainvälinen yhteisö epäonnistuu omassa tajuissaan.

"Toisen maailmansodan jälkeen maailma sanoi" ei enää koskaan ", mutta jälleen hallinto käy sotaa sanan- ja uskonnonvapautta vastaan. Kiinalaiset kutsuvat uiguurien uskontoa sairaudeksi ja sanovat, että heillä ei ole ihmisoikeuksia, ja mitä tapahtuu, on vaarallinen ideologia, joka leviää vielä useamman ihmisen julmuuden kanssa. "

"Keskitysleireillä on 3 miljoonaa uiguuria, joihin on liitetty krematoriot. Oma sisareni, eläkkeellä oleva lääkäri, joka siepattiin kotoa, on heidän joukossa. Mukana ovat taiteilijat, intellektuellit ja menestyvät liikemiehet. Yli kaksi vuotta myöhemmin en vieläkään tiedä onko hän vielä elossa. Missä sisareni on? Missä ovat rakkaamme? Eikö kukaan huuda Kiinan hallintoa? "

Hän lisäsi: "Maailma ostaa edelleen kiinalaista kertomusta tästä kansanmurhasta. Aluksi Kiina kielsi leirien olemassaolon. Silloin, kun heidän oli hyväksyttävä, että he olivat, he kutsuivat heitä "kouluiksi" ja sanoivat, että maailman ei pitäisi puuttua asiaan.

"Mutta se ei ole Kiinan sisäinen asia, ja maailman on puututtava asiaan. Länsi on osallisina massan raiskauksessa, pakkoavioliitossa ja abortissa, sterilisaatiossa, lapsikaappauksissa ja elinten korjuussa sekä kansanmurhassa uiguureja vastaan. Näihin barbaarisen hallinnon rikoksiin ihmiskuntaa vastaan ​​on puututtava. Kiinan verirahat ovat voittaneet YK: n ja kansainvälisen yhteisön vaatimukset, jotka eivät ole pystyneet vastustamaan Kiinaa ja sen rahoja. "

Hän ehdotti, että tavalliset ihmiset voivat toimia ennakoivasti puhumalla paikallisten pormestareiden ja poliitikkojen kanssa ruohonjuuritason järjestöjen kanssa. Heidän mukaansa tulisi boikotoida myös "orjatyöstä tehtyjä" kiinalaisia ​​tuotteita.

Koronaviruskriisi on tuonut lisää kärsimyksiä, koska heille on "evätty hoito ja heidät on suljettu koteihinsa ilman ruokaa".

ULB: n Itä-Aasian tutkimusten tutkimuskeskuksen johtaja Vanessa Frangville kertoi kokoukselle: "Tiedämme, että Kiina turvautuu kaikenlaisiin strategioihin hyökätä tutkijoita vastaan, jotka puhuvat, mukaan lukien tuomittu elinkautiseen, ja tämä tapahtuu uiguurien tutkijoille.

"Useat ovat kadonneet tai tuomittu kuolemaan, mukaan lukien uiguurit, jotka asuvat Kiinan ulkopuolella Turkissa.

"Hallinto painostaa myös tutkijoita, jotka työskentelevät uiguuritilanteessa, mikä pakottaa heidät lopettamaan työnsä huolestuneen vuoksi. Esimerkiksi yliopistoni julkaisi julkisen esityksen uiguurien tukemiseksi, ja ULB: n presidentti sai vihan kirjeen Kiinan suurlähetystöltä, joka lähetti edustajia tapaamaan häntä ja vaatimaan häntä poistamaan esityksen ja artikkelini ULB: n verkkosivustolta. He varoittivat, että yhteistyön jatkaminen kiinalaisten kumppaniemme kanssa voi vaikuttaa, jos kieltäydymme.

”He pyysivät myös tietoja kiinalaisista opiskelijoista ULB: ssä. Tämä on tyypillistä kiinalaisten pelottelulle. Jos valitat tällaisesta paineesta, he vain mainitsevat "Kiinan bashingin". Yhä useammin tämä on tyypillistä tilanteellemme tutkijoina, jotka työskentelevät uiguurikriisin parissa. Meidän on oltava tietoisia tällaisista salakavalista asioista, eikä meidän pidä hyväksyä sitä. "

Hän myönsi, että jotkut yliopistot tekevät edelleen tiivistä yhteistyötä Kiinan kanssa, koska he pelkäävät yhteistyön romahtamista, vihaisia ​​kirjeitä tai jopa uhkauksia Kiinan kollegoille.

Hän sanoi: "Yrität olla antamatta sen vaikuttaa työhösi, mutta jossain vaiheessa sinun on tehtävä valinta puhumalla vai ei. Sama koskee EU: ta. Jos esimerkiksi Espanja tai Ranska puhuu asiasta, mutta muut jäsenvaltiot eivät tue sitä, se eristetään. Tämä on toinen kiinalainen taktiikka. "

Mihin toimiin hän mahdollisesti ryhtyi, hän mainitsi Ranskan esimerkin, jossa hän sanoi, että 56 kansallista parlamentin jäsentä oli "mobilisoitu" tukemaan uiguureja sanoen "tämä on tärkeää".

"Kiina johtaa väärinkäyttökampanjaa, ja on tärkeää, että ihmiset etääntyvät tästä."

Lisäkommentteja antoi Euroopan parlamentin jäsen ja ALDE-puolueen varapuheenjohtaja Ilhan Kyuchyuk, joka sanoi: "Olemme nähneet tarpeeksi alueella tapahtuvaa ja asiat pahenevat."

Varajohtaja, joka on työskennellyt jonkin aikaa jonkin aikaa ja auttanut viime vuonna laatimaan parlamentaarisen päätöslauselman uiguurien tilanteesta, lisäsi: "Eurooppa ei ole yhtenäinen tai johdonmukainen. Meidän on siirrettävä asia EU: n keskustelun keskelle. Tiedän, että Kiinan kanssa ei ole helppoa käsitellä, mutta meidän on oltava äänekkäämpiä ja vahvistettava yhteistyötä tässä asiassa. Tuetaan äänettömien ihmisten ääntä. Euroopan on toimittava tämän suhteen. "

Hän sanoi, että uiguurikysymystä käsiteltiin äskettäisessä EU: n ja Kiinan huippukokouksessa, mutta hän sanoi: "Paljon on tehtävä, kun tilanne heikkenee."

"Vuoropuhelu ei ole johtanut merkitykselliseen muutokseen kiinalaisilla. On selvää, että EU: n on toimittava uiguurien perusoikeuksien suojelemiseksi. Meidän on puhuttava tätä vähemmistöihin kohdistuvaa sietämätöntä sortoa vastaan ​​etnisistä ja uskonnollisista syistä. "

Kysymys- ja vastausistunnossaan hän sanoi: "EU on paljon tietoinen tästä asiasta verrattuna neljään tai viiteen vuoteen sitten, jolloin he eivät puhuneet uigureista. Ei ole kuitenkaan helppoja vastauksia siitä, miten käsitellä tätä. EU: n on päästävä eroon yksimielisyydestä, joka edellyttää jäsenvaltioiden suostumusta autoritaaristen järjestelmien vastaisiin toimiin. Ongelma on jäsenvaltioiden (neuvostojen) tasolla, jonka on löydettävä yhteinen lähestymistapa Kiinaan. "

Hän lisäsi: "En sano, että meidän pitäisi istua ja odottaa, mutta tämän ongelman ratkaisemiseksi tarvitset strategian ja kokonaisvaltaisen lähestymistavan. Kiinan suurvallan on helppo ostaa jäsenmaa. Emme pääse mihinkään, jos käsittelemme tätä uiguurivähemmistöä koskevaa vainoa ja Kiinan vastakertomusta yksinomaan jäsenvaltioiden tasolla, ja siksi tarvitsemme eurooppalaisen strategian.

Hän ehdotti myös, että Magnitsky-lain EU-versio voi olla hyödyllinen suhteissaan Kiinaan.

Tämä on Yhdysvaltojen kongressin hyväksymä kahden osapuolen lakiesitys, jonka presidentti Barack Obama allekirjoitti joulukuussa 2012 ja jonka tarkoituksena on rangaista venäläisiä viranomaisia, jotka ovat vastuussa venäläisen veroasianajajan Sergei Magnitskin kuolemasta Moskovan vankilassa.

Continue Reading
Mainos

Facebook

Twitter

Nousussa