Liity verkostomme!

Kiina

#Huawei toimitti Samsungille pelastusratkaisun, kun Yhdysvaltain viimeisimmät pakotteet osuivat

Julkaistu

on

Huawei on tiettävästi toimittanut auttavan käden älypuhelinkilpailijoilta Samsungilta, kun he käsittelevät useampia Yhdysvalloille kohdistettuja pakotteita, kirjoittaa Dion Dassanayake.

Tällä viikolla (40. syyskuuta) P30 Pro- ja P15 Pro -valmistajat näkevät uudet Yhdysvaltain pakotteet. Sen jälkeen, kun Huawei oli viime vuonna viety Yhdysvaltain Entity-kaupan mustalle listalle, Donald Trumpin hallinto lisää painetta Huaweiin entisestään uudella rajoituksella, joka tarkoittaa yritystä, joka haluaa toimittaa osia, jotka käyttävät kaikenlaista amerikkalaista tekniikkaa Huawei-tarpeisiin. hakea lisenssiä. Viimeisin seuraamus koskee laajaa valikoimaa Huawei-älypuhelimissa käytettyjä tekniikoita, kuten Samsungin ja LG: n siruja ja OLED-näyttöjä.

LG on jo kommentoinut tätä viimeisintä pakotekierrosta sanoen, että sillä on vain vähän vaikutuksia sen toimintaan, koska yritys toimittaa rajoitetun määrän paneeleja Huaweiille.

Samsung ei ole vielä kommentoinut, mutta eteläkorealainen tekninen jättiläinen on tiettävästi hakenut lupaa toimittaa P40-valmistajille paneeleja.

Mukaan lähettää ZDNet, Samsung Display on hakenut lisenssiä Yhdysvaltain kauppaministeriöltä ennen viimeisimpien pakotteiden alkamista 15. syyskuuta.

Jos lisenssille annetaan vihreä valo, se on hyvä uutinen molemmille osapuolille.

Samsung Display on maailman suurin OLED-toimittaja, ja Huawei on kolmanneksi tärkein asiakas Applen ja Samsung Electronicsin takana.

Vaikka Huawei toivoo lisenssin hyväksyvän ikään kuin ei, se jättää heille muutamia vaihtoehtoja.

Muualla, ennen viimeisimpiä Yhdysvaltain pakotteita, Huawei on tiettävästi varastoinut Kirin-piirisarjoja.

Raportit tulevat Kiinasta väittää, että Huawei vuokrasi rahtikoneen Taiwaniin Kirinin ja muiden siihen liittyvien pelimerkkien lähettämiseksi takaisin heille 14. syyskuuta mennessä.

Huawei on jo vahvistanut, että heidän tuleva Mate 40 -puhelimensa on viimeinen, jolla on oma Kirin-piirisarja.

Huawein kuluttajaliiketoiminnan toimitusjohtaja Yu Chengdong on vahvistanut, että 15. syyskuuta sovellettavat rajoitukset tarkoittavat, että sen Kirin-piirisarjoja "ei voida valmistaa" kyseisen päivämäärän jälkeen.

Huawei on kärsinyt useista rajoittavista Yhdysvaltain pakotteista

Huawei-siruja valmistaa taiwanilainen yritys TSMC, joka käyttää osavaltioista peräisin olevia laitteita.

Äskettäin Huawei-puheenjohtaja Guo Ping puhui Trumpin hallinnon uusimmista pakotteista.

Guo myönsi, että viimeisimmät pakotteet "aiheuttavat tiettyjä vaikeuksia", mutta sanoi "uskon, että voimme ratkaista ne".

Guo sanoi myös, että "maailma on kärsinyt pitkään" Google-voimasta Android-ekosysteemissä ja että maapallo "odottaa uutta avointa järjestelmää". Huawei-iso peruukki lisäsi: "Koska Huawei auttoi Androidia menestymään, miksi emme tekisi omasta järjestelmästämme menestyvää?"

Guo, jonka yrityksestä vuoden 2 toisella vuosineljänneksellä tuli maailman suurin älypuhelinten valmistaja, lisäsi, että Huawei oli "taistelussa" menestyäkseen. Huawei-puheenjohtaja totesi: "HMS: llä on oltava" Foolish Old Man Moving Mountain Spirit ", riippumatta siitä kuinka korkea vuori on, kaivaa tuumaa tai vähemmän, jatka ja taistele pitkään, me onnistumme varmasti".

liiketoiminta

Digitaalisesta itsemääräämisoikeudesta huolimatta Eurooppa kävelee kiinalaisten valta-asemassa droneilla

Julkaistu

on

Euroopan komission tilannetta koskevassa puheessaan Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen piti puheenvuoron selkeän silmän arviointi Euroopan unionin asemasta globaalissa digitaalitaloudessa. GaiaX: n kaltaisten aloitteiden muokkaaman "digitaalisen vuosikymmenen" ennusteiden ohella von der Leyen myönsi, että Eurooppa oli menettänyt kilpailun henkilökohtaisten tietojen parametrien määrittelyssä, jättäen eurooppalaiset "riippuvaisiksi muista", kirjoittaa Louis Auge.

Tästä yksinkertaisesta myöntämisestä huolimatta on edelleen kysymys siitä, ovatko Euroopan johtajat halukkaita asettamaan a johdonmukainen puolustus kansalaisten tietosuojasta, vaikka he hyväksyisivätkin luotettavuuden amerikkalaisiin ja kiinalaisiin yrityksiin. Kun on kyse amerikkalaisen sosiaalisen median tai verkkokaupan jättiläisten haastamisesta, kuten Google, Facebook ja Amazon, Euroopalla ei ole mitään ongelmaa nähdä itsensä globaalina säätelijänä.

Kiinaa kohdatessaan Euroopan asema vaikuttaa kuitenkin usein heikommalta, ja hallitukset toimivat vain hillitsemään kiinalaisten teknologiatoimittajien, kuten Huawei, vaikutusta Yhdysvaltain voimakkaassa paineessa. Yhdellä avainalueella, jolla on vakavia seurauksia useille talouden aloille, komission puheenjohtaja von der Leyen mainitsi puheessaan - miehittämättömät ilma-alukset, joita kutsutaan myös droneiksi - Eurooppa sallii yhden kiinalaisen yrityksen, DJI: n, kulmata markkinoita käytännössä vastustamatta.

Trendiä kiihdyttää pandemia

Shenzhen Dajiang Innovation Technologies Co. (DJI) on kiistaton johtaja a maailmanlaajuiset drone-markkinat ennustetaan nousevan 42.8 miljardiin dollariin vuonna 2025; vuoteen 2018 mennessä DJI oli jo hallinnassa 70% markkinoista droneissa. Euroopassa DJI: llä on pitkään valitsematon miehittämättömien ilma-alusten (UAV) toimittaja armeijan ja siviilihallinnon asiakkaille. Ranskan armeija käyttää "kaupallisia DJI-droneja" taistelualueilla, kuten Sahel, kun taas Britannian poliisivoimat käyttävät DJI-droneja kadonneiden henkilöiden etsimiseen ja suurten tapahtumien hallintaan.

Pandemia potkaisi tämän suuntauksen Korkea vaihde. Euroopan kaupungeissa, kuten Nizzassa ja Brysselissä, kaiuttimilla varustetut DJI-dronit kehottivat kansalaisia ​​pidätystoimenpiteisiin ja seurasivat sosiaalista etäisyyttä. DJI: n edustajat ovat jopa yrittäneet vakuuttaa Euroopan hallitukset käyttämään dronejaan ruumiinlämpötilojen ottamiseen tai COVID-19-testinäytteiden kuljettamiseen.

Tämä nopea DJI-droonien käytön laajentaminen on ristiriidassa avainliittolaisten tekemien päätösten kanssa. Yhdysvalloissa puolustusministeriö (Pentagon) ja sisäasiainministeriö ovat kielsi käytön DJI: n droneista toiminnassaan huolestuneisuuden takia tietoturva Yhdysvaltain laivasto paljasti ensimmäisen kerran vuonna 2017. Sen jälkeen useissa analyyseissä on havaittu samanlaisia ​​puutteita DJI-järjestelmissä.

Toukokuussa River Loop Security analysoi DJI: t Mimo-sovellus ja havaitsi, että ohjelmisto ei vain jättänyt noudattamatta perustietoturvaprotokollia, vaan myös sen, että se lähetti arkaluontoisia tietoja "palvelimille Kiinan palomuurin takana". Toinen kyberturvallisuusyritys, Synacktiv, julkaisi analyysin DJI: n mobiilista DJI GO 4 -sovelluksesta heinäkuussa, yrityksen Android-ohjelmiston löytäminen "käyttää samankaltaisia ​​anti-analyysitekniikoita kuin haittaohjelmat" sen lisäksi, että päivitykset tai ohjelmistot asennetaan väkisin samalla kiertäen Googlen suojatoimenpiteitä. Synacktivin tulokset vahvistettiin GRIMM, jonka mukaan DJI tai Weibo (jonka ohjelmistokehityspaketti välitti käyttäjätietoja palvelimille Kiinassa) oli luonut tehokkaan kohdistusjärjestelmän hyökkääjille - tai Kiinan hallitukselle, kuten Yhdysvaltain viranomaiset pelkäävät - hyödyntämään.

Mahdollisen uhan torjumiseksi Pentagonin puolustusinnovaatioyksikkö (DIU) on ottanut käyttöön pienen miehittämättömien ilma-alusten järjestelmien (sUAS) aloitteen droneiden hankkimiseksi luotettavilta Amerikkalaiset ja liittoutuneet valmistajat; Ranskan Parrot on ainoa tällä hetkellä mukana oleva eurooppalainen (ja todellakin muu kuin amerikkalainen) yritys. Sisäasiainministeriö ilmoitti siitä viime viikolla jatkaisi ostaa droneja DIU sUAS -ohjelman kautta.

DJI: n turvallisuusviat ovat herättäneet huolta myös Australiassa. Jonkin sisällä kuulemispaperi Viime kuussa julkaistu Australian liikenne- ja infrastruktuuriosasto ilmoitti Australian puutteista "droonien ilkivaltaista käyttöä" vastaan. UAV: ​​n löytämistä voitaisiin mahdollisesti käyttää maan infrastruktuurin tai muiden arkaluontoisten kohteiden hyökkäykseen tai muuten "kuvien ja signaalien keräämiseen". ”Ja muut vihamielisten toimijoiden tiedustelut.

Toisaalta Euroopassa Euroopan tietosuojaneuvosto (EDPB), Saksan liittovaltion tietosuojavaltuutettu (BfDI) eikä Ranskan tietotekniikan ja vapauden komissio (CNIL) eivät ole toteuttaneet julkisia toimia DJI: n edustamat mahdolliset vaarat, vaikka yrityksen tuotteet löydettäisiin pakolla asentamaan ohjelmistoja ja siirtämään eurooppalaisia ​​käyttäjätietoja kiinalaisille palvelimille sallimatta kuluttajien hallita tai vastustaa näitä toimia. Sen sijaan Euroopan sotilas- ja poliisivoimien käyttämä DJI-droneja saattaa näyttää tarjoavan kuluttajille hiljaisen tukensa heidän turvallisuudestaan.

Läpinäkymättömästä omistusrakenteesta huolimatta siteitä Kiinan valtioon on runsaasti

DJI: n motiivien epäilyksiä ei auta sen omistajarakenteen läpinäkyvyys. DJI Company Limited, Hongkongissa sijaitsevan iFlight Technology Co: n välityksellä yrityksen holdingyhtiö, sijaitsee Britannian Neitsytsaaret, joka ei paljasta osakkeenomistajia. DJI: n varainhankintakierrokset viittaavat kuitenkin Kiinan pääoman hallitsevuuteen sekä yhteyksiin Kiinan tunnetuimpiin hallintoelimiin.

In syyskuu 2015Esimerkiksi New Horizon Capital - jonka perusti entisen pääministeri Wen Jiabaon poika Wen Yunsong - investoi 300 miljoonaa dollaria DJI: hen. Samassa kuussa myös New State Life Insurance, jonka osittain omistaa Kiinan valtioneuvosto, investoi yritykseen. Vuonna 2018 DJI voi olla nostanut jopa miljardi dollaria ennen oletettua julkista listausta, vaikka näiden sijoittajien tunnistaminen on edelleen mysteeri.

DJI: n johtorakenne viittaa myös yhteyksiin Kiinan sotilaalliseen perustamiseen. Perustaja Li Zexiang on opiskellut tai opettanut useissa armeijaan liittyvissä yliopistoissa, mukaan lukien Harbinin teknillinen instituutti - yksiSeitsemän kansallisen puolustuksen poikaa '' Kiinan teollisuus- ja tietotekniikkaministeriön sekä kansallisen puolustustekniikan yliopiston (NUDT) valvonnassa, jota johtaa suoraan sotilaallinen keskuskomissio (CMC). Toinen johtaja Zhu Xiaorui toimi DJI: n tutkimus- ja kehityspäällikkönä vuoteen 2013 asti - ja opettaa nyt Harbinin teknillisessä yliopistossa.

Nämä DJI: n johtajuuden ja Kiinan armeijan väliset yhteydet näyttävät selittävän DJI: n merkittävän roolin Pekingin etnisten vähemmistöjen tukahduttamisessa. Joulukuussa 2017 DJI allekirjoitti a strateginen kumppanuussopimus Xinjiangin autonomisen alueen julkisen turvallisuuden toimiston kanssa varustamalla kiinalaiset poliisiyksiköt Xinjiangissa droneilla, mutta myös kehittämällä erikoistuneita ohjelmistoja helpottamaan tehtäviä "sosiaalisen vakauden säilyttämiseksi". DJI: n osallisuus kampanjassa "kulttuurinen kansanmurha”Xinjiangin uiguuriväestöä vastaan ​​puhkesi otsikoihin viime vuonna, kun a vuotanut video - ampui poliisin ohjaama DJI-drone - dokumentoi internoitujen uiguurien joukkosiirron. Yhtiö on myös allekirjoittanut sopimukset Tiibetin viranomaisten kanssa.

Välttämätön kriisi?

Vaikka DJI on pyrkinyt torjumaan länsimaiden hallitusten ja tutkijoiden tuloksia, jopa teet tutkimuksen FTI: n konsultointiyrityksestä, joka edistää uuden "paikallisen tietomuodon" turvallisuutta samalla kun vältetään olemassa olevat puutteet, tämän nopeasti kehittyvän sektorin monopoliohjaus yhdellä yrityksellä, jolla on yhteyksiä Kiinan turvallisuuslaitokseen ja suora osallistuminen järjestelmällisiin ihmisoikeusloukkauksiin sääntelyviranomaisille Brysselissä ja Euroopan pääkaupungeissa.

Ottaen huomioon, kuinka yleistä droneista on tullut koko taloudessa, heidän kaappaamiensa ja lähettämiensä tietojen turvallisuuteen on kysymys, jonka Euroopan johtajien on käsiteltävä - vaikka he haluavat sivuuttaa sen.

Continue Reading

Kiina

Euroopan unioni ja Länsi kehottivat ryhtymään toimiin Kiinan uiguurien "kansanmurhan" torjumiseksi

Julkaistu

on

Kansainvälistä yhteisöä on kehotettu reagoimaan Kiinan kansantasavallan toteuttamaan "uhuriin" kohdistuvaan "kansanmurhaan" ja toteuttamaan "konkreettisia toimia".

Tapahtumassa Brysselissä kerrottiin, että jopa 3 miljoonaa uiguuria pidetään natsi-tyylisissä "keskitysleireillä" ja "salakavala" painostetaan myös niitä, jotka yrittävät puolustaa uiguurien yhteisön oikeuksia Kiinassa.

Monet yritykset tekevät edelleen kauppaa Kiinan kanssa ja teeskentelevät uigureja vastaan ​​ilmoitetuista kauhuista "ei tapahdu", eikä Pekingiä "pidetä vastuullisena" toiminnastaan.

Ughuriaktivisti Rushan Abbas piti nykytilannetta ”kansanmurhana” jopa vertailun toisen maailmansodan holokaustiin sanoen: ”historia toistaa itseään”.

Intohimoisessa vetoomuksessaan hän sanoi: "Kiina on saatettava vastuuseen näistä sanoinkuvaamattomista rikoksista. Jos emme, se vaikuttaa kaikkiin tulevaisuuteemme. "

Abbas puhui asiasta käytävässä virtuaalikeskustelussa 13. lokakuuta, jonka järjesti Euroopan demokratiasäätiö yhteistyössä Yhdysvaltojen Belgian suurlähetystön ja Yhdysvaltain EU-edustuston kanssa.

Uusia todisteita Kiinan vainoamisesta uigureihin, sen 12 miljoonaan vahvaan "vähemmistöön" Xinjiangin uiguurien itsehallintoalueella, ilmenee edelleen kidutuksesta, pakkotyöstä, pakottavasta perhesuunnittelusta (mukaan lukien pakkoabortti ja pakotettu sterilointi), seksuaalisesta väkivallasta ja yrityksiä "sinicisoida" islamilaisen uskon harjoittamista.

Kiinan tukahduttavaa politiikkaa ja niin sanottuja "uudelleenkoulutuskeskuksia" kuvaillaan olevan kuin etninen puhdistus ja törkeät ihmisoikeusloukkaukset, jotka kohdistuvat sen omaan muslimiväestöön.

Rushan Abbas, Uiguurikampanjan perustaja ja toimitusjohtaja, aloitti lainauksella holokaustista selvinneeltä ja lisäsi: "Täällä olemme moderniaikana ja ihmisluonnon julmimmat puolet ilmenevät jälleen. Voisit toivoa maailman oppivan virheistään, mutta kansainvälinen yhteisö epäonnistuu omassa tajuissaan.

"Toisen maailmansodan jälkeen maailma sanoi" ei enää koskaan ", mutta jälleen hallinto käy sotaa sanan- ja uskonnonvapautta vastaan. Kiinalaiset kutsuvat uiguurien uskontoa sairaudeksi ja sanovat, että heillä ei ole ihmisoikeuksia, ja mitä tapahtuu, on vaarallinen ideologia, joka leviää vielä useamman ihmisen julmuuden kanssa. "

"Keskitysleireillä on 3 miljoonaa uiguuria, joihin on liitetty krematoriot. Oma sisareni, eläkkeellä oleva lääkäri, joka siepattiin kotoa, on heidän joukossa. Mukana ovat taiteilijat, intellektuellit ja menestyvät liikemiehet. Yli kaksi vuotta myöhemmin en vieläkään tiedä onko hän vielä elossa. Missä sisareni on? Missä ovat rakkaamme? Eikö kukaan huuda Kiinan hallintoa? "

Hän lisäsi: "Maailma ostaa edelleen kiinalaista kertomusta tästä kansanmurhasta. Aluksi Kiina kielsi leirien olemassaolon. Silloin, kun heidän oli hyväksyttävä, että he olivat, he kutsuivat heitä "kouluiksi" ja sanoivat, että maailman ei pitäisi puuttua asiaan.

"Mutta se ei ole Kiinan sisäinen asia, ja maailman on puututtava asiaan. Länsi on osallisina massan raiskauksessa, pakkoavioliitossa ja abortissa, sterilisaatiossa, lapsikaappauksissa ja elinten korjuussa sekä kansanmurhassa uiguureja vastaan. Näihin barbaarisen hallinnon rikoksiin ihmiskuntaa vastaan ​​on puututtava. Kiinan verirahat ovat voittaneet YK: n ja kansainvälisen yhteisön vaatimukset, jotka eivät ole pystyneet vastustamaan Kiinaa ja sen rahoja. "

Hän ehdotti, että tavalliset ihmiset voivat toimia ennakoivasti puhumalla paikallisten pormestareiden ja poliitikkojen kanssa ruohonjuuritason järjestöjen kanssa. Heidän mukaansa tulisi boikotoida myös "orjatyöstä tehtyjä" kiinalaisia ​​tuotteita.

Koronaviruskriisi on tuonut lisää kärsimyksiä, koska heille on "evätty hoito ja heidät on suljettu koteihinsa ilman ruokaa".

ULB: n Itä-Aasian tutkimusten tutkimuskeskuksen johtaja Vanessa Frangville kertoi kokoukselle: "Tiedämme, että Kiina turvautuu kaikenlaisiin strategioihin hyökätä tutkijoita vastaan, jotka puhuvat, mukaan lukien tuomittu elinkautiseen, ja tämä tapahtuu uiguurien tutkijoille.

"Useat ovat kadonneet tai tuomittu kuolemaan, mukaan lukien uiguurit, jotka asuvat Kiinan ulkopuolella Turkissa.

"Hallinto painostaa myös tutkijoita, jotka työskentelevät uiguuritilanteessa, mikä pakottaa heidät lopettamaan työnsä huolestuneen vuoksi. Esimerkiksi yliopistoni julkaisi julkisen esityksen uiguurien tukemiseksi, ja ULB: n presidentti sai vihan kirjeen Kiinan suurlähetystöltä, joka lähetti edustajia tapaamaan häntä ja vaatimaan häntä poistamaan esityksen ja artikkelini ULB: n verkkosivustolta. He varoittivat, että yhteistyön jatkaminen kiinalaisten kumppaniemme kanssa voi vaikuttaa, jos kieltäydymme.

”He pyysivät myös tietoja kiinalaisista opiskelijoista ULB: ssä. Tämä on tyypillistä kiinalaisten pelottelulle. Jos valitat tällaisesta paineesta, he vain mainitsevat "Kiinan bashingin". Yhä useammin tämä on tyypillistä tilanteellemme tutkijoina, jotka työskentelevät uiguurikriisin parissa. Meidän on oltava tietoisia tällaisista salakavalista asioista, eikä meidän pidä hyväksyä sitä. "

Hän myönsi, että jotkut yliopistot tekevät edelleen tiivistä yhteistyötä Kiinan kanssa, koska he pelkäävät yhteistyön romahtamista, vihaisia ​​kirjeitä tai jopa uhkauksia Kiinan kollegoille.

Hän sanoi: "Yrität olla antamatta sen vaikuttaa työhösi, mutta jossain vaiheessa sinun on tehtävä valinta puhumalla vai ei. Sama koskee EU: ta. Jos esimerkiksi Espanja tai Ranska puhuu asiasta, mutta muut jäsenvaltiot eivät tue sitä, se eristetään. Tämä on toinen kiinalainen taktiikka. "

Mihin toimiin hän mahdollisesti ryhtyi, hän mainitsi Ranskan esimerkin, jossa hän sanoi, että 56 kansallista parlamentin jäsentä oli "mobilisoitu" tukemaan uiguureja sanoen "tämä on tärkeää".

"Kiina johtaa väärinkäyttökampanjaa, ja on tärkeää, että ihmiset etääntyvät tästä."

Lisäkommentteja antoi Euroopan parlamentin jäsen ja ALDE-puolueen varapuheenjohtaja Ilhan Kyuchyuk, joka sanoi: "Olemme nähneet tarpeeksi alueella tapahtuvaa ja asiat pahenevat."

Varajohtaja, joka on työskennellyt jonkin aikaa jonkin aikaa ja auttanut viime vuonna laatimaan parlamentaarisen päätöslauselman uiguurien tilanteesta, lisäsi: "Eurooppa ei ole yhtenäinen tai johdonmukainen. Meidän on siirrettävä asia EU: n keskustelun keskelle. Tiedän, että Kiinan kanssa ei ole helppoa käsitellä, mutta meidän on oltava äänekkäämpiä ja vahvistettava yhteistyötä tässä asiassa. Tuetaan äänettömien ihmisten ääntä. Euroopan on toimittava tämän suhteen. "

Hän sanoi, että uiguurikysymystä käsiteltiin äskettäisessä EU: n ja Kiinan huippukokouksessa, mutta hän sanoi: "Paljon on tehtävä, kun tilanne heikkenee."

"Vuoropuhelu ei ole johtanut merkitykselliseen muutokseen kiinalaisilla. On selvää, että EU: n on toimittava uiguurien perusoikeuksien suojelemiseksi. Meidän on puhuttava tätä vähemmistöihin kohdistuvaa sietämätöntä sortoa vastaan ​​etnisistä ja uskonnollisista syistä. "

Kysymys- ja vastausistunnossaan hän sanoi: "EU on paljon tietoinen tästä asiasta verrattuna neljään tai viiteen vuoteen sitten, jolloin he eivät puhuneet uigureista. Ei ole kuitenkaan helppoja vastauksia siitä, miten käsitellä tätä. EU: n on päästävä eroon yksimielisyydestä, joka edellyttää jäsenvaltioiden suostumusta autoritaaristen järjestelmien vastaisiin toimiin. Ongelma on jäsenvaltioiden (neuvostojen) tasolla, jonka on löydettävä yhteinen lähestymistapa Kiinaan. "

Hän lisäsi: "En sano, että meidän pitäisi istua ja odottaa, mutta tämän ongelman ratkaisemiseksi tarvitset strategian ja kokonaisvaltaisen lähestymistavan. Kiinan suurvallan on helppo ostaa jäsenmaa. Emme pääse mihinkään, jos käsittelemme tätä uiguurivähemmistöä koskevaa vainoa ja Kiinan vastakertomusta yksinomaan jäsenvaltioiden tasolla, ja siksi tarvitsemme eurooppalaisen strategian.

Hän ehdotti myös, että Magnitsky-lain EU-versio voi olla hyödyllinen suhteissaan Kiinaan.

Tämä on Yhdysvaltojen kongressin hyväksymä kahden osapuolen lakiesitys, jonka presidentti Barack Obama allekirjoitti joulukuussa 2012 ja jonka tarkoituksena on rangaista venäläisiä viranomaisia, jotka ovat vastuussa venäläisen veroasianajajan Sergei Magnitskin kuolemasta Moskovan vankilassa.

Continue Reading

Kiina

EU: n ja Kiinan tutkimus- ja tiedeyhteistyö on elintärkeää - taloudellisen kehityksen toteuttamisessa.

Julkaistu

on

EU-China Business Association (EUCBA) piti tänään erittäin onnistuneen ja interaktiivisen verkkoseminaarin. Keskustelun aiheena oli tutkimuksen ja tiedeyhteistyön merkitys talouden elpymisessä.

Gwenn Sonck EUCBA: n toimitusjohtaja selitti, että "EU: n ja Kiinan yritysliitto edistää kauppaa ja investointeja EU: n ja Kiinan välillä ja päinvastoin.

Se yhdistää 19 kiinalaista liikeyhdistystä 19 eri maasta Euroopassa ja edustaa yli 20,000 2.5 yritystä. Tämä verkkoseminaari on ajankohtainen, koska sekä EU että Kiina painottavat tutkimukseen ja tieteeseen tehtäviä investointeja. Tällaisten investointien osuus on 3 prosenttia Kiinan BKT: sta, kun taas EU: n tavoite tutkimuksen investoinneista on Horisontti Eurooppa -ohjelmassa XNUMX prosenttia. EU: n ja Kiinan välinen innovaatioyhteistyövuoropuhelu asettaa tällä hetkellä myös puitteet tuleville kahdenvälisille suhteille. "

Frances Fitzgerald, Euroopan parlamentin jäsen, on Euroopan parlamentin ja Kiinan valtuuskunnan jäsen ja entinen varapääministeri Irlannista.

Hän sanoi, että "tutkimus-, tiede- ja innovaatioala ovat täysin yhteydessä toisiinsa. Maat ja yritykset eivät voi tehdä kaikkea tutkimusta yksin.

Kansainvälinen yhteistyö on avainasemassa uusien innovatiivisten tuotteiden ja ratkaisujen toimittamisessa. Tämä pätee erityisesti silloin, kun maailma etsii rokotetta Covid-19: ää vastaan. Tutkijoiden kaikkialta maailmasta on löydettävä yhdessä turvallinen ja luotettava Covid-19-rokote.

Avoimuuden, läpinäkyvyyden, vastavuoroisuuden ja sääntöihin perustuvan lähestymistavan kansainvälisessä kaupassa on oltava EU: n ja Kiinan suhteiden perustana. Mutta geopoliittinen ympäristö on selvästi haastava. Olemme tienhaarassa EU: n ja Kiinan suhteen suhteen, ja EU: n johtajat tapaavat 16. marraskuutath seuraavaksi tarkastelemaan EU: n ja Kiinan suhteita.

455 kiinalaista yritystä osallistui Horisontti 2020 -tutkimus-, innovaatio- ja tiedeohjelmaan vuosina 2014--2020. Kiinalaiset yritykset jatkavat osallistumistaan ​​Horisontti Eurooppaan, joka on uusi tutkimuksen, innovaatioiden ja tieteen puiteohjelma, joka toimii vuosina 2021-2027. "

Zhiwei Song on EU: n ja Kiinan innovaatio- ja yrittäjyysjärjestön puheenjohtaja. Hän sanoi, että "hänen yhdistyksensä tukee yrityshautomoita ja se kaventaa tietokuilua EU: n ja Kiinan sekä Kiinan ja EU: n välillä.

Hänen järjestönsä järjestää myös online-esityksiä edistääkseen tutkimuksen liikkuvuutta EU: sta Kiinaan ja päinvastoin. Se osallistuu Euroopan komission tukemiin ohjelmiin, kuten Enrich ja Euraxess. Entinen aloite edistää tutkimusyhteistyötä Euroopan ja Kiinan välillä, kun taas myöhempi järjestelmä edistää tieteellistä yhteistyötä kansainvälisessä kontekstissa. "

Abraham Liukang on Huawein pääedustaja EU: n toimielimissä.

Hän sanoi: "Älä usko kaikkia lehtien otsikoita. Huawei ei ole vieras Eurooppa. Huawei on toiminut Euroopassa yli 20 vuoden ajan.

Huaweilla on 23 tutkimuskeskusta Euroopassa, ja Euroopassa työskentelee 2,400 tutkijaa, joista 90% on paikallisia työntekijöitä. Huawei on osallistunut aktiivisesti Horisontti 2020 -tutkimus-, innovaatio- ja tiedeohjelman 2014--2020 tutkimushankkeisiin.

Huaweilla on 230 teknologiasopimusta tutkimuslaitosten kanssa Euroopassa ja meillä on kumppanuuksia yli 150 yliopiston kanssa Euroopassa.

Abraham Liukang on Huawein pääedustaja EU: n toimielimissä.

Sitoutumisemme Horisontti 2020 -ohjelmaan liittyi digitaalisen infrastruktuurin laadun parantamiseen liittyvään tutkimukseen, johon sisältyi 5G- ja big data -tutkimus.

5G: n käyttöönotto on politisoitu, ja tällä on ollut suoraa vaikutusta 5G: n käyttöönoton hidastumiseen Euroopassa.

Huawei suhtautuu turvallisuuskysymyksiin erittäin vakavasti, ja siksi Huaweilla on kyberturvallisuuden arviointikeskus Isossa-Britanniassa, ja meillä on sopimus turvallisuusasioista Saksan BSI: n kanssa.

Huawei haluaa osallistua aktiivisesti Horisontti Eurooppaan ja erityisesti tulevaisuuden älyverkkojen ja -palvelujen rakentamiseen.

Seuraavien viiden vuoden aikana Huawei aikoo investoida 5 miljoonaa euroa tekoälyn ekosysteemiohjelmaamme Euroopassa auttaen teollisuuden organisaatioita, 100 200,000 kehittäjää, 500 ISV-kumppania ja 50 yliopistoa. Huawei tekee yhteistyötä kumppaneidemme kanssa tekoälyteollisuuden muokkaamiseksi Euroopassa.

Veerle Van Wassenhove on tutkimus-, kehitys- ja innovaatiojohtaja Bekaertissa, joka on maailmanlaajuisesti johtava yritys, jonka pääkonttori on Belgiassa ja vahva tutkimusalusta Kiinassa. Hän kertoi, että "Bekaertin tutkimustoiminta Kiinassa hyödyntää yrityksen globaaleja innovaatiokykyjä. Rakennamme yhdessä asiantuntemusta sekä Kiinan markkinoille että maailmanlaajuisesti. Covid-19 toi mukanaan joitain vaikeuksia, koska me tutkijoina haluamme pitää suoraa yhteyttä asiakkaisiimme tekniikan lähestymistavassa, mutta onnistumme. "
Yu Zhigao on SVP Technology Rubber Reinforcen johtaja ja Bardecin (Kiinan tuotekehityskeskus) johtaja. Hän sanoi, että "Bekaertilla on erittäin vahva luottamus Kiinaan. Kiinassa on erinomaista tutkimusta ja teknistä asiantuntemusta. Yhtiöllä on 18 toimipistettä 10 kaupungissa Kiinassa, ja se työllistää 220 tutkijaa Jiangyinin tutkimus- ja kehityskeskuksessa ja 250 insinööriä ja teknikkoa insinööritoimipaikalla. Kiinan toiminta edistää sekä maailmanluokan tutkimustoimintaa että yrityksen strategioiden saavuttamista. Kiinalaiset tutkimusryhmämme luovat arvoa asiakkaillemme. "

Jochum Haakma on EU-Kiina -liitto ry: n puheenjohtaja.

Hän sanoi, että "uusi EU: n investointiseulonta-asetus on tullut voimaan vasta viime sunnuntaista lähtien. Tämä tarkoittaa, että tästä lähtien EU: n jäsenvaltioiden on neuvoteltava Brysselin kanssa, kun seuloo Kiinan suoria investointeja strategisilla aloilla. Uskon, että olisi erittäin myönteistä kehitystä, jos Kiina ja EU sopisivat uuden kauppa- ja investointisopimuksen ehdoista. Tämä on asia, johon molemmat osapuolet osallistuvat aktiivisesti tällä hetkellä. Myös EU: n johtajat keskustelevat tästä tärkeästä asiasta, kun he kokoontuvat marraskuun puolivälissä pidettävään Eurooppa-neuvoston kokoukseen.

Mutta tosiasia on, että elämme monimutkaisessa maailmassa - jossa kauppa, politiikka ja turvallisuuskysymykset näyttävät toisinaan olevan yhteydessä toisiinsa.

Digitaalinen talous kasvaa nopeammin kuin maailmantalous.

Digitaalisen talouden lisääntyneellä aktiivisuudella on tärkeä rooli talouskasvun edistämisessä sekä Euroopassa että Kiinassa. Vahvaa digitaalitaloutta ei kuitenkaan voida rakentaa ilman vankkaa perustaa. Tämän säätiön rakentavat Euroopan ja Kiinan hallitukset, jotka investoivat voimakkaasti tutkimukseen, innovaatioihin ja tieteeseen. Sekä perustutkimuksen että soveltavien tieteiden kehitys antaa innovaation, joka ajaa positiivista muutosta yhteiskunnassa tänään. "

Continue Reading
Mainos

Facebook

Twitter

Nousussa