Liity verkostomme!

koronavirusantigeenin

Kuinka Yhdysvaltojen vastaus # COVID-19: een voi saada aikaan toisen suuren masennuksen

Julkaistu

on

Tämän vuoden 10. maaliskuuta Yhdysvalloissa tapahtui päivittäin 290 uutta COVID-19 (koronavirus-19) -tapausta. On Maaliskuu 13 Yhdysvaltain presidentti Donald Trump julisti pandemian kansalliseksi hätätilaksi, koska päivittäisten uusien tapausten määrä kaksinkertaistui nyt vain kolmen päivän kuluessa. Lukitusta ei kuitenkaan määrätty. Poliittinen vastaus oli sen sijaan jätetään jokaiselle yksilölle. Tämä on sopusoinnussa Amerikan libertarian idelogian kanssa. Trump jopa ilmoitti että "hän antoi terveydenhuollon sihteerinsä ohittaa tietyt säännökset tarjotakseen enemmän joustavuutta lääkäreille ja sairaaloille, jotka reagoivat taudinpurkaukseen" - vähentävät suoraan, kasvavien liittovaltion asetusten sijasta, mikä on hänen tapa käsitellä asiaa. Se on libertarian vastaus, kirjoittaa Eric Zuesse, alunperin julkaistu Strateginen kulttuuri.
COVID-19 (koronavirus-19) -tapaukset alkoivat nousta USA: ssa 600 päivittäisestä uudesta tapauksesta 13. maaliskuuta ja 25,665 31: een XNUMX. maaliskuuta.. Amerikkalaiset pelkäsivät kuolemaa, ja kasvojenkäyttö kasvoi, ja itsenäiset pienyritykset alkoivat irtisanoa ihmisiä massaan. (Ravintolat, kampaamot, matkatoimistot, majatalot, hammaslääkäritoimistot jne. Kärsivät kovasti.)
Välittömästi uusien tapausten hälyttävä nousu pysähtyi 4. huhtikuuta (34,480 31), ja päivittäiset uudet tapaukset pysyivät suunnilleen tasaisina, mutta hieman alaspäin 9. maaliskuuta - 19,166. kesäkuuta (kun ne saavuttivat pohjan 78,615: ssa), mutta nousivat sitten taas , 24, XNUMX: een, XNUMX. heinäkuuta.
Mutta sitten se taas laski, niin että 8. syyskuuta se oli vain 28,561 31. Tämä oli jo palaamassa suunnilleen siihen, mitä uusien tapausten määrä oli ollut 24. maaliskuuta. Joten: huolimatta huippunsa noususta 31. heinäkuuta, päivittäisten uusien tapausten määrä oli vähän muuttunut 8. maaliskuuta ja 5. syyskuuta välillä. Ja kaikki tuon XNUMX kuukauden jakson aikana ihmiset palasivat takaisin töihin.
Tärkein välitön ja suora taloudellinen muuttuja, johon Covid-19 vaikuttaa, on työttömyysaste. Tässä taloudellinen vaikutus näkyy selvästi:
Yhdysvaltain työttömyys: Maaliskuu 4.4%, Huhtikuu 14.7%, Toukokuu 13.3%, kesäkuu 11.1%, Heinäkuu 10.2%, Elokuu 8.4%
Vaikka päivittäisten uusien tapausten määrä laski 31. maaliskuuta ja 24. heinäkuuta jälkeen, työttömyysaste eteni paljon enemmän vähitellen alaspäin 31. maaliskuuta jälkeen: pienyritykset, jotka olivat joutuneet paniikkiin uusien tapausten räjähdyksestä maaliskuun aikana, avautuivat nyt vähitellen uudelleen - mutta ne olivat edelleen hyvin hermostuneita; Työttömyys oli siis melkein kaksinkertaista maaliskuun aikana.
Täällä tätä kokemusta verrataan kahteen Skandinavian maahan, alkaen Tanskasta, joka julisti pandemian kansallisen hätätilan 13. maaliskuuta, juuri kun Trump myös teki. "Kaikkien julkisen sektorin ei-välttämättömissä tehtävissä työskentelevien ihmisten käskettiin 13. maaliskuuta 2020 alkaen olla kotona kaksi viikkoa." Päivittäiset uudet tapaukset laskivat korkeimmasta 252: sta 11. maaliskuuta alimpaan tasoon 28. maaliskuuta 15, mutta nousivat sitten 390: een 7. huhtikuuta ja vähentyivät vähitellen 16: een (vain 16 uutta tapausta) 9. heinäkuuta. Sitten se saavutti jälleen huippunsa, 373, 10. elokuuta, putosi alas 57: een 26. elokuuta ja nousi sitten taas takaisin takaisin 243: een 8. syyskuuta. Uusien tapausten määrät olivat siis epäsäännöllisiä, mutta yleensä tasaisia. Toisin kuin Yhdysvalloissa, Tanskan työttömyysaste pysyi huomattavan vakaana koko tämän ajanjakson:
Tanska: Maaliskuu 4.1, Huhtikuu 5.4, Saattaa 5.6, Kesäkuu 5.5, Heinäkuu 5.2
Ruotsin hallitus tavoitteli paljon enemmän laissez-faire poliittinen vastaus ("Hallitus on yrittänyt keskittyä pyrkimyksiin kannustaa oikeaan käyttäytymiseen ja luoda sosiaalisia normeja pakollisten rajoitusten sijaan.") ja oli huomattavasti huonompi COVID-19-infektioaste kuin paljon sosialistisemmalla Tanskalla, ja myöshuomattavasti huonompi kuolleisuusmolemmat tuottavat tuloksia Ruotsissa enemmän kuin Yhdysvaltojen politiikkatoimet kuin Tanskan vastaukset, mutta paljon huonommat kuin työttömyysasteessa; ja siten Ruotsissa työttömyys lisääntyi melko vähän, enemmän kuin Tanskassa:
Ruotsi: Maaliskuu 7.1, Huhtikuu 8.2, Saattaa 9.0, Kesäkuu 9.8, Heinäkuu 8.9
Se ei ollut mitään kuin äärimmäinen suhde:
US: Maaliskuu 4.4%, Huhtikuu 14.7%, Toukokuu 13.3%, kesäkuu 11.1%, Heinäkuu 10.2%, Elokuu 8.4%
Miksi tämä tapahtui?
Vaikka Ruotsin politiikan tehokkuus muistutti pikemminkin Amerikkaa kuin Tanskaa, pidettiin tartunnan saaneiden ja Covid-19: een kuolleiden ihmisten prosenttiosuus (ts. ei (tehokas), Ruotsin politiikan tehokkuus pidettäessä tulevien väestön prosenttiosuutta työtön oli enemmän kuin Tanskan (ts. se oli tehokas). Toisin kuin Amerikka, jolla on vähemmän sosiaalista turvaverkkoa kuin millään muulla teollistuneella maalla, Ruotsilla oli viime aikoihin asti yksi laajimmista, eikä se ole vielä laskenut sitä Yhdysvaltain tasolle (joka on poikkeuksellisen libertarialainen). Siksi vaikka ruotsalaiset tietävät, että hallitus on heidän puolestaan, jos he saavat tartunnan, amerikkalaiset eivät; ja niin, amerikkalaiset tietävät, että heidän mielestään se on "uppoaa tai ui". Tee tai pudota kuolluksi, jos et pysty - se on amerikkalaista tapaa. Siksi Covid-19 ei vaikuttanut paljoakaan Ruotsin työttömyyteen. Kun ruotsalainen koki oireita, kyseinen henkilö haluaisi jäädä kotiin eikä olisi niin epätoivoinen, että jatkaisi työskentelyä, vaikka se saattaisi tartuttaa muita. Vaikka Ruotsin työttömyysaste nousi 27% maaliskuusta toukokuuhun, Amerikan 202% nousi samana ajanjaksona. Amerikkalaiset olivat epätoivoisia tulojen saamiseksi, koska niin monet heistä olivat köyhiä ja niin monilla heistä oli joko huono sairausvakuutus tai ei lainkaan. (Kaikilla muilla teollisuusmailla on yleinen sairausvakuutus: 100% väestöstä vakuutettu. Ainoastaan ​​Amerikassa terveydenhuolto on etuoikeus, joka on vain ihmisille, joilla on kyky maksaa siitä, eikä kaikille myönnetty oikeus.)
9. syyskuuta Joe Neel otsikko NPR: ssä, "NPR-kysely: Koronavirus-pandemian taloudellinen kipu "paljon, paljon pahempaa" kuin odotettiin", ja hän kertoi kattavasti paitsi uudesta NPR-kyselystä myös uudesta Harvardin tutkimuksesta, jotka kaikki ovat yhdenmukaisia ​​ennustamani (ensintätäJa sitten tätä, ja lopuksi, tätä), ja joka näyttää mielestäni seuraavilta lopputuloksilta, joihin Yhdysvallat on nyt menossa (joten lopetan neljännen tätä aihetta käsittelevän artikkelin näillä todennäköisyyksillä):
Amerikan puute demokraattisesta sosialismista (sosiaalinen turvaverkko), jota esiintyy esimerkiksi Tanskassa (ja jäännösjäännöksiä ei ole vielä purettu Ruotsissa ja joissakin muissa maissa), on aiheuttanut Yhdysvalloissa massiivisen muninnan pienyritysten työntekijöiltä, ​​minkä seurauksena valtaosa perheistä tuhoutuu taloudellisen järjestyksen pohjalla, suurimmaksi osaksi mustat ja / tai latinalaisamerikkalaiset perheet kuin valkoiset eikä köyhissä. Tämän seurauksena köyhät kärsivät ylivoimaisesti Yhdysvalloissa paljon enemmän infektioista, kuolemista, lomautuksista ja pian nousevista henkilökohtaisista konkursseista ja kodittomuudesta; ja pian sen jälkeen nousevat pienten yritysten konkurssit ja viime kädessä sitten suuryritysten konkurssit ja sitten todennäköisesti suurten pankkien suorat liittovaltion pelastustoimenpiteet, kuten vuonna 2009, jota seuraa loppuvaiheessa hyperinflaatio, joka saattaa olla verrattavissa oli tapahtunut Weimarissa Saksassa. Alareunassa lakkaamatta lisääntyvä kärsimys tuottaa lopulta romahduksen yläosassa. Siksi oletettavasti tämän päivän näennäisesti koronavirukselta immuuni USA: n osakemarkkinat, kuten S&P 500, ovat nyt pohjimmiltaan vain megasijoittajia, jotka myyvät piensijoittajille, jotta ne voisivat toimia historian suurimman taloudellisen kaatumisen jälkeen, ostaa "penniä dollarilla", paras mitä jäljellä on, jotta voidaan sitten siirtyä seuraavaan kapitalistisen suhdannevaiheen vaiheeseen, koska omistaa vielä suuremman prosentin osuuden kansakunnan varallisuudesta kuin nyt. Tietenkin, jos näin tapahtuu, Amerikka on vielä enemmän diktatuuri kuin nyt. Kaatumisen jälkeen vuonna 2021 Amerikka on enemmän kuin Hitlerin Saksa, kuin FDR: n Amerikka.
Demokraattisen puolueen presidenttiehdokas Joe Biden on aivan kutenlahjoa, ja aivan kutenrasistinen, samoin kuin republikaanien ehdokas Donald Trump. Ja aivan yhtä uusinkonservatiivisia (mutta kohdistettu Venäjälle Kiinan sijasta). Siksi tulevissa Yhdysvaltain 3. marraskuuta pidettävissä vaaleissa ei ole merkitystä, koska molemmat ehdokkaat ovat suunnilleen yhtä inhottavia. Amerikan ongelmat ovat syvempiä kuin vain Amerikan aristokratian palkkaamat kaksi uraa urnissa.
Edellä olevassa artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat yksinomaan kirjoittajan mielipiteitä, eivätkä heijasta yhtään mielipidettä EU Reporter.

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Merkel suunnittelee virrankatkaisun estämistä saksalaisten virustapausten lisääntyessä

Julkaistu

on

By

Liittokansleri Angela Merkel painosti aluejohtajia keskiviikkona (28. lokakuuta) hyväksymään osittaisen sulkemisen Saksassa, jonka mukaan ravintolat ja baarit suljettaisiin, mutta koulut pysyisivät auki, Reutersin näkemä asiakirjaluonnos sanoi kirjoittaa että

4. marraskuuta voimaan astuvien voimakkaiden toimenpiteiden tarkoituksena on hillitä koronaviruksen leviämistä Euroopan suurimmassa taloudessa, koska uusien tapausten määrä on ennätyksellisen korkea.

Suunniteltujen uusien rajoitusten nojalla ihmiset voisivat mennä ulos vain oman ja yhden muun kotitalouden kanssa. Kuntostudiot, diskot ja elokuvateatterit sulkeutuisivat, samoin teatterit, oopperatalot ja konserttisalit.

Ravintolat saisivat tarjota vain takuita, kerrotaan asiakirjassa. Kaupat voivat olla auki, jos ne toteuttavat hygieniatoimenpiteitä ja rajoittavat asiakasmäärää.

Merkel järjestää virtuaalikonferenssin maan 16 valtion pääministerin kanssa myöhemmin yrittääkseen sopia valtakunnallisista säännöistä ja ojentaa hämmentävän alueellisen toimenpidekokonaisuuden.

Lähes kaikilla Saksan alueilla infektioprosentti nousee räjähdysmäisesti, sanotun asiakirjan mukaan paikalliset terveysviranomaiset eivät voi enää jäljittää kaikkia infektioita.

"Tavoitteena on keskeyttää tartunnan dynamiikka nopeasti, joten joulun aikana ei tarvita kauaskantoisia rajoituksia henkilökohtaiselle kontaktille ja taloudelliselle toiminnalle", se sanoi.

Saksaa ylistettiin laajalti siitä, että kriisin ensimmäisessä vaiheessa infektiot ja kuolleisuus olivat alle monien naapureidensa, mutta nyt se on keskellä toista aaltoa. Tapaukset kasvoivat 14,964 464,239 24 XNUMX: een viimeisen XNUMX tunnin aikana, Robert Kochin tartuntatautien instituutti ilmoitti keskiviikkona.

Kuolemat nousivat 85: llä 10,183 XNUMX: een, mikä lisäsi pelkoa terveydenhuoltojärjestelmästä sen jälkeen, kun Merkel varoitti tiistaina siitä, että se voi saavuttaa murtopisteen, jos infektiot jatkavat kiertoa.

"Jos odotamme, että tehohoito on täynnä, on liian myöhäistä", terveysministeri Jens Spahn, joka testasi viime viikolla positiivisen viruksen, kertoi lähetystoiminnan harjoittajalle SWR.

Hallitus on pitkään korostanut haluavansa välttää toisen yleisen lukituksen sen jälkeen, kun tämän vuoden alku oli osunut talouskasvuun, kun talous supistui ennätyksellisen 9.7% toisella neljänneksellä.

Vaikka taloustieteilijät odottavat elpymistä heinä-syyskuussa, he varoittavat, että uusi lukitus voi pyyhkiä kasvun viimeisellä neljänneksellä. Kolmannen vuosineljänneksen tiedot on määrä toimittaa 30. lokakuuta.

Suunnitelmien mukaan hallitus pyrkii antamaan tukea yrityksille, jotka ovat joutuneet sulkemisten kohteeksi, mukaan lukien kulttuuritapahtumasektorit.

Ainoastaan ​​tarvittavat yöpymiset sallitaan asiakirjan mukaan. Bordellit, uima-altaat, kauneus- ja tatuointistudiot sulkeutuvat, mutta fysioterapeutit ja kampaajat voivat pysyä auki. Vaiheet jatkuisivat marraskuun loppuun asti, mutta ne voidaan tarkistaa.

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Italia hyväksyy kokeilun osteoporoosilääkkeestä COVID-19: n hoitamiseksi

Julkaistu

on

By

Italian tärkein lääkevalvontaviranomainen antoi tiistaina (27. lokakuuta) alkuvaiheen kliinisissä tutkimuksissa raloksifeenille, geneeriselle osteoporoosilääkkeelle, jonka tutkijat toivovat myös auttavan vähentämään COVID-19-oireita ja tekemään potilaista vähemmän tarttuvia. kirjoittaa .

Lääkeaine tunnistettiin potentiaaliseksi COVID-19-hoidoksi tutkijoiden avulla supertietokoneiden avulla seulomaan yli 400,000 XNUMX molekyyliä kemiallisten ominaisuuksien varalta, jotka saattavat estää virusta, keskittyen niihin, jotka on jo hyväksytty käytettäväksi ihmisillä.

Andrea Beccari Excalate4Covista, italialaisen Dompé Farmaceuticin johtamasta julkisen ja yksityisen sektorin yhteenliittymästä, sanoi tutkijoiden toivovan, että raloksifeeni - selektiivisenä estrogeenireseptorimodulaattorina tunnettu geneerinen lääke - estää viruksen replikaation soluissa ja hidastaa siten taudin etenemistä. .

"Se estää viruksen replikaatiota ja estää siten lievää oireita sairastavien potilaiden pahenemisen ja vähentää myös tarttuvuutta ja rajoittaa viruksen määrää", kertoo Marco Allegretti, Dompé Farmaceuticin tutkimusjohtaja.

Koronaviruspandemian alkuvaiheessa oli joitain todisteita siitä, että esimenopausaalisilla naisilla olevalla estrogeenillä voi olla suojaava vaikutus virusta vastaan. Jotkut tutkijat ajattelevat, että raloksifeeni, jota määrätään vahvistamaan vanhempien naisten luita, joilla on alhaisempi estrogeenipitoisuus, naishormoni, voi tarjota samanlaisen suojan.

Tutkimukseen osallistuu alkuvaiheessa 450 sairaala- ja kotipotilasta Rooman Spallanzani-sairaalassa ja Milanon Humanitaksessa.

Heille annetaan seitsemän päivän hoito raloksifeenikapseleista satunnaistetussa näytteessä, ja viimeiseen vaiheeseen voidaan lisätä 174 ihmistä lisää. Ilmoittautuminen kestää 12 viikkoa.

Excalate4Cov-alustaa tukee Euroopan komissio, ja se koordinoi supertietokonekeskuksia Italiassa, Saksassa ja Espanjassa lääkeyritysten ja tutkimuskeskusten, kuten Louvainin yliopiston, Fraunhofer Institutin, Politecnico di Milanon ja Spallanzanin sairaalan, kanssa.

Se käyttää kemiallista kirjastoa, jossa on 500 miljardia molekyyliä, ja se pystyy käsittelemään 3 miljoonaa molekyyliä sekunnissa käyttämällä neljää supertietokonetta, joissa on yli 122 Petaflopsia, laskentanopeuden yksikkö, joka vastaa tuhatta biljoonaa liukulukuoperaatiota sekunnissa.

Tutkijat hyödyntivät supertietokoneiden voimaa luodakseen 12 koronavirusproteiinin kolmiulotteisen rakenteen ja suorittavat simulaatioita selvittääkseen, mihin lääke voi hyökätä proteiineihin.

"Laskeminen kesti miljoona tuntia", Beccari sanoi ja lisäsi, että tutkimuksen jatkuessa voi olla mahdollista kehittää toisen sukupolven lääkkeitä, jotka ovat parempia kuin raloksifeeni.

($ 1 = € 0.8443)

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Ranskassa sairaalaan menee eniten COVID-19-potilaita huhtikuun jälkeen

Julkaistu

on

By

Ranskan sairaalat rekisteröivät maanantaina 1,307 uutta koronaviruspotilasta korkeimmalla yhden päivän lisäyksellä 2. huhtikuuta jälkeen, jolloin 1,607 uutta potilasta, kun terveydenhuoltojärjestelmä joutuu lisääntyvän stressin kohteeksi karanneiden infektioiden määrä, kirjoittaa Geert De Clercq.

Ranskan terveysministeriön tiedot osoittivat, että Ranskan sairaaloissa on nyt yhteensä 17,784 32,292 koronaviruspotilasta verrattuna ennätyksellisiin 14 XNUMX: een XNUMX. huhtikuuta maaliskuusta toukokuuhun asti.

Ministeriö ilmoitti myös 26,771 24 uudesta vahvistetusta koronavirustapauksesta viimeisen 52,010 tunnin aikana, sunnuntaina (25. lokakuuta) XNUMX XNUMX. Maanantaina taso laskee yleensä jyrkästi viikonlopun raportointiviiveiden takia.

Kuolleiden määrä kasvoi 257: llä, jolloin epidemian alkaessa kumulatiivinen kokonaismäärä nousi 35,018 186: een. Tehohoitoyksiköiden ihmisten määrä kasvoi 2,770: lla XNUMX: een.

Useat Ranskan alueet ovat toteuttaneet hätäsuunnitelmia sairaaloissa, viivästyttäneet ei-välttämättömiä toimenpiteitä, jotta ICU-yksiköissä olisi tilaa COVID-19-potilaille, ja peruuttaneet henkilöstön lomapäivät.

Lähteet kertoivat Reutersille, että viranomaiset etsivät vaihtoehtoja vieläkin tiukemmille toimenpiteille COVID-19: n torjumiseksi, mukaan lukien aloittaa kello 9–6 ulkonaliikkumiskielto aikaisemmin, sulkea ihmiset viikonloppuisin koteihinsa välttämättömiä matkoja lukuun ottamatta ja sulkea ei-välttämättömät kaupat.

Continue Reading
Mainos

Facebook

Twitter

Nousussa