Liity verkostomme!

Sähkö yhteenliitettävyys

ElectroGasMalta on tiivistänyt Delimarin voimalaitosprojektinsa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Electrogas-yhteenliittymä järjesti äskettäin lehdistötilaisuuden, jossa se ilmoitti yrityksensä sisäisen tarkastuksen tuloksista. Yhtiö ilmoitti aloittaneensa "laajan sisäisen oikeudellisen ja oikeuslääketieteellisen tarkastelun" vuonna 2019 kolmen uuden johtajan nimittämisen jälkeen. Tarkastus osoitti, ettei Delimarin kaasuvoimalaitoksen rakentamisprojektissa ollut merkkejä korruptiosta, johon osallistuivat Siemens Projects Ventures ja SOCAR Trading.

Energogasin mukaan tarkastuksessa ei paljastunut merkkejä rikkomuksista tarjousvaiheessa, voimalaitoksen rakentamisessa ja Electrogasin operatiivisessa toiminnassa.

Electrogas raportoi myös, että ElectroGas Malta toteutti yli 500 miljoonan euron hankkeen uuden 210 MW: n voimalaitoksen ja nesteytetyn maakaasun kaasun terminaalin rakentamiseen, johon kuuluu SOCAR Trading. Se voitti yhteistyössä Siemensin ja paikallisen sijoitusyhtiön GEM: n kanssa julkisen tarjouksen Maltalla vuonna 2013.

Mainos

Tiedetään, että Electrogasin johto muuttui osakkeenomistaja Jorgen fenekin erottua.
Fenech oli osa yhteisyritystä "hillotiloja", joka omistaa 33.34% voimalaitoksesta. SOCAR Trading ja Siemens Projects Ventures omistavat kumpikin 33.34 prosenttia.

Vuonna 2015 ElectroGas Malta allekirjoitti SOCARin kanssa sopimuksen, joka antaa pitkäaikaiset yksinoikeudet toimittaa LNG: tä Maltalle voimalaitokselle. Ensimmäinen erä nesteytettyä maakaasua toimitettiin saarelle tammikuussa 2017, mikä loi edellytykset Maltalle luopua kokonaan polttoöljystä sähköntuotannon lähteenä. Kuten Maltan pääministeri Joseph Muscat aiemmin totesi, tämä auttoi alentamaan sähkön hintaa Maltan väestölle 25 prosentilla ja myrkyllisten päästöjen vähenemiseen ilmakehään 90 prosentilla.

ElectroGas Malta toimittaa myös sähköä ja maakaasua valtion omistamalle energiayhtiölle Enemaltalle 18 vuoden ajan. Yli 500 miljoonan euron arvoinen projekti uuden 210 MW: n voimalaitoksen ja nesteytetyn maakaasun uudelleenkaasutusterminaalin rakentamiseksi Maltalle, johon osallistui SOCAR Trading, aloitettiin joulukuussa 2014 ja saatiin päätökseen tammikuussa 2017.

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa