Liity verkostomme!

Itävalta

#InvestmentPlan tukee yhtä Itävallan suurimmista tuulipuistoista

Julkaistu

on

Euroopan investointipankki (EIP) ja UniCredit Austria sijoittavat 107.4 miljoonaa euroa tukemaan Itävallan yhden suurimman tuulipuiston rahoitusta. Koko tuulipuiston kapasiteetti on 143 MW ja se tuottaa noin 90,000 2021 kotitaloudelle uusiutuvista lähteistä tuotettua sähköä. Hankkeen odotetaan valmistuvan vuoden XNUMX lopussa.

Rahoitusta tukee Euroopan strategisten investointien rahasto, joka on Euroopan investointisuunnitelman pääpilari. Talouskomissaari Paolo Gentiloni sanoi: "Euroopan unioni vahvistaa tänään sitoutumisensa tukemaan uusiutuvia energialähteitä Itävallassa ja auttamaan maata saavuttamaan hiilestä irtautumisen tavoitteet. Tämä Euroopan investointisuunnitelman mukainen rahoitus johtaa 143 megawatin tuulipuiston rakentamiseen, mikä tuo puhdasta energiaa noin 90,000 2050 kotitalouteen Burgenlandin osavaltiossa. Tämänkaltaisilla hankkeilla saavutamme Euroopan vihreän kaupan tavoitteet ja saavutamme ilmastoneutraaliuden vuoteen XNUMX mennessä.

- hankkeet ja sopimukset Tähän mennessä investointisuunnitelman mukaisesti hyväksytyt rahoitukset ovat saaneet aikaan noin 524 miljardin euron investoinnit, joista noin 84 miljardia euroa energiaan liittyviin hankkeisiin. Lehdistötiedote on saatavilla tätä.

Itävalta

Komissio hyväksyy 120 miljoonan euron itävaltalaisen järjestelmän, jolla tuetaan yrityksiä #LowerAustria #Coronavirusepidemia

Julkaistu

on

Komissio on hyväksynyt Itävallan 120 miljoonan euron järjestelmän koronaviruksen puhkeamisen kärsimien Ala-Itävallan yritysten tukemiseksi. Järjestelmä hyväksyttiin Väliaikainen kehys. Järjestelmässä julkista tukea tarjotaan suorina avustuksina, takauksina ja pääomalainoina tuetuilla koroilla. Toimenpide on avoin kaikenkokoisille yrityksille, jotka toimivat kaikilla aloilla paitsi rahoitus-, maatalous-, kalastus- ja vesiviljelyaloilla.

Toimenpiteen tarkoituksena on helpottaa edunsaajien mahdollisuutta saada ulkoista rahoitusta ja lieventää äkillisiä likviditeettipuloja, joita heillä on koronaviruksen puhkeamisen seurauksena. Komissio totesi, että järjestelmä on väliaikaisten puitteiden ehtojen mukainen. Erityisesti i) suorien avustusten osalta tuki saa olla enintään 800 000 euroa yritystä kohti väliaikaisten puitteiden mukaisesti; ja (ii) toimenpiteen mukaiset takaukset ja pääomalainat täyttävät takausmaksujen ja luottoriskimarginaalien vähimmäistasot.

Komissio totesi, että toimenpide on välttämätön, asianmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion taloudessa olevan vakavan häiriön poistamiseksi ja terveyden kriisin torjumiseksi SEUT-sopimuksen 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan ja Euroopan unionista tehdyn sopimuksen ehtojen mukaisesti. väliaikaisen kehyksen mukaisesti. Tämän perusteella komissio on hyväksynyt toimenpiteen EU: n valtiontukisääntöjen mukaisesti. Lisätietoja väliaikaisista puitteista ja muista komission toimista koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten käsittelemiseksi löytyy tätä.

Ei-luottamuksellinen toisinto päätöksestä on saatavilla tunnuksella SA.58360 vuonna valtiontuen julkinen asiarekisteri komissiolle kilpailu sivustolla, kun luottamuksellisuusongelmat on ratkaistu.

Continue Reading

Itävalta

Komissio hyväksyy 665 miljoonan euron itävaltalaisen tukiohjelman voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden ja niihin liittyvien yhteisöjen tukemiseksi, jotka ovat kärsineet #Coronaviruksen puhkeamisesta

Julkaistu

on

Euroopan komissio on hyväksynyt 665 miljoonan euron itävaltalaisen järjestelmän, jolla tuetaan voittoa tavoittelemattomia järjestöjä ja niihin liittyviä yksiköitä koronaviruksen puhkeamisen yhteydessä. Järjestelmä hyväksyttiin valtiontuella Väliaikainen kehys. Tukea myöntää Itävallan hallituksen tähän tarkoitukseen perustama rahasto, ja se on saatavana kaikentyyppisille ja -kokoisille järjestöille, joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta (esim. Finanssisektori ja poliittiset puolueet).

Julkiset tapahtumat ovat tärkeä rahoituslähde järjestöille Itävallassa. Koronaviruksen leviämisen rajoittamiseksi tarvittavat kiireelliset toimenpiteet, mukaan lukien julkisten tapahtumien kieltäminen, ovat vaikuttaneet voittoa tavoittelemattomien järjestöjen rahoituksen saatavuuteen ja vaarantaneet niiden toiminnan. Järjestelmässä tuki myönnetään suorina avustuksina voittoa tavoittelemattomille järjestöille ja niihin etuyhteydessä oleville yhteisöille. Tavoitteena on tarjota likviditeettitukea niiden toiminnan säilyttämiseksi, joita koronaviruksen puhkeaminen on vakavasti vahingoittanut.

Komissio totesi, että Itävallan järjestelmä on väliaikaisessa kehyksessä vahvistettujen ehtojen mukainen. Komissio päätteli, että toimenpide on välttämätön, tarkoituksenmukainen ja oikeasuhteinen jäsenvaltion talouden vakavien häiriöiden korjaamiseksi SEUT-sopimuksen 107 artiklan 3 kohdan b alakohdan ja väliaikaisessa kehyksessä vahvistettujen edellytysten mukaisesti. Tämän perusteella komissio hyväksyi toimenpiteet EU: n valtiontukisääntöjen nojalla.

Kilpailupolitiikasta vastaava varapuheenjohtaja Margrethe Vestager kertoi: ”Itävallassa on pitkät perinteet ja laaja valikoima voittoa tavoittelemattomia järjestöjä aina pienistä vapaaehtoisista palokuntien joukosta suuriin alppijärjestöihin musiikkiorkestereista Itävallan punaisiin Yli miljoonan jäsenen kanssa. Kaiken kaikkiaan lähes puolet Itävallan väestöstä kuuluu ainakin yhteen näistä järjestöistä. Järjestelmä tukee voittoa tavoittelematonta sektoria, joka on kriittinen itävaltalaiselle yhteisölle ja kulttuurille. "

Koko lehdistötiedote on saatavana verkossa.

Continue Reading

Itävalta

Die Reichste russische Geschäftsfrau hat mit einer Anklage in einem österreichischen Gericht zu rechnen

Julkaistu

on

Allgemein bekannt ist, dass miteinander streitende russische Geschäfstleute bevorzugen, ihre Streitigkeiten europäischen Gerichten zu überlassen. Einer der beliebtesten Orte bleibt über Jahre hinweg London, wo laut russischen Geldprotzen ”objektivste und unvoreingenommenste Entscheidungen erlassen werden”. Es sieht so aus, dass Österreich langsam zu einem der Felder für geschäftliche und persönliche Corrida der STREITENDEN Bosse wird.

Seit über drei Jahren sellainen kuolema Geschwister Viktor Baturin und Elena Baturina Recht und die "einzig richtige Gerichtsentscheidung" in einem österreichischen Gericht. Seinerissä Klage bringt Viktor vor, seine Schwester, Ex-Frau des einflussreichen Bürgermeisters von Moskau Juri Luzhkov hätte die Unterlagen gefälscht, die sich auf 25% der Firma INTECO beziehen, die Anteile an der nach seinen Angaben ihm gehören soll. Streitgegenstand sind der Vergleich und der Anhang dazu, die von den Geschwistern 2007-2008 unterzeichnet wurde.

Elena Baturina

Elena Baturina

Frau Elena Baturina on kullattu seitten langem als eine der reichsten und skandalumwittertsten Geschäftsfrauen Russlands. Ihr Erfolg wurde weitgehend von der Dienststellung ihres 2019 verstorbenen Mannes beeinflusst. Viimeksi mainittu megapole Moskau von 1992 bis 2010, als er vom damaligen Präsidenten Russlands Dmitri Medvedev abgesetzt wurde.

Offene russische Quellen enthalten viele Informationen über Elena Baturinas Geschäftsfbräuche. Anfangs War Siein Kleinunternehmerin, dann wurde sie zur reichsten Frau in der Russischen Geschichte, ja sie wurde von ihrem Mann auf verwaltungsrechtlicher Ebene völlig unterstützt. Viele russische Geschäfstleute, die vorher mit Frau Baturina zusammengearbeitet haben, behaudten jetzt, sie hätte ihr Geschäftsimperium auf dem Betrug, irrechtmässigem Druck und Vetternwirtschaft aufgebaut.

Boris Nemtsov

Boris Nemtsov

Boris Nemtsov, das bekannte russische Mitglied der Opposition und das ehemalige Vize-Ministerpräsident während Jelzins Regierungszeit, der 2015 nicht weit vom Kreml umgebracht wurde, behauptete mehrmals, dass Baturinas riesengrosses Vermögen (laut Forbes vatabahllaktut Forbes vatabablend aus der Dienststellung ihres Mannes hervorgeht. Erikoisversio Verträge und die zwischen Baturinas Firma "Inteko" ja der Stadt Moskau abgeschlossenen Geschäfte als eindeutige Korruptionsfälle.

Laut 2009 veröffentlichtem Herrn Nemtsovs Bericht ”sei die Korruption in Moskau nicht einfach problematisch, sondern auch systematisch". Ferner behauptete er, dass "es für unsenen ist, dass Luzhkov und seine Frau ein schlechtes Beispiel waren. Allein in den letzten zehn Jahren unterzeichnete Luzhkov Dutzende Verordnungen, seiner Frau erlauben, mit Bauarbeiten auf mehr als 1300 Hektar Landfläche in Moskau anzufangen ”. Die Schlussfolgerung von Herrn Nemtsov wurde als Gerichtsentscheidung verkündet: "das bedeutet, dass Luzhkov während seiner Amtszeit ebenso wie seine Frau zu einem Dollarmilliardär wurde."

Diese krassen Anschuldigungen riefen zweifellos bei Herrn Luzhkov ja seiner Frau Elena Baturina Empörung und Zorn hervor. Einige Monate später reichten sie bei einem Gericht in Moskau eine Klage gegen Nemtsov ein und gewannen den Prozess. Nach Herrn Nemtsovs Ermordung 2015 rippiseinä Tochter Zhanna den Europäischen Gerichtshof für Menschensrechte stellvertretend an.

Schliesslich sprach der Europäische Gerichtshof für Menschensrechte Boris Nemtsov am 23. kesäkuu 2020, Sieg über dem Ex-Bürgermeister Moskaus, Juri Luzhkov und seine Frau Elena Baturina zu. Diese Gerichtsentscheidung is eine weitere moralische Niederlage Baturinas, die auch ihrem jetzigen Gegner zur Behauptung seins Rechts im österreichischen Gericht verhelfen kann.

Viktor Baturin

Viktor Baturin

Im Januar 2007 Reichte Viktor Baturin geeniseine Schwester eine Klage ein, in der erbrabrachte, erä wäre im tammikuu 2006 aus seinem Amt als Vizepräsident der Firma irrechtmässig entlassen sowie seine Anteile an der Firma seien ihm irrechtmässig abgenommen worden. Anfang helmikuu 2007 murhasi Viktor Baturins Klage vom Gericht Twerskojin Moskovassa.

Am 14. helmikuuta 2007 wurden beim Schiedsgericht Moskau vier Widerklagen von "Inteko" gegen Viktor Baturin und noines Firmen "Inteko-Agro" ja "Inteko-Agro-Service" eingereicht. In einer der Klagen machte die Firma 100% der Aktien der Verwaltungsgesellschaft, Baturins landwirtschaftliche Aktiva gehören können, und in den anderen Klagen mehr als 300 geschuldete Millionen Rubel geltend.

Jedoch unterzeichneten die Parteien am 15. Helmikuu 2007 einen Vergleich, winach beide Parteien ihre Klagen wiederriefen, Schuldansprüche zurücknahmen ja Viktor Baturin einige Produktionsstätten bekam, die für Geschäftsabschlüder in der Landwirt.

Trotz des Vergleiches gab es keine Eintracht zwischen den Geschwistern. Ausserdem wurde gegen Viktor Baturin 2013 eine Anklage wegen Betruges mit Wechseln von "Inteko" erhoben, die angeblich seine falschen Unterschriften trugen. Infolgedessen wurde er verurteilt und verbrachte 3 Jahre im Knast.

Nach den erfolglosen Versuchen, seine Rechte in russischen Gerichten zu suchen, beschloss Viktor, ein österreichisches Gericht anzurufen, das sich seiner Klage annahm. Von diesem Zeitpunkt ja aloittanut uusien uusien tuotteiden, kuten Tauziehen zwischen zwei nächsten Verwandten.

Die Entscheidung des Europäischen Gerichtshofs für Menschensrechte im Falle Nemtsov kann womöglich als eit weiterer Beweis gegen die reichste Geschäftsfrau Russlands gewertet werden.

Continue Reading
Mainos

Facebook

Twitter

Nousussa