Liity verkostomme!

energia

#Innowatts yhteistyössä #Shellin kanssa tekoälypohjaisella kysynnän ennusteella

Julkaistu

on

Innowatts, johtava energiaohjelmisto palveluna (SaaS) -alusta, joka auttaa sähköntuottajia optimoimaan ja muuntamaan yritystään tekoälyn (AI) avulla tapahtuvan ennustamisen ja asiakaskeskeisen data-analyysin avulla, ilmoitti tänään Shell Energy Europe Limitedin valinnasta tekoälykäyttöisten kysynnän ennustamisratkaisut, jotka palvelevat Shellin Pohjois-Euroopan salkua.

Suurena energiantoimittajana ja hiilidioksidipäästömarkkinoiden toimijana Shell Energy Europe hyödyntää Innowattsin kysyntäanalytiikkaa ja ennustavia tuotemoduuleja helpottaakseen toimitusten hallintaa ja antamalla lisätietoa asiakkaidensa hiilijalanjälkistä auttaakseen heitä saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteensa. Innowatts -alusta yhdistää asiakaskeskeisen energiaanalytiikan ja oivalluksia, jotka johtuvat miljoonien metrien hallinnasta ympäri maailmaa, tarjotakseen tarkat alhaalta ylöspäin suuntautuvat kysyntäennusteet ja parantavan dramaattisesti sähkönostotehokkuutta.

Palvelusopimus on tärkeä virstanpylväs, kun Innowatts jatkaa laajentumistaan ​​Euroopassa. Eurooppalaisen toimintansa aloittamisen jälkeen heinäkuussa 2019 Innowatts on työskennellyt Shell Energy Europen ja muiden merkittävien alueellisten energiantoimittajien kanssa optimoidakseen toimitusten hallintakustannukset, tehostamalla verkon suunnittelua erilaisille sähköistysskenaarioille ja tarjonnut yksilöllisiä ja lisäarvopalveluja loppukäyttäjilleen.

”Eurooppa on Innowattien prioriteetti. Olemme ylpeitä siitä, että olemme tehneet yhteistyötä Shell Venturesin kanssa A-sarjan kierroksestamme lähtien ”, kertoi Innowattsin teknologiajohtaja ja Euroopan toimitusjohtaja Dave Boundy. "Tekoälyllä toimiva Saas-alustamme voi auttaa nopeuttamaan siirtymistä puhtaaseen energiankäyttöön taloudellisesti kestävällä tavalla tietopohjaisen älykkyyden avulla, joka sopeutuu palveluntarjoajien muuttuviin energiantarpeisiin."

Tietoja Innowattsista

Innowatts on johtava energia-alan SaaS-foorumi, joka hyödyntää luokkansa parasta tekoälyä auttaakseen sähköntuottajia avaamaan verkon reunamahdollisuuksia, lisäämään asiakasarvoa ja nopeuttamaan siirtymistä kestäviin energiaratkaisuihin. Innowatts-alusta hyödyntää oivalluksia yli 40 miljoonasta metristä ja tuottaa reaaliaikaisen, asiakaslähtöisen energiaanalytiikan ennennäkemättömällä tarkkuudella. Innowattsilla on asiakkaita ja toimintaa kaikkialla Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa, ja se on maailmanlaajuinen johtaja, jonka avulla energiantoimittajat voivat tulla todella asiakaslähtöisiksi ja hyödyntää täysin tiedon voimaa liiketoiminnansa muuttamiseksi. Lisätietoja, Klikkaa tästä.

Sähkö yhteenliitettävyys

ElectroGasMalta on tiivistänyt Delimarin voimalaitosprojektinsa

Julkaistu

on

Electrogas-yhteenliittymä järjesti äskettäin lehdistötilaisuuden, jossa se ilmoitti yrityksensä sisäisen tarkastuksen tuloksista. Yhtiö ilmoitti aloittaneensa "laajan sisäisen oikeudellisen ja oikeuslääketieteellisen tarkastelun" vuonna 2019 kolmen uuden johtajan nimittämisen jälkeen. Tarkastus osoitti, ettei Delimarin kaasuvoimalaitoksen rakentamisprojektissa ollut merkkejä korruptiosta, johon osallistuivat Siemens Projects Ventures ja SOCAR Trading.

Energogasin mukaan tarkastuksessa ei paljastunut merkkejä rikkomuksista tarjousvaiheessa, voimalaitoksen rakentamisessa ja Electrogasin operatiivisessa toiminnassa.

Electrogas raportoi myös, että ElectroGas Malta toteutti yli 500 miljoonan euron hankkeen uuden 210 MW: n voimalaitoksen ja nesteytetyn maakaasun kaasun terminaalin rakentamiseen, johon kuuluu SOCAR Trading. Se voitti yhteistyössä Siemensin ja paikallisen sijoitusyhtiön GEM: n kanssa julkisen tarjouksen Maltalla vuonna 2013.

Tiedetään, että Electrogasin johto muuttui osakkeenomistaja Jorgen fenekin erottua.
Fenech oli osa yhteisyritystä "hillotiloja", joka omistaa 33.34% voimalaitoksesta. SOCAR Trading ja Siemens Projects Ventures omistavat kumpikin 33.34 prosenttia.

Vuonna 2015 ElectroGas Malta allekirjoitti SOCARin kanssa sopimuksen, joka antaa pitkäaikaiset yksinoikeudet toimittaa LNG: tä Maltalle voimalaitokselle. Ensimmäinen erä nesteytettyä maakaasua toimitettiin saarelle tammikuussa 2017, mikä loi edellytykset Maltalle luopua kokonaan polttoöljystä sähköntuotannon lähteenä. Kuten Maltan pääministeri Joseph Muscat aiemmin totesi, tämä auttoi alentamaan sähkön hintaa Maltan väestölle 25 prosentilla ja myrkyllisten päästöjen vähenemiseen ilmakehään 90 prosentilla.

ElectroGas Malta toimittaa myös sähköä ja maakaasua valtion omistamalle energiayhtiölle Enemaltalle 18 vuoden ajan. Yli 500 miljoonan euron arvoinen projekti uuden 210 MW: n voimalaitoksen ja nesteytetyn maakaasun uudelleenkaasutusterminaalin rakentamiseksi Maltalle, johon osallistui SOCAR Trading, aloitettiin joulukuussa 2014 ja saatiin päätökseen tammikuussa 2017.

Continue Reading

energia

#FORATOM korostaa ydinalan keskeistä roolia kunnianhimoisten ilmastotavoitteiden saavuttamisessa

Julkaistu

on

FORATOM on tyytyväinen Euroopan komission ehdotukseen lisätä vuoteen 2030 mennessä hiilidioksidipäästöjen vähennystavoite vähintään 2 prosenttiin. Tämä on välttämätöntä, jos EU haluaa saavuttaa hiilineutraaliuden vuoteen 55 mennessä. Ydinsektori on valmis toimimaan omalta osaltaan tarjoamalla vakaan vähähiilisen sähkön sekä muiden energiansiirtolaitteiden (esim. Vety) toimitukset.

FORATOM on tunnistanut sähköalan hiilipäästöjen vähentämisestä kaksi haastetta: toimitusvarmuuden ja kustannusten varmistaminen.

"On selvää, että tukemalla energiayhdistelmää, jossa yhdistyvät sekä ydinvoima että vaihtelevat uusiutuvat energialähteet, EU: lla on pääsy vähähiiliseen sähkön toimitukseen 24/7", sanoi FORATOMin pääjohtaja Yves Desbazeille. "Tällainen yhdistelmä auttaa paitsi varmistamaan toimitusvarmuuden myös pitämään siirtymän kustannukset mahdollisimman pieninä".

FORATOMin teettämän FTI-CL Energy Consulting -tutkimuksen (Polut vuoteen 2050: ydinvoiman rooli vähähiilisessä Euroopassa), Eurooppa voisi säästää yli 440 miljardia euroa vuosina 2020--2050 tukemalla 25 prosentin osuutta ydinvoimasta vuoden 2050 sähkövalikoimassa. Asiakkaat säästävät noin 350 miljardia euroa kustannuksia, joista 90% säästöistä tapahtuu ennen vuotta 2035 pääasiassa olemassa olevien ydinreaktorien käyttöiän pidentämisen ja uusien rakentamisen ansiosta. Lisäksi noin 90 miljardia euroa voitaisiin säästää suhteessa siirto- ja jakeluverkon lisäkustannuksiin, joita tarvitaan uuden aurinko- ja tuulikapasiteetin huomioon ottamiseksi, jos sellaista rakennetaan, mikä korvaisi menetetyn ydinkapasiteetin.

"On huomattava, että siirtyminen ei ole vain kustannussäästö, vaan myös talouskasvun ja työpaikkojen varmistaminen", lisäsi Desbazeille. ”Täällä ydinvoimalla on tärkeä rooli, koska sillä on tällä hetkellä yli miljoona työpaikkaa EU-27: ssä. Vuoteen 2050 mennessä tämä luku voi nousta 1.2 miljoonaan ”[1].

Euroopan ydinteollisuus on valmis auttamaan EU: ta vähentämään hiilidioksidipäästöjä. Tätä varten EU: n politiikassa on kohdeltava kaikkia tekniikoita samalla tavalla. Kuten useat jäsenvaltiot ovat korostaneet vuoden 2019 lopulla, jos ne haluavat edetä kohti niin kunnianhimoisia tavoitteita, niillä on oltava vapaus sisällyttää vähähiilinen ydin energiayhdistelmäänsä.

Euroopan atomienergiafoorumi (FORATOM) on Euroopan ydinvoimateollisuuden Brysselissä toimiva ammattiliitto. FORATOMin jäsenyys koostuu 15: n kansallisista ydinvoimayhdistyksistä, ja näillä yhdistyksillä FORATOM edustaa lähes 3,000-eurooppalaisia ​​alan yrityksiä, jotka tukevat 1,100,000-työpaikkoja.

[1] Deloitte taloudellisten ja sosiaalisten vaikutusten raportti, 2019

Continue Reading

Arts

LUKOIL's Oil Pavilion nimettiin maailman parhaaksi virtuaalitodellisuuden projektiksi

Julkaistu

on

LUKOILista tuli kansainvälisen voittaja IPRA Golden World -palkinnot neljässä luokassa historiallisen palauttamiseksi Öljy Paviljonki Moskovan VDNKh: ssa. Se on Venäjän suurin soveltavaan tieteeseen omistettu multimedianäyttely, joka esittelee öljyteollisuutta vierailijoilleen interaktiivisten installaatioiden avulla.

- Öljypaviljonki sai parhaan globaalin projektin vuonna XNUMX Pelaaminen ja virtuaalitodellisuus, Yritysten välinen yhteistyö, Mediasuhteet että Sponsorointi luokat.

Tämä on toinen LUKOIL IPRA Golden World -palkinnot voittaa; yhtiö sai kaksi palkintoa viime vuonna. LUKOILin kampanja Kogalymin (Yugra) mainostamiseksi Länsi-Siperian matkailukeskuksena sai palkinnot maailman parhaaksi hankkeeksi Matkustus ja turismi että Yhteisön sitoumus luokkiin.

IPRA Golden World Awards (GWA) on maailman vaikutusvaltaisin globaali suhdetoiminta- ja viestintäkilpailu.

Vuonna 1990 perustettu IPRA GWA tunnustaa suhdetoiminnan huippuosaamisen maailmanlaajuisesti ottaen huomioon sellaiset kriteerit kuin luovuus, toteutuksen monimutkaisuus ja projektin ainutlaatuisuus. GWA: n tuomariston muodostavat maailman suurimmat viestintä- ja markkinointiasiantuntijat ja johtajat, mukaan lukien useiden suurten yritysten edustajat.

Continue Reading
Mainos

Facebook

Twitter

Nousussa