Liity verkostomme!

koulutus

#Skotlannin akselit alensivat tenttiluokkia ennakkoon mahdollisille UK-ongelmille

Julkaistu

on

Skotlantilaisilla opiskelijoilla on huonommat tutkintotulokset, joita käytetään turvaamaan yliopistopaikat, jotka on nostettu takaisin opettajien asettamalle alkuperäiselle tasolle, koska Edinburgh kohtaa vihansa ongelmaan, jonka aiheuttaa koronaviruspandemia, joka voi olla myös Englannissa. Lähes mitään tutkimuksia ei järjestetty, opettajat arvostelivat avainaiheisiin oppilaita ja arvosanat moderoitiin sitten tenttilautakuntien toimesta. Oppilaiden ja vanhempien häpeäksi 75,000 XNUMX nuorta näki arvosanansa alennettua, kirjoittaa Costas Pitas.

Samanlaisia ​​aiheita voisi alkaa esiintyä torstaina (13. elokuuta), kun Englannin, Walesin ja Pohjois-Irlannin opiskelijat saavat A-tason tuloksen, johon monet yliopistopaikat perustuvat. "Kaikki alennetut palkinnot peruutetaan", sanoi Skotlannin koulutusministeri John Swinney. ”Poikkeuksellisina aikoina on tehtävä todella vaikeita päätöksiä. On erittäin valitettavaa, että saimme tämän väärin, ja olen siitä pahoillani. "

Vaikka Englannissa ja Skotlannissa käytetään erilaisia ​​järjestelmiä, molemmissa kouluissa suljettiin useimmat oppilaat maaliskuusta lähtien, ja ne pakottivat peruuttamaan monet kokeet ja kehottivat toteuttamaan erityisiä menettelyjä. Englannin sääntelyviranomainen Ofqual on sanonut, että se punnitsee useita tekijöitä, kun se antaa merkkejä myöhemmin tällä viikolla, muun muassa varmistaa, että arvosanat antavat oppilaille mahdollisuuden kilpailla oikeudenmukaisesti aiempien ja tulevien ryhmien kanssa.

"Olemme ottaneet käyttöön erityisiä järjestelyjä tälle kesälle varmistaaksemme, että suurin osa opiskelijoista saa lasketut arvosanat, jotta he voivat edetä jatko-opiskeluun tai työllistymiseen odotetusti", se sanoi heinäkuun lopulla.

Brexit

Skotlannin hallitus kommentoi pyrkimyksiä jäädä Erasmusiin

Julkaistu

on

Kaivosmiehet ovat tyytyväisiä noin 150 parlamentin jäsenen tukeen, jotka ovat pyytäneet Euroopan komissiota tutkimaan, kuinka Skotlanti voisi jatkaa osallistumista suosittuun Erasmus-vaihto-ohjelmaan. Muutos tapahtuu viikko sen jälkeen, kun jatko- ja korkeakouluministeri Richard Lochhead kävi tuottavia keskusteluja innovaatio-, tutkimus-, kulttuuri-, koulutus- ja nuorisokomissaarin Mariya Gabrielin kanssa idean tutkimiseksi. Viime vuoteen asti järjestelmään osallistui vuosittain yli 2,000 skotlantilaista opiskelijaa, henkilökuntaa ja oppijaa, ja Skotlanti houkutteli suhteellisesti enemmän Erasmus-osallistujia kaikkialta Euroopasta - ja lähetti enemmän toiseen suuntaan - kuin mikään muu Yhdistyneen kuningaskunnan maa.

Lochhead sanoi: "Erasmuksen menettäminen on valtava isku tuhansille skotlantilaisille opiskelijoille, yhteisöryhmille ja aikuisopiskelijoille - kaikilta väestöryhmiltä - jotka eivät voi enää asua, opiskella tai työskennellä Euroopassa." Se sulkee myös oven ihmisille Skotlanti Erasmus-ohjelmassa kokea maamme ja kulttuurimme, ja on rohkaisevaa nähdä, että 145 Euroopan parlamentin jäsenen tunnustama tilaisuuden menetys, joka haluaa Skotlannin paikan jatkamisen Erasmus-ohjelmassa. Olen kiitollinen Terry Reintkelle ja muille parlamentin jäsenille heidän ponnisteluistaan ​​ja kiitän heitä ystävyyden ja solidaarisuuden osoittamisesta Skotlannin nuorille. Toivon vilpittömästi, että voimme onnistua.

"Olen jo käynyt virtuaalikokouksen komissaari Gabrielin kanssa. Olimme yhtä mieltä siitä, että vetäytyminen Erasmus-ohjelmasta on erittäin valitettavaa, ja jatkamme EU: n kanssa selvittämistä, kuinka Skotlannin jatkuva sitoutuminen ohjelmaan voidaan maksimoida. Olen myös puhunut Walesin hallituksen kollegani kanssa ja suostunut pitämään läheistä yhteyttä. "

Klikkaa tästä lisätietoa.

Continue Reading

Digitaalinen talous

Komissio perustaa kulttuuriperinnön digitaalisen säilyttämisen keskuksen ja käynnistää hankkeita, jotka tukevat digitaalista innovaatiota kouluissa

Julkaistu

on

Komissio perusti 4. tammikuuta eurooppalaisen osaamiskeskuksen, jonka tavoitteena on säilyttää ja säilyttää Euroopan kulttuuriperintö. Keskukselle, joka toimii kolmen vuoden ajan, on myönnetty 3 miljoonaa euroa Horizon 2020 ohjelmoida. Se perustaa digitaalisen yhteistyötilan kulttuuriperinnön säilyttämistä varten ja antaa pääsyn tietojen, metatietojen, standardien ja ohjeiden arkistoihin. Istituto Nazionale di Fisica Nucleare Italiassa koordinoi 19 edunsaajan joukkoa, jotka tulevat 11 EU: n jäsenvaltiosta, Sveitsistä ja Moldovasta.

Komissio on myös käynnistänyt kaksi hanketta digitaalisen koulutuksen tukemiseksi, enintään 1 miljoonan euron arvosta, Horisontti 2020 -ohjelman kautta. Ensimmäinen hanke, MenSI, keskittyy mentorointiin koulun parantamiseksi ja kestää helmikuuhun 2023 asti. MenSI pyrkii mobilisoimaan 120 koulua kuusi jäsenvaltiota (Belgia, Tšekki, Kroatia, Italia, Unkari, Portugali) ja Yhdistynyt kuningaskunta edistämään digitaalista innovaatiota erityisesti pienissä tai maaseutukouluissa ja sosiaalisesti heikommassa asemassa oleville opiskelijoille. Toinen projekti, iHub4Schools, kestää kesäkuuhun 2023 saakka ja nopeuttaa digitaalista innovaatiota kouluissa alueellisten innovaatiokeskusten ja mentorointimallin ansiosta. 600 opettajaa 75 koulussa osallistuu ja keskukset perustetaan viiteen maahan (Viro, Liettua, Suomi, Iso-Britannia, Georgia). Italia ja Norja hyötyvät myös mentorointijärjestelmästä. Lisätietoja uusista hankkeista on saatavilla tätä.

Continue Reading

koulutus

Komissio on tyytyväinen poliittiseen yhteisymmärrykseen Erasmus + -ohjelmasta

Julkaistu

on

Komissio on tyytyväinen Euroopan parlamentin ja EU: n jäsenvaltioiden välillä saavutettuun poliittiseen sopimukseen uudesta Erasmus + Ohjelma (2021--2027). Kolmikantaneuvottelut ovat nyt päättyneet, kunnes Euroopan parlamentti ja neuvosto ovat hyväksyneet säädöstekstit lopullisesti. Eurooppalaisen elämäntavan edistäminen Varapuheenjohtaja Margaritis Schinas sanoi: ”Erasmus on Euroopan tunnetuin ohjelma, helmi kruunuissamme. Erasmus-sukupolvet edustavat eurooppalaisen elämäntapamme ydintä. Yhtenäisyys monimuotoisuudessa, solidaarisuus, liikkuvuus, tuki Euroopalle rauhan, vapauden ja mahdollisuuksien alueena. Tämän päivän sopimuksella olemme valmiita seuraavalle ja suuremmalle Erasmus-sukupolvelle. "

Innovaatio-, tutkimus-, kulttuuri-, koulutus- ja nuorisokomissaari Mariya Gabriel sanoi: "Olen tyytyväinen poliittiseen yhteisymmärrykseen uudesta Erasmus + -ohjelmasta. Erasmus + on yksi lippulaivaohjelmistamme. Viimeisten kolmen vuosikymmenen aikana osallistuminen Erasmus + -ohjelmaan on lisännyt yli 10 miljoonan ihmisen henkilökohtaista, sosiaalista ja ammatillista kehitystä, joista lähes puolet on vuosina 2014--2020. Seuraavan ohjelmakauden budjetti on lähes kaksinkertainen ja pyrimme nyt saavuttamaan 10 miljoonaa lisää seuraavan seitsemän vuoden aikana. "

Erasmus + on yksi EU: n tähän mennessä menestyneimmistä aloitteista. Perustamisestaan ​​lähtien vuonna 1987 ohjelma on laajentunut kattamaan kaikki koulutusalat varhaiskasvatuksesta ja kouluharjoittelusta ammatilliseen koulutukseen, korkea-asteen koulutukseen ja aikuiskoulutukseen. Se on hyödyttänyt yli 10 miljoonaa ihmistä. Uusi ohjelma, jolla on 24.5 miljardin euron oma budjetti käypinä hintoina ja 1.7 miljardin euron lisälisäys vuoden 2018 hintoihin, on paitsi osallistavampi ja innovatiivisempi myös digitaalisempi ja vihreämpi. Löydät lehdistötiedotteen tätä.

Continue Reading
Mainos

Twitter

Facebook

Nousussa