Liity verkostomme!

koronavirusantigeenin

#Ukraina - EU: n #DTEK: n potentiaalinen uusiutuvan energian kumppani

Julkaistu

on

Huolimatta COVID-19: n vaikutuksista, Euroopan uusiutuvan energian ala on osoittanut joustavuuttaan ja muodostaa keskeisen osan EU: n Green Deal -keskeisestä talouden elpymisestä. kirjoittaa DTEKin toimitusjohtaja Maxim Timchenko.

Ukrainan suurimman energiakonsernin toimitusjohtajana tiedän, että Ukrainalla on valtava potentiaali EU: n kumppanina tällä alalla, mutta meidän on varmistettava, että on olemassa oikeat kotimaiset ja kansainväliset puitteet tämän potentiaalin edelleen hyödyntämiseksi ja rahoittamiseksi.

Suurimpana kauppakumppaninamme EU: n poliittisella asialistalla on merkittävä vaikutus Ukrainaan, ja Green Deal tarjoaa valtavan mahdollisuuden kehitykseen ja talouskasvuun. Tämän vuoksi yhdenmukaistaminen EU: n kanssa energia- ja ilmastokysymyksissä on entistä välttämättömämpää.

Ukrainan vuoden 2035 energiastrategia on sitoutunut maata kasvattamaan uusiutuvien energialähteiden osuuden 25 prosenttiin kokonaisenergiankulutuksesta vuoteen 2035 mennessä energiatehokkuuden merkittävien parannusten rinnalla. Vuonna 2019 Ukraina tuotti 5.6 miljardia kW vihreää energiaa, mikä on vain 3.7% Ukrainan kokonaisenergiankulutuksesta. Jotta saavutettaisiin jopa niin vaatimaton taso, DTEK on sijoittanut yli 10 miljardia euroa. Itse asiassa uusiutuvan energian ala oli Ukrainassa ainoa energia-ala, joka onnistui houkuttelemaan investointeja, rakentamaan uutta kapasiteettia ja luomaan uusia työpaikkoja. Tämä tekee siitä, että emme voi pysähtyä saavutettuun tasoon, jotta voimme toteuttaa sekä Ukrainan energiastrategian tavoitteet että noudattaa vihreää sopimusta.

Nykyisin hallituksen ja teollisuuden välillä käydään keskusteluja vihreän energian kehittämisen tukemiseksi edelleen käytettävän mekanismin valinnasta. Jos suhtaudumme vakavasti ilmastomuutoksen torjuntaan; perustan luomisesta tuleville sukupolville, meidän on oltava valmiita investoimaan siihen. Meidän on löydettävä oikea tasapaino hiilidioksidin poistumisen ja taloudellisten vaikutusten välillä yrityksille ja kuluttajille.

Kun sijoittajat etsivät yhä enemmän kestävän kehityksen mukaisia ​​projekteja ja yrityksiä, ympäristö-, kestävyys- ja hallintoperiaatteiden omaksuminen strategiseen suunnitteluun on pitkällä tähtäimellä taloudellisesti hyödyllistä.

Muut mekanismit, kuten vihreiden joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlasku, voivat myös olla erittäin tehokkaita houkuttelemaan investointeja sekä maan sisällä että ulkopuolella. Itse asiassa DTEK, kuten äskettäin tunnustanut Climate Bonds Initiative - vihreän energian edelläkävijäpalkinto, on hyötynyt suuresti siitä, että se oli ensimmäinen ukrainalainen yritys, joka laski liikkeeseen vihreitä joukkovelkakirjalainoja viime vuonna.

Mutta yritykset eivät voi mennä yksin. Tarvitsemme kotimaisia ​​ja kansainvälisiä poliittisia ja rahoituskehyksiä, jotta voimme tehdä pitkäaikaisia ​​investointeja vihreään teknologiaan ja infrastruktuuriin. Meidän on ylitettävä pikakorjaus, jos haluamme todella muuttua vihreäksi taloudeksi. Pitkäkestoisten, järjestelmällisten muutosten toteuttamiseksi meidän on omaksuttava uusia lähestymistapoja, jotka ylittävät rakennemuutoksen esteet - olivatpa ne institutionaalisia, sääntelyyn liittyviä tai taloudellisia - ja puolestaan ​​luovat myös kannustimia innovaatioihin ja vähähiilisiin tekniikoihin tehtäviin lisäinvestointeihin.

Varsinkin Ukrainan suhteen meidän on jatkettava vuoropuhelua EU: n ja kansainvälisten rahoituslaitosten kanssa. Esimerkiksi EIP on jo muuttanut rahoituksen painopistealueitaan vihreisiin hankkeisiin, mikä voisi auttaa kiihdyttämään uusiutuvien energialähteiden käyttöä Ukrainassa merkittävästi. Meidän on myös sovellettava johdonmukaista lähestymistapaa kotimaassa ottamalla mukaan poliittiset, teollisuuden ja kansalaisyhteiskunnan toimijat kaikkialla Ukrainassa. Esimerkiksi tiedämme, että hiilen varassa oleviin yhteisöihin kohdistuu vaikutuksia, kun hiilihapotamme talouttamme, joten on elintärkeää päästä yksimielisyyteen ja sopimukseen oikeudenmukaisen siirtymäohjelman toteuttamisesta. Tämä edellyttää aktiivista kumppanuutta ja tiivistä yhteistyötä paikallisella, kansallisella ja Euroopan tasolla.

Vihreän muutoksen toteuttaminen ei ole helppoa millekään taloudelle. Ukraina on kuitenkin jo osoittanut, kuinka paljon potentiaalia meillä voi olla keskeinen tekijä EU: n vihreään sopimukseen ja alueen uusiutuvien energialähteiden johtaja. Tämän edistämiseksi DTEK pyrkii saavuttamaan hiileneutraalisuuden vuoteen 2040 mennessä ja ajamaan Itä-Euroopan muutosta. On varmaa, että olemme vasta tämän pitkän tien alussa, ja Ukrainan potentiaalin toteuttaminen riippuu kyvystämme mukauttaa taloudellista, poliittista ja sääntelyä tukevaa tukea kotimaassa ja EU: n kanssa.

Konservatiivinen puolue

Johnson perii 10,000 puntaa sakon COVID-19-sääntöjen rikkojilta

Julkaistu

on

Ihmisille Englannissa, jotka rikkovat uusia sääntöjä, jotka edellyttävät heidän itsensä eristämistä, jos he ovat olleet yhteydessä johonkin COVID-19-tartunnan saaneen henkilöön, uhkaa sakkoa enintään 10,000 12,914 puntaa (19 XNUMX dollaria), pääministeri Boris Johnson sanoi lauantaina (XNUMX. syyskuuta) , kirjoittaa David Milliken.

Sääntöjä sovelletaan 28. syyskuuta alkaen kaikkiin Englannissa oleviin henkilöihin, joiden virustesti on positiivinen tai kansanterveystyöntekijät ilmoittavat olleensa kosketuksissa tartunnan saaneiden henkilöiden kanssa.

"Ihmiset, jotka päättävät sivuuttaa säännöt, saavat merkittäviä sakkoja", Johnson sanoi lausunnossaan.

Sakot alkavat 1,000 10,000 puntaa ensimmäisestä rikkomuksesta ja nousevat XNUMX kiloon uusintarikoksista tai tapauksista, joissa työnantajat uhkaavat irrottaa henkilöstön, joka eristää itsensä eikä mene töihin.

Jotkut tulojen menetyksestä kärsivät pienituloiset työntekijät saavat 500 puntaa tukimaksun muiden etuuksien, kuten sairauspäivärahan lisäksi, joihin heillä voi olla oikeus.

Nykyinen Ison-Britannian hallituksen ohjeiden mukaan ihmiset pysyvät kotona vähintään 10 päivää sen jälkeen, kun he alkavat kärsiä COVID-19-oireista, ja muiden kotitalouteen kuuluvien ihmisten ei jätä taloa 14 päiväksi.

Kuka tahansa, jonka tulos on positiivinen, pyydetään myös toimittamaan yksityiskohdat kotitaloutensa ulkopuolella olevista ihmisistä, joiden kanssa he ovat olleet läheisessä kosketuksessa, ja heille voidaan sitten kertoa itsensä eristämisestä.

Tähän mennessä itsensä eristämistä koskevia sääntöjä ei ole pantu täytäntöön juurikaan, lukuun ottamatta tapauksia, joissa ihmiset ovat palanneet ulkomailta.

Isossa-Britanniassa on kuitenkin nyt tapahtumien nopea lisääntyminen, ja hallituksen mukaan poliisi osallistuu tarkastamaan sääntöjen noudattamista alueilla, joilla infektio on korkeinta.

Johnson on myös kohdannut kehotuksia ottaa uudelleen käyttöön laajempia lukitussääntöjä suurelle yleisölle.

Kuitenkin, Sunday Times kertoi olevansa valmis hylkäämään tieteellisten neuvonantajien pyynnöt välittömästä kahden viikon valtakunnallisesta sulkemisesta taudin leviämisen hidastamiseksi ja harkitsemaan sitä sen sijaan, kun koulut pitävät lokakuun lopun tauon.

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Irlanti tiukentaa Dublin COVID-19 -rajoituksia tapausten lisääntyessä

Julkaistu

on

By

Irlannin hallitus ilmoitti perjantaina (18. syyskuuta) tiukoista uusista COVID-19-rajoituksista pääkaupungille Dublinille, kieltämällä sisätilojen ravintolaruokailut ja neuvomalla kaikilta välttämättömiltä matkoilta viime päivien tapausten nousun jälkeen. Irlannissa, joka oli yksi Euroopan hitaimmista sulkeutumisesta, on keskimääräisten päivittäisten tapausten lukumäärä kaksinkertaistunut viimeisten kahden viikon aikana ja merkittävästi lisääntynyt virussa sairaalassa hoidettujen joukossa. kirjoittaa Conor Humphries.

"Olemme täällä pääkaupungissa ihmisten viime viikkojen parhaista ponnisteluista huolimatta erittäin vaarallisessa paikassa", pääministeri Micheal Martin sanoi televisiopuheessa maalle ilmoittaen rajoituksista.

"Ilman uusia kiireellisiä ja päättäväisiä toimia on olemassa todellinen uhka, että Dublin voi palata kriisin pahimpiin päiviin." Toimenpiteet, joihin sisältyy sisätilojen kielto, kestävät kolme viikkoa, hän sanoi. Irlannissa oli perjantaina 17. korkein COVID-19-infektioaste 31 Euroopan maasta, joita Euroopan tautienvalvontakeskus seurasi perjantaina. 57.4 tapausta 100,000 14 ihmistä viimeisten XNUMX päivän aikana.

Hallitus ilmoitti kolmesta viruksen aiheuttamasta kuolemasta perjantaina, jolloin kokonaismäärä oli 1,792. Euroopan maat, mukaan lukien Iso-Britannia, Kreikka ja Tanska, ilmoittivat perjantaina uusista rajoituksista koronavirusinfektioiden lisääntymisen hillitsemiseksi joissakin suurimmissa kaupungeissa. Irlanti tiukensi torstaina COVID-19-matkarajoituksia asettamalla karanteenia matkustajille tärkeimmiltä lomamarkkinoilta Italiasta ja Kreikasta.

Continue Reading

koronavirusantigeenin

Ranska raportoi uuden päivittäisen ennätyksen # COVID-19 -tapauksessa

Julkaistu

on

By

Ranska ilmoitti 13,498 19 uudesta vahvistetusta COVID-24 -tapauksesta edellisen XNUMX tunnin aikana, mikä on jälleen ennätys päivittäisistä lisäinfektioista epidemian alkamisen jälkeen, kirjoittaa Mathieu Rosemain.

Uudet tapaukset nostivat kumulatiivisen kokonaissumman 442,194 9,700: ään, kun päivittäisten uusien infektioiden seitsemän päivän liukuva keskiarvo nousi yli 272: een, kun toukokuun lopussa, kaksi viikkoa lukituksen poistamisen jälkeen, alin taso oli XNUMX.

Viruksen nopeampi levitys ja testien lisääntyminen kuusinkertaiseksi, koska hallitus vapautti sen, ovat kaksi pääasiallista syytä lisääntymisen laajuuteen, epidemiologit ovat sanoneet.

COVID-19: een kuolleiden ihmisten määrä Ranskassa kasvoi lauantaina 26: een 31,274 XNUMX: ään, mikä on huomattavasti vähemmän kuin edellisenä päivänä.

Terveysviranomaiset ilmoittivat maan päivittäisten kuolonuhrien äkillisestä noususta perjantaina (19. syyskuuta) COVID-18: stä ilmoittamattomien tapausten vuoksi yhdessä Pariisin lähellä sijaitsevassa sairaalassa.

Continue Reading
Mainos

Facebook

Twitter

Nousussa