Liity verkostomme!

energia

#GreenRecovery - Komissio avaa julkisen kuulemisen uusiutuvista energialähteistä offshore-maissa

Julkaistu

on

Komissio on käynnistänyt julkisen kuulemisen tulevasta EU: n uusiutuvan energian offshore-strategiasta, joka hyväksytään myöhemmin tänä vuonna. Strategia tukee offshore-lähteiden kehittämistä ja integrointia EU: n energialähteiden yhdistelmään tukemaan ilmastotavoitteitamme vuosina 2030 ja 2050. Siinä hahmotellaan uusi lähestymistapa Euroopan offshore-uusiutuvan energian potentiaalin hyödyntämiseen kestävällä ja osallistavalla tavalla ja auttaa poistamaan nykyiset esteet.

Tämä on tärkeä osa Euroopan vihreä sopimus ja Seuraava sukupolviEU elvytyspaketti, koska se auttaa luomaan työpaikkoja ja lisäämään investointeja, kun otamme käyttöön puhdasta uutta tekniikkaa kaikkialla EU: ssa. Kotimaisen energiantuotannon lisääminen auttaa tarjoamaan kohtuuhintaista energiaa kansalaisillemme ja lisää Euroopan sietokykyä ja toimitusvarmuutta.

Energiakomissaari Kadri Simson sanoi: "Ilmastoneutraaliuden saavuttamiseksi vuoteen 2050 mennessä meidän on lisättävä EU: n offshore-energiantuotantoa XNUMX kertaa. Tämä tarkoittaa suurten merituulipuistojen rakentamisen helpottamista ympäristön kannalta kestävällä tavalla. Meidän on käytettävä myös muiden uusiutuvien energialähteiden, kuten offshore-aurinkoenergian, potentiaalia sekä uusia mahdollisuuksia vuorovesi- ja valtamerienergiaan. "

Julkinen kuuleminen kestää 24. syyskuuta asti.

Lisätietoa on saatavilla tätä ja omistettu EU: n oma mielipiteesi -sivusto.

Sähkö yhteenliitettävyys

ElectroGasMalta on tiivistänyt Delimarin voimalaitosprojektinsa

Julkaistu

on

Electrogas-yhteenliittymä järjesti äskettäin lehdistötilaisuuden, jossa se ilmoitti yrityksensä sisäisen tarkastuksen tuloksista. Yhtiö ilmoitti aloittaneensa "laajan sisäisen oikeudellisen ja oikeuslääketieteellisen tarkastelun" vuonna 2019 kolmen uuden johtajan nimittämisen jälkeen. Tarkastus osoitti, ettei Delimarin kaasuvoimalaitoksen rakentamisprojektissa ollut merkkejä korruptiosta, johon osallistuivat Siemens Projects Ventures ja SOCAR Trading.

Energogasin mukaan tarkastuksessa ei paljastunut merkkejä rikkomuksista tarjousvaiheessa, voimalaitoksen rakentamisessa ja Electrogasin operatiivisessa toiminnassa.

Electrogas raportoi myös, että ElectroGas Malta toteutti yli 500 miljoonan euron hankkeen uuden 210 MW: n voimalaitoksen ja nesteytetyn maakaasun kaasun terminaalin rakentamiseen, johon kuuluu SOCAR Trading. Se voitti yhteistyössä Siemensin ja paikallisen sijoitusyhtiön GEM: n kanssa julkisen tarjouksen Maltalla vuonna 2013.

Tiedetään, että Electrogasin johto muuttui osakkeenomistaja Jorgen fenekin erottua.
Fenech oli osa yhteisyritystä "hillotiloja", joka omistaa 33.34% voimalaitoksesta. SOCAR Trading ja Siemens Projects Ventures omistavat kumpikin 33.34 prosenttia.

Vuonna 2015 ElectroGas Malta allekirjoitti SOCARin kanssa sopimuksen, joka antaa pitkäaikaiset yksinoikeudet toimittaa LNG: tä Maltalle voimalaitokselle. Ensimmäinen erä nesteytettyä maakaasua toimitettiin saarelle tammikuussa 2017, mikä loi edellytykset Maltalle luopua kokonaan polttoöljystä sähköntuotannon lähteenä. Kuten Maltan pääministeri Joseph Muscat aiemmin totesi, tämä auttoi alentamaan sähkön hintaa Maltan väestölle 25 prosentilla ja myrkyllisten päästöjen vähenemiseen ilmakehään 90 prosentilla.

ElectroGas Malta toimittaa myös sähköä ja maakaasua valtion omistamalle energiayhtiölle Enemaltalle 18 vuoden ajan. Yli 500 miljoonan euron arvoinen projekti uuden 210 MW: n voimalaitoksen ja nesteytetyn maakaasun uudelleenkaasutusterminaalin rakentamiseksi Maltalle, johon osallistui SOCAR Trading, aloitettiin joulukuussa 2014 ja saatiin päätökseen tammikuussa 2017.

Continue Reading

energia

#FORATOM korostaa ydinalan keskeistä roolia kunnianhimoisten ilmastotavoitteiden saavuttamisessa

Julkaistu

on

FORATOM on tyytyväinen Euroopan komission ehdotukseen lisätä vuoteen 2030 mennessä hiilidioksidipäästöjen vähennystavoite vähintään 2 prosenttiin. Tämä on välttämätöntä, jos EU haluaa saavuttaa hiilineutraaliuden vuoteen 55 mennessä. Ydinsektori on valmis toimimaan omalta osaltaan tarjoamalla vakaan vähähiilisen sähkön sekä muiden energiansiirtolaitteiden (esim. Vety) toimitukset.

FORATOM on tunnistanut sähköalan hiilipäästöjen vähentämisestä kaksi haastetta: toimitusvarmuuden ja kustannusten varmistaminen.

"On selvää, että tukemalla energiayhdistelmää, jossa yhdistyvät sekä ydinvoima että vaihtelevat uusiutuvat energialähteet, EU: lla on pääsy vähähiiliseen sähkön toimitukseen 24/7", sanoi FORATOMin pääjohtaja Yves Desbazeille. "Tällainen yhdistelmä auttaa paitsi varmistamaan toimitusvarmuuden myös pitämään siirtymän kustannukset mahdollisimman pieninä".

FORATOMin teettämän FTI-CL Energy Consulting -tutkimuksen (Polut vuoteen 2050: ydinvoiman rooli vähähiilisessä Euroopassa), Eurooppa voisi säästää yli 440 miljardia euroa vuosina 2020--2050 tukemalla 25 prosentin osuutta ydinvoimasta vuoden 2050 sähkövalikoimassa. Asiakkaat säästävät noin 350 miljardia euroa kustannuksia, joista 90% säästöistä tapahtuu ennen vuotta 2035 pääasiassa olemassa olevien ydinreaktorien käyttöiän pidentämisen ja uusien rakentamisen ansiosta. Lisäksi noin 90 miljardia euroa voitaisiin säästää suhteessa siirto- ja jakeluverkon lisäkustannuksiin, joita tarvitaan uuden aurinko- ja tuulikapasiteetin huomioon ottamiseksi, jos sellaista rakennetaan, mikä korvaisi menetetyn ydinkapasiteetin.

"On huomattava, että siirtyminen ei ole vain kustannussäästö, vaan myös talouskasvun ja työpaikkojen varmistaminen", lisäsi Desbazeille. ”Täällä ydinvoimalla on tärkeä rooli, koska sillä on tällä hetkellä yli miljoona työpaikkaa EU-27: ssä. Vuoteen 2050 mennessä tämä luku voi nousta 1.2 miljoonaan ”[1].

Euroopan ydinteollisuus on valmis auttamaan EU: ta vähentämään hiilidioksidipäästöjä. Tätä varten EU: n politiikassa on kohdeltava kaikkia tekniikoita samalla tavalla. Kuten useat jäsenvaltiot ovat korostaneet vuoden 2019 lopulla, jos ne haluavat edetä kohti niin kunnianhimoisia tavoitteita, niillä on oltava vapaus sisällyttää vähähiilinen ydin energiayhdistelmäänsä.

Euroopan atomienergiafoorumi (FORATOM) on Euroopan ydinvoimateollisuuden Brysselissä toimiva ammattiliitto. FORATOMin jäsenyys koostuu 15: n kansallisista ydinvoimayhdistyksistä, ja näillä yhdistyksillä FORATOM edustaa lähes 3,000-eurooppalaisia ​​alan yrityksiä, jotka tukevat 1,100,000-työpaikkoja.

[1] Deloitte taloudellisten ja sosiaalisten vaikutusten raportti, 2019

Continue Reading

Arts

LUKOIL's Oil Pavilion nimettiin maailman parhaaksi virtuaalitodellisuuden projektiksi

Julkaistu

on

LUKOILista tuli kansainvälisen voittaja IPRA Golden World -palkinnot neljässä luokassa historiallisen palauttamiseksi Öljy Paviljonki Moskovan VDNKh: ssa. Se on Venäjän suurin soveltavaan tieteeseen omistettu multimedianäyttely, joka esittelee öljyteollisuutta vierailijoilleen interaktiivisten installaatioiden avulla.

- Öljypaviljonki sai parhaan globaalin projektin vuonna XNUMX Pelaaminen ja virtuaalitodellisuus, Yritysten välinen yhteistyö, Mediasuhteet että Sponsorointi luokat.

Tämä on toinen LUKOIL IPRA Golden World -palkinnot voittaa; yhtiö sai kaksi palkintoa viime vuonna. LUKOILin kampanja Kogalymin (Yugra) mainostamiseksi Länsi-Siperian matkailukeskuksena sai palkinnot maailman parhaaksi hankkeeksi Matkustus ja turismi että Yhteisön sitoumus luokkiin.

IPRA Golden World Awards (GWA) on maailman vaikutusvaltaisin globaali suhdetoiminta- ja viestintäkilpailu.

Vuonna 1990 perustettu IPRA GWA tunnustaa suhdetoiminnan huippuosaamisen maailmanlaajuisesti ottaen huomioon sellaiset kriteerit kuin luovuus, toteutuksen monimutkaisuus ja projektin ainutlaatuisuus. GWA: n tuomariston muodostavat maailman suurimmat viestintä- ja markkinointiasiantuntijat ja johtajat, mukaan lukien useiden suurten yritysten edustajat.

Continue Reading
Mainos

Facebook

Twitter

Nousussa