Liity verkostomme!

EU

#RussiaToday valmistelee hybridihyökkäystä Latvian mediaan

Julkaistu

on

Kun jokin aika sitten verkkopelissä ilmestyi petollisia mainoksia, jotka kuvaavat suosittuja latvialaisia ​​taiteilijoita ja kuuluisuuksia, jotka mainostavat kryptovaluuttoja, näytti siltä, ​​että se on vain kyllästynyt hipsteri hauskaa. Tämä hölynpöly on tosiasiassa monimutkainen hyökkäys, jota Venäjän valtion mediaverkosto valmistelee Venäjä tänäänja sen toimittajat Latvian tiedotusvälineitä ja Latvian valtiota vastaan. Neatkarīgā on nyt hälyttänyt valtion turvallisuuspalvelumme, kirjoittaa NRA: n toimittaja Imants Viksne.

Kun määräys annetaan - joko suoraan Kremlistä tai jostakin Latviassa sijaitsevasta alarakenteesta -, Latvian tiedotusvälineet irtaantuu verkosta ja korvataan väärennetyillä avatareilla, jotka ovat visuaalisesti identtisiä, mutta eroavat sisällöltään radikaalisti. Ne eivät enää koske bitcoineja tai lyhytaikaisia ​​lainoja, vaan uhkaavat Latvian valtion itsenäisyyttä, harhauttavat ja yllyttävät ihmisiä vahingoittamaan valtiota sekä levittävät pelkoa ja paniikkia yleisön keskuudessa.

Lähde Neatkarīgā on venäläinen toimittaja, ja tämä on hänen lausumansa:

"Laitokset, joilla on siteitä Venäjä tänään ylläpitää latviakielistä tietokanavaa. Järjestelmää pidetään piilevässä tilassa, ja se vapautetaan täysin tarvittaessa tai kun tilaus vastaanotetaan Venäjä tänään levittää tiettyä tietoa tai väärää tietoa. ”

Kun tämä tapahtuu, näemme Renārs Kaupersin, Benita Sadauska tai jopa pääministerimme sanovan asioita, joita he itse eivät koskaan sanoisi. Käsikirjoituksia tekevät valtiolle epälojaaleja ihmisiä, jotka puhuvat latviaa ja jotka on rekrytoitu tätä tarkoitusta varten. Riippumaton lähde vahvisti, että nämä ovat Latviassa useita työttömiä toimittajia, jotka ovat lähtöisin Venäjän mediaympäristöstä.

On mielenkiintoista, että Venäjän suurlähetystö ei edes piilota kiinnostustaan ​​toimittajiin. Suurlähettiläs Jevgeniy Lukyanov piti helmikuussa tiedotustilaisuuden, jonka aikana venäläinen toimittaja jatkoi ilmoitusta Latvian pankeista kieltäytymästä tarjoamasta palvelujaan hänelle. Syynä tähän oli valtion turvallisuuspalvelun aloittama rikosasia yrityksen omistajia vastaan Baltijas Mediju Alianse Euroopan unionin määräämien pakotteiden rikkomisesta.

Sitten Venäjän suurlähettiläs lupasi, että ”Moskova ei istu tyhjää, kun toimittajaa kohdellaan väärin”.

Kremlin propagandan suukappale Sputnik julkaisi sitten artikkelin tästä ja mainitsi suurlähettilään:

"Tietysti suojelemme toimittajia. Vetoamme kansainväliseen lakiin ja hallitustenvälisiin sopimuksiin sellaisia ​​maita vastaan, jotka rajoittavat toimittajia. Vaadimme Latviaa palaamaan allekirjoitettujen sopimusten noudattamiseen. Mutta ei ole mitään toivoa, että tämä auttaa, koska kaksoisstandardeja on olemassa. Tärkeää on se, jonka "nartun pojasta" puhumme - jos se on latvia, niin hän on meidän "nartun poika", mutta jos hän on ulkomaalainen, niin anteeksi. Kuten sanotaan, sinä epäonnistit syntymästäsi venäläisenä ”, suurlähettiläs ilmaisi.

Näyttää siltä, ​​että Venäjä on nyt alkanut palkata omia "nartunsa poikia".

Neatkarīgā ja verkkosivusto nra.lv myös verkossa on kaksoiskappale, jota on vaikea seurata ja joka muuttaa osoitteensa. Aikaisemmin verkkosivustoille ilmoitettiin tällaisten kloonien primitiiviset versiot jauns.lv että re.tv. Ei ole muuta selitystä kuin haitalliset tarkoitukset, koska edustamme laadukasta journalismia emmekä koskaan pyydä lukijaitamme maksamaan siitä mitään. Kaikki materiaalimme ovat ilmaisia, ainoa vaatimus on ilmoittaa oikea lähde. Näiden avatarien luomiseen on tehty paljon työtä, ja suuri työ merkitsee myös paljon rahaa. Vääreiden mediapisteiden luominen ja niiden pitäminen piilevässä tilassa on selvästi välttämätöntä, jotta lukijat pystyisivät tunnistamaan väärennyspisteen mainitun hyökkäyksen tapahtuessa.

Tällä hetkellä on olemassa vain vääriä tiedotusvälineitä, mutta on erittäin mahdollista, että samaa lähestymistapaa käytetään luomaan kopioita valtion laitoksista. Netkarīgā uskoo vahvasti, että nämä tiedot olisi toimitettava valtion turvallisuuspalvelulle, puolustusministeriölle, valtiokanslerille ja Naton strategiselle viestintäkeskukselle. Näiden instituutioiden edustajat olivat yhtä mieltä siitä, että nämä tiedot ovat huolestuttavia, ja välittivät ne asiantuntijoilleen lisätutkimuksia varten.

Tämä analyysi edustaa kirjoittajan näkemyksiä. Se on osa laajaa joukkoa erilaisia ​​mielipiteitä, jotka on julkaissut, mutta joita ei ole tuettu EU: n toimittaja.

koronavirusantigeenin

EAPM ja ESMO tuovat innovaatioita terveydenhuollon päättäjille

Julkaistu

on

Kahdeksas vuosi peräkkäin Euroopan henkilökohtaisen lääketieteen liitto (EAPM) on järjestänyt korkean tason konferenssisarjan vuotuisen ESMO-kongressin rinnalla, kirjoittaa EAPM pääjohtaja Denis Horgan.

EAPM-konferenssi avattiin ilmoituksella, että seuraava artikkeli on julkaistu ja siihen on osallistunut yli 40 asiantuntijat eri puolilla EU: ta tuo enemmän tarkkuutta Euroopan terveydenhuoltojärjestelmiin: Biomarkkeritestauksen hyödyntämätön potentiaali onkologiassa. Klikkaa tätä saada pääsy.

Istunnot sisältävät: Istunto I: Kasvaimen agnostikko, Istunto II: Biomarkkerit ja molekyylidiagnostiikka sekä Istunto III: Todellisen näytön hyödyntäminen terveydenhuollossa. Konferenssi kestää klo 08.00-16.00. Tässä on linkki asialistalle. Konferenssin tarkoituksena on tuoda keskeisiä suosituksia EU: n tasolle, jotta EU: n muokkaava syöpäsuunnitelma, EU: n terveystietotila, päivitettävä EU: n lääkestrategia sekä EU: n terveysunioni.

Konferenssi pidetään Euroopan komission puheenjohtajan Ursula von der Leyenin keskiviikkona (16. syyskuuta) pitämän ensimmäisen unionin tilaa koskevan puheen jälkeen - von der Leyen kertoi ensimmäisessä vuosipuheessaan, että koronaviruspandemia on korostanut tiiviimmän yhteistyön tarvetta korostaen, että ihmiset kärsivät edelleen.

"Minulle se on kristallinkirkas - meidän on rakennettava vahvempi Euroopan terveysunioni ”, hän sanoi. "Ja meidän on vahvistettava kriisivalmiutta ja rajatylittävien terveysuhkien hallintaa." Von der Leyen sanoi, että hänen komissionsa yrittää vahvistaa Euroopan lääkevirastoa ja tautien ehkäisyn ja valvonnan eurooppalaista keskusta.

Hän toi esiin myös eurooppalaisen syöpäsuunnitelman ja eurooppalaisen terveystietotilan merkityksen. "Tämä osoittaa eurooppalaisille, että unionimme on suojelemassa kaikkia", hän sanoi.

Fabrice Barlesi, Gustave Roussyn lääketieteellinen johtaja, sanoi: "RCT: t eivät ole enää oikea tapa edetä. Tulevaisuuden tie voisi olla EU: n tuki uuden lääkkeen kokeilemiselle ja tietojen toimittamiselle keskitettyyn rekisteriin, mikä voisi tarjota hyviä yhdistettyjä tietoja kaikkialta Euroopasta. "

EAPM-konferenssissa, joka jaettiin kolmeen istuntoon, ESMO-kongressissa, kuten mainittiin, käsiteltiin erilaisia ​​asioita kuten tuumorin agnostika, biomarkkerit ja molekyylidiagnostiikka sekä todelliset todisteet terveydenhuollossa. Syöpään, erityisesti kasvaimiin, kongressissa todettiin, että kudos-agnostiset syöpälääkkeet ovat antineoplastisia lääkkeitä, jotka hoitavat syöpiä niiden osoittamien mutaatioiden perusteella sen kudostyypin sijasta, jossa ne esiintyvät.

Näitä lääkkeitä ovat esimerkiksi Entrectinib, Pembrolizumab ja Larotrectinib. Entinen espanjalainen terveysministeri ja parlamentin jäsen Dolors Moseratt korosti tukevansa EAPM: n työtä ja odottaa saavansa suosituksia konferenssin tuloksista. "Terveyden eurooppalainen lisäarvo on ilmeinen. Se välttäisi päällekkäisyydet ja mahdollistaisi resurssien paremman kohdentamisen. Ja se minimoi riskin hajautetusta hoidon saatavuudesta kaikissa jäsenvaltioissa. "

Ja EAPM-konferenssilla on vaikeuksia etsiä parhaita tapoja reaalimaailman todisteiden (RWE) toteuttamiseksi terveydenhuollossa Euroopassa - pyrittäessä löytämään yksimielisyys keskeisten päätöksentekijöiden kanssa, myös jäsenvaltioiden tasolla, ei vähiten edustajien kanssa. Euroopan parlamentille, miten edetä tällä alalla. RWE terveydenhuollolle on yksinkertainen käsite - hyödyntämällä erilaisia ​​terveystietoja reaaliajassa nopeamman ja paremman lääketieteellisen päätöksen tekemiseksi.

Reaalimaailman todisteet ovat kattava termi erityyppisille terveydenhuollon tiedoille, joita ei kerätä tavanomaisissa satunnaistetuissa kontrolloiduissa tutkimuksissa, mukaan lukien potilastiedot, lääkärin tiedot, sairaalatiedot, maksajilta saadut tiedot ja sosiaaliset tiedot.

Rosa GiulianiClatterbridgen syöpäkeskuksen lääketieteellisen onkologian konsultti sanoi: "TACien käytön edistämiseksi on tärkeintä käydä siiloja ylittävää vuoropuhelua ja tutkia kehityspolun uudelleensuunnittelua." Ja mitä tulee biomarkkereihin ja molekyylidiagnostiikkaan, testauksesta on sanottu paljon, ja usein sen puuttuminen COVID-19-taudinpurkauksen osalta, kun eri maat omaksuvat erilaisia ​​strategioita ja että niillä on myös erilaiset resurssit, kun se tulee hankkimaan tarvittavat sarjat.

ESMO-istunnon pääpaino oli biomerkkien ja molekyylidiagnostiikan parempaan ja tasapuolisempaan saatavuuteen kaikkialla Euroopassa. Tämä on välttämätöntä, mutta kuten osallistujat myönsivät, meillä on siitä kaukana. Henkilökohtaisen lääketieteen ja uusien diagnostiikkatekniikoiden saatavuus voi auttaa ratkaisemaan monet tehottomuudet, kuten kokeiden ja erehdysten annostelun, potentiaalin lisätä sairaalahoitoaikaa haittavaikutuksista ja myöhäisten diagnoosien ongelmasta. Se voi myös parantaa hoitojen tehokkuutta räätälöidyllä hoidon antamisella.

Aamukokouksen lopuksi Giuseppe CuriglianoMilano-yliopiston lääketieteellisen onkologian apulaisprofessori ja varhaisen lääkekehityksen osaston päällikkö Euroopan onkologian instituutissa sanoi: "Todellinen haaste voitettavaksi ovat tutkijoiden ja maksajien erilaiset päätetapahtumat. Poliittiset puitteet ja yhteistyö ovat välttämättömiä. " Iltapäivän istunnossa keskitytään todellisten todisteiden hyödyntämiseen terveydenhuollossa.

Raportti on saatavilla ensi viikolla.

Continue Reading

Brexit

EU: n Barnier toivoo edelleen, että kauppasopimus Ison-Britannian kanssa on mahdollista, lähteiden mukaan

Julkaistu

on

By

Euroopan unionin Brexit-neuvottelija kertoi blokin 27 kansalliselle edustajalle Brysseliin toivovansa edelleen kauppasopimuksen Britannian kanssa korostaen, että tulevat päivät ovat ratkaisevia, blokin diplomaattilähteet kertoivat Reutersille, kirjoittaa että

Michel Barnier puhui kokouksessa keskiviikkona (16. syyskuuta), ja kolme lähdettä joko osallistuivat keskusteluun suljettujen ovien takana tai saivat tietoa sen sisällöstä.

"Barnier uskoo edelleen, että sopimus on mahdollista, vaikka seuraavat päivät ovatkin avainasemassa", sanoi yksi EU: n diplomaattilähteistä.

Toinen diplomaatti kysyi, mitä Barnier sanoi keskiviikkona ja onko vielä mahdollisuuksia uudelle sopimukselle Yhdistyneen kuningaskunnan kanssa, ja sanoi: "Toivo on edelleen olemassa."

Ensimmäisen lähteen mukaan Yhdistyneen kuningaskunnan tarjoamat alustavat myönnytykset kalataloudelle - keskeinen ristiriita, joka on toistaiseksi estänyt sopimusta uudesta EU: n ja Yhdistyneen kuningaskunnan välisestä kauppaa koskevasta sopimuksesta, joka alkaa vuodesta 2021 - olivat "toivon pilkku".

Reuters ilmoitti yksinomaan tiistaina (15. syyskuuta), että Britannia on siirtynyt siirtymään umpikujaan siitä huolimatta, että julkisesti Lontoo on uhannut rikkoa aikaisemman avioerosopimuksensa ehtoja.

Kolmas lähde, EU: n vanhempi diplomaatti, vahvisti Yhdistyneen kuningaskunnan tarjouksen, mutta korosti, ettei se mene tarpeeksi pitkälle, jotta blokki voisi hyväksyä sen.

Brexit-neuvottelut laskeutuivat uudessa myllerryksessä tässä kuussa pääministeri Boris Johnsonin suunnitelmista antaa uusia kansallisia lakeja, jotka heikentäisivät Lontoon aikaisempaa EU: n avioerosopimusta, jonka tarkoituksena on myös rauhan turvaaminen Irlannin saarella.

Yhdysvaltain demokraattisen presidentin ehdokas Joe Biden varoitti Ison-Britanniaa, että sen on kunnioitettava Pohjois-Irlannin rauhansopimusta, koska se poimii itsensä EU: sta, tai Yhdistyneelle kuningaskunnalle ei ole Yhdysvaltojen kauppaa.

Kolmas EU: n lähde, joka puhui nimettömänä, sanoi, että ryhmä ottaisi tiukemman linjan vaatien vankkaa riitojenratkaisumekanismia kaikissa Yhdistyneen kuningaskunnan uusissa kauppasopimuksissa, jos Johnson edistäisi sisämarkkinalakia.

"Ison-Britannian toiminnasta on levottomuutta, mutta Barnier on korostanut jatkavansa neuvotteluja viimeiseen henkäänsä asti", sanoi EU: n neljäs diplomaatti korostaen blokin varovaisuutta syyllisyydestä, jos ongelmallinen prosessi lopulta epäonnistuu.

Kysyttäessä Societe Generale -pankin arviosta, joka arvioi 80 prosentin todennäköisyyden vahingollisimmalle talouden jakautumiselle vuoden lopussa ilman uutta sopimusta EU: n ja Yhdistyneen kuningaskunnan välisten kauppa- ja liikesuhteiden siirtämiseksi, hän sanoi:

"Laitoin sen saman merkin ympärille."

Barnierin on määrä tavata brittiläisen kollegansa David Frostin noin torstaina noin 1400 GMT Brysselissä.

Continue Reading

Brexit

Biden varoittaa Yhdistynyttä kuningaskuntaa #Brexitistä - Ei kauppaa, ellei kunnioiteta Pohjois-Irlannin rauhansopimusta

Julkaistu

on

By

Yhdysvaltain demokraattisen presidentin ehdokas Joe Biden varoitti Yhdistynyttä kuningaskuntaa, että sen on kunnioitettava Pohjois-Irlannin rauhansopimusta, koska se poimii itsensä Euroopan unionista tai Yhdysvaltojen kauppaa ei olisi, kirjoittaa että

"Emme voi sallia, että Pohjois-Irlannin rauhan tuomasta pitkäperjantain sopimuksesta tulisi Brexitin uhri", Biden sanoi twiittinsä.

"Kaikkien Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian välisten kauppasopimusten ehtona on sopimuksen noudattaminen ja kovan rajan palauttamisen estäminen. Kausi. "

Johnson julkisti lainsäädännön, joka rikkoo osia Pohjois-Irlantiin liittyvästä Brexitin avioerosopimuksesta, syyttäen EU: ta revolverin asettamisesta pöydälle kauppaneuvotteluissa ja yrittäessään jakaa Yhdistyneen kuningaskunnan.

Hänen mukaansa Yhdistyneellä kuningaskunnalla on oltava kyky rikkoa osia vuoden 2020 Brexit-sopimuksesta, jonka hän allekirjoitti pitääkseen kiinni Lontoon sitoumuksista vuoden 1998 rauhansopimuksen nojalla, joka lopetti kolme vuosikymmentä Pohjois-Irlannissa toimineen lahkolaisväkivallan brittiläisten protestanttien unionistien ja irlantilaisten katolisten nationalistien välillä.

EU: n mukaan mikä tahansa Brexit-sopimuksen rikkominen voi upottaa kauppaneuvottelut, ajaa Yhdistynyttä kuningaskuntaa kohti sotkuista irtautumista, kun se lopulta jättää epävirallisen jäsenyyden vuoden lopussa, ja siten monimutkaistaa Pohjois-Irlannin ja EU: n jäsenmaan Irlannin välisen rajan.

EU: n Brexit-neuvottelija kertoi ryhmän 27 kansalliselle edustajalle toivovansa edelleen kauppasopimuksen Britannian kanssa korostaen, että tulevat päivät ovat ratkaisevia, kolme diplomaattista lähdettä kertoi Reutersille.

Michel Barnier puhui kokouksessa keskiviikkona, ja kolme lähdettä joko osallistuivat keskusteluun suljettujen ovien takana tai saivat tietoa sen sisällöstä.

"Barnier uskoo edelleen, että sopimus on mahdollista, vaikka seuraavat päivät ovatkin avainasemassa", sanoi yksi EU: n diplomaattilähteistä.

Johnson kertoi Sun että EU oli "väärinkäyttänyt" Britanniaa ja vaarantaa neljän vuosikymmenen kumppanuuden.

Hän sanoi, että Yhdistyneen kuningaskunnan on "suljettava" Brexit-sopimus "asettamaan vesitiiviit laipiot, jotka estävät ystäviä ja kumppaneita tulkitsemasta säännöksiä väärin tai äärimmäisen hyvin".

Societe Generale -analyytikot sanoivat torstaina, että he näkevät nyt 80 prosentin todennäköisyyden sille, että Iso-Britannia ja EU eivät pääse kauppasopimukseen ennen vuoden loppua.

Biden, joka on puhunut irlantilaisen perintönsä tärkeydestä, uudelleentwiittasi Yhdysvaltain edustajainhuoneen ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajan Eliot Engelin kirjeen Johnsonille, jossa kehotettiin Ison-Britannian johtajaa noudattamaan vuoden 1998 suurperjantain rauhansopimusta.

Engel kehotti Johnsonia "luopumaan kaikista oikeudellisesti kyseenalaisista ja epäoikeudenmukaisista toimista erottamaan erosopimuksen Pohjois-Irlannin pöytäkirja".

Hän pyysi Johnsonia "varmistamaan, että Brexit-neuvottelut eivät heikennä vuosikymmenien kehitystä Pohjois-Irlannin rauhan tuomiseksi ja maidemme kahdenvälisten suhteiden tulevaisuuden vaihtoehtoja".

Engel sanoi, että kongressi ei tue Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian välistä vapaakauppasopimusta, jos Britannia ei noudata sitoumuksiaan Pohjois-Irlannin kanssa.

Kirjeen allekirjoittivat edustajat Richard Neal, William Keating ja Peter King.

Johnson jatkaa suunnitelmiaan.

Hänen hallituksensa pääsi keskiviikkona (16. syyskuuta) sopimukseen kapinan välttämiseksi omassa puolueessaan, antaen parlamentille mahdollisuuden sanoa Brexitin jälkeisten valtuuksien käytöstä ehdotetussa sisämarkkinalakissaan, joka rikkoo kansainvälistä oikeutta.

Continue Reading
Mainos

Facebook

Twitter

Nousussa