Liity verkostomme!

Etusivu

Kun Sir Tom Jones täyttää 80 vuotta, "muistot ovat valtavat", mutta ei vain Tomille

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Juhliessaan 80-vuotispäiväänsä Sir Tom Jones on sanonut jatkavansa laulamista "niin kauan kuin ruumiissani on henkeä". Sir Tom, joka varttui Pontypriddissä, menestyi valtavasti kaupallisesti menestyksekkäästi muun muassa Se ei ole epätavallinen, Mitä uutta Pussycat? ja Kiss.

Hänestä tuli yksi maailman suurimmista tähdistä, ja hänen Las Vegas -esityksensä ansaitsivat Elvis Presleyn ja Frank Sinatran ihailun.

Mainos

Walesin legenda, joka syntyi 7. kesäkuuta 1940, sanoi, ettei hänellä ollut haittaa vanheta, koska "muistot ovat valtavat" - kirjoittaa Henry St George.

https://youtu.be/MKJxblteCQI

videon ansiosta coto.pops-musiikki

Mainos

Toinen mies, jolla on valtavia muistoja Sir Tomin urasta, on EU: n toimittajan omistaja ja kustantaja, Colin Stevens

Vuonna 1979 Stevens oli vanhempi viihdetuottaja HTV Walesin kanssa Cardiffissa ja tuotti kaikki yrityksen Tom Jones Specials -sovellukset ITV-verkkoon.

Tom Jones oli ollut veropakolainen kymmenen vuotta Yhdysvalloissa, asunut Beverly Hillsissä ja esiintynyt säännöllisesti Caesar's Palace Las Vegasissa.

Stevens tunsi, että kun kymmenvuotinen veropako päättyisi, Tom haluaisi esiintyä uudelleen Isossa-Britanniassa. Joten hän suhtautui Tomin johtajaan, legendaariseen Gordon Millsiin, joka myös hallitsi Englebert Humperdinckiä ja Gilbert O'Sullivania.

"Olin uskomattoman röyhkeä", sanoi Stevens. ”Sain selville, että Gordon lentää Beverly Hillsistä asettamaan asioita Tomin ensimmäiselle kymmenen vuoden UK-kiertueelle ja onnistui saamaan 10 minuutin tapaamisen hänen kanssaan.

Se oli lounaalla 5 tähden Connaught-hotellissa, vastapäätä Gordonin levy-yhtiön MAM: n toimistoja.

Lounaspöydän, viihdeteollisuuden huipun ja entisen Miss Worldin ympärillä oli noin 20 ihmistä, mutta jotenkin löysin istuvani Gordonin viereen.

Kun tarjoilija toi valikot, Gordon Mills lähetti hänet pois sanoen, että kaikilla oli oltava makkaraa ja soseen, jotain mitä hän ei saanut LA: sta!

Meidän kaikkien piti odottaa kolmekymmentä minuuttia, kun hotelli lähetti taksin etsimään ja ostamaan makkaraa! ”

Tarinasta tulee surrealistisempi, Stevens sanoo. "Tiesin, että olin voittanut kaikki suuret yritykset saadakseni ensin puhua Tomin johtajalle, mutta tiesin myös, ettei HTV: llä ollut varaa maksaa samoja kuin suuret verkot. Itse asiassa minulla ei ollut aavistustakaan, mitä voisin tarjota, ajattelin jaloillani! "

Vasta lounaan lopussa Tomin johtaja kääntyi Stevensin puoleen ja kysyi, mitä hän voisi tarjota.

"Sanoin juuri, että" minulla ei ole varaa maksua, jota Tom haluaa, mutta jos kymmenen vuotta maanpakoa, jos hän päättää ensin esiintyä Walesissa Lontoon sijasta, ajatelkaapa vain julkisuutta! "

Oli hiljaisuus, enempää sanottiin lounaan loppuun saakka. Sitten heti kun Tomin johtaja lähti, hän kääntyi Stevensin puoleen ja sanoi: "Lenen takaisin huomenna takaisin LA: hon Concordelle. Jos voit tarjota minulle tina Walesin kakkuja, jotka annan Tomille, meillä on sopimus. ”

"Soitin vaimolleni Cardiffissa ja vakuuttelin hänet aloittamaan leipominen." sanoi Stevens.

"Heille tehtiin kuriiripalvelut minulle seuraavana päivänä Lontoossa. Olen onnistunut toimittamaan Walesin kakkujen tinan Tomin johtajalle ennen kuin hän lähti Concordelle."

”Kun Concorde lähti liikkeelle, sain Tomin johtajan jättämän viestin katsoa kyseisen päivän Daily Mail -lehteä. Avasin sen lukeaksesi otsikon "Giant Killer HTV varastaa Tom Jonesin verkon nenän alle tina Welsh-kakkuja". Tällä hetkellä Gordon Mills opetti minulle PR-arvon ”, Stevens sanoo.

Colin Stevens (keskellä) ja Tom Jones (oikealla)

Colin Stevens (keskellä) ja Tom Jones (oikealla)

Stevens kutsuttiin tapaamaan Tomia kotonaan Beverly Hillsissä, matkustamaan Tomin yksityisellä koneella Las Vegasiin ja Tahoe-järvelle, tuottamaan Tom Jonesin kanssa kaksi dokumenttielokuvaa ja kaksi ITV: n joulua Tarjoukset ennen siirtymistään uutistuotantoon ja tulossa uutisten aiheen toimittajaksi ohjelmia, johtaa omaa PR-yritystään ja lopulta perustaa eurooppalaisen uutisverkoston, joka omistaa London Globen, EU Reporterin ja joukon muita nimikkeitä.

Koko uransa ajan Tom Jones on keksinyt jatkuvasti uutta itsensä, siirtyen popista, rockista ja maasta evankeliumiin, souliin ja bluesiin ja sitten elektroniseen ja tanssimusiikkiin.

Samanaikaisesti Stevens on keksinyt myös itsensä siirtymällä TV-tuottajalta, PR-pääjohtajalta Globe Newsin omistajaksi ja kustantajaksi sekä EU Reporteriksi.

Sen on oltava jotain Brains-oluesta, jota he molemmat haluavat juoda Walesissa!

 

Talous

Vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlasku vahvistaa euron kansainvälistä asemaa

Julkaistu

on

Euroryhmän ministerit keskustelivat euron kansainvälisestä roolista (15. helmikuuta) Euroopan komission 19. tammikuuta antaman tiedonannon "Euroopan talous- ja rahoitusjärjestelmä: vahvuuden ja sietokyvyn edistäminen" jälkeen.

Euroryhmän puheenjohtaja Paschal Donohoe sanoi: "Tavoitteena on vähentää riippuvuutta muista valuutoista ja vahvistaa autonomiaamme eri tilanteissa. Samalla valuuttamme lisääntynyt kansainvälinen käyttö merkitsee myös mahdollisia kompromisseja, joita jatkamme. Ministerit korostivat keskustelun aikana vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskun mahdollisuutta parantaa euron käyttöä markkinoilla ja myötävaikuttaa samalla ilmastotavoitteemme saavuttamiseen.

Euroryhmä on keskustellut asiasta useita kertoja viime vuosina joulukuun 2018 eurohuippukokouksen jälkeen. Euroopan vakausmekanismin toimitusjohtaja Klaus Regling sanoi, että liiallinen riippuvuus dollarista sisälsi riskejä ja toi esimerkkeinä Latinalaisen Amerikan ja 90-luvun Aasian kriisin. Hän viittasi myös vinosti "uudempiin jaksoihin", joissa dollarin määräävä asema tarkoitti sitä, että EU: n yritykset eivät voineet jatkaa yhteistyötä Iranin kanssa Yhdysvaltain pakotteiden edessä. Regling uskoo, että kansainvälinen rahajärjestelmä on hitaasti siirtymässä kohti monipolaarista järjestelmää, jossa kolme tai neljä valuuttaa ovat tärkeitä, mukaan lukien dollari, euro ja renminbi. 

Mainos

Talouskomissaari Paolo Gentiloni oli samaa mieltä siitä, että euron roolia voitaisiin vahvistaa laskemalla liikkeeseen vihreitä joukkovelkakirjoja, mikä parantaa markkinoiden euron käyttöä ja myötävaikuttaa myös seuraavan sukupolven EU-varojen ilmastotavoitteidemme saavuttamiseen.

Ministerit olivat yhtä mieltä siitä, että euron kansainvälisen aseman turvaamiseksi tarvitaan laaja-alaisia ​​toimia euron kansainvälisen roolin tukemiseksi, mukaan lukien muun muassa talous- ja rahaliiton, pankkiunionin ja pääomamarkkinaunionin edistyminen.

Mainos

Continue Reading

EU

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tukee Saksaa Kunduzin iskutapauksessa

Julkaistu

on

By

Saksan komentaja määräsi Saksan tutkimuksen Afganistanin Kunduzin kaupungin lähellä vuonna 2009 tapahtuneesta tappavasta ilmaiskusta, jonka mukaan saksalainen komentaja noudatti elämään liittyviä oikeuksiaan, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin antoi tiistaina 16. helmikuuta päätöksen. kirjoittaa .

Strasbourgissa sijaitsevan tuomioistuimen tuomio hylkää Afganistanin kansalaisen Abdul Hananin, joka menetti kaksi poikaa hyökkäyksessä, valituksen, jonka mukaan Saksa ei täyttänyt velvollisuuttaan tutkia tapausta tehokkaasti.

Syyskuussa 2009 Naton joukkojen saksalainen komentaja Kunduzissa kutsui yhdysvaltalaisen hävittäjän iskuun iskemään kaksi polttoaineautoa lähellä kaupunkia, jonka Naton mielestä Taleban-kapinalliset olivat kaapanneet.

Afganistanin hallitus ilmoitti, että silloin surmattiin 99 ihmistä, joista 30 oli siviilejä. Riippumattomien oikeuksien ryhmät tapettiin arviolta 60-70 siviiliä.

Mainos

Kuolleiden määrä järkytti saksalaisia ​​ja pakotti puolustusministerin lopulta eroamaan syytöksistä siviiliuhrien peittämisestä Saksan vuoden 2009 vaaleja edeltävänä aikana.

Saksan liittovaltion yleinen syyttäjäviranomainen oli todennut, ettei komentajalla ollut rikosoikeudellista vastuuta lähinnä siksi, että hän oli vakuuttanut ilmaiskun määräämällä, ettei siviilejä ollut paikalla.

Jotta hän olisi vastuussa kansainvälisen oikeuden nojalla, hänen olisi pitänyt todeta toimineensa tarkoituksella aiheuttaa liiallisia siviilejä.

Mainos
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tarkasteli Saksan tutkimuksen tehokkuutta, mukaan lukien se, perustiinko se tappavan voimankäytön. Se ei ottanut huomioon lentotapahtuman laillisuutta.

Afganistanissa olevasta 9,600 Naton joukosta Saksalla on toiseksi suurin joukko Yhdysvaltojen takana.

Talebanin ja Washingtonin välinen vuoden 2020 rauhansopimus kehottaa ulkomaisia ​​joukkoja vetäytymään 1. toukokuuta mennessä, mutta Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin hallinto tarkistaa sopimusta Afganistanin turvallisuustilanteen heikkenemisen jälkeen.

Saksa valmistautuu jatkamaan Afganistanin sotilasoperaationsa toimeksiantoa 31. maaliskuuta tämän vuoden loppuun asti, jolloin joukkojen taso pysyy jopa 1,300 XNUMX: ssa, Reutersin näkemän asiakirjaluonnoksen mukaan.

Continue Reading

EU

EU: n oikeusjärjestelmien digitalisointi: Komissio käynnistää julkisen kuulemisen rajat ylittävästä oikeudellisesta yhteistyöstä

Julkaistu

on

Euroopan komissio käynnisti 16. helmikuuta a julkisen kuulemisen EU: n oikeusjärjestelmien nykyaikaistamisesta. EU pyrkii tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä mukauttaa oikeusjärjestelmiään digitaaliseen aikakauteen ja parantaa niitä EU: n rajat ylittävä oikeudellinen yhteistyö. Oikeusasioista vastaava komissaari Didier Reynders (Kuvassa) sanoi: "COVID-19-pandemia on edelleen korostanut digitalisaation merkitystä, myös oikeusalalla. Tuomarit ja asianajajat tarvitsevat digitaalisia työkaluja voidakseen toimia yhdessä nopeammin ja tehokkaammin.

Samalla kansalaiset ja yritykset tarvitsevat verkkotyökaluja oikeudenkäytön helpottamiseksi ja avoimemmaksi pienemmillä kustannuksilla. Komissio pyrkii edistämään tätä prosessia ja tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä muun muassa helpottamaan yhteistyötään rajat ylittävissä oikeudellisissa menettelyissä digitaalisilla kanavilla. " Joulukuussa 2020 komissio hyväksyi viestintä hahmotellaan toimet ja aloitteet, joilla pyritään edistämään oikeusjärjestelmien digitalisointia kaikkialla EU: ssa.

Julkisessa kuulemisessa kerätään näkemyksiä EU: n rajat ylittävien siviili-, kauppa- ja rikosoikeudellisten menettelyjen digitalisoinnista. Julkisen kuulemisen tulokset, johon voi osallistua laaja joukko ryhmiä ja yksilöitä ja joka on käytettävissä tätä 8. toukokuuta 2021 saakka, osallistuu rajat ylittävän oikeudellisen yhteistyön digitalisointia koskevaan aloitteeseen, jonka odotetaan olevan tämän vuoden lopussa, kuten Komission työohjelma vuodelle 2021.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa